Sari la conținut

TOP:0759783515 Am revenit!

amalua

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Pisicuts...Multumesc pentru ca ai sters discuția despre acest virus. O seara frumoasă va doresc.😘😘

• Like 3
Postat

Pisicuts...Multumesc pentru ca ai sters discuția despre acest virus. O seara frumoasă va doresc.😘😘

Ești in Oradea?😘

Postat

Pisicuts...Multumesc pentru ca ai sters discuția despre acest virus. O seara frumoasă va doresc.

:kiss3 o seara faina sa ai si tu,abia astept sa te vad,gj de tn :hug1

• Like 2
Postat

Ceau pe când va fi oare revenirea ta oare la noi? k abia aștept sa te revăd ești o minune în ceea ce faci. Te pup și ai grija de tine sa ne revedem cu bine frumusețe! 😚🥰

Postat

Deoarece demult nu mai prea sunt postări din motive binecunoscute, vin și eu cu una din arhive. Adică de prin primele zile ale lui martie, înainte de declanșarea nebuniei. I-am spus atunci Ramonei, că va fi ultima mea escapada pentru o perioadă lunga, mă asteptam la ce a urmat, și mă aștept în continuare sa fie tot mai rău. Deci până prin iulie, august nu e loc de futaiuri pe lângă casă. Tot atunci, ea a zis că mai sta puțin și se îndreaptă spre casa, ceea ce a și făcut în vreo zece zile. Cam la o săptămână după prima mea vizita la Ramona, am decis sa revizitez, de data asta pentru o oră. Din nou cu răspuns din prima, daca as avea așa noroc la loto cum am la telefoane as fi milionar. Programat într-o oră, ajuns cu vreo cinci minute intraziere din cauza lucrărilor de la pod. Ramona, mă aștepta în halat, deja știam că nu mai are nimic pe dedesubt, și m-a invitat la un pahar de suc, timp pentru a-și fuma țigară. Am stat cel puțin zece minute la povesti. Telefon pe silențios, nu mă grăbește defel. Vin eu cu inițiativă de îndreptate sper cămăruță, eram cu baia făcută deja, așa că intrăm. Își dă jos halatul, desigur nimic pe dedesubt. Incepem sa ne giugiulim in picioare, după care o împing pe pat și încep să mă delectez cu savarina ei micuță, perfect curată, cu buze mici, de puștoaică de 18 ani. Simt că îi place, îmi place și mie, aveam deja o erecție enorma. Schimbam pozițiile și începe cu oralul ăla care mă înnebunește. De data asta neprotejat, prima vizita a fost protejat. După vreo două minute, simt că explodez. Dau sa o opresc, îmi spune nu vei sa termini așa, avem timp dupa. Eram așa de aprins, că accept și deversez o găleată de sperma fierbinte in gurita ei primitoare. Bine, nu o fi fost chiar o găleată, dar mie așa mi s-a părut. Mai rămâne cu buzduganul in gura puțin, extrage tot, și mă lasă câteva secunde sa mă liniștesc. Mergem amândoi la baie după care din nou la un suc și o țigară. Cel puțin 15-20 minute socializam, chiar e o dulce, povestim care în lună și în stele, după care tot la solicitarea vmea reîncepem

De data asta a em timp de toate cele, oral ea, normal, lady in top, mișcă excelent in pozitia asta, misionar, pe la spate, o poziție de înnebunit cu fundul ăla tare și cărnos, din păcate a zis că intrarea doi e doar a ei, nu se distribuie. După vreo 20 de minute nu mai am suflu și îi propun o odihna în placuta poziție 69.a joc din nou cu limba și degețelele vin timp ce își dă tot interesul deasupra, ceea ce culminează după vreo încă zece minute cu o a doua explozie glorioasă. La baie amândoi, in al treilea pahar de suc și încă o repriza de povești, era musai sa mă rehidratez, după care încetișor mă îmbrac, las cadoul pe masa și mă retrag clatinandu-ma pe picioare. Totul a fost cam 90-95 minute cap coada, fara grabă, super elegant. Clar intra pe lista mea când se vor redeschide porțile, daca mai revine la Oradea. Acum când scriu , la o luna după evenimente, am o erecție grozava. Noroc că sunt în baie.vost total 250 Ron pe o oră jumate, excepțional, atitudine super, corp frumos, prestație foarte buna. Zece, Ramona. Kiss. Iar voi, sânge să aveți, dar doar prin vară!

• Like 8
Postat

Adevărat a înviat! Va multumesc frumos la fel va doresc si vouă. Va pup 😘😘🤗

• Like 3
  • Telefon: 0753877823
  • Oras:Slatina
  • Telefon: 0753877823
Postat

Adevărat a înviat! Va multumesc frumos la fel va doresc si vouă. Va pup 😘😘🤗

Pe unde mai ești? Ce număr de telefon mai ai? Ai dispărut de yet 🤪😘😘

Postat

Buna dragii mei in curând o sa ajung in Oradea, astept sa se termine starea de urgență. Va pup😘

• Like 3
Postat

Buna dragii mei in curând o sa ajung in Oradea, astept sa se termine starea de urgență. Va pup

hai numa hai,te pwp si abia astept sa te revad :hug1

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Va multumesc frumos pentru vizite si vă astept cu mult drag

Scuze ca ma bag in seama pe un topic din alt oras dar eram curios daca mai lucrezi acasa ( si undercover nu ma deranjaza ) , mi-e greu sa vin pana la oradea fiind aproape vecini . Foarte posibil sa iti dai seama cine sunt ( Ford ) ...  

Zi frumoasa 

Vizitator noel_dwane
Reputație: 0
Postat

Doar in Oradea mai lucrez

Oradea te asteapta Amalua. Cand revii ?

• Like 3
Postat

Amalua totusi când revi😊 aproximativ? Ne este dor de tine😊 Te așteptăm cu drag numai hai hai😚

Reputație: 1392
Postat

Te salut și sper sa fi bine,sănătoasă. Sper ca esti cu bagajul in față si te intrebi din astea câte sa îmi pun? Dar și din astea?.

Se concretizează ceva cu data sosirii?

Te așteptam.

Persoana ca tine mai rar...

• Like 2
Postat

Buna dragii mei,sâmbătă o sa fiu disponibila 😘😘

• Like 5
Postat

Buna dragii mei,sâmbătă o sa fiu disponibila

pfuuuuuuu...........de cand asteptam sa aud asta de la tine :X te pwp :hug1

• Like 3

Postat

Buna dragii mei vreau sa va anunt ca mi-am schimbat adresa, aceasta este Lăpușului nr.21 sc.A, iar de maine va astept cu drag 😘😘

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...