dragoselu Reputație: 96 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iulie 28, 2013 ALEXA, pustoaica, 19 ani, noua in domeniu cat si pe site, dornica de senzatii tari si experiente unice, ofer companie domnilor generosi, pentru experiente de neuitat, vreau doar sa ma simt bine cu tine, 27 Jul 14:06 0764.776.445 Bucuresti100L
sexxx.clau Reputație: 5 Postat Septembrie 7, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2013 Salut! Pe nr de telefon 0764776445 acum cateva minute mi-a raspuns un barbat...am inchis fara sa spun un cuvand, eram blocat.
apo Reputație: 444 Postat Septembrie 7, 2013 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Septembrie 7, 2013 Stati calmi cu nr. asta. Am incercat si eu acum cateva saptamani. Am sunat.. a raspuns o fatuca. Mi-a zis ca are 20 de ani dar nu e fata din poza... cica e plecata in Italia tipa (sau ceva de genu). Am intrebat-o cum arata si mi-a zis ca e mai plinuta .... deci imi pare a vreajeala.. nu m-am riscat, Nu mai tin bine minte dar parca mi-a zis si ceva de 200H ora.
JackBlack Reputație: 1026 Postat Septembrie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2013 Interesant, iata ce apare pe anuntul la nr. asta de telefon: "CUPLU tanar, dezinhibat cu chef de nebunii oferim placeri intime (sex oral, normal, dominare soft, , uro, etc) domnilor generosi nu raspundem la nr privat locatie curata si discreta, 07 Sep 09:540764.776.445 200 LBucuresti"http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/diverse/cuplu-tanar-dezinhibat-cu-chef-de-nebunii-oferim-placeri-intime-sex-oral_6801705.html Pozele nu le-am pus ca sunt false clar.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum