amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 29, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2013 Gata, m-am saturat de prefacuti si conturi multiple...Chiar am vrut sa ridic un pic moralul acestui site pentru ca toti erau obositi sau satui de viata...Rog sa mi se stearga si toate postarile, nu merita efortul.Lasa ca Gogu are de spus destule si sa-si bata joc de noi toti daca nu-l pupam in cur!Desi face niste lucruri, nici de gandaci nu mi-e scarba atat de mult...Succes! Vorbesc serios si nu caut interese asa cum iti sta tie in caracterul tau spurcat!Ar trebui sa mai spun ceva mai urat ca sa am contul sters?!Restul sa va imaginati voi, ca eu nu injur de obicei...
dinozauru Reputație: 835 Postat Iulie 29, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iulie 29, 2013 Dulcica Amada, ceea ce doreti tu nu se mai poate, uite mai jos de ce si ce poti face tu in acest sens.
curios11 Reputație: 878 Postat Iulie 29, 2013 Postat Iulie 29, 2013 Amada si Gogu, amandoi aduceti ceva bun pe acest forum. Daca ati ajuns sa va antipatizati, nu mai conteaza din ce motive, cel mai simplu ar fi sa va ignorati unul altuia mesajele, sa nu mai faceti flame-uri intre voi, ca va pierdeti timpul si va stricati dispozitia fara rost. Stiu ca e greu cand vin nervii, dar respirati de mai multe ori, va plimbati putin prin camera, ziceti "Gusfraba", ca in film, si nu mai scrieti replica in care "ii arati voi".
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Iulie 29, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 29, 2013 Amada si Gogu, amandoi aduceti ceva bun pe acest forum. Daca ati ajuns sa va antipatizati, nu mai conteaza din ce motive, cel mai simplu ar fi sa va ignorati unul altuia mesajele, sa nu mai faceti flame-uri intre voi, ca va pierdeti timpul si va stricati dispozitia fara rost. Stiu ca e greu cand vin nervii, dar respirati de mai multe ori, va plimbati putin prin camera, ziceti "Gusfraba", ca in film, si nu mai scrieti replica in care "ii arati voi". LIKE.Amanda : http://nimfomane.com/forum/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=ignoredusers si poti adauga userul care te deranjeaza la ignore.Problem solved.
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 30, 2013 Scuze, dar pe mine nu ma bagati in chestia asta. Io nu am pica pe nimeni. Si daca o sa fiti atenti, de cateva zile, draga de Dulcica parca a turbat. Pe unde scriu ceva, hop si ea cu ...blestemele ei.Io stiu asa, daca ai sufeltul ok si esti impacat cu tine, nu te atinge nimica. Mai nasol e de cel care bleasteama, ca s-ar putea sa-i cada inapoi pe cap. Io nici macara asta nu iti doresc. Absolut sincer. Sa ai o viata buna! Si nu mai fi suparata pe mine, ca n-ai de ce. pe bune. Io nu-s pe tine. Pace?
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 30, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 30, 2013 Gogule,Amada...parerea mea,o ignorare reciproca ar fi benefica pt toata lumea........
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 30, 2013 Gogule,Amada...parerea mea,o ignorare reciproca ar fi benefica pt toata lumea........ Tzeposule, tu esti sau si-a facut pisicul clona?
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 30, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 30, 2013 Tzeposule, tu esti sau si-a facut pisicul clona?io sunt fratili meu,dar fiind dat dreacului ma adaptez oricarei situatiuni...pei nu??? Serios nene acum...gogu isi are rolul lui pe acest forum,Amada la randul ei,isi are rolul ei....aceasta cearta mai mult decat gratuita cu siguranta nu v-a aduce ceva bun...asa ca in continuare va dedic o hora
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 30, 2013 io sunt fratili meu,dar fiind dat dreacului ma adaptez oricarei situatiuni...pei nu??? Serios nene acum...gogu isi are rolul lui pe acest forum,Amada la randul ei,isi are rolul ei....aceasta cearta mai mult decat gratuita cu siguranta nu v-a aduce ceva bun...asa ca in continuare va dedic o hora Tzeposule, cine zicea ca tu nu poti fi si serios pe forum? Uneori esti chiar sfatos .P.S. Si eu sunt de acord cu ingroparea securii razboiului intre cei doi. Si cea mai indicata e ... o partida de sex nebuna. Am dreptate sau nu?
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 30, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 30, 2013 o partida de sex nebuna. Am dreptate sau nu?Corect nene,intre mine si Amada...si-i traduc eu dupa aceea lui Gogu...sa mor de n-o fac si cu lux de amanunte Daca imi da Gogu Ok-ul ,maine sunt pe baricade Relaxati-va nene.....viata-i scurta,gustu-i lung!
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 30, 2013 Mi-e cam .... frica. Daca nu-s bun la pat si dau rateuri? Ce ma fac? Imi iese o recenzie naspa si s-a dus naibi reputatia mea. "Nereperata" ramane!Serios acuma, io am ingropat securea aia in curtea ...blocului. Daca o ingroapa si Amada in curtea blocului ei, e mai mult decat ok!Si o invit si la un suc, cafea, o bere, vin, vodca, orice. Si nu la misto! Anytime! PMNu-mi place sa traiesc in ...dusmanie si nu sunt dusmanos. M-am intalnit io cu unii de ma "iubeau" si mai putin si ...suntem prieteni! Pe bune, repet!
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 30, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 30, 2013 Serios acuma, io am ingropat securea aia in curtea ...blocului. Daca o ingroapa si Amada in curtea blocului ei, e mai mult decat ok!Si o invit si la un suc, cafea, o bere, vin, vodca, orice. Si nu la misto! Anytime! PMNu-mi place sa traiesc in ...dusmanie si nu sunt dusmanos. M-am intalnit io cu unii de ma "iubeau" si mai putin si ...suntem prieteni! Pe bune, repet!FRUMOS NENE,FRUMOS....
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 30, 2013 Stai linistit gogule, s-au scos punctele negative. Asa ca ramai cu zestrea de puncte existenta. Hai sa-mi traiesti frate! Si baga un telefon rapid la amada sa stabiliti detaliile intalnirii. Venim eu si tzeposu pe post de observatori. Si scriem noi recenzia daca tot ti-e frica.Mi-e cam .... frica. Daca nu-s bun la pat si dau rateuri? Ce ma fac? Imi iese o recenzie naspa si s-a dus naibi reputatia mea.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 30, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 30, 2013 Stai linistit gogule, s-au scos punctele negative. Asa ca ramai cu zestrea de puncte existenta. Hai sa-mi traiesti frate! Si baga un telefon rapid la amada sa stabiliti detaliile intalnirii. Venim eu si tzeposu pe post de observatori. Si scriem noi recenzia daca tot ti-e frica.Pe tine si pe "Teposul" chiar as vrea sa cunosc, dar sa nu-l aduceti si pe Gogu ca, cu asta daca nu stau la cafele poate imi scrie ca am 2,5 metri...
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 30, 2013 Pe tine si pe "Teposul" chiar as vrea sa cunosc, dar sa nu-l aduceti si pe Gogu ca, cu asta daca nu stau la cafele poate imi scrie ca am 2,5 metri...Pai cu mine parca urma sa te casatoresti. Ce s-a intamplat, te-ai razgandit?
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 30, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 30, 2013 Eu nu, la mine e zis si facut!Dar pana ma ceri il primesc si pe Sofistricatul o tura, doua...
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 30, 2013 Eu nu, la mine e zis si facut!Dar pana ma ceri il primesc si pe Sofistricatul o tura, doua... Vezi ca asta te-nteapa de nu te vezi. Nu o sa mai fi buna de nimic dupa. Dar vin eu si-ti oblojesc ranile.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 30, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 30, 2013 Pai nu vezi ca mie imi place sa ma chinui...N-are nimic, duc mult!
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 30, 2013 Da, dar ma chinui si pe mine. Stiind ca tie nu ti-e bine, ma doare si pe mine. Asa cum m-a durut disputa ta cu gogu. Nu de alta, dar mi-e drag si el. Ce zici, il punem nas? Si pe tzepos cavaler de onoare?
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 30, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 30, 2013 Dar pana ma ceri il primesc si pe Sofistricatul o tura, doua... Sa mor de n-oi veni,dar cu conditia sa-mi faci tu recenzia...iti dau dezlegare cu toata inima
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 30, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 30, 2013 Si pe tzepos cavaler de onoare?iesclus nene,vreau nash direct....sunt traditionalist convins....deci vreau sa respectam obiceiul cu `` nashul vede aia a.........``
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iulie 30, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 30, 2013 Nu-l mai atac, am vrut doar sa arat ca oricine poate sa faca ce a facut el...Ma opresc acum, nu sunt ambitioasa in prostie.Pupici multi si sorry daca v-am indispus...
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 30, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 30, 2013 iesclus nene,vreau nash direct....sunt traditionalist convins....deci vreau sa respectam obiceiul cu `` nashul vede aia a.........``Pai AIA o vezi oricum. Te-a si invitat fata. Si tu ai acceptat. Pupici multi si sorry daca v-am indispus... Nu ne-ai indispus (decat putin pe alocuri). Si noi te iubim asa cum esti. Mai ales eu.P.S. Saptamana viitoare vin cu inelul.
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat Iulie 30, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Postat Iulie 30, 2013 P.S. Saptamana viitoare vin cu inelul.SI EU CU BUCHETU`
Jery ak Fred Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2013 Oras:Timisoarae Oras:Timisoarae Postat Iulie 30, 2013 SI EU CU BUCHETU` Si eu domnisorul de onoare...s-au arunc cu petale de trandafir in urma mirilor mai pot fi si popa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum