Sari la conținut

Beatrice - 6locator.ro

Postări Recomandate

Postat

expertule se pare ca ,virgula, cam promovezi acest site si nu prea ai voie. din ce stiu eu personajul din anuntul pe care l-ai pus este deja cunoscut printre noi dar cu un alt nume. si u in ultimul rand trebuia sa deschizi un topic la INTREBARI SI RASPUNSURI. o alta parte interesanta e faptul ca desi esti inscris pe forum din 2010 te-ai hotarat sa postezi abia acum si majoritatea sunt postari cu trimitere la un anumit site

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

asta nu e zuza cea disparuta din peisaj dupa ce a imbolnavit ceva clienti?

Postat

salutare !

imi cer scuze pentru locul unde am postat ,   a avut grija "seful mare " sa ma lamureasca  referitor la unde se pun topicurile si unde, 

idea nu este cea de a promova situl sau fata ,  postariile sint  doar o aducere la cunostinta la membri  de un profil nou aparut pe site .  cui ai observat  la situ ii fac reclama prin bannere  ( cu tot ca tu nu le poti vedea , ca mine de altfel  datoritul statusul de membru vip/premium)  

Postat

salutare. daca "seful" nu a luat nici o masura impotriva ta inseamna ca e asa cum zici tu. asteptam si ceva recenzii de la tine ,asa ca sa fie alungata orice urma de suspiciune . din cate vad eu tu esti verde deci ai aceleasi facilitati ca si un membru vip/ premium/platinum, deci in teorie nu ar trebui sa vezi bannerele cu reclama. salutare si spor

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...