antycus Reputație: 79 Postat Noiembrie 9, 2019 Postat Noiembrie 9, 2019 Care este cea mai de "calitate" să-i spunem asa și dotată Stăpână din România la ora actuala?
parpalete Reputație: 64 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 9, 2019 Mona!
trebor005 Reputație: -6 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Noiembrie 11, 2019 Ezada si Luna clar
ricardo41 Reputație: 133 Postat Noiembrie 11, 2019 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 11, 2019 Dintre cele accesibile: Mona
buc1style Reputație: 15 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 19, 2019 For me it's Luna if you catch her.Mona is not bad but she is not the type for fetishists on top of it i understand she increased prices to 400 lei which is too much in my opinion.Kennya is great too but extra expensive, i could negotiate with her in the past but lately she doesn't want to hear about anything below 250 euro.Overall, choices are very limited. My preference is Luna by far, she is great for fetishists. She considers you preferences
doarazi Reputație: 146 Postat Noiembrie 19, 2019 Postat Noiembrie 19, 2019 For me it's Luna if you catch her.Mona is not bad but she is not the type for fetishists on top of it i understand she increased prices to 400 lei which is too much in my opinion.Kennya is great too but extra expensive, i could negotiate with her in the past but lately she doesn't want to hear about anything below 250 euro.Overall, choices are very limited. My preference is Luna by far, she is great for fetishists. She considers you preferences Nobody asked about the cheapest, but service and utensils.I am curios, except one I saw here, how many have a studio/dungeon? (In Romania, not photos from brothels outside)
antycus Reputație: 79 Postat Noiembrie 21, 2019 Autor Postat Noiembrie 21, 2019 Lilith, de departe.Cum Dumnezeu să zici că Lilith, când ea nici n-are locație măcar.Te pune să mergi la hotel... Tu măcar ai fost la ea vreo data sau ai văzut-o măcar față-n față să vezi cum arata? 1
catalin2015 Reputație: 1721 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Noiembrie 23, 2019 Daca ai fost, zi-ne si noua cum e :)Cum Dumnezeu să zici că Lilith, când ea nici n-are locație măcar.Te pune să mergi la hotel...Tu măcar ai fost la ea vreo data sau ai văzut-o măcar față-n față să vezi cum arata?
antycus Reputație: 79 Postat Noiembrie 25, 2019 Autor Postat Noiembrie 25, 2019 Daca ai fost, zi-ne si noua cum e :)E super slabă frate, zici ca-i transs în pula mea. Are preturi foarte pentru ceea ce oferă. Într-adevăr, are cunoștințe în arta Bdsm-ului și este perversa tare.Însă nu arata cine știe ce. 2
trebor005 Reputație: -6 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Decembrie 24, 2019 Lilith, de departe.presteaza la noi in tara???ca doar in anglia presteaza din ce am auzit! For me it's Luna if you catch her.Mona is not bad but she is not the type for fetishists on top of it i understand she increased prices to 400 lei which is too much in my opinion.Kennya is great too but extra expensive, i could negotiate with her in the past but lately she doesn't want to hear about anything below 250 euro.Overall, choices are very limited. My preference is Luna by far, she is great for fetishists. She considers you preferencesLuna is nice but extremly hard to allow you to the session,she answers 1% of e.mails
tomas123 Reputație: 208 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:vrancea Oras:vrancea Postat Decembrie 27, 2019 Doamna Vicky!
giorgio2014 Reputație: 64 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 29, 2019 Definitiv Mistress Andreea. Per ansamblu este cea mă buna stăpâna din Romania. Aici intra atitudinea, dotarea ,curățenia, profesionalismul și tarifele practicate. Studioul ei este foarte bine echipat iar când oferă servicii in deplasare, are o abundență de accesorii. Nu discutam de stăpâne intangibile cum sunt Luna sau Ezada. Este posibil sa dețină un înalt nivel de profesionalism și studiouri foarte bine echipate dar atât timp cât nu oferă servicii publicului larg nu intra in calcul
trebor005 Reputație: -6 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Ianuarie 8, 2020 Definitiv Mistress Andreea. Per ansamblu este cea mă buna stăpâna din Romania. Aici intra atitudinea, dotarea ,curățenia, profesionalismul și tarifele practicate. Studioul ei este foarte bine echipat iar când oferă servicii in deplasare, are o abundență de accesorii. Nu discutam de stăpâne intangibile cum sunt Luna sau Ezada. Este posibil sa dețină un înalt nivel de profesionalism și studiouri foarte bine echipate dar atât timp cât nu oferă servicii publicului larg nu intra in calculeu am fost la Ezada in trecut,nota 100
giorgio2014 Reputație: 64 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 10, 2020 Când anume în trecut ai fost la Ezada ?
hustler Reputație: 9 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 10, 2020 De ce ati merge la Ezada ? E imensa purcica, daca te calareste iti rupe coloana aia. :))) Cred ca cea mai dotata este de departe Mistress Kennya!
carlos27 Reputație: 81 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:mures Oras:mures Postat Ianuarie 10, 2020 Glamyania.... Stăpâna Amanda.... Stăpâna ambra
carlos27 Reputație: 81 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:mures Oras:mures Postat Ianuarie 10, 2020 Dar pentru mine stăpâna emmy e cea mai tare
tudor1 Reputație: 55 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2020 Cine sunt Stapana Ambra si Emmy?Aveti niste linkuri, ceva?
trebor005 Reputație: -6 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Ianuarie 17, 2020 Când anume în trecut ai fost la Ezada ?2012 De ce ati merge la Ezada ? E imensa purcica, daca te calareste iti rupe coloana aia. :))) Cred ca cea mai dotata este de departe Mistress Kennya!e foarte voluptoasa insa deloc grasa,arata foarte bine,Kennya nu are aceiasi experienta si nu face unele lucruri Glamyania.... Stăpâna Amanda.... Stăpâna ambrala Glamyania si Ambra ai ajuns?cum ai luat legatura? Glamyania e din ce oras?
tudor1 Reputație: 55 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2020 la Glamyania si Ambra ai ajuns?cum ai luat legatura? Glamyania e din ce oras? E din Craiova.Cere 150 euro pe ora. Minim 2h. Iti raspunde pe Fetlife daca ii ceri detalii, dar se crede mare diva. Asta daca chiar isi administreaza singura contul si nu e carasul.
carlos27 Reputație: 81 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:mures Oras:mures Postat Ianuarie 20, 2020 La stăpâna emmy am fost... Are și ste personal www.mistressemy.com
giovanni Reputație: 527 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:departe Oras:departe Postat Ianuarie 20, 2020 E din Craiova.Cere 150 euro pe ora. Minim 2h. Iti raspunde pe Fetlife daca ii ceri detalii, dar se crede mare diva. Asta daca chiar isi administreaza singura contul si nu e carasul.Are cineva un numar de telefon sau un contact al ei?
trebor005 Reputație: -6 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Ianuarie 21, 2020 E din Craiova.Cere 150 euro pe ora. Minim 2h. Iti raspunde pe Fetlife daca ii ceri detalii, dar se crede mare diva. Asta daca chiar isi administreaza singura contul si nu e carasul.adica vrea direct 300e sa inteleg??astea chiar se cred in vest unde arunca prostii cu bani findom
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum