Sari la conținut

0724408601 Claudia Mircea Voda

Postări Recomandate

• Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle
Postat

CLAUDIA,30 ani,poze reale,1.74 m,53 kg,ofer companie intima,oral si normal,locuiesc zona Mircea Voda,50 fin

0724408601

Ieri dupa munca cand am iesit afara si am vazut ce nori sunt....am zis ca vine apocalipsa,fara sa ma gandesc prea mult la ce as vrea sa fac in ultima clipa,scot telefonul si sun la dameza aceasta care ma indruma undeva pe la Mircea Voda.Pe drum spre dameza a inceput o ploaie de am dat drumu stergatoarelor sa mearga la turatie maxima iar gandu imi era sa mai apuc macar o data clipa fericirii.Speriat de ploaie dar si mai speriat de ce voi gasi la acest numar...ajung pe mircea voda si parchez masina aleatoriu.Scot telefonul repede si sun duduia ca sa ma indrume spre locatie si surpriza ...!eram parcat chiar in fata scarii.Zic ,,,taci ca-i buna treaba si incep cu dreptu,,, sun repede la interfon si ma duc catre lift (avantaj mare ca sunt 2 lifturi) urc si in timp ce urcam spre varful blocului ma gandeam numai la cat de berbec sunt sa ma duc pe vremea asta la noutati.Ajung intr-un final catre varf si ma duc spre usa indicata,care se deschide usor ca intr-un film horor siiii surprizaaaaaaaaaaaaaaaaaa    vad o bruneta cam pe la 28 de ani,inalta (cam 1,70),subtirica,un pic cam trasa la fata (cred ca era si ea speriata ca vine apocalipsa),imbracata cu o rochita semi-transparenta sexy.Apartamentul este curat,cred ca sunt 2 camere,sufrageria este deschisa cu mobila moderna.Ajunsi in camera de lucru mi se prezinta meniul 50 fin O+N si inmanez leuti la care pleaca si ma intreaba daca am nevoie la baie,raspuns nu (cum bine se stie ma dusez inainte de a merge la dameze,ma dusez acasa sau la birou iar uneori la ploaie).In timp ce ma debarasam de textila observ ca este curatica camera cu mobila acceptabila,spun "observ" ca pe toate geamurile era folie de aluminiu si ma chioram pe acolo ca sa vad si eu unde imi las textila.Cum termin de scos textila de pe mine vine si dameza     nerabdatoare isi scoate rochita rapid iar eu ma reped repede sa o ajut cu chiloteii si ii scot frumos de pe cracii damezei (frumoase picioruse),se pune rapid pe pat si ma cheama sa imi trezeasca unealta pentru actiune.Incepe un    punand balonasul cu boticul......(daca ar fi ultimu oral din viata mea ...mai bine fac o laba) iar dupa cateva minute se arunca pe spate cu picioarele desfacute,eu ma uitam ca berbecu crezand ca a patit dameza ceva si imi revin repede cand vad ca scuipa in mana si umezeste pasarica pentru actiune   ma apuc de pompat si da-i cu pupaturi pe sani,da-i din corp ca sarpele,da-i din fund in toate directiile iar dameza nimic    stana de piatra,vazand ca asa sta treaba si vrea sex mecanic,ma gandesc sa termin mai repede si da-i tata sex mecanic de saream ca la bungee jumping.Tipa patu din toate incheieturile si ma atentioneaza dameza sa o las mai moale ca in curand o sa tipe si vecina de dedesupt  .Dupa indelungi chinuieli si dupa multa concentrare mai ceva ca yoghinii   reusesc sa   in balonas.Imi scoate dameza balonasul foarte atenta si ma sterge cu servetel uscat apoi ma intreaba daca vreau si servetele umede sa ma servesc.Curat repede instrumentu muncii,ma imbrac si cand ies din camera mai vad ca sta tavalita in toata canapeaua o bruneta mai tinerica,dar mai uratica la fata,la corp tot ca si Claudia.Am vrut sa ma duc la baie pentru o clatire pe maini dar usa era deshisa si una bucata balenuta plutea pe acolo,nu am observat-o bine la fata dar la corp era naspa tare.

note:     locatie        7     apartament curatel,usor accesibil cu posibilitate de parcare si fara portar.Doamne fereste sa nu mearga                                                                                    lifturile ca ai pus-o

corp        7-8    pozele nu sunt reale dar este ok dameza la corp,fata comuna,carne tare,nu are burtica,picioare frumoase si                                                                              lungi,sani medii putin lasati,tatuaj pe spate,inaltime cam 1,70 iar varsta pe la 28-29 de ani

oral          6     ajutat de mana,fara artificii si atentiea zonelor adiacente,ca o laba fierbinte  

normal         7     pasarica strimta,epilata si fara mirosuri suspecte

anal        ---    nu am intrebat

gfe        2      nota mare doar pentru ca inchide ochii

fk        0      nu accepta

Se vede ca ii place si prefera ceva fast fuck,pentru o descarcare rapida recomand ca arata binisor.

• Like 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...