diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 17, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 17, 2015 Ai pute fi recunoscatoare si sa imi facilitezi o intalnire cu tine prin programare telefonica ca tot omu.Printr-o convorbire la telefon eu cred ca iti poti da seama mai bine cu cine stai,decat de pe mess unde pot fi multe conturi fake.E chiar aiurea,daca vin in Cluj si sun de acolo e ok,iar daca sun din Baia Mare nu se poate...nu folosesc o adresa de mail yahoo,deci nu am cum sa te contactez pe mess...whats up daca vrei sau facebook,daca chiar nu se poate nici cum pe telefon.
cristiancj Reputație: 7 Postat Mai 18, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 18, 2015 150 lei pt juma de ora?? Din care jumate de timp se duce pe dush si povesti, cum dracu sa dai 150 lei pt 15 min?
^sexything^ Reputație: -510 Postat Mai 18, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 18, 2015 @cristian: ai libertatea de a alege o domnisoara cu un tarif mai mic.Foloseste-te cu incredere de acea libertate. Iti multumesc! 12 13
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 19, 2015 Oras:- Oras:- Postat Mai 19, 2015 @cristian: ai libertatea de a alege o domnisoara cu un tarif mai mic.Foloseste-te cu incredere de acea libertate.Iti multumesc! Sexything se traduce de fapt "o femeie cu atitudine"! Lucrul pe care-l apreciez in acest mic comentariu e diplomatia, eleganta cu care se exprima! Ador asta! Anca este foarte sexy prin personalitatea ei. O femeie inteligenta, rafinata se poate exprima numai in aceasta maniera. E inca si mai sexy, desigur prin prezenta ei feminina. Esti extrem de sexy Anca! Te pup. 4
^sexything^ Reputație: -510 Postat Mai 20, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 20, 2015 Buna dragii mei, Va multumesc pentru primirea calduroasa si pentru cadourile primite.Ca de fiecare data,sunt surprinsa placut de ospitalitatea si amabilitatea voastra.Pana data viitoare,va doresc mult succes,un sfarsit de mai cum va doriti,multa sanatate si fetite cat mai frumoase! Va pupa Ancuta ! 11 13
bogdanelcj Reputație: 16 Postat Mai 21, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 21, 2015 Va salut dragilor. Te salut Ancuta. Dupa ce am fost aspru sanctionat de Stalingrad, pe buna dreptate(chiar apreciez mustrarea, o iau constructiv), vreau sa contribui si eu cu ceva la acest forum, care m-a ajutat enorm. Si ce inceput mai bun sa gasesc, decat o recenzie la aceasta delicioasa baimareanca. Prima vizita la Anca s-a petrecut vara trecuta, intr-o zi insorita si inflacarata de iulie. De la ING din zorilor, pana la celebrul turn vizavi de profi, s-a lipit tricoul de mine )). Programarea am facut-o pe clasicul yahoo messenger(care ma face sa ma simt nostalgic la fiecare utilizare). Ajuns la locatie, punctual, am fost ghidat catre micul si cochetul apartament al ostilitatilor. Foarte multe detalii nu are sens sa va dau. Ancuta, o veritabila curtezana, eleganta in vorbe si atitudine. Eu, tremurand si afisand o stangacie necaracteristica. Aveam emotii, dupa atatea recenzii citite despre aceasta domnisoara. Prima finalizare cu Anca pe burta, cu o perna dedesubt(o priveliste incantatoare), a doua finalizare orala, cu foarte multe eforturi din partea mademoisellei(mii de aprecieri Ancuta). 3 dusuri per total, lasat cu 50 de lei in plus, pentru contorul de apa si pentru alarma de fum, care suna ca disperata, dupa tigarile fumate(eemotiile, din nou). Notele, clar, 10 pe linie, fara ezitari si fara loc de discutii. M-am simtit extraordinar. Anca e ca o cafea intr-o zi de luni, ca o bere iintr-o zi torida si ca un algocalmin, cand te doare capul. Te face sa uiti de toate. Iti multumesc. 12
boy2012 Reputație: 426 Postat Mai 22, 2015 Oras:B Oras:B Postat Mai 22, 2015 Salutare! Am ajuns si eu la Ancuta. Am tot sunat-o vineri si sambata, dar doar duminica am reusit sa-mi fac o programare spre seara. Am discutat toate detaliile la telefon cu mentiunea sa revin cu un telefon, inainte cu 5-10 minute. Asa ca revin cu telefonul stabilit cand eram in parcare la Profi. Am primit toate indicatiile si in cateva minute am fost la ea in apartament.Locatia e un apartament in regim hotelier foarte curat si aranjat, geluri de dus la baie, tot ce vrei. Anca o super fata din toate punctele de vedere, draguta si foarte zambitoare. M-a asteptat intr-o rochita scurta, mulata pe corp si niste margele care prindeau foarte bine. Am intrat in camera sa ne cunoastem putin. A cerut voie sa fumeze o tigara, daca nu ma deranjeaza, ceea ce apreciez. Dupa ce a terminat tigara mi-a dat un prosop curat, impaturat si m-a invitat la dus. Revenit de la dus m-a asteptat intinsa pe pat doar cu un sutien pe ea, unde am observat un corp perfect si niste picioare suuper. M-am asezat langa ea si am inceput cu FK, pe care l-a intretinut foarte mult pe toata durata vizitei. E foarte pupacioasa. AM inceput sa-i sarut corpul, cu ocazia asta am scapat=o si de sutien, unde am descoperit niste sani de marime medie si moi dar foarte placuti la atingere. I-am oferit un cunni care i-a placut, geme frumos si traieste momentul. A trecut apoi ea la un oral foarte placut, nu a uitat nici de zonele adiacente plus ca mai imi arunca cate o privire asa perversa de sa mori nu alta. A mai continuat asa apoi i-am cerut o protectie si am invitat-o in LOT. Se misca bine,mareste ritmul, incetineste, ii place, se lasa pe tine, m-a strans in brate, geme ce mai, m-a terminat nu dupa mult timp. A fost foarte placut si intretine atmosfera, am mai si glumit pe timpul actiunii.. Mi-a dat un servetel umed si am mers la baie pt o revigorare. A revenit si ea de la dus is am mai stat la o pov, pana sa incepem numarul doi.Am inceput tot cu saruturi, FK la greu, apoi oral din partea ei si din partea mea. A stiut exact cand vreau prez si am continuat cu misionar un timp, apoi i-am tridicat picioarele aproape pe umeri si am contiuat asa pana s-a produs si a doua finalizare fiind foarte multumit. Dus o discutie si am plecat. Am petrecut 1 ora alaturi de Ancuta si chiar a fost foarte reusita. Notele sunt de 10 si e de recomndat si de revenit cand mai vine pe la Cluj. O seara faina sa aveti! 12
skyseven Reputație: 15269 Postat Mai 23, 2015 Oras:- Oras:- Postat Mai 23, 2015 Anca e ca o cafea intr-o zi de luni, ca o bere iintr-o zi torida si ca un algocalmin, cand te doare capul. Te face sa uiti de toate. da, asa e Anca inainte sa incepi sa o degusti. Ai spus bine! dupa ce o cunosti cat de cat, dupa ce s-a epuizat intalnirea cu ea e ca o cafea savurata intr-o zi de Duminica , ca un vin fierbinte cu scortisoara intr-o zi racoroasa de iarna pe munte si ca o durere cumplita de cap!!! Anca nu-ti i-a durerea de cap, ci ti-o intensifica si mai mult. Te face sa-ti aduci aminte de toate cate exista No offense, a fost o gluma. 3
acdc Reputație: 188 Postat Mai 28, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 28, 2015 ...................................Prima vizita la Anca s-a petrecut vara trecuta, intr-o zi insorita si inflacarata de iulie........................Sa inteleg ca ulterior a/au fost si alta/altele? Era mai interesanta ultima, sigur era mai recenta! Sau exprimarea ta nu a fost pe gustul intelegerii mele si a fost singura intalnire? Scuze Ancuta! 2
^sexything^ Reputație: -510 Postat Iunie 14, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 14, 2015 Buna dragii mei, Precum v-am obisnuit,in fiecare luna efectuez o vizita in orasul de pe malul Somesului,iar luna aceasta nu fac exceptie.De aceea va anunt ca din 19 iunie si pana in 24 iunie(inclusiv) voi fi prezenta in vizita in Cluj.Cu un click pe poza userului meu ajungeti la profilul meu,unde gasiti toate informatiile referitoare la servicii si tarife.De asemenea,puteti accesa si site-ul personal (link gasiti in semnatura).Programul va fi in functie de starea mea de spirit,insa niciodata mai tarziu de ora 22.Locatia o sa v-o comunic zilele urmatoare.Programarile le voi face prin intermediul messengerului,telefonic sau PM,prioritate avand intotdeauna persoanele care au mai fost la mine. Va sarut dulce si va astept cu drag! Ancuta 7 13
sparksilver Reputație: 541 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 15, 2015 Buna dragii mei, Precum v-am obisnuit,in fiecare luna efectuez o vizita in orasul de pe malul Somesului,iar luna aceasta nu fac exceptie.De aceea va anunt ca din 19 iunie si pana in 24 iunie(inclusiv) voi fi prezenta in vizita in Cluj.Cu un click pe poza userului meu ajungeti la profilul meu,unde gasiti toate informatiile referitoare la servicii si tarife.De asemenea,puteti accesa si site-ul personal (link gasiti in semnatura).Programul va fi in functie de starea mea de spirit,insa niciodata mai tarziu de ora 22.Locatia o sa v-o comunic zilele urmatoare.Programarile le voi face prin intermediul messengerului,telefonic sau PM,prioritate avand intotdeauna persoanele care au mai fost la mine. Va sarut dulce si va astept cu drag! Ancuta gura ta m-ar bea-nsetatăochii-ți vor pluti prin cercarnea ta înmiresmatăar tremura de-atât mister 1
^sexything^ Reputație: -510 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 15, 2015 . 15 13
boy2012 Reputație: 426 Postat Iunie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 15, 2015 .sexy si periculos de buna!!! :clapp 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 15, 2015 .Scrisori, și-n nopți cu lună, sub ferestre,I-ai îngânat cu glas înșelătorÎnșelătoare stihuri de amor;Tu ai momit-o cu brățări din plete,Cu jucării, cu broșe, cu inele,Cu vorbe fermecate și prețioase,Cu fleacuri, glume proaste, dar frumoase,Solii primejdioase pentru fete.Mi-ai scos din minți copila-ascultătoareȘi ascultarea ce-mi era datoareAi prefăcut-o-n oarbă răzvrătire. Visul unei nopti de vara. W. Shakespeare 4
^sexything^ Reputație: -510 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 16, 2015 Dragii mei, Am uitat sa precizez faptul ca tarifele sunt nitel schimbate,respectiv: -200 lei/ 30 minute in care este inclusa o finalizare-300 lei/60 de minute in care este inclusa o finalizare sau doua Locatia va fi in Zorilor,pe Observatorului,insa mai multe detalii va voi oferi cand facem programarea.Reamintesc faptul ca nu raspund la numerele private si la sms-uri. Ne vedem in curand! 11 13
^sexything^ Reputație: -510 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 18, 2015 . 8 13
sparksilver Reputație: 541 Postat Iunie 18, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 18, 2015 .La steua cea multe colturiToti ar dori intrareAdementi de farmece si aburiCu tremurande madulare 2
boy2012 Reputație: 426 Postat Iunie 20, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 20, 2015 .Uhhh, frumoasă priveliște ), se observa și bronzul . Îmi place!!!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iunie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iunie 20, 2015 Si daca tot e liber la poezie ... atunci poezie sa fie Ramai sa mai ciocnim o cupaLa hanul vechi de pe coclauriCaci pentr-un vin si pentru tineMai am in san trei pungi cu aurRamai sa ne-alungam tristeteaSi setea fara de-alinareCu vinul negru de la hanulDin valea umbrelor fugare Stii tu, frumoaso, ca ulciorulDin care bei infrigurataE faurit din taina sfantaDin taina unui trup de fataL-a faurit candva olarulCel inspirat de duhul rauDin taina unui trup de fataFrumos si cald ca trupul tauInmiresmeaza-te frumoasoCa pe-un altar de mirodeniiCand zarea-i plina de albastruCand lumea-i plina de vedeniiSi-atat cat darurile noastreMai au pe margini bucuriiCaci maine in zadar vei bateLa porti de suflete pustiiCa maine-om putrezi-n morminteUitati nepomeniti de nimeniCaci maine vor veni olariiSa fure lut din tintirimeSi trupul tau care mi-e astaziCel mai iubit dintre limanuriVa fi un biet ulcior din careVor bea drumetii pe la hanuri Ulciorul - Omar Khayyam - o poezie care mie-mi place foarte mult 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2015 Postat Iunie 20, 2015 @Sexy.... Mhmmm.... Nu stiu ce face fotograful/fotografa ta acolo, dar..... stie sa faca foarte bine ceea ce face ! :clapp 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 20, 2015 Si daca tot e liber la poezie ... atunci poezie sa fie Ramai sa mai ciocnim o cupaLa hanul vechi de pe coclauriCaci pentr-un vin si pentru tineMai am in san trei pungi cu aurRamai sa ne-alungam tristeteaSi setea fara de-alinareCu vinul negru de la hanulDin valea umbrelor fugare Stii tu, frumoaso, ca ulciorulDin care bei infrigurataE faurit din taina sfantaDin taina unui trup de fataL-a faurit candva olarulCel inspirat de duhul rauDin taina unui trup de fataFrumos si cald ca trupul tau Inmiresmeaza-te frumoasoCa pe-un altar de mirodeniiCand zarea-i plina de albastruCand lumea-i plina de vedeniiSi-atat cat darurile noastreMai au pe margini bucuriiCaci maine in zadar vei bateLa porti de suflete pustii Ca maine-om putrezi-n morminteUitati nepomeniti de nimeniCaci maine vor veni olariiSa fure lut din tintirimeSi trupul tau care mi-e astaziCel mai iubit dintre limanuriVa fi un biet ulcior din careVor bea drumetii pe la hanuri Ulciorul - Omar Khayyam - o poezie care mie-mi place foarte mult Să stai pe pat, închis în casă,Şi să visezi la dulci femeiCe-obrajii feselor îşi lasă,Rumeni de-amor, rotunzi şi grei,Blând sărutaţi de gura moale,Ziua să treacă neştiut,Să bei cafele virginale,Un vechi roman să ai drept scutPe sufletul tău trist şi singur:Eroi şi eroine dragi,Să-ţi sorbi trecutul, lin, din linguri,Ca pe o spumă bleu de fragiŞi să adormi la ora şapte:Vierme-n dulceaţa prunei coapte. 1
shiva Reputație: 3141 Postat Iunie 20, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iunie 20, 2015 Dintr-un ziar central "O poezie, care este în sine un exercițiu de dicție, reprezintă o problemă pentru foarte mulți români. Site-ul dicție.ro propune un test pentru cei care cred că au o dicție bună și pot face față cu brio.Exercițiul se desfășoară în felul următor: citești cu voce tare într-un ritm mediu fără să silabisești cuvintele. Dacă ai făcut chiar și o singură greșeală ai picat testul.”Plosca plişti şi plosca ploşti.Plom ploşiu cu puni prosoşiPraz propit pe placi cu pluniDoi tăciuni şi doi cărbuni.Ştrip ştropit şi ştris şilşitŞomoioc şi strug şirşitŞtos-n ştol şi ştras cu ştruniDoi tăciuni şi doi cărbuni.Zizi zazag zobi cu zăriZmuls zolid zornea pe zgăriZdrap cu zdraz şi zdrazi-n zdruniDoi tăciuni şi doi cărbuni.” "
^sexything^ Reputație: -510 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 21, 2015 Pozele sunt superbe. Doar pozele? 1 13
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 21, 2015 Tu esti mai superba ca pozele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum