olivia1 Reputație: 13 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:București sec 1 Oras:București sec 1 Postat Noiembrie 19, 2019 Bună numele meu, este Olivia 👑Studenta pentru moment, aș descrie stilul meu ca fiind sofisticat, elegant și discret, combinația perfectă pentru o întâlnire perfectă. 💚👑Îmi place compania unui domn discret 💚👑 oferirea plăcerii este prioritatea mea. Respir pasiune și erotism ... 💋💋 Toate momentele petrecute alături de mine, te voi face să te simți ca în cer. Serviciu și atitudine grozavă !!!! 💚💚 Voi fi fantezia ta jucăria ta ! Același număr și pentru wapp 💚💋👑 eu îți pot îndeplini toate dorințele ascunse și tot ceea ce se întâmplă între noi rămâne secretul nostru. 💋💋 Sunt alegerea ta perfectă dacă ești în căutarea unui însoțitor sexy. ♥ ï¸ â™¥ ï¸ â™¥ ï¸ Bunăstarea ta este prioritatea mea principală, așa că mă interesează toate lucrurile care te fac fericit 💋💚 Datorită personalității mele prietenoase și atente, nu veți avea nicio problemă să vă relaxați și să vă bucurați în fiecare secundă din această experiență unică. 💚💚 250 finalizarea 450 ora ! Oral cu și fără (in funcție de igiena) prezervativ , sex in toate pozițiile doar protejat ðŸ˜ðŸ¤— ! Masaj , 69 , și sărut in funcție de igiena și/sau simpatieBună numele meu, este Olivia 👑Studenta pentru moment, aș descrie stilul meu ca fiind sofisticat, elegant și discret, combinația perfectă pentru o întâlnire perfectă. 💚👑Îmi place compania unui domn discret 💚👑 oferirea plăcerii este prioritatea mea. Respir pasiune și erotism ... 💋💋 Toate momentele petrecute alături de mine, te voi face să te simți ca în cer. Serviciu și atitudine grozavă !!!! 💚💚 Voi fi fantezia ta jucăria ta ! Același număr și pentru wapp 💚💋👑 eu îți pot îndeplini toate dorințele ascunse și tot ceea ce se întâmplă între noi rămâne secretul nostru. 💋💋 Sunt alegerea ta perfectă dacă ești în căutarea unui însoțitor sexy. ♥ ï¸ â™¥ ï¸ â™¥ ï¸ Bunăstarea ta este prioritatea mea principală, așa că mă interesează toate lucrurile care te fac fericit 💋💚 Datorită personalității mele prietenoase și atente, nu veți avea nicio problemă să vă relaxați și să vă bucurați în fiecare secundă din această experiență unică. 💚💚 250 finalizarea 450 ora ! Oral cu și fără (in funcție de igiena) prezervativ , sex in toate pozițiile doar protejat ðŸ˜ðŸ¤— ! Masaj , 69 , și sărut in funcție de igiena și/sau simpatie ma puteți găsi la numărul de telefon : 0739094795 ! 1
tymmy90 Reputație: 402 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2019 Ești fenomenală
Postări Recomandate