Sari la conținut

Sugarbaby to share - Timisoara

Postări Recomandate

Postat

Va salut, nu știu dacă postez unde trebuie, dacă credeți ca se potrivește mai bine în alta parte, aștept corecții :-) De ceva timp am o sugarbaby la început de cariera :-) pe care o iau cu mine în diverse deplasări pe care le am. Ne înțelegem foarte bine și am început sa discutam diferite fantezii pe care sa le punem în practica, una fiind aceea de a o împărții cu alt bărbat, care sa ii ofere beneficiul cerut și sa fie a lui în timp ce eu sunt în aceeași locație, în camere diferite sau în aceeași camera, în funcție de dorința musafirului. D-șoara are 21 de ani, după gustul meu foarte sexy și futacioasa :-) Suntem selectivi și nu dorim "banda rulanta" la ușa, deci obligatoriu cei care vor sa ne viziteze trebuie sa fie dispuși sa trimită o poza pe whatsapp (chiar și fără fața, dar cât de cât sa ne facem o idee). Detalii vom discuta pe whatsapp 0725725102, vom fi disponibili vineri după ora 17 și sâmbătă. Va așteptăm la vin :-)

Postat

Nu pot pune poze, nu am cont plătit, azi am aflat și eu ca nu se mai poate. Înainte puteam, dar... S-au schimbat regulile :-(

Postat

E buna fata? in ce zona stati? ceva tarife? Mersi

Eu zic ca e buna, de asta sunt cu ea :-) E mai mica de înălțime dar e super bună la corp. Suntem la 5 min cu mașina de Iulius Mall, la intrare în Dumbrăvița. Ea zicea de 500 pt total, eu zic ca se poate customizat după dorințe :-) aprox o ora, nu o sa cronometreze nimeni, dacă se încing lucrurile... Vedem :-)

• Oras:Los Angeles
Postat

Dorinta de a se fute cu alt barbat a venit din partea ei sau e propunerea ta ca sa mai produca si ea un ban pentru familie?

Postat

Nu suntem familie, nu avem nimic inafara de aceasta relație cu beneficii, eu sunt căsătorit. Tipei ii plac banii, se simte oarecum superioara pt faptul ca deși este cu mine și a luat deja "ce e al Cezarului" totuși poate sa mai facă ceva și extra. Asta e defapt esența. Deși eu plătesc pt tot, tot beneficiul va fi exclusiv al ei.

Postat

bai jeg ordinar, ce sugarbabe visezi tu ma? o postezi pe fata asta ba ca o duci in oradea la altu sa o futa, acuma esti langa iulius cu ea

ba burete al societatii, ai vrut sa pari si tu dur si mare smecher?

ma pis pe familia ta de peste ordinar si iti dau la muie de sarac 

• Like 1
Postat

bai jeg ordinar, ce sugarbabe visezi tu ma? o postezi pe fata asta ba ca o duci in oradea la altu sa o futa, acuma esti langa iulius cu ea

ba burete al societatii, ai vrut sa pari si tu dur si mare smecher?

ma pis pe familia ta de peste ordinar si iti dau la muie de sarac

Bine boss :-) Ești tare. Ar fi culmea sa ma apuc sa ma explic ție acum. Succes.

Postat

daca tu daca  esti fraier de proba asta nu inseaman ca o sa gasesti altul la fel de prost incat sa puna botu la asa ceva.

deja e al 2 topic unde o dai ca sugestie la altu, dar doar in compania ta.

ajungem la 2 variante : 1.esti peste prost si 2. esti doar prost

Postat

Nu suntem familie, nu avem nimic inafara de aceasta relație cu beneficii, eu sunt căsătorit. Tipei ii plac banii, se simte oarecum superioara pt faptul ca deși este cu mine și a luat deja "ce e al Cezarului" totuși poate sa mai facă ceva și extra. Asta e defapt esența. Deși eu plătesc pt tot, tot beneficiul va fi exclusiv al ei.

Am inteles...interesant. Ai totusi grija daca esti insurat sa nu existe mai tarziu santaj, poze, filmulete, etc

Spor la babardeala!

Postat

Am inteles...interesant. Ai totusi grija daca esti insurat sa nu existe mai tarziu santaj, poze, filmulete, etc

Spor la babardeala!

Mersi, la fel :-)

Vizitator alexlakers0
Reputație: 0
Postat

Daca era pe gratis ma bagam :))

Postat

Ar fi interesante cateva poze cu fata cu chip blurat macar sa vedem cat e de sugar...

Postat

Ar fi interesante cateva poze cu fata cu chip blurat macar sa vedem cat e de sugar...

Te salut, nu pot încarcă poze, nu am cont plătit, puneam de la început dacă puteam. Oricum, ce am vrut noi și ce s-a înțeles pe aici e fix pe dos una cu alta, asa ca nu mai au rost alte discuții, noi ne vedem de ale noastre. Numai bine.

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Va salut, nu știu dacă postez unde trebuie, dacă credeți ca se potrivește mai bine în alta parte, aștept corecții :-) De ceva timp am o sugarbaby la început de cariera :-) pe care o iau cu mine în diverse deplasări pe care le am. Ne înțelegem foarte bine și am început sa discutam diferite fantezii pe care sa le punem în practica, una fiind aceea de a o împărții cu alt bărbat, care sa ii ofere beneficiul cerut și sa fie a lui în timp ce eu sunt în aceeași locație, în camere diferite sau în aceeași camera, în funcție de dorința musafirului. D-șoara are 21 de ani, după gustul meu foarte sexy și futacioasa :-) Suntem selectivi și nu dorim "banda rulanta" la ușa, deci obligatoriu cei care vor sa ne viziteze trebuie sa fie dispuși sa trimită o poza pe whatsapp (chiar și fără fața, dar cât de cât sa ne facem o idee). Detalii vom discuta pe whatsapp 0725725102, vom fi disponibili vineri după ora 17 și sâmbătă. Va așteptăm la vin :-)

nu am nimic cu pestii...serios....dar tu exagerezi....e deranjanta prosteala asta....fa-i in plm anunt si topic si gata

• Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat

Cel mai tampit peste! Asa de idioti ne crezi? Se vede de pe luna ca tu exploatezi fatuca si ea se alege doar cu fututul.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Daca mai e valabil, o incerc eu :) poate fac un bine comunitatii de aici.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...