Sari la conținut

2 fete noi FrigoGlass

Postări Recomandate

• Oras:timisoara

Buna Dragi colegi futaciosi , ieri pe la ora 16 ma indreptam de pe directia de mers timisoara - deta cand ce sa observ la frigoglass sper ca am scrs bne numele frimei.... , 2 fete tinere stateau in parcare am oprit cica sa ma uit la masina cand una din ele vine la mine la care ma intreba daca vreau ceva.... ! ok vb cu ele cica oral sau normal 50 lei sau 80 combinat ca si locatie iemdiat in spatele firmei pe camp mai exact . fetele sunt noi vin din oras pina acolo sa presteze de frica Pestiilor sunt din RM Valcea si au 19 ani amindoua.....  Eu am luato pt un oral scurt face oral si neprotejat si protejat am optat pt un oral protejat ca si o nota 9 .

Link spre comentariu

Salutare! Daca v-a inereseaza este o tipa blonda dupa podu de la frigo glass prima curba +100m dreapta are o inaltime de cc. 150-160 cam la 30-35 ani se tine bine sasiu! Pret 50 ron nr. oral+normal succesurii 

Link spre comentariu

mai tineri si in putere accepta :)) ? .... ieri am fost unde ai spus tu alinescu dar nu am dat de nicio fata , am fost in jurul ora 19:00 - 19:15 , dar nici urma de fata pe acolo

M-a mai repet odata  orele 12:00 si 17:00 nu inseamna deloc ora 19:00 si 19:15! Cred ca din aceia mai tineri prefera mai mult!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...