ginxy Reputație: 43 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Noiembrie 25, 2019 Mai nene nu este aceeasi femeie in pozele de care care tu ai vbt...analizeaza cu foarte mare atentie si te vei convinge....doar ca ceea ce mi se pare aiurea si dubios este ca pana acum te bateai cu pumnul in piept ca o sti si acum zici k nu o sti...dubioasa treaba...hmmmAm sustinut eu ca o cunosc pe respectiva? Citeste tot ce am scris eu pana acum, iar faci afirmatii aiurea. Eu caut si observ, asta daca nu ai inteles nici acum care imi este scopul pe aici inafara de cel de client.
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 Eu nu am cum sa o vizitez pe Delia la o asa distanta ca ii faceam o vizita, dar eu am observat niste chestii pe care voiam sa le clarific pentru toti, dar vad nu se poate. Eu am intrebat-o daca e sigura ca acele poze sunt ale ei, atat. Eu am convingerea ca nu au fost. Nu-mi mai bat capul, sa raporteze cea cui ii apartin pozele si gata, imi iau injuraturi degeaba incercand sa lamuresc o chestie. Uite ca să înțelegi. E un cont aici drept clona (bănui). Dar nu asta e ideea. Sa vedem ce recenzii apar pe acest topic si de la cine. Mai nene nu este aceeasi femeie in pozele de care care tu ai vbt...analizeaza cu foarte mare atentie si te vei convinge....doar ca ceea ce mi se pare aiurea si dubios este ca pana acum te bateai cu pumnul in piept ca o sti si acum zici k nu o sti...dubioasa treaba...hmmm Cristina mi se pare sau semănați amândouă. Mi se pare ca poza e a ta.
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 25, 2019 Hai dna. Cristina, ai observat in pozele fetei ca are o initiala la lenjeria intima? Asta sa vezi ca stiu sa observ mai multe decat crezi tu. Delia are acea lenjerie cu initiala? Eu nu cred si sustin oricand ceea ce mi se pare suspect 100%M-ai facut sa beau o cafea la oara asta Delia are lejerie cu numele ei fix la fofoloanca da vrea să-i poarte doar la cei fideli...chilorii astia care ii vezi tu sunt luati din mall de la un magazin de lenjerie intimă care se spala si se rup si daca ii poarta doar sambata si duminica:))) Daca asta te linisteste sa sti k ii are si am si eu si iam luat si lu mama...akm tu zi k punem toate :))) altceva ia vezi mai gasesti ia vezi:))
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 25, 2019 Uite ca să înțelegi. E un cont aici drept clona (bănui). Dar nu asta e ideea. Sa vedem ce recenzii apar pe acest topic si de la cine. Crystyna_30 te rog eu mult. Știu ca știi cum funcționează forumul (chiar ma gândeam cine o învață pe asta mică) dar totuși sa lăsăm sa apară recenzii.Pai io ii las da nenea tot gaseste aici fel si fel de lucruri asta ma agita
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 25, 2019 Uite ca să înțelegi. E un cont aici drept clona (bănui). Dar nu asta e ideea. Sa vedem ce recenzii apar pe acest topic si de la cine. Cristina mi se pare sau semănați amândouă. Mi se pare ca poza e a ta.Blonda maginfica io sunt:))) ma facut nenea taranca k nu sriu ce înseamnă fondul de ten am vrut sa vada cum arat si eu si k tot vb fara sa cunoasca...
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 25, 2019 Uite ca să înțelegi. E un cont aici drept clona (bănui). Dar nu asta e ideea. Sa vedem ce recenzii apar pe acest topic si de la cine. Cristina mi se pare sau semănați amândouă. Mi se pare ca poza e a ta.Eu nu mai pot pune poze ptr ca nu am contul platit...:))
ginxy Reputație: 43 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Noiembrie 25, 2019 Uite ca să înțelegi. E un cont aici drept clona (bănui).Dar nu asta e ideea.Sa vedem ce recenzii apar pe acest topic si de la cine. Crystyna_30 te rog eu mult. Știu ca știi cum funcționează forumul (chiar ma gândeam cine o învață pe asta mică) dar totuși sa lăsăm sa apară recenzii.Si acel cont suspect este al meu, good point. Chiar te rog sa faci intr-un fel si sa imi dai ban, eu incerc sa clarific ceva cu Delia care stie ca acele poze pe care le avea pe publi24 cu acest nr din titlul topicului nu erau ale ei (acele 3 poze si inca doua ale ei postate de 2peu_2peu, fiind luate de el de pe site-ul cu pricina)
jhondoex Reputație: 104 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Unknow Oras:Unknow Postat Noiembrie 25, 2019 O stiu pe crystina..eram client fidel:)) in cateva zile daca nu maine ii fac vizita la domnisoara!Crys poate te mai intorci si u pe la nou:)
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 Blonda maginfica io sunt:))) ma facut nenea taranca k nu sriu ce înseamnă fondul de ten am vrut sa vada cum arat si eu si k tot vb fara sa cunoasca... Ochii ții știu. :) :). Zi-mi un pic.... Văd că te pricepi la chiloți. Eu când am zis ca vreau sa ții rup ma refeream la o pereche comestibil. Nu știu de unde sa ii iau. :D
ginxy Reputație: 43 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Noiembrie 25, 2019 M-ai facut sa beau o cafea la oara asta Delia are lejerie cu numele ei fix la fofoloanca da vrea să-i poarte doar la cei fideli...chilorii astia care ii vezi tu sunt luati din mall de la un magazin de lenjerie intimă care se spala si se rup si daca ii poarta doar sambata si duminica:)))Daca asta te linisteste sa sti k ii are si am si eu si iam luat si lu mama...akm tu zi k punem toate :))) altceva ia vezi mai gasesti ia vezi:))Las-o jos ca se invata in brate, o veche zicala. Stiu sigur ca ti-a zis de acele 3 poze si acum incerci sa o scoti, e normal sa va aparati intre voi dar aparati-va de dusmani, nu de noi clientii.
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 25, 2019 O stiu pe crystina..eram client fidel:)) in cateva zile daca nu maine ii fac vizita la domnisoara!Crys poate te mai intorci si u pe la nou:)Pai si daca imi erai fidel cum poti bre sa ma jignesti :))) pai asa m-ai vazut tu pe mine nemachiata cnd toate femeiele ma faceau nebuna k umblu cu 7 parfumuri dupa mn :)) dc nu lasi tu baietii sa lase recenzii si dupa va fi fix prbm ei cum se comportă etc...
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 Si acel cont suspect este al meu, good point. Chiar te rog sa faci intr-un fel si sa imi dai ban, eu incerc sa clarific ceva cu Delia care stie ca acele poze pe care le avea pe publi24 cu acest nr din titlul topicului nu erau ale ei (acele 3 poze si inca doua ale ei postate de 2peu_2peu, fiind luate de el de pe site-ul cu pricina) Ție ți se pare ca cineva are ceva cu tine. Uite eu nu am. Contul nu e al tău. A apărut odată cu topicul.
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 25, 2019 Ochii ții știu. :) :). Zi-mi un pic.... Văd că te pricepi la chiloți. Eu când am zis ca vreau sa ții rup ma refeream la o pereche comestibil. Nu știu de unde sa ii iau. :DDoar la mine poti gasi calitate :)) eu dorm fara lasa "vrabia" libera in văzduh:)) da iti pot face cunoștință cu colectia daca vrei
ginxy Reputație: 43 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Noiembrie 25, 2019 M-ai facut sa beau o cafea la oara asta Delia are lejerie cu numele ei fix la fofoloanca da vrea să-i poarte doar la cei fideli...chilorii astia care ii vezi tu sunt luati din mall de la un magazin de lenjerie intimă care se spala si se rup si daca ii poarta doar sambata si duminica:)))Daca asta te linisteste sa sti k ii are si am si eu si iam luat si lu mama...akm tu zi k punem toate :))) altceva ia vezi mai gasesti ia vezi:))O dai in penibil, chair vreau sa vad o poza cu ea in chilotii aceia, atunci o sa eliminam elefantul din camera.
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 25, 2019 O stiu pe crystina..eram client fidel:)) in cateva zile daca nu maine ii fac vizita la domnisoara!Crys poate te mai intorci si u pe la nou:)Uite ca mi-a dato la cerebel nenea aici...de team incurcat cu el :))) scuze Nu te mai stiu dupa numele asta de aici da ma bucur ca iti amintesti frumos de mine...la mures am incheiat activitatea akm 2 luni am stat 4 zile si am decis sa ma las de tot din cauza unor prbm care le-am avut la Targoviste...voi ma stiti de aia care se apara singura da vezi tu tot din cauza k am stat mult k la mures PESTI mi-au pus un pistol la cap :(((( voi cei de aici nu știați da cam asa stau lucrurile pe la Dâmbovița,si nu sunt singura patita sunt mai multe din pacate
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 25, 2019 O dai in penibil, chair vreau sa vad o poza cu ea in chilotii aceia, atunci o sa eliminam elefantul din camera.O sa ajunga acasa si dupa o sa puna poza cu ei...asta e daia curata cik nu ii poarta pana i se rup in cur....o sa ai toate dovezile...da asteapta k pana pune ea poza cu ei se va nimeri unu care va lasa o recenzie adevărată si se vor lamuri toate...si vrei să-ți mai zic ceva chilotii poate ii are ea si ink 5 din alte TARI...EU zic sa ne linistim sa ne bagam la nani si de maine vom vedea ce recenzii va primi...k degeaba ne spargem capetele pe aici noi cand altii vor avea cu totul si cu totul alte pareri.nb
ginxy Reputație: 43 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Noiembrie 25, 2019 Ție ți se pare ca cineva are ceva cu tine. Uite eu nu am. Contul nu e al tău. A apărut odată cu topicul. Vasileblej, contul acesta il am din 2013, recenziile facute de mine sunt reale, cristina era pe lista mea cand a prestat in targoviste doar ca de fiecare data nu s-a nimerit din cauza programului meu si al celulilalt factor, cel de acasa. Asa ca dna cristina sa stea linistita si sa nu mai acuze si sa jigneasca degeaba ca eu nu incerc sa denigrez pe cineva, mai ales pe posesoarea topicului, ci doar voiam sa clarific treaba cu acele poze care nu erau ale ei.
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 O sa ajunga acasa si dupa o sa puna poza cu ei...asta e daia curata cik nu ii poarta pana i se rup in cur....o sa ai toate dovezile...da asteapta k pana pune ea poza cu ei se va nimeri unu care va lasa o recenzie adevărată si se vor lamuri toate...si vrei să-ți mai zic ceva chilotii poate ii are ea si ink 5 din alte TARI...EU zic sa ne linistim sa ne bagam la nani si de maine vom vedea ce recenzii va primi...k degeaba ne spargem capetele pe aici noi cand altii vor avea cu totul si cu totul alte pareri.nb Las-o pe ea. Eu vreau sa te recenzez pe tine. :) :). Crezi ca va fi posibil? Vreodată?
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 25, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 25, 2019 Las-o pe ea. Eu vreau sa te recenzez pe tine. :) :). Crezi ca va fi posibil? Vreodată? Da dar nu pot lasa nr meu aici cereil lu delia
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 26, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 26, 2019 Da dar nu pot lasa nr meu aici cereil lu deliaAm inteles k vrei sa fi discret fata nu te va suna...da stiu k tu esti descurcaret si ai un tel acolo deoparte :)))
ginxy Reputație: 43 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Noiembrie 26, 2019 O sa ajunga acasa si dupa o sa puna poza cu ei...asta e daia curata cik nu ii poarta pana i se rup in cur....o sa ai toate dovezile...da asteapta k pana pune ea poza cu ei se va nimeri unu care va lasa o recenzie adevărată si se vor lamuri toate...si vrei să-ți mai zic ceva chilotii poate ii are ea si ink 5 din alte TARI...EU zic sa ne linistim sa ne bagam la nani si de maine vom vedea ce recenzii va primi...k degeaba ne spargem capetele pe aici noi cand altii vor avea cu totul si cu totul alte pareri.nbNiciodata sau poate pana v-a cumpara unii identici cu aia (daca nu erau cumva in editie limitata :))) ). Eu am vazut in tine o femeie cu potential cand "lucrai" in targoviste, nu te-am prins niciodata cand apareai prin zona, dar nu ma gandeam ca esti asa periculoasa la "vorba". In fine, eu ma retrag ca nu pot sa o dau la capat daca nimeni nu-mi cerceteaza afirmatiile, unu contra mai multor de aici.
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2019 Postat Noiembrie 26, 2019 Vasileblej, contul acesta il am din 2013, recenziile facute de mine sunt reale, cristina era pe lista mea cand a prestat in targoviste doar ca de fiecare data nu s-a nimerit din cauza programului meu si al celulilalt factor, cel de acasa. Asa ca dna cristina sa stea linistita si sa nu mai acuze si sa jigneasca degeaba ca eu nu incerc sa denigrez pe cineva, mai ales pe posesoarea topicului, ci doar voiam sa clarific treaba cu acele poze care nu erau ale ei. A spus la începutul topicului ca fata a decis sa folosească forumul. Unele fete când au ceva de ascuns mai folosesc și poze false. Frate citește ca și cum nu as avea nimic cu tine.... Ca un sfat. Am inteles k vrei sa fi discret fata nu te va suna...da stiu k tu esti descurcaret si ai un tel acolo deoparte :))) Nu știu de unde știi tu.... Dar da..... :blushing2 Folosesc un dual sim (telefon) la fete dau drumul la al doilea număr. Întotdeauna are minute. :) Primul e abonament și încarc pe al 2lea automat.
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 26, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 26, 2019 Niciodata sau poate pana v-a cumpara unii identici cu aia (daca nu erau cumva in editie limitata :))) ). Eu am vazut in tine o femeie cu potential cand "lucrai" in targoviste, nu te-am prins niciodata cand apareai prin zona, dar nu ma gandeam ca esti asa periculoasa la "vorba". In fine, eu ma retrag ca nu pot sa o dau la capat daca nimeni nu-mi cerceteaza afirmatiile, unu contra mai multor de aici.:)))nu m-ai prins ptr ca tu nu obișnuiești sa faci vizite dragule...asta este singura problema ptr ca eu acolo am stat si cate 2 luni contiunu fara sa plec deloc...daca tu nu ma "atacai" nici eu nu jigneam...de lejerie te asigur ca o are...dar nici eu nu aveam toate tinutele toate din 6 profile cate tineam si pe fiecare profil cate 5-7 poze....de aceea am spus lasa baietii sa apara cu recenziile si se vor lamuri toate....si cnd iau "foc" asa tare este din cauza ca eu nu accept sa fiu tratata urat de niciun barbat...ptr k indiferent de ceea ce am fct sau facem tot femei suntem,si noi avem suflet,orgoliu etc...
crystyna_30 Reputație: 47 Postat Noiembrie 26, 2019 Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Telefon: 0759509453 Oras:Piatra Neamț Postat Noiembrie 26, 2019 A spus la începutul topicului ca fata a decis sa folosească forumul. Unele fete când au ceva de ascuns mai folosesc și poze false. Frate citește ca și cum nu as avea nimic cu tine.... Ca un sfat. Nu știu de unde știi tu.... Dar da..... :blushing2 Folosesc un dual sim (telefon) la fete dau drumul la al doilea număr. Întotdeauna are minute. :) Primul e abonament și încarc pe al 2lea automat. Mi-am dat seama...se vede clar ca esti un barbat inteligent si totodată interesant...am o slăbiciune ptr barbatii ca tine :*:*
jhondoex Reputație: 104 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:Unknow Oras:Unknow Postat Noiembrie 26, 2019 Uite ca mi-a dato la cerebel nenea aici...de team incurcat cu el :))) scuze Nu te mai stiu dupa numele asta de aici da ma bucur ca iti amintesti frumos de mine...la mures am incheiat activitatea akm 2 luni am stat 4 zile si am decis sa ma las de tot din cauza unor prbm care le-am avut la Targoviste...voi ma stiti de aia care se apara singura da vezi tu tot din cauza k am stat mult k la mures PESTI mi-au pus un pistol la cap :(((( voi cei de aici nu știați da cam asa stau lucrurile pe la Dâmbovița,si nu sunt singura patita sunt mai multe din pacateNo problem! Aveam.alt nume de utilizator pe vremea aia aveam ,,nevasta``:)). Imi pare rau de ce aud:| chiar erai o fata de treaba.stiu ca intodeauna vorbeai foarte mult:)). Dar te vizitam intodeauna cand aveam ocazia. Uite nici nu am stiut ca ai fost acum 2 3 luni in mures:(
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum