taranulroman69 Reputație: 48 Postat Mai 26, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 26, 2014 Buna Ancutza scuze de offtopic ... intre 27-29 mai exista sanse sa te gasim in Cluj ... la tel nu reusesc sa te contactez .. poate nu mai e bun nr din topic.Ms.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2014 Postat Mai 27, 2014 Ancuta este la Oradea in aceasta perioada.
Sexything Reputație: 11039 Postat Iunie 12, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iunie 12, 2014 Buna dragii mei, In data de 17,18 si 19 iunie voi face act de prezenta in orasul meu drag, A trecut ceva timp de cand nu am mai fost,insa acum revin.Serviciile imi sunt detaliate atat aici,cat si pe profilul meu.Programarile prin PM au prioritate.Programarile se pot stabili prin PM,pe messenger sau telefonic. Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai frumos si inseninat! Ancuta 3
tff Reputație: 10 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2014 @sexything Stiu ca nu e topicul potrivit, dar la Baia Mare cand esti disponibila ?? Weekend ul viitor? Am dat solicitare si pe YM Poti sa -mi dai un PM...mersi
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 18, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iunie 18, 2014 @sexything Stiu ca nu e topicul potrivit, dar la Baia Mare cand esti disponibila ?? Weekend ul viitor? Am dat solicitare si pe YM Poti sa -mi dai un PM...mersi Pentru a afla programul ei pentru Baia Mare, urmareste topic-ul ei de pe Baia Mare.Scuze de off-tipic ... sa curga recenziile pozitive 1
el_futador Reputație: 504 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 18, 2014 Interesanta d-ra Anca. Am avut placerea sa o cunosc. Chiar daca nu s-a infiripat ceva f animalic in timpul intalnirii, pot sa spun ca m-am simtit f. bine in prezenta ei.Nu simteam cine stie ce nevoie de tavaleala in momentele respective (fara legatura cu Ancuta). De descris intalnirea nu am de gand, nu sunt fan de asa ceva. Oricum s-au scris destule, dar vorba aia, sunt gusturi si gusturi.Ce vreau sa punctez e implicarea in ceea ce face si prezenta placuta.Decat citit povesti pe forum, mai bine o vizitati si vedeti cum sta treaba la proba practica. In mod sigur nu veti regreta. 4
Sexything Reputație: 11039 Postat Iunie 19, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iunie 19, 2014 Buna dragii mei, Va multumesc pentru intalnire fiecaruia. De fiecare data ma simt ca acasa la Cluj si va multumesc pentru asta. Pana data viitoare va doresc multa sanatate ca e mai buna decat toate,multe zile insorite si bronz natural si multe fetite cu fustite,ca ar fi timpul pentru asta. Va sarut cu drag, Ancuta 13
Sexything Reputație: 11039 Postat Iunie 30, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iunie 30, 2014 Buna seara ostasii mei, Doresc sa va informez ca din data de 7 iulie si pana in 9 inclusiv voi face act de prezenta in orasul meu de suflet.Servicii,tarife si alte asemenea gasiti,ca de obicei,pe profilul meu.Locatia va fi de aceasta data in Zorilor,deoarece locatia de data trecuta a creat nitel probleme cautatorilor,insa si mie fiindu-mi greu sa descriu exact unde sunt. Abia astept sa va revad!Va sarut cu mare drag Ancuta 5
stefan0788 Reputație: 4 Postat Iulie 3, 2014 Postat Iulie 3, 2014 Buna, Ancuta Ajungi cumva in curnad si in Bucuresti?
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 6, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 6, 2014 Nu,la Bucuresti momentan nu. Doar Clujul imi este pe harta in prezent. O sa rog persoanele care doresc sa imi adreseze intrebari,ca si cea de mai sus,sa o faca prin intermediul adresei de messenger,unde va voi raspunde in cel mai scurt timp,in functie de timpul meu liber.
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 7, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 7, 2014 Va rog sa nu mai trimite-ti sms-uri pentru programari, deoarece nu raspund la mesaje. Suna-ti cu incredere si daca pot va raspund. Multumesc
ora.2 Reputație: 173 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 8, 2014 Va rog sa nu mai trimite-ti sms-uri pentru programari, deoarece nu raspund la mesaje. Suna-ti cu incredere si daca pot va raspund. Multumesccica "trimite-ti" si "suna-ti" sper ca ai gresit intentionat eronat:P sau face parte din farmecul personal?
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 8, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 8, 2014
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 9, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 9, 2014 Buna seara dragii mei, Tocmai am parasit frumosul Cluj. Va multumesc pentru maniere si bunul simt de care dati dovata de fiecare data.Pana data viitoare va doresc multa sanatate si o vara frumoasa! Ancuta 7
mark2000 Reputație: 3125 Postat Iulie 11, 2014 Oras:depestetot Oras:depestetot Postat Iulie 11, 2014 Curtezeana, manierata si cu bun simt ca si intotdeauna... ma ganesc ca si noi clujenii iti multumim...cel putin eu care te-am revazut si mi-a facut placere cu siguranta.... restul probabil ca sunt mai timizi si nu ai mai recenzat....In schimb am o curiozitate Ancuto...cine ti-a facut poza sub dus ? ) 3
doamnax Reputație: 802 Postat Iulie 29, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 29, 2014 ProxenetismDefinitie ProxenetismConform art. 329 Cod Penal, indemnul sau constrangerea la prostitutie ori inlesnirea practicarii prostitutiei sau tragerea de foloase de pe urma practicarii prostitutiei de catre o persoana, precum si recrutarea unei persoane pentru prostitutie ori traficul de persoane in acest scop, se pedepsesc cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea unor drepturi.Daca fapta prevazuta este savarsita fata de un **spam editat** sau prezinta un alt caracter grav, pedeapsa este inchisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.Banii, valorile sau orice alte bunuri care au servit sau au fost destinate sa serveasca, direct sau indirect, la comiterea acestor infractiuni si cele care au fost dobandite prin savarsirea acesteia se confisca, iar daca acestea nu se gasesc, condamnatul este obligat la plata echivalentului lor in bani.Tentativa se pedepseste.de ce iti place baiatule sa acuzi fata?ai o satisfacie aparte sau te simti bine?
Sexything Reputație: 11039 Postat August 6, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat August 6, 2014 Buna dragii mei, Voi reveni in capitala Ardealului ( ) din data de 13 august si voi sta pana in data de 16 august.Pentru detalii privind serviciile,tarifele si imagini cu mine,va rog sa dati click pe link-ul din semnatura.Programarile se pot face prin: PM,acolo pe site la pagina de Contact,pe messenger sau telefonic. Va doresc o saptamana frumoasa! Pupici Ancuta 4
highgibilan Reputație: 14 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bethleem Oras:Bethleem Postat Septembrie 7, 2014 Buna dragii mei, Voi reveni in capitala Ardealului ( ) din data de 13 august si voi sta pana in data de 16 august.Pentru detalii privind serviciile,tarifele si imagini cu mine,va rog sa dati click pe link-ul din semnatura.Programarile se pot face prin: PM,acolo pe site la pagina de Contact,pe messenger sau telefonic. Va doresc o saptamana frumoasa! Pupici Ancuta Intrebare, intrebatoare! Stau mai prost cu cititul si mai prost cu ghicitul. In ce oras activezi in momentul de fata? Nu am vazut nici o poza cu matale insa reclama pe care ti-au facut-o masculii e spechless, sper ca nu-i manevra! G l u m e s c.Astept un raspuns, sau cel mai probabil, asteptam .. spor
dorel_cj Reputație: 252 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 7, 2014 Intrebare, intrebatoare! Stau mai prost cu cititul si mai prost cu ghicitul. In ce oras activezi in momentul de fata? Nu am vazut nici o poza cu matale insa reclama pe care ti-au facut-o masculii e spechless, sper ca nu-i manevra! G l u m e s c.Astept un raspuns, sau cel mai probabil, asteptam .. sporDaca faceai un minim... mic de tot... efort de gandire si te uitai pe topicul din BM (link in semnatua) sau pe site (de asemena link in semnatura) iti dadeai seama. 1
highgibilan Reputație: 14 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bethleem Oras:Bethleem Postat Septembrie 7, 2014 Daca faceai un minim... mic de tot... efort de gandire si te uitai pe topicul din BM (link in semnatua) sau pe site (de asemena link in semnatura) iti dadeai seama. Thanks Lord pentru existenta unor persoane atat de ... helpfull? Na, helpless. Cand dau sa accesez unul din linkurile de la semnatura imi spune : Ne pare rau... ai nevoie de upgrade! Multumesc oricum pentru incercarea disperata de-a ma ajuta sau.. de a fi ironic, totusi, ma mai gandesc!
dorel_cj Reputație: 252 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 7, 2014 Merg ambele linkuri fara sa fi logat tocmai am testat... ti-as zice ceva dar... las de la mine
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 7, 2014 Chiar primul link din semnatura (cel tot mov) este cel de la siteul personal,unde gasiti toate informatiile necesare,precum si poze recente.Am fost la Cluj luna trecuta din data de 13 si pana in 16 august. Luna aceasta nu stiu exact cand voi reveni,insa voi anunta cu cateva zile inainte intentia de a vizita orasul meu de suflet.Pana atunci va doresc multa sanatate si sa ne revedem cu bine. 5
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2014 Postat Septembrie 7, 2014 Intrebare, intrebatoare! Stau mai prost cu cititul si mai prost cu ghicitul. In ce oras activezi in momentul de fata? Nu am vazut nici o poza cu matale insa reclama pe care ti-au facut-o masculii e spechless, sper ca nu-i manevra! G l u m e s c.Astept un raspuns, sau cel mai probabil, asteptam .. spor Thanks Lord pentru existenta unor persoane atat de ... helpfull? Na, helpless. Cand dau sa accesez unul din linkurile de la semnatura imi spune : Ne pare rau... ai nevoie de upgrade! Multumesc oricum pentru incercarea disperata de-a ma ajuta sau.. de a fi ironic, totusi, ma mai gandesc! Este vreun verde prin zona?Verde = Membru Premium (3 Euroi, sau cati or fi acolo)De ce intreb?Mai fratilor, dati-i la asta minusuri.!Ca, sincer, merita!
highgibilan Reputație: 14 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bethleem Oras:Bethleem Postat Septembrie 7, 2014 Chiar primul link din semnatura (cel tot mov) este cel de la siteul personal,unde gasiti toate informatiile necesare,precum si poze recente.Am fost la Cluj luna trecuta din data de 13 si pana in 16 august. Luna aceasta nu stiu exact cand voi reveni,insa voi anunta cu cateva zile inainte intentia de a vizita orasul meu de suflet.Pana atunci va doresc multa sanatate si sa ne revedem cu bine. Multumesc mult pentru raspunsul tau clar si rapid. Abea astept sa te intorci la Cluj, pana atunci, multa sanatate si spor la treaba!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum