Sari la conținut

Sexything la Cluj 0740468937

Postări Recomandate

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

domni misteriori...ochi albastri in peisaj...gardul care-l sare...? kung-fu care stie ba? :laugh2

• Oras:In a Bubble
Postat

:laugh2 Stiti ce? Da-o in boabe. Fac si eu off-topic,ca nu se mai sesizeaza oricum.

Boierule,deja imi era dor de tine. Pe cuvant. Ma gandeam cand iti vor atinge degetele tastele sa postezi si la mine. :*

Postat

Domnu'... mi s-a umflat altceva... muschii erau deja umflati... e vreo problema? Vezi-ti de treaba ta ignora(n)tule! Iar te facusi al dracului?  :hihat

Muschiulosule ..retine asta...mai bine un ignorant in miscare ( eu ) ...decat un "inteligent" in repaus ( tu ) .

• Oras:near Elm Street
Postat

Deci cum e cu postarile pe sectiunea Cluj? Nu au voie sa posteze decat cei din Cluj? Oricum, 99,8% sunt oameni buni, sunt vreo 0,02 care li se pare sunt miezul din... Nu cred ca ciugurel (care in PM pare a fi un veritabil grobian) sau altcineva (un ignorant, adica il am la ignore desi pare a fi spartan - acesta in direct grobian) au ceva de spus despre chestia asta, doar e forumul lui Pisicuts, nu? O seara frumoasa si un weekend placut tuturor, chiar si celor 0,02! De obicei nu raspund la provocari de genul, dar totul are o limita, nu? Sa ma scuze cei 99,8! Pentru ei  :hihat Totusi, nu port pica nimanui, indiferent ce ar zice, deci si celor 0,02  :hihat

Postat

Deci cum e cu postarile pe sectiunea Cluj? Nu au voie sa posteze decat cei din Cluj? Oricum, 99,8% sunt oameni buni, sunt vreo 0,02 care li se pare sunt miezul din... Nu cred ca ciugurel (care in PM pare a fi un veritabil grobian) sau altcineva (un ignorant, adica il am la ignore desi pare a fi spartan - acesta in direct grobian) au ceva de spus despre chestia asta, doar e forumul lui Pisicuts, nu? O seara frumoasa si un weekend placut tuturor, chiar si celor 0,02! De obicei nu raspund la provocari de genul, dar totul are o limita, nu? Sa ma scuze cei 99,8! Pentru ei  :hihat Totusi, nu port pica nimanui, indiferent ce ar zice, deci si celor 0,02  :hihat

Precum iti spuneam...esti doar o "inteligenta" in repaus...cam atat ai aratat cu raspunsul tau....muschiulosule .

Postat

Daca ai scris ceva legat de mine, ce imi doresti tu, eu iti doresc tie dublu... neica owiiiii, ca sa nu iti zic nimeni... oricum nu vad ce scrii pentru ca esti ignora(n)t total... adica, pe intelesul tau, daca totusi intelegi ceva din ce ti se spune, desi ma indoiesc, deci sunt flexibil (asta sigur nu ai inteles-o :laugh2 ), esti la ignore...  :hihat

Postat

Dragii mei,va informez ca nu mai sunt in Cluj.

Cu aceasta ocazie,voi face un review al vizitei care tocmai a trecut.Acordati-mi cateva randuri in care sa imi exprim gandurile.

-Am avut ocazia sa cunosc un domn pe care imi doream de multisor timp sa il cunosc. M-au incitat postarile lui si recunosc ca intalnirea cu el a fost exact cum ma asteptam. Un domn jos palaria,fata de care am cuvinte doar de lauda. Se stie el cine e. :*

-Am cunoscut oameni de caracter,cu care m-am vazut acum prima oara. Si ma surprinde de fiecare data caldura cu care sunt primita de catre cei din Cluj.

-Am avut oportunitatea sa revad oameni in compania carora m-am simtit foarte bine si de aceasta data. Oameni carora le-a facut placere compania mea. Pentru asta le multumesc.

-Si,nu in ultimul rand,un domn cu care m-am simtit extraordinar anul trecut,iar acum am avut oportunitatea sa imi petrec putin timp din nou in compania lui. Un domn cu ochi albastrii superbi. :blushing2  Iti multumesc pentru placerea de a ne revedea. :*

Multumesc si domnilor care si-au rupt din timpul lor pentru a asterne in cuvinte experienta petrecuta alaturi de mine. :hihat

Acestea fiind spuse,va doresc multa sanatate si intalniri cat mai fructuoase. Aveti grija de voi. Va sarut cu mult drag!

Ancuta :ellao

Traiasca marketingul si cine l-o inventat...BRAVO Ancuto !!!

Postat

Daca ai scris ceva legat de mine, ce imi doresti tu, eu iti doresc tie dublu... neica owiiiii, ca sa nu iti zic nimeni... oricum nu vad ce scrii pentru ca esti ignora(n)t total... adica, pe intelesul tau, daca totusi intelegi ceva din ce ti se spune, desi ma indoiesc, deci sunt flexibil (asta sigur nu ai inteles-o :laugh2 ), esti la ignore...  :hihat

Ceea ce sciu nu este pentru tine,,,"inteligentule"...ci pentru cei care si-ar dori sa ti-o ia pe urme...inca n-ai inteles ?...pune-i pe aia care-ti soptesc ...sa-ti si traduca..."mega-inteligentule"

Postat

E drept ca studiile mele se reflecta,fara intentie,in postarile mele. Insa am dorit sa imi arat multumirea si respectul fata de cei care au petrecut timp alaturi de mine. Nu cred ca este necesar sa imi fac strategie de marketing. Cine doreste sa ma cunoasca,o face si fara a fi in Top Cluj si fara a fi necesar sa imi fac eu reclama.

• Like 2
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot
Postat

Ancuto daca te muti in Cj iti ofer un post... sa aplici primele studii si pentru mine... nu stiu cum facem cu reactiile chimine....:D..:))

Postat

E drept ca studiile mele se reflecta,fara intentie,in postarile mele. Insa am dorit sa imi arat multumirea si respectul fata de cei care au petrecut timp alaturi de mine. Nu cred ca este necesar sa imi fac strategie de marketing. Cine doreste sa ma cunoasca,o face si fara a fi in Top Cluj si fara a fi necesar sa imi fac eu reclama.

Ancuto...sa nu ascundem dupa deget...esti cea mai tare in marketing...cu sau fara scoala in domeniu ai inteles despre ce este vorba...BRAVO tie...altora le trebuie o viata...si tot nu pricep nimic .Faptul ca vi ocazional la Cluj...tine doar de finante ( nu-mi povesti ce "belsug" e in Baia Mare....stiu foarte bine asta )...faptul ca nu stai mai mult la Cluj...tine de viata ta personala .Spune-mi ca nu este asa ? ....Ancuto...???

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Oviii,majoritatea inteleg iegzact pe dos vizitele la Cluj. Nu tine doar de finante,cat si de discretie. Nimeni nu ma cunoaste personal in Cluj,deci e mai usor sa primesc domnii cu usa larg deschisa si cu zambetul pe buze,fara a fi necesar sa ma ascund dupa usa sa vaz cine imi vine/daca ma cunoaste au ba. Acesta este unul dintre marile motive pentru care prefer sa fac vizite ocazionale.

• Like 1
Postat

Oviii,majoritatea inteleg iegzact pe dos vizitele la Cluj. Nu tine doar de finante,cat si de discretie. Nimeni nu ma cunoaste personal in Cluj,deci e mai usor sa primesc domnii cu usa larg deschisa si cu zambetul pe buze,fara a fi necesar sa ma ascund dupa usa sa vaz cine imi vine/daca ma cunoaste au ba. Acesta este unul dintre marile motive pentru care prefer sa fac vizite ocazionale.

Ancuto...lasa vrajeala....daca ar fi asa a-i sta numai la Cluj . :P

Postat

Oviii....iti dau bataita la fundulet. Frumos ce facusi? Facem chit-chat aici. :laugh2

Dupa cum m-a dat de gol cineva intr-o recenzie,am in gand ideea de a ma transfera cu facultatea la Cluj din Septembrie. Pana atunci,doar vizite ocazionale. Si e mai placut asa! Nu apuca domnii sa se plictiseasca de mine si poate li se va face dor de pupicii mei. :D You never know! :hug1

Postat

Oviii....iti dau bataita la fundulet. Frumos ce facusi? Facem chit-chat aici. :laugh2

Dupa cum m-a dat de gol cineva intr-o recenzie,am in gand ideea de a ma transfera cu facultatea la Cluj din Septembrie. Pana atunci,doar vizite ocazionale. Si e mai placut asa! Nu apuca domnii sa se plictiseasca de mine si poate li se va face dor de pupicii mei. :D You never know! :hug1

Ancuto...nu-mi insulta inteligenta...domnii astia de Cluj ( io nu-s ) nu prea au cum sa se plictiseasca de prestatia ta ...ca altfel n-ai mai fi de TOP,..dupa recenziile unora .Eu cred ca esti de TOP...dar mai trebuie ceva...sa fii permanenta la Cluj .

:P

Postat

Ancuto...lasa vrajeala....daca ar fi asa a-i sta numai la Cluj . :P

Ce vrajeala ieftina ai pe tine spartan de doi bani... vechi!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Ce vrajeala ieftina ai pe tine spartan de doi bani... vechi!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

WTF? Exista buton unignore?  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...