benyruben Reputație: 180 Postat Octombrie 10, 2021 Postat Octombrie 10, 2021 Nu e ea……. Niciodată. cica s-a lăsat și are iubit acum 🥴🙁🥲
mara1111 Reputație: 29 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 La multi ani, dragilor! Un an nou cat mai bun si sper ca sunteti bine cu totii! Nu v am uitat, doar am luat o pauza lungaaa😏 dar sper ajung pe la voi anul asta🙂 o sa anunt daca se intampla mai devreme😋 va pup, sa aveti o saptamana linistita! 2 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Ianuarie 10, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Ianuarie 10, 2022 6 minutes ago, mara1111 said: La multi ani, dragilor! Un an nou cat mai bun si sper ca sunteti bine cu totii! Nu v am uitat, doar am luat o pauza lungaaa😏 dar sper ajung pe la voi anul asta🙂 o sa anunt daca se intampla mai devreme😋 va pup, sa aveti o saptamana linistita! Te aștept(ăm) ❤️ 1
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 10, 2022 Wow ... La.multi anii ...am si emotii cand scriu aceste randuri ...am fost baiat cuminte , fidel ...abia daca am salutat vreo fata ... @irriducibili este cel ce te a inselat ...in fel si chip ...bine ca i au banat contul 😉😉 Ps : astept cu nerabdare clipa ...cand vei pasi din nou in acest oras . 3
Membru Premium farafiltre Reputație: 4398 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 11, 2022 La 10.01.2022 la 15:54, Cozonac7 a spus: Te aștept(ăm) ❤️ In sfarsit te am simtit altruist! (aproape ca nu te ai gandit doar la tine😄) Domnisoara Mara...m a starnit blana cu interventia asta, una din fetele care stiu sa vanda iluzii de calitate🤩 2 dag dal gas!
povestitorul Reputație: 2965 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 11, 2022 Uite @Lucas0 o fata calda ...chiar fierbinte ...pacat ca nu are in meniu ...cateva din servicile pe care ti le doresti 😂😂😂
Membru Premium farafiltre Reputație: 4398 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 8 minute, povestitorul a spus: Uite @Lucas0 o fata calda ...chiar fierbinte ...pacat ca nu are in meniu ...cateva din servicile pe care ti le doresti 😂😂😂 Acuma i prezenta Lidia, n ai cu cine vorbi... flacaul isi da respawn🙂 3 dag dal gas!
benyruben Reputație: 180 Postat Ianuarie 15, 2022 Postat Ianuarie 15, 2022 Ce mai știți de domnișoara Mara,a venit? Sau știți pe când vine?:) astept cu nerăbdare revederea cu aceasta femeie superba 🥰
povestitorul Reputație: 2965 Postat Februarie 22, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 22, 2022 Hei , @mara1111...nu ai dat ...un semn !!!🙄🙄
avadanei Reputație: 147 Postat Aprilie 24, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Aprilie 24, 2022 Oare cand vine caprioara?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum