Sari la conținut

Sexything la Cluj 0740468937

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Mai bine te abtineai. Acum probabil vei fi nevoit sa-l citesti pe Azareth care-ti va explica de fapt cum sta treaba. ;)

hahaha =))))))) =)))))))

big like !

L.E.: Manca-ti-as tatucile, Sexy :X

Postat

Tot ma "ameninti",da' numa' nu ajungi aici unde se agata harta in cui. :P

m-ai fute putin, nebuno :))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ohhh yeah,baby! :laugh2

eu putin mai mult ^_^

o sa ne cunoastem in viata asta... chiar si de te retragi :D

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Multumesc frumos pentru bunavointa ta,Dan Dan,insa nu am specificat nicaieri ca voi oferi acel serviciu si in cadrul intalnirilor din Cluj. Oferta este valabila DOAR pentru Baia Mare. :hihat

restrictia e de natura geografica sau locativa? Adica daca vin in BM o sa am in ofeta si Anal, sau tot  nu se poate pt ca ma recunisti si stii ca sunt din Cluj? :)

• Oras:Ardeal
Postat

Dragii mei,

Calatoria mea pe taramurile Clujene s-a incheiat,dupa cum unele persoane au sesizat deja.

Am cunoscut oameni pe care nu credeam ca i-as putea cunoaste,iar aceasta pasiune a noastra ne-a unit pentru putin timp drumurile.

Va multumesc frumos tuturor pentru gandurile bune,pentru grijile pe care vi le-ati facut pentru mine,pentru o experienta minunata si unica alaturi de voi.

Am avut parte de extrem de multe momente frumoase alaturi de voi si de intalniri foarte reusite.Va multumesc ca m-ati primit cu atata caldura si drag de fiecare data.

Multa sanatate tuturor si mult succes pe mai departe!

Va pup la plecare,Ancuta :hug1 :girly

• Like 5
  • Minus 13
Postat

restrictia e de natura geografica sau locativa? Adica daca vin in BM o sa am in ofeta si Anal, sau tot  nu se poate pt ca ma recunisti si stii ca sunt din Cluj? :)

Pentru informatii legate de orasul in care prestez si detalii despre servicii poti intra pe messenger. :snap

Postat

Pentru informatii legate de orasul in care prestez si detalii despre servicii poti intra pe messenger. :snap

am inteles. Purtatoare de cuvant trebuia sa te faci, numai ele pot sa iti dea un raspuns exact din care sa nu aflii raspunsul la intrebare : :bow2

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Din păcate, nu mă pot abține: probabil cei din Baia-Mare au instrumente ce fac o umbră mai scurtă pământului...

Sper sa intelegi de ce nu ofer acest nou serviciu si in Cluj.Nu are nici o legatura cu instrumentele,cat cu localizarea mea in viitor. :)

Insa clujenii trecatori prin Baia Mare sunt asteptati cu "meniul" complet. Va pup pe toti cu drag :*

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Dragii mei,

Calatoria mea pe taramurile Clujene s-a incheiat,dupa cum unele persoane au sesizat deja.

Am cunoscut oameni pe care nu credeam ca i-as putea cunoaste,iar aceasta pasiune a noastra ne-a unit pentru putin timp drumurile.

Va multumesc frumos tuturor pentru gandurile bune,pentru grijile pe care vi le-ati facut pentru mine,pentru o experienta minunata si unica alaturi de voi.

Am avut parte de extrem de multe momente frumoase alaturi de voi si de intalniri foarte reusite.Va multumesc ca m-ati primit cu atata caldura si drag de fiecare data.

Multa sanatate tuturor si mult succes pe mai departe!

Va pup la plecare,Ancuta :hug1 :girly

Mare pacat... Domnisoara Anca era o adevarata profesionista, si, stia sa-si satisfaca clientii. Si, nu era deloc fitoasa. Avea asa un gen de bun simt maramuresan, care o facea mult mai dulce si mai adorabila... Poate ca a deranjat-o si pleiada de comentarii belicoase, total nemeritate. Ancuta, daca te razgandesti, noi te asteptam cu drag!!!
  • Like 2
  • Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

Intradevar, o adevarata profesionista si o fiinta calda si draguta. Daca te razgandesti, noi te asteptam cu drag; daca nu poate te vom vizita la Baia-Mare.

• Oras:depestetot
  • Oras:depestetot
Postat

Craciun Fericit si plin de cadouri  ? Hmmm cel mai frumos cadou era sa ne faci o vizita .... dar sunt sigur ca urmeaza ... asa ca SARBATORI FERICITE ! si te asteptam in Cluj

• Like 2
Postat

Craciun Fericit si plin de cadouri  ? Hmmm cel mai frumos cadou era sa ne faci o vizita .... dar sunt sigur ca urmeaza ... asa ca SARBATORI FERICITE ! si te asteptam in Cluj

Sarbatori frumoase,scumpule.  :hug1  :hug1  :hug1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu este Ancuta.

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...