gabi_jo Reputație: 803 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Postat Noiembrie 23, 2019 Eu ce spun este pe testat "marfa" la fata locului nu făcând analiza pe poze.Am înțeles, eram curios de anal dar dacă este asa skinny mai bine zic pas
mclaren Reputație: 90 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Noiembrie 23, 2019 Este intr-adevar super skinny, e piele si os. Asa e draguta la fata si face un oral bun si deep ,dar nu e cazul de anal cu fata asta. In rest are o atitudine ok si merita incercata. Bafta! 1
xello5 Reputație: 63 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Vizitat fata programare fara problemeAspect - da e destul de slaba ar putea sa mai puna cateva kg pe ea . La fata mi sa parut destul de frumoasaON - Destul de bun Deep umd etc.Normal/Anal - cred ca bunicel , spun cred pentru ca nu a durat mult , a ramas fara prezervative. Plus am avut si ghinionul sa ramana fara curect(noroc ca nu a durat mult pana de curent ca altfel plecam de acolo fara sa stiu ce am futut)Finalizare orala , mai greu dar nu sa dat batut :))GFE - destul de ok 2
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 cred ca bunicel , spun cred pentru ca nu a durat mult , a ramas fara prezervative. Plus am avut si ghinionul sa ramana fara curect(noroc ca nu a durat mult pana de curent ca altfel plecam de acolo fara sa stiu ce am futut) misto, :hmmm macar avea pat, saltele, perni ? stramta bine sau .. ?? :rax2
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 misto, :hmmm macar avea pat, saltele, perni ? stramta bine sau .. ?? :rax2Domnisoara (că asta ești), ia, te rog, o pauza pe Cluj.Ai la dispoziție alte 41 județe.Hai, te rog, lasă topicele de pe Cluj curate, nepoluate de frustrările tale.
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 24, 2019 Postat Noiembrie 24, 2019 Domnisoara (că asta ești), ia, te rog, o pauza pe Cluj.Ai la dispoziție alte 41 județe.Hai, te rog, lasă topicele de pe Cluj curate, nepoluate de frustrările tale. cat rafinament, cat stil... bre, sa sti ca atunci cand tu (si alti conlocuitori de a lu matale, va stiiti vi care suntei aia, si nu mai dati mesaje in privat ca nu vreau sida) va imaginati sau aveti fantezii dinastea de efeminizare a cuiva mascul... defapt voi va aratati dorintele refulate, alea de gay. gaylor care sunteti voi gay incurabili si gayloshi cu gayoleaza in gayorasu vostru gayozar. sa va iubitizi bine acolo la voi in curu hartzii 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 cat rafinament, cat stil... bre, sa sti ca atunci cand tu (si alti conlocuitori de a lu matale, va stiiti vi care suntei aia, si nu mai dati mesaje in privat ca nu vreau sida) va imaginati sau aveti fantezii dinastea de efeminizare a cuiva mascul... defapt voi va aratati dorintele refulate, alea de gay. gaylor care sunteti voi gay incurabili si gayloshi cu gayoleaza in gayorasu vostru gayozar. sa va iubitizi bine acolo la voi in curu hartziiCât rafinament, cat stil!!!
Vizitator bubico Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 Fata nu vrea SIDA da voi nu ca betmen betmen!!
maiaunervii Reputație: 230 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 25, 2019 cat rafinament, cat stil... bre, sa sti ca atunci cand tu (si alti conlocuitori de a lu matale, va stiiti vi care suntei aia, si nu mai dati mesaje in privat ca nu vreau sida) va imaginati sau aveti fantezii dinastea de efeminizare a cuiva mascul... defapt voi va aratati dorintele refulate, alea de gay. gaylor care sunteti voi gay incurabili si gayloshi cu gayoleaza in gayorasu vostru gayozar. sa va iubitizi bine acolo la voi in curu hartziiVezi ca sari calu... 1
bitchy Reputație: 1585 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 25, 2019 cat rafinament, cat stil... bre, sa sti ca atunci cand tu (si alti conlocuitori de a lu matale, va stiiti vi care suntei aia, si nu mai dati mesaje in privat ca nu vreau sida) va imaginati sau aveti fantezii dinastea de efeminizare a cuiva mascul... defapt voi va aratati dorintele refulate, alea de gay. gaylor care sunteti voi gay incurabili si gayloshi cu gayoleaza in gayorasu vostru gayozar. sa va iubitizi bine acolo la voi in curu hartzii Te rog nu mai jigni nici membrii forumului, nici gay-ii care sunt si ei oameni, indiferent ce gauri prefera, e strict problema lor in intimitatea lor.Inapoi la subiectul topicului va rog!Zi faina!Bitchy 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 Te rog nu mai jigni nici membrii forumului, nici gay-ii care sunt si ei oameni, indiferent ce gauri prefera, e strict problema lor in intimitatea lor.Inapoi la subiectul topicului va rog!Zi faina!Bitchy vorbesc din experienta, cat despre jicniri, aici cred ca nu te adresezi cui trebuie, eu sunt cel jicnit, de ceva vreme atat pe topice cat si in privat, si uite nu am vrut sa fac balci, dar... astia nu inceteaza desi i-am rugat si atentionat, o zi faina aveam pana acum 5 minute. de maine, raporturi cu basculanta. Domnisoara (că asta ești), ia, te rog, o pauza pe Cluj.Ai la dispoziție alte 41 județe.Hai, te rog, lasă topicele de pe Cluj curate, nepoluate de frustrările tale. raule , care jicnesti si faci pe altii gay Fata nu vrea SIDA da voi nu ca betmen betmen!! altu rau care jicneste, si nu doar aici Vezi ca sari calu... alt user care imi trimite mesaje private din alea... gay si homoerotice desi l-am rugat sa inceteze Te rog nu mai jigni nici membrii forumului, nici gay-ii nu stiu ce sa zic, da ia si tu niste masuri bre. ca io nus gay si nici nu am jicnit, apoi mai vezi cate mizerii fac astia pe acolo in cj...
maiaunervii Reputație: 230 Postat Noiembrie 25, 2019 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 25, 2019 vorbesc din experienta, cat despre jicniri, aici cred ca nu te adresezi cui trebuie, eu sunt cel jicnit, de ceva vreme atat pe topice cat si in privat, si uite nu am vrut sa fac balci, dar... astia nu inceteaza desi i-am rugat si atentionat, o zi faina aveam pana acum 5 minute. de maine, raporturi cu basculanta. raule , care jicnesti si faci pe altii gay altu rau care jicneste, si nu doar aici alt user care imi trimite mesaje private din alea... gay si homoerotice desi l-am rugat sa inceteze nu stiu ce sa zic, da ia si tu niste masuri bre. ca io nus gay si nici nu am jicnit, apoi mai vezi cate mizerii fac astia pe acolo in cj... ia pune tu screenshot cu pm-urile pe care le-ai primit de la mine....altele pe langa cele cateva de la prima noastra interactiune, cand te-am intrebat acolo daca esti o anume persoana...ca sa nu intreb public cat despre smecheria asta a ta virtuala...vorbim in privat...si nu online
raul1312 Reputație: 263 Postat Noiembrie 25, 2019 Postat Noiembrie 25, 2019 auzi ca "jicnit" =)))) ce analfabeti pe aici
bitchy Reputație: 1585 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 26, 2019 auzi ca "jicnit" =)))) ce analfabeti pe aici Eu cred ca e nevoie de mai mult de o litera gresita pentru a ajunge la aceasta concluzie, eu insami facand in trecut aceasta greseala. In definitiv nu suntem aici pentru invatarea lb romane. Daca acesta este scopul tau, esti intr-un loc gresit. de maine, raporturi cu basculanta. Te rog sa te limitezi la ceea ce e cu adevarat important pentru comunitate, altfel ingreunezi munca admininului care nu e deloc usoara. Va reamintesc ca subiectul topicului este 0751855710 Laura skinny skinny Zi senina tuturor!Bitchy
buldozer Reputație: 5 Postat Noiembrie 26, 2019 Postat Noiembrie 26, 2019 Cine a vizitat-o poate sa imi spuna prin comparatie cu Kataleya sau Sofi cum e la față ? Multumesc si scuze daca a deranjat intrebarea
maiaunervii Reputație: 230 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 26, 2019 Cine a vizitat-o poate sa imi spuna prin comparatie cu Kataleya sau Sofi cum e la față ? Multumesc si scuze daca a deranjat intrebarea Este putin mai in varsta decat ele, deci exista o mica diferanta. dar in aceeasi liga....
Vizitator mperfomance Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2019 Postat Noiembrie 26, 2019 Cine a vizitat-o poate sa imi spuna prin comparatie cu Kataleya sau Sofi cum e la față ? Multumesc si scuze daca a deranjat intrebareaToate trei sunt frumoase ( depinde de gusturi ) doar ca Laura e mult mai skinny decât celelalte doua .
maiaunervii Reputație: 230 Postat Noiembrie 26, 2019 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 26, 2019 Toate trei sunt frumoase ( depinde de gusturi ) doar ca Laura e mult mai skinny decât celelalte doua . da...clar...nu se compara la corp....doar ca el a intrebat strict de moaca
buldozer Reputație: 5 Postat Noiembrie 26, 2019 Postat Noiembrie 26, 2019 Da . Doar de față am intrebat . Multunesc frumos amandurora
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Postat Noiembrie 27, 2019 Cine a vizitat-o poate sa imi spuna prin comparatie cu Kataleya sau Sofi cum e la față ? Multumesc si scuze daca a deranjat intrebareaLe-am vizitat pe toate trei.Clasament, din punct de vedere al înfățișării (chipului):1. Laura;2. Sofia;3. Kataleya.
buldozer Reputație: 5 Postat Noiembrie 27, 2019 Postat Noiembrie 27, 2019 Multumesc frumos pentru raspunsuri baieti
lesbianul Reputație: 757 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Cluuuuj Oras:Cluuuuj Postat Noiembrie 27, 2019 Asa cur mic nu am mai futut in toti anii de activitate ! Punct ! 😂 Mno, m-ati facut curios si m-am programat. AV Voievod 110 in blocul acela 250 lei una ora Fara apa, fara suc, fara cafea dar se fumeaza 34-35–36 de ani Fara sani Cu un herpes de toata frumusetea deci fara FK oral bun, cu deep, cu zone extra... asa de un 8 Per total o experienta mediocra dar interesanta din punct de vedere al aspecului. Speram sa aiba sani! Daca avea sani era de un 8... asa ii dau un 7 cinstit doar pt ca face CIM Anal nu am cerut. Lucreaza 08-24 deci va cam dati seama cat ii de rupta 😔 4
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 27, 2019 Postat Noiembrie 27, 2019 Asa cur mic nu am mai futut in toti anii de activitate ! Punct ! Mno, m-ati facut curios si m-am programat. AV Voievod 110 in blocul acela 250 lei una ora Fara apa, fara suc, fara cafea dar se fumeaza 34-35–36 de ani Fara sani Cu un herpes de toata frumusetea deci fara FK oral bun, cu deep, cu zone extra... asa de un 8 Per total o experienta mediocra dar interesanta din punct de vedere al aspecului. Speram sa aiba sani! Daca avea sani era de un 8... asa ii dau un 7 cinstit doar pt ca face CIM Anal nu am cerut. Lucreaza 08-24 deci va cam dati seama cat ii de rupta ms, mam mai lamurit un pic,
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2019 Postat Noiembrie 28, 2019 Servicii:*150lei jumătate ora(normal protejat, oral protejat/neprotejat,finalizare orală, FK)+50lei anal;*250lei o ora -aceleași servicii+50lei anal;
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum