Ionutsnow Reputație: 21 Postat Iunie 26 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iunie 26 Acum 52 minute, Andra095 a spus: Voi reveni weekend-ul viitor 🤭❤️ sau poate în cursul săptămânii viitoare 🤭 să văd cum mă organizez cu timpul 🥰❤️ Te așteptăm cu mare drag 🤗as dori sa iti comunic ceva în privat dar nu am această opțiune doar dacă te rog să îmi lași tu un mesaj te rog😘 1
indragostitul Reputație: 704 Postat Iunie 26 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iunie 26 2 hours ago, Andra095 said: Voi reveni weekend-ul viitor 🤭❤️ sau poate în cursul săptămânii viitoare 🤭 să văd cum mă organizez cu timpul 🥰❤️ Daca nu vii si in August ,degeaba...😋 1
Andra095 Reputație: 4856 Postat Iunie 26 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Postat Iunie 26 1 oră în urmă, indragostitul a spus: Daca nu vii si in August ,degeaba...😋 Sa vad cum îmi gestionez timpul ca de luni încep școala de șoferi 😂❤️ o sa încerc, dar nu promit nimic 🤭
Membru Premium Criticul Reputație: 8136 Postat Iunie 26 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 26 Acum 5 minute, Andra095 a spus: de luni încep școala de șoferi Să ceri să se capitoneze copacii și stâlpii când mergi pe traseu... 😛 Sfat: fără haine mulate să fie atent instructorul la drum... Să nu zâmbești, să nu scoți vârful limbii din gură când te concentrezi, să nu porți tocuri, fustă, șort... Haine cu trei ordine de mărime mai mari... 😛 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Andra095 Reputație: 4856 Postat Iunie 26 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Postat Iunie 26 1 oră în urmă, Criticul a spus: Să ceri să se capitoneze copacii și stâlpii când mergi pe traseu... 😛 Sfat: fără haine mulate să fie atent instructorul la drum... Să nu zâmbești, să nu scoți vârful limbii din gură când te concentrezi, să nu porți tocuri, fustă, șort... Haine cu trei ordine de mărime mai mari... 😛 In cazul asta ma duc la mănăstire 😂😂
ionxxx1 Reputație: 484 Postat Iunie 26 Oras:RO Oras:RO Postat Iunie 26 Acum 1 minut, Andra095 a spus: In cazul asta ma duc la mănăstire 😂😂 Te duci să împrumuți niște haine adecvate pt orele de condus, nu rămâi acolo sper 😈 2
Membru Premium Criticul Reputație: 8136 Postat Iunie 26 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 26 Acum 3 minute, Andra095 a spus: In cazul asta ma duc la mănăstire 😂😂 Da, cea mai potrivită costumație, să nu se vadă țâțele și fundul bombat. 😛 .. Plus ochelari de soare, căci "verziciunile" tale iarăși pot provoca neatenție.. 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Andra095 Reputație: 4856 Postat Iunie 26 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Postat Iunie 26 Acum 2 minute, ionxxx1 a spus: Te duci să împrumuți niște haine adecvate pt orele de condus, nu rămâi acolo sper 😈 Ma mai gândesc 😂 1
Andra095 Reputație: 4856 Postat Iunie 26 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Postat Iunie 26 Acum 1 minut, Criticul a spus: Da, cea mai potrivită costumație, să nu se vadă țâțele și fundul bombat. 😛 .. Plus ochelari de soare, căci "verziciunile" tale iarăși pot provoca neatenție.. 😛 Cine știe, cunoaște 😂
waterdealer Reputație: 0 Postat Iunie 26 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 26 Vino la Bacău, faci scoala de șoferi cu mine :)))
L1viu Reputație: 885 Postat Iunie 27 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 27 Acum 22 ore, Andra095 a spus: Voi reveni weekend-ul viitor 🤭❤️ sau poate în cursul săptămânii viitoare 🤭 să văd cum mă organizez cu timpul 🥰❤️ O veste buna...🤗👌 1
motor Reputație: 1316 Postat Iunie 30 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30 On 6/26/2025 at 5:32 PM, Andra095 said: In cazul asta ma duc la mănăstire 😂😂 Da, ca să pui și un acatist 😁
liviubc777 Reputație: 65 Postat Iulie 2 Oras:BACAU Oras:BACAU Postat Iulie 2 Bună dimineața Cind ajungi în BC ca sunt nerăbdare sa te revăd?
Andra095 Reputație: 4856 Postat Iulie 9 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Postat Iulie 9 pe la sfârșitul săptămânii viitoare🩷 până atunci voi fi la Buc. voiam să vin zilele acestea , dar nu am găsit nici o locație liberă 🙄 Așa ca mai așteptăm puțin 🥺 1 oră în urmă, alexandruftw a spus: Stie cineva cand revine?? 1
LeLupSmecher Reputație: 13 Postat Iulie 15 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 15 Bunaa! Ai reusit sa iti programezi vizita la noi?
alexandruftw Reputație: 63 Postat Iulie 21 Postat Iulie 21 On 7/9/2025 at 1:57 PM, Andra095 said: pe la sfârșitul săptămânii viitoare🩷 până atunci voi fi la Buc. voiam să vin zilele acestea , dar nu am găsit nici o locație liberă 🙄 Așa ca mai așteptăm puțin 🥺 ceva vesti vei reveni?
Membru Premium Criticul Reputație: 8136 Postat Iulie 21 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iulie 21 Revine de mai bine de un an... 😛 Eu mi-am mutat gândul de la ea deși cândva ziceam că voi ajunge cel puțin lunar... Știu ce gânduri își făcea despre cum îi va merge în Capitală și acum și-a făcut "mutație"... "Gâdilici" cred că vrea să facă și dominare și acum o exersează pe voi pe cea făcută virtual (un sclav nu are voie să facă sex cu stăpâna) 😂 2 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
cookjz Reputație: 2 Postat Iulie 28 Postat Iulie 28 @Andra095 Ajungi cumva in August? Care sunt sansele sa te vedem?
L1viu Reputație: 885 Postat Iulie 29 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 29 Acum 14 ore, cookjz a spus: @Andra095 Ajungi cumva in August? Care sunt sansele sa te vedem? Daca se "inchide" Bucureștiul...poate doar asa 😅🫣
Membru Premium florinbidi Reputație: 1729 Postat Iulie 31 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Iulie 31 La 09.07.2025 la 13:57, Andra095 a spus: pe la sfârșitul săptămânii viitoare🩷 până atunci voi fi la Buc. voiam să vin zilele acestea , dar nu am găsit nici o locație liberă 🙄 Așa ca mai așteptăm puțin 🥺 Ce luna ??? Ce an ??? 🤭🤭😘 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
Andra095 Reputație: 4856 Postat Septembrie 30 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Postat Septembrie 30 Bună seara dragilor 🥰 Revin la voi 🩷 Disponibila de mâine începând cu ora 09:00 până la 23:00❤️🔥 Locatia este pe 🏠Strada Bradului ❤️ Programările se fac pe Whatsapp la numărul 0728627440🩷 iar confirmarea vă rog să o faceți cu o oră înainte 🙏 Prețurile și serviciile sunt cele din semnătură ❤️ Seară frumoasă să aveți 🥰🩷 Va pupic și vă aștept cu drag 🫶
dodo87 Reputație: 112 Postat Septembrie 30 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 30 8 minutes ago, Andra095 said: Bună seara dragilor 🥰 Revin la voi 🩷 Disponibila de mâine începând cu ora 09:00 până la 23:00❤️🔥 Locatia este pe 🏠Strada Bradului ❤️ Programările se fac pe Whatsapp la numărul 0728627440🩷 iar confirmarea vă rog să o faceți cu o oră înainte 🙏 Prețurile și serviciile sunt cele din semnătură ❤️ Seară frumoasă să aveți 🥰🩷 Va pupic și vă aștept cu drag 🫶 Buna Andra ideal ar fi ( daca este posibil, daca ai idee ... ) sa precizezi macar cu aproximatie pana pe ce data, vei fi in Bacau ? Multumesc . 1
Andra095 Reputație: 4856 Postat Septembrie 30 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Postat Septembrie 30 Chiar acum, dodo87 a spus: Buna Andra ideal ar fi ( daca este posibil, daca ai idee ... ) sa precizezi macar cu aproximatie pana pe ce data, vei fi in Bacau ? Multumesc . Încă nu știu sigur 🥰 dar voi anunța orice modificare dacă va fi cazul 🙏
Ionutsnow Reputație: 21 Postat Septembrie 30 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Septembrie 30 Ai luat permisul? 😃🚘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum