Sari la conținut

Sexything la Cluj 0740468937

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Ai pute fi recunoscatoare si sa imi facilitezi o intalnire cu tine prin programare telefonica ca tot omu.Printr-o convorbire la telefon eu cred ca iti poti da seama mai bine cu cine stai,decat de pe mess unde pot fi multe conturi fake.

E chiar aiurea,daca vin in Cluj si sun de acolo e ok,iar daca sun din Baia Mare nu se poate...nu folosesc o adresa de mail yahoo,deci nu am cum sa te contactez pe mess...whats up daca vrei sau facebook,daca chiar nu se poate nici cum pe telefon.

Postat

150 lei pt juma de ora?? Din care jumate de timp se duce pe dush si povesti, cum dracu sa dai 150 lei pt 15 min?

• Oras:Ardeal
Postat

@cristian: ai libertatea de a alege o domnisoara cu un tarif mai mic.

Foloseste-te cu incredere de acea libertate.

Iti multumesc!

• Like 12
  • Minus 13
  • Oras:-
Postat

@cristian: ai libertatea de a alege o domnisoara cu un tarif mai mic.

Foloseste-te cu incredere de acea libertate.

Iti multumesc!

Sexything se traduce de fapt "o femeie cu atitudine"! :) Lucrul pe care-l apreciez in acest mic comentariu e diplomatia, eleganta cu care se exprima! Ador asta! :yummy Anca este foarte sexy prin personalitatea ei. O femeie inteligenta, rafinata se poate exprima numai in aceasta maniera. E inca si mai sexy, desigur :giggle:  prin prezenta ei feminina. Esti extrem de sexy Anca! Te pup. :kiss3

• Like 4
Postat

Buna dragii mei,

Va multumesc pentru primirea calduroasa si pentru cadourile primite.Ca de fiecare data,sunt surprinsa placut de ospitalitatea si amabilitatea voastra.

Pana data viitoare,va doresc mult succes,un sfarsit de mai cum va doriti,multa sanatate si fetite cat mai frumoase!

Va pupa Ancuta :girly :hug1 !

post-138064-0-88463700-1432122167_thumb.jpg

• Like 11
  • Minus 13
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Va salut dragilor. Te salut Ancuta. Dupa ce am fost aspru sanctionat de Stalingrad, pe buna dreptate(chiar apreciez mustrarea, o iau constructiv), vreau sa contribui si eu cu ceva la acest forum, care m-a ajutat enorm. Si ce inceput mai bun sa gasesc, decat o recenzie la aceasta delicioasa baimareanca.

Prima vizita la Anca s-a petrecut vara trecuta, intr-o zi insorita si inflacarata de iulie. De la ING din zorilor, pana la celebrul turn vizavi de profi, s-a lipit tricoul de mine :))). Programarea am facut-o pe clasicul yahoo messenger(care ma face sa ma simt nostalgic la fiecare utilizare). Ajuns la locatie, punctual, am fost ghidat catre micul si cochetul apartament al ostilitatilor. Foarte multe detalii nu are sens sa va dau. Ancuta, o veritabila curtezana, eleganta in vorbe si atitudine. Eu, tremurand si afisand o stangacie necaracteristica. Aveam emotii, dupa atatea recenzii citite despre aceasta domnisoara. Prima finalizare cu Anca pe burta, cu o perna dedesubt(o priveliste incantatoare), a doua finalizare orala, cu foarte multe eforturi din partea mademoisellei(mii de aprecieri Ancuta). 3 dusuri per total, lasat cu 50 de lei in plus, pentru contorul de apa si pentru alarma de fum, care suna ca disperata, dupa tigarile fumate(eemotiile, din nou). Notele, clar, 10 pe linie, fara ezitari si fara loc de discutii. M-am simtit

extraordinar. Anca e ca o cafea intr-o zi de luni, ca o bere iintr-o zi torida si ca un algocalmin, cand te doare capul. Te face sa uiti de toate. Iti multumesc.

• Like 12
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Salutare!

Am ajuns si eu la Ancuta. Am tot sunat-o vineri si sambata, dar doar duminica am reusit sa-mi fac o programare spre seara. Am discutat toate detaliile la telefon cu mentiunea sa revin cu un telefon, inainte cu 5-10 minute. Asa ca revin cu telefonul stabilit cand eram in parcare la Profi. Am primit toate indicatiile si in cateva minute am fost la ea in apartament.

Locatia e  un apartament  in regim hotelier foarte curat si aranjat, geluri de dus la baie, tot ce vrei. Anca o super fata din toate punctele de vedere, draguta si foarte zambitoare. M-a asteptat intr-o rochita scurta, mulata pe corp si niste margele care prindeau foarte bine. Am intrat in camera sa ne cunoastem putin. A cerut voie sa fumeze o tigara, daca nu ma deranjeaza, ceea ce apreciez. Dupa ce a terminat tigara mi-a dat un prosop curat, impaturat si m-a invitat la dus. Revenit de la dus m-a asteptat intinsa pe pat doar cu un sutien pe ea, unde am observat un corp perfect si niste picioare suuper. M-am asezat langa ea si am inceput cu FK, pe care l-a intretinut foarte mult pe toata durata vizitei. E foarte pupacioasa. AM inceput sa-i sarut corpul, cu ocazia asta am scapat=o si de sutien, unde am descoperit niste sani de marime medie si moi dar foarte placuti la atingere. I-am oferit un cunni care i-a placut, geme frumos si traieste momentul. A trecut apoi ea la un oral foarte placut, nu a uitat nici de zonele adiacente plus ca mai imi arunca cate o privire asa perversa de sa mori nu alta. A mai continuat asa apoi i-am cerut o protectie si am invitat-o in LOT. Se misca bine,mareste ritmul, incetineste, ii place, se lasa pe tine, m-a strans in brate, geme ce mai, m-a terminat nu dupa mult timp. A fost foarte placut si intretine atmosfera, am mai si glumit pe timpul actiunii.. Mi-a dat un servetel umed si am mers la baie pt o revigorare. A revenit si ea de la dus is am mai stat la o pov, pana sa incepem numarul doi.

Am inceput tot cu saruturi, FK la greu, apoi oral din partea ei si din partea mea. A stiut exact cand vreau prez si am continuat cu misionar un timp, apoi i-am tridicat picioarele aproape pe  umeri si am contiuat asa pana s-a produs si a doua finalizare fiind foarte multumit. 

Dus o discutie si am plecat. Am petrecut 1 ora alaturi de Ancuta si chiar a fost foarte reusita. 

Notele sunt de 10 si e de recomndat si de revenit cand mai vine pe la Cluj.

O seara faina sa aveti! 

• Like 12
Postat

Anca e ca o cafea intr-o zi de luni, ca o bere iintr-o zi torida si ca un algocalmin, cand te doare capul. Te face sa uiti de toate.

da, asa e Anca inainte sa incepi sa o degusti. Ai spus bine! dupa ce o cunosti cat de cat, dupa ce s-a epuizat intalnirea cu ea e ca o cafea savurata intr-o zi de Duminica :), ca un vin fierbinte cu scortisoara intr-o zi racoroasa de iarna pe munte si ca o durere cumplita de cap!!! Anca nu-ti i-a durerea de cap, ci ti-o intensifica si mai mult. :laugh2 Te face sa-ti aduci aminte de toate cate exista :laugh2 No offense, a fost o gluma.

• Like 3
Reputație: 188
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

...................................

Prima vizita la Anca s-a petrecut vara trecuta, intr-o zi insorita si inflacarata de iulie........................

Sa inteleg ca ulterior a/au fost si alta/altele? Era mai interesanta ultima, sigur era mai recenta!  :laugh2 Sau exprimarea ta nu a fost pe gustul intelegerii mele si a fost singura intalnire?  :hihat

Scuze Ancuta!  :kissing2  :hug1

• Like 2
Postat

Buna dragii mei,

Precum v-am obisnuit,in fiecare luna efectuez o vizita in orasul de pe malul Somesului,iar luna aceasta nu fac exceptie.

De aceea va anunt ca din 19 iunie si pana in 24 iunie(inclusiv) voi fi prezenta in vizita in Cluj.

Cu un click pe poza userului meu ajungeti la profilul meu,unde gasiti toate informatiile referitoare la servicii si tarife.

De asemenea,puteti accesa si site-ul personal (link gasiti in semnatura).

Programul va fi in functie de starea mea de spirit,insa niciodata mai tarziu de ora 22.

Locatia o sa v-o comunic zilele urmatoare.

Programarile le voi face prin intermediul messengerului,telefonic sau PM,prioritate avand intotdeauna persoanele care au mai fost la mine.

Va sarut dulce si va astept cu drag! :hug1

Ancuta :girly

post-138064-0-12831300-1434296064_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 13
Postat

Buna dragii mei,

Precum v-am obisnuit,in fiecare luna efectuez o vizita in orasul de pe malul Somesului,iar luna aceasta nu fac exceptie.

De aceea va anunt ca din 19 iunie si pana in 24 iunie(inclusiv) voi fi prezenta in vizita in Cluj.

Cu un click pe poza userului meu ajungeti la profilul meu,unde gasiti toate informatiile referitoare la servicii si tarife.

De asemenea,puteti accesa si site-ul personal (link gasiti in semnatura).

Programul va fi in functie de starea mea de spirit,insa niciodata mai tarziu de ora 22.

Locatia o sa v-o comunic zilele urmatoare.

Programarile le voi face prin intermediul messengerului,telefonic sau PM,prioritate avand intotdeauna persoanele care au mai fost la mine.

Va sarut dulce si va astept cu drag! :hug1

Ancuta :girly

gura ta m-ar bea-nsetată

ochii-ți vor pluti prin cer

carnea ta înmiresmată

ar tremura de-atât mister :flowers2  :blushing2

• Like 1
Postat

.

Scrisori, și-n nopți cu lună, sub ferestre,

I-ai îngânat cu glas înșelător

Înșelătoare stihuri de amor;

Tu ai momit-o cu brățări din plete,

Cu jucării, cu broșe, cu inele,

Cu vorbe fermecate și prețioase,

Cu fleacuri, glume proaste, dar frumoase,

Solii primejdioase pentru fete.

Mi-ai scos din minți copila-ascultătoare

Și ascultarea ce-mi era datoare

Ai prefăcut-o-n oarbă răzvrătire. :flowers2

Visul unei nopti de vara. W. Shakespeare

• Like 4
Postat

Dragii mei,

Am uitat sa precizez faptul ca tarifele sunt nitel schimbate,respectiv:

-200 lei/ 30 minute in care este inclusa o finalizare

-300 lei/60 de minute in care este inclusa o finalizare sau doua

Locatia va fi in Zorilor,pe Observatorului,insa mai multe detalii va voi oferi cand facem programarea.

Reamintesc faptul ca nu raspund la numerele private si la sms-uri.

Ne vedem in curand! :*

post-138064-0-41213200-1434456139_thumb.jpg

• Like 11
  • Minus 13
Postat

.

La steua cea multe colturi

Toti ar dori intrare

Adementi de farmece si aburi

Cu tremurande madulare :flowers2  :blushing2

• Like 2
Postat

Si daca tot e liber la poezie ... atunci poezie sa fie

Ramai sa mai ciocnim o cupa
La hanul vechi de pe coclauri
Caci pentr-un vin si pentru tine
Mai am in san trei pungi cu aur
Ramai sa ne-alungam tristetea
Si setea fara de-alinare
Cu vinul negru de la hanul
Din valea umbrelor fugare

Stii tu, frumoaso, ca ulciorul
Din care bei infrigurata
E faurit din taina sfanta
Din taina unui trup de fata
L-a faurit candva olarul
Cel inspirat de duhul rau
Frumos si cald ca trupul tau

Inmiresmeaza-te frumoaso
Ca pe-un altar de mirodenii
Cand zarea-i plina de albastru
Cand lumea-i plina de vedenii
Si-atat cat darurile noastre
Mai au pe margini bucurii
Caci maine in zadar vei bate
La porti de suflete pustii

Ca maine-om putrezi-n morminte
Uitati nepomeniti de nimeni
Caci maine vor veni olarii
Sa fure lut din tintirime
Si trupul tau care mi-e astazi
Cel mai iubit dintre limanuri
Va fi un biet ulcior din care
Vor bea drumetii pe la hanuri        

Ulciorul - Omar Khayyam - o poezie care mie-mi place foarte mult :)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

@Sexy....

Mhmmm.... Nu stiu ce face fotograful/fotografa ta acolo, dar..... stie sa faca foarte bine ceea ce face ! :innocent :clapp :blushing2

• Like 1
Postat

Si daca tot e liber la poezie ... atunci poezie sa fie

Ramai sa mai ciocnim o cupa

La hanul vechi de pe coclauri

Caci pentr-un vin si pentru tine

Mai am in san trei pungi cu aur

Ramai sa ne-alungam tristetea

Si setea fara de-alinare

Cu vinul negru de la hanul

Din valea umbrelor fugare

Stii tu, frumoaso, ca ulciorul

Din care bei infrigurata

E faurit din taina sfanta

L-a faurit candva olarul

Cel inspirat de duhul rau

Frumos si cald ca trupul tau

Inmiresmeaza-te frumoaso

Ca pe-un altar de mirodenii

Cand zarea-i plina de albastru

Cand lumea-i plina de vedenii

Si-atat cat darurile noastre

Mai au pe margini bucurii

Caci maine in zadar vei bate

La porti de suflete pustii

Ca maine-om putrezi-n morminte

Uitati nepomeniti de nimeni

Caci maine vor veni olarii

Sa fure lut din tintirime

Si trupul tau care mi-e astazi

Cel mai iubit dintre limanuri

Va fi un biet ulcior din care

Vor bea drumetii pe la hanuri        

Ulciorul - Omar Khayyam - o poezie care mie-mi place foarte mult :)

Să stai pe pat, închis în casă,

Şi să visezi la dulci femei

Ce-obrajii feselor îşi lasă,

Rumeni de-amor, rotunzi şi grei,

Blând sărutaţi de gura moale,

Ziua să treacă neştiut,

Să bei cafele virginale,

Un vechi roman să ai drept scut

Pe sufletul tău trist şi singur:

Eroi şi eroine dragi,

Să-ţi sorbi trecutul, lin, din linguri,

Ca pe o spumă bleu de fragi

Şi să adormi la ora şapte:

Vierme-n dulceaţa prunei coapte. :blushing2  :flowers2

• Like 1
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Dintr-un ziar central

"

O poezie, care este în sine un exercițiu de dicție, reprezintă o problemă pentru foarte mulți români. Site-ul dicție.ro propune un test pentru cei care cred că au o dicție bună și pot face față cu brio.
Exercițiul se desfășoară în felul următor: citești cu voce tare într-un ritm mediu fără să silabisești cuvintele. Dacă ai făcut chiar și o singură greșeală ai picat testul.

”Plosca plişti şi plosca ploşti.
Plom ploşiu cu puni prosoşi
Praz propit pe placi cu pluni
Doi tăciuni şi doi cărbuni.

Ştrip ştropit şi ştris şilşit
Şomoioc şi strug şirşit
Ştos-n ştol şi ştras cu ştruni
Doi tăciuni şi doi cărbuni.
Zizi zazag zobi cu zări
Zmuls zolid zornea pe zgări
Zdrap cu zdraz şi zdrazi-n zdruni
Doi tăciuni şi doi cărbuni.”  "

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...