Sari la conținut

Cea mai dotată Stăpână din România!!!!

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

For me it's Luna if you catch her.

Mona is not bad but she is not the type for fetishists on top of it i understand she increased prices to 400 lei which is too much in my opinion.

Kennya is great too but extra expensive, i could negotiate with her in the past but lately she doesn't want to hear about anything below 250 euro.

Overall, choices are very limited.

My preference is Luna by far, she is great for fetishists. She considers you preferences

Postat

Mona is not bad but she is not the type for fetishists on top of it i understand she increased prices to 400 lei which is too much in my opinion.

Kennya is great too but extra expensive, i could negotiate with her in the past but lately she doesn't want to hear about anything below 250 euro.

My preference is Luna by far, she is great for fetishists. She considers you preferences

Nobody asked about the cheapest, but service and utensils.

I am curios, except one I saw here, how many have a studio/dungeon? (In Romania, not photos from brothels outside)

Postat

Lilith, de departe.

Cum Dumnezeu să zici că Lilith, când ea nici n-are locație măcar.

Te pune să mergi la hotel...

Tu măcar ai fost la ea vreo data sau ai văzut-o măcar față-n față să vezi cum arata?

• Like 1
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Daca ai fost, zi-ne si noua cum e :)

Cum Dumnezeu să zici că Lilith, când ea nici n-are locație măcar.
Te pune să mergi la hotel...
Tu măcar ai fost la ea vreo data sau ai văzut-o măcar față-n față să vezi cum arata?

Postat

Daca ai fost, zi-ne si noua cum e :)

E super slabă frate, zici ca-i transs în pula mea.

Are preturi foarte pentru ceea ce oferă.

Într-adevăr, are cunoștințe în arta Bdsm-ului și este perversa tare.

Însă nu arata cine știe ce.

• Like 2
  • Oras:Ilfov
Postat

Lilith, de departe.

presteaza la noi in tara???ca doar in anglia presteaza din ce am auzit!

Luna is nice but extremly hard to allow you to the session,she answers 1% of e.mails

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Definitiv Mistress Andreea. Per ansamblu este cea mă buna stăpâna din Romania. Aici intra atitudinea, dotarea ,curățenia, profesionalismul și tarifele practicate. Studioul ei este foarte bine echipat iar când oferă servicii in deplasare, are o abundență de accesorii. Nu discutam de stăpâne intangibile cum sunt Luna sau Ezada. Este posibil sa dețină un înalt nivel de profesionalism și studiouri foarte bine echipate dar atât timp cât nu oferă servicii publicului larg nu intra in calcul

Postat

Definitiv Mistress Andreea. Per ansamblu este cea mă buna stăpâna din Romania. Aici intra atitudinea, dotarea ,curățenia, profesionalismul și tarifele practicate. Studioul ei este foarte bine echipat iar când oferă servicii in deplasare, are o abundență de accesorii. Nu discutam de stăpâne intangibile cum sunt Luna sau Ezada. Este posibil sa dețină un înalt nivel de profesionalism și studiouri foarte bine echipate dar atât timp cât nu oferă servicii publicului larg nu intra in calcul

eu am fost la Ezada in trecut,nota 100

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

De ce ati merge la Ezada ? E imensa purcica, daca te calareste iti rupe coloana aia. :))) Cred ca cea mai dotata este de departe Mistress Kennya!

Postat

Când anume în trecut ai fost la Ezada ?

2012

De ce ati merge la Ezada ? E imensa purcica, daca te calareste iti rupe coloana aia. :))) Cred ca cea mai dotata este de departe Mistress Kennya!

e foarte voluptoasa insa deloc grasa,arata foarte bine,Kennya nu are aceiasi experienta si nu face unele lucruri

Glamyania.... Stăpâna Amanda.... Stăpâna ambra

la Glamyania si Ambra ai ajuns?cum ai luat legatura? Glamyania e din ce oras?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

la Glamyania si Ambra ai ajuns?cum ai luat legatura? Glamyania e din ce oras?

E din Craiova.

Cere 150 euro pe ora. Minim 2h. Iti raspunde pe Fetlife daca ii ceri detalii, dar se crede mare diva. Asta daca chiar isi administreaza singura contul si nu e carasul.

• Oras:departe
  • Oras:departe
Postat

E din Craiova.

Cere 150 euro pe ora. Minim 2h. Iti raspunde pe Fetlife daca ii ceri detalii, dar se crede mare diva. Asta daca chiar isi administreaza singura contul si nu e carasul.

Are cineva un numar de telefon sau un contact al ei?

Postat

E din Craiova.

adica vrea direct 300e sa inteleg??astea chiar se cred in vest unde arunca prostii cu bani findom

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...