gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 28, 2013 Va salut! Dupa cum se stie, majoritatea barbatilor apreciaza maxim atentia acordata de fete "zonelor adiacente".Si cum povesteam eu ieri cu draga de Sophie, la un pahar de bere, m-a strafulgereat o idee! Cu siguranta Sophie este fata care acorda cea mai mare atentie zonelor adiacente. Ncii nu ati vrea sa stiti pana unde poate merge aceasta ..... atentie. Sau da? Eu sunt chiar curios. Stiu, curiozitatea a omorat pisica, nu si pe Gogu pana acuma!Eu ...i-am ridicat mingea la fileu. Astept sa ne povesteasca si noua, b chiar sa ne si posteze niste fotografii exemplificatoare.Io astept, Sophie! Cu stima,Tirbuson, Gogu Tirbuson
boieru Reputație: -378 Postat Iulie 28, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 28, 2013 daca tu astepti si/sau esti curios trebuia sa iti exprimi dorinta in privat...eu si multi altii nu suntem curiosi de toti dezaxatii si de-a lor placere.
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 28, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 28, 2013 Va salut! Dupa cum se stie, majoritatea barbatilor apreciaza maxim atentia acordata de fete "zonelor adiacente".Si cum povesteam eu ieri cu draga de Sophie, la un pahar de bere, m-a strafulgereat o idee! Cu siguranta Sophie este fata care acorda cea mai mare atentie zonelor adiacente. Ncii nu ati vrea sa stiti pana unde poate merge aceasta ..... atentie. Sau da? Eu sunt chiar curios. Stiu, curiozitatea a omorat pisica, nu si pe Gogu pana acuma!Eu ...i-am ridicat mingea la fileu. Astept sa ne povesteasca si noua, b chiar sa ne si posteze niste fotografii exemplificatoare.Io astept, Sophie! Cu stima,Tirbuson, Gogu Tirbuson Gogule,cu tot respectul nene....mie unul mi-e frica
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 28, 2013 Doamne Gogule, esti hard core cu ce-ti venii in cap!! Cand ti am citit post-ul si stiind domeniul de activitate al Sophiei, mi-a venit in cap doar: lovituri de cravasa peste partile adiacente. Brrrrrrrrrrrrrr!!!! ))
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Here Oras:Here Autor Postat Iulie 28, 2013 Nene Shiva, daca ar fi doar atata ar fi ...lejer! pregatiti-va pentru ...inimaginabil.Si ...documentat cu poze reale facute de fata! Pai ...rezultatul muncii nene, rezultatul muncii!Hai va pup si ...fiti tari!
sophie Reputație: 97 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Lol pun poze dar mai diseara )
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Io as avea o banuiala ce inseamna zonele adiacente la Sophie: ficat, pancreas, trahee, vezica, splina. Cu toate astea nu imi este frica de ea. In public e o cumintica
sophie Reputație: 97 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Las ca pun poze, serios Numa sa ajung la laptop, o sa vezi de ce nu le pot tine in telefon. Normal ca in public sunt cuminte. Nici tu nu esti sexual cand mergi la bere, nu? (lol e retoric sa nu-mi raspunzi).
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iulie 28, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 28, 2013 Io as avea o banuiala ce inseamna zonele adiacente la Sophie: ficat, pancreas, trahee, vezica, splina. Cu toate astea nu imi este frica de ea. In public e o cumintica
sophie Reputație: 97 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Ca sa nu ziceti ca e doar vorba de mine, pics. Enjoy! Astept cu nerabdare sa mi se spuna ca-s nebuna si deviata.
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Postat Iulie 28, 2013 O dumnezeule ce durere
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Iulie 28, 2013 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Iulie 28, 2013 Jesus Christ all-mighty... http://24.media.tumblr.com/e31e176f9fcb050e44c60a4483222eda/tumblr_mhqqy7mXMo1qbq6hyo1_500.gif
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 @Sophie, tot respectul, dar daca nu te superi, poate intelegi de ce spun sa deschizi un topic pe cont propriu...Numai bine si succes in chinuiala!
sophie Reputație: 97 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Nu inteleg. Chiar asa a fost, berea cu Gogu, discutia despre asta si acum curiozitatea satisfacuta.Explica-mi, sa inteleg.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Nu inteleg. Chiar asa a fost, berea cu Gogu, discutia despre asta si acum curiozitatea satisfacuta.Explica-mi, sa inteleg. Nu am spus-o cu rautate si te cred.O sa vezi mai tarziu ce am vrut sa spun.Te pup si spor la treaba!
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Postat Iulie 28, 2013 SOPHIE da tu ai chilarit coaiele si pula la ala? jur sunt in sock ....ce sa zici.... no coment daca asta e placerea omului.... da o si platit pt asa lucrare?
fanebabane Reputație: -446 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 Cea in care apar cuiele e maxima. Felicitari, Sophie! Pe tine nu cred ca ar indrazni cineva sa te depuncteze pentru ca nu ai fost atenta la zonele adiacente.
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Postat Iulie 28, 2013 Cea in care apar cuiele e maximaFelicitari, Sophie! Pe tine nu cred ca ar indrazni cineva sa te depuncteze pentru ca nu ai fost atenta la zonele adiacente.Sophi nu pot sa-mi revin.. .bravoo......... nu esti tu nebuna ......bine ca ai sange in tine......esti o femeie de valoare..... ce mai esti o adevarata...da-le uciganie!!!!
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Here Oras:Here Autor Postat Iulie 28, 2013 Cuiele au fost belea. Din cate am inteles aseara, pe unele le batuse asa de adanc, ca a trebuit sa le scoata din fundul de lemn cu ... patentul sau ...clestele de cuie.Serios!Good job Sophie! Keep on going girl!
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 28, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 28, 2013 in care poza este Gogu ???...)
sophie Reputație: 97 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2013 GT007, asta nu-i chiar de mandrie, ca a trebuit sa folosesc patentul La urmatoarea sedinta de nailing voi fi mai atenta. Am dat si eu cu sete cu ciocanul In poze nu este Gogu.
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 28, 2013 )) O femeie care stie, sa foloseasca ciocanul chiar sa faca bricolaj, si sa faca si injectii e intotdeauna bine venita pe langa casa omului! ))) On topic - Jesus H Christ!!
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Here Oras:Here Autor Postat Iulie 28, 2013 In ....niciuna nene, in niciuna, spre dezamagirea unora. Eu doar beau bere cu Sophie si ... schimbam impresii. Ti-am zis ca e fata super inteligenta si o buna ascultatoare? Suntem ...sfetnici reciproci.
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Here Oras:Here Autor Postat Iulie 28, 2013 Scuze Sophie, da' mi s-a parut foarte tare relatarea. Chiar foarte tare si ..situatia! Go baby go! Keep up the good job!
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 29, 2013 Oras:Here Oras:Here Autor Postat Iulie 29, 2013 Peste toate, Sophie e si o foarte buna confidenta. Rar gasesti asa ceva.Si declar public ca mi-a facut mare placere sa o cunosc si sa vorbesc cu ea. E un prieten greu de gasit!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum