Sari la conținut

0727626314 singura in locatie, zona Militari

Postări Recomandate

Postat

Rebeka,

eu stiu ce vrei si cum iti place, momente de vis doar alaturi de mine un masaj de relaxare facut cu pasiune, singura in locatie, zona Militari

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

AT:

Rebeka,

eu stiu ce vrei si cum iti place, momente de vis doar alaturi de mine un masaj de relaxare facut cu pasiune, singura in locatie, zona Lizeanu intersectie cu Stefan cel Mare.

80 lei.

Aceleasi poze ca mai sus.

Postat

Rebeka,

dulce si rabdatoare te astept pe tine domn generos sa te bucuri de un masaj de relaxare la domiciliul meu intim si discret zona Titan Trapezului. Th. Pallady  80 lei

https://stor225456081.anuntul.ro/media/foto/imgs/2019/12/6/225456081.jpghttps://stor225456081.anuntul.ro/media/foto/imgs/2019/12/6/225456091.jpghttps://stor225456081.anuntul.ro/media/foto/imgs/2019/12/13/225769201.jpg

Vizitator jeff81
Reputație: 0
Postat

Vizitat duduia-milfutza de doua ori, pe numarul din publi cere 100/fin iar pe anuntul cere 60.. micuta, figura comuna gen vecina de pe scara la care ceri o cana de ulei, cur frumusel micut corelat cu inaltimea ei, sani draguti, am fost cand era prin militari pe Rasaritului-etaj superior, oral si normal protejat, prestatie okish, atitudine la fel, dar pe fast fuck..cat dai atata face... daca suni pe nr din publi la 100 de lei e mai prietenoasa si nu te grabeste, la 60 esti la foc rapid... na servicii pe masura tarifului, mie unu' mi-a placut si parca as mai trage o fuga pe la ea. Din anunturi a tot umblat pe la Lizeanu, Pallady..colega cu Roxana aia cu buci misto... acum vad ca s-a intors in militari. Pentru o descarcare rapida e ok. Bafta confutadores !

• Like 1
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Vizitat duduia-milfutza de doua ori, pe numarul din publi cere 100/fin iar pe anuntul cere 60.. micuta, figura comuna gen vecina de pe scara la care ceri o cana de ulei, cur frumusel micut corelat cu inaltimea ei, sani draguti, am fost cand era prin militari pe Rasaritului-etaj superior, oral si normal protejat, prestatie okish, atitudine la fel, dar pe fast fuck..cat dai atata face... daca suni pe nr din publi la 100 de lei e mai prietenoasa si nu te grabeste, la 60 esti la foc rapid... na servicii pe masura tarifului, mie unu' mi-a placut si parca as mai trage o fuga pe la ea. Din anunturi a tot umblat pe la Lizeanu, Pallady..colega cu Roxana aia cu buci misto... acum vad ca s-a intors in militari. Pentru o descarcare rapida e ok. Bafta confutadores !

Suge pula bine? Ii place? Pizda carnoasa?
Vizitator jeff81
Reputație: 0
Postat

Suge pula bine? Ii place? Pizda carnoasa?

O sugea ok, gemea, ii place sexul, eu nu sunt vreun "mastodont" si la cum ea, micuta asa, a fost bine... pentru amandoi.  

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...