Sari la conținut

evidenta a activitatii de punctare? retrogradare sau..in caz de inactivitate

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am vazut ca se discuta mult despre lipsa apreciorilor asupra recenziilor. Putina lume mai acorda punctele respective.

Ma gandeam ca poate s-ar putea urmari in ce masura userii isi folosesc posibilitatea de punctare. Poate cei ce nu acorda 60% (un procent ales intamplator) intr-o perioada de 3-6-12 luni sa fie retrogradati o treapta, sau altfel de penalizare din partea moderatorilor. Nu am gandit asa mult ideea, doar am prezentat la ce m-am gandit. A avea o prerogativa si a nu o folosi mi se pare un pic pagubos.

sunt sigur ca multi useri sunt entuziasmati si este usor sa treci peste a acorda puncte. poate unii se concentreaza strict pe anumite zone. cine stie...poate asta ar fi o rezolvare. sunt sigur ca voi stiti mai bine. :icecream

Postat

Rechinule, odata cu scoaterea punctelor de reputatie negativa,clar au scazut si acordarea punctelor de reputatie pozitiva.Multi au renuntat la a mai folosi "acest drept",cum ii spui tu. 

Dar de ce sa am "dreptul" sa acord reputatie pozitiva,daca "dreptul" de a acorda reputatie negativa a fost luat de catre conducere pe motiv ca doar ei pot penaliza.

Pai atunci,doar ei sa si premieze cu puncte de reputatie pozitiva.

Parerea mea!

oly mic

• Like 1
Postat

multumesc pentru interventie. as putea insira multe motive, dar este important cum li se pare moderatorilor. probabil si comunitatea ar trebui consultata. nu ma implic in management.

eu consider ca ar trebui sa fie ceva organic. ceva nefolosit se atrofieaza. este o lege a naturii. de ce sa stea cineva cu 40 de puncte in 24 de ore cand da 2 puncte (1 punct pentru ce a zis cineva, 1 pentru o poza). e si chestia asta cu niste implicatii.

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Poate mai multe considera ca nu are pt ce.

Postat

banuiesc ca,virgula, cassy sa referit la faptul ca desi se dispune de 40 de puncte, poti oferi 2,5,10, postarilor care consideri ca merita sa fie punctate. in rest daca nu esti incantat de ceea ce citesti nu mai punctezi. adica mai clar traduc ceea ce a zis cassy " poate mai multe puncte nu are pentru ce acorda"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...