andreimail001 Reputație: 3 Postat Iulie 31, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 31, 2013 Am o idee care stiu ca e destul de greu de pus in practica dar ar ajuta enorm:Un sub-forum dedicat bordelurilor/cuiburilor. Inteleg ca in locuri ca astea fetele se schimba dar se poate recenza atmosfera de acolo, genul de fete, seriozitatea, locatia etc.Sa existe anumite specificatii ca o locatie sa se incadreze aici, cum ar fi un numar minim de fete in general.
Administrator pisicuts Reputație: 114792 Postat Iulie 31, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 31, 2013 am mutat topicul la aria cu sugestii
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 31, 2013 O idee foarte buna!
Administrator pisicuts Reputație: 114792 Postat Iulie 31, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 31, 2013 Problema este ca acest cuiburi isi schimba destul de des alcatuirea. Saptamana asta pot fi 4 fete in locatie iar urmatoare doar una singura sa ramana.
andreimail001 Reputație: 3 Postat August 1, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 1, 2013 Multumesc pentru mutarea topicului, nu stiu cum de nu am vazut sectiunea asta. Imi dau seama ca isi schimba componenta, dar macar cele mai "cu traditie" gen vile si saloane.
cassy Reputație: 16361 Postat August 1, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 1, 2013 Ideea e chiar buna.. topice pentru cuiburi, cu actualizari de componenta, si scaparea din sectiunea testate de harababura, cu care se lasa de obicei recenzarea unei fete din cuib.Fetele din cuiburi ar putea avea topic separat , urmarind traseul lor, scimbarile de locatie...
songoku Reputație: 809 Postat August 3, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat August 3, 2013 Sunt si eu de acord cu idea colegului,ar ajuta mult si pe multi.Pe mine sigur m-ar ajuta enorm.
songoku Reputație: 809 Postat August 3, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat August 3, 2013 Nu stiu daca a mai spus cineva,dar ar fi de ajutor si unul pentru cluburi,restaurante,hoteluri si altele unde poti merge la sigur ca se gaseste destul peste.
Administrator pisicuts Reputație: 114792 Postat August 3, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 3, 2013 Nu stiu daca a mai spus cineva,dar ar fi de ajutor si unul pentru cluburi,restaurante,hoteluri si altele unde poti merge la sigur ca se gaseste destul peste. o sectiune generala cu hoteluri exista.
bird84 Reputație: 138 Postat August 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2013 Super buna ideea.Cred ca o sa ajute mult,eu unul am in lista sa ajung pe la Vitejescu dar imi cam schimb parerea de la o recenzie la alta din motivul k nu gasesc toate fetele intr-un singur TOPIC k sa-mi fac o idee generala (ba e bine,ba e rau), plus k nu gasesti exact cine presteaza acolo(eu mai mult mi-am dat seama dupa pozele cu renumitul pat rotund-alb).Deasemenea cred k trebuie ,intr-o asemenea sectiune,un topic pentru fiecare cuib(bordel) ce sa aiba trecute toate numerele de tel.ale fetelor de acolo(k sa mearga SEARCH-ul),iar fiecare recenzor sa scrie pe langa locatie, atmosfera, pret si numele fetei la care a fost cu servicile oferite de aceasta si ce fete a mai gasit(nr.si poate nume) in acel moment in locatie.BAFTA !!!
songoku Reputație: 809 Postat August 11, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat August 11, 2013 Si eu am patit sa dau telefon la una din ele dintr-un cuib, si mi s-a spus ca este disponibila, ca in momentul la care eram deja in cuib, sa nu fie disponibila, cica a plecat cu altu,tocmai inaitea mea.Nervi pe mine ca am pierdut timpul care il aveam si pe ala pe fugite de la lucru.
gt007 Reputație: 1014 Postat August 11, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat August 11, 2013 Se stie ca este o practica des uzitata in cuiburi ca fetele mai cautate sa fie impinse inainte si de multe ori sa nici nu fie ...in locatie. Nu neaparat sunt ocupate, our si simplu ti se spune ca te asteapta si cand ajungi ... "s-a ocupat"Tocmai de aceea ar fi util un astfel de subforum, vedem si noi unde mergem si vad si ele ca n-o sa mearga asa la infinit si ajung la de evitat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum