user007 Reputație: 47 Postat August 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2013 Roz- eu sânt bossu nambăr 1, am bani şi valoare = vai, maică'mea, n-am decat 3 SMS-uri luna asta si s-a mai retras o fată de la top. Tre' să găsesc repede 2-3 fetiţe să le promovez că n-am bani să plătesc hostingul luna viitoare.- troll = ban = sa-mi bag pula, era să mă toarne ăsta şi să-mi strice ploile cand io am atatea pe cap....Tre' să găsesc repede 2-3 fetiţe să le promovez că n-am bani să plătesc hostingul luna viitoare.- sugestiile voastre au fost notate. aşteptăm şi alte păreri = ia uite-i şi pe proştii aştia cum se dau de ceasul morţii, de parca io n-am de lucru decât să citesc 20 de pagini de postari cand am atata treaba....Tre' să găsesc repede 2-3 fetiţe să le promovez că n-am bani să plătesc hostingul luna viitoare. Roşu- sunt aici doar ca pentru că îmi place compania voastră, dragilor = 'raţi ai dracu de fatalai, credeţi ca de indragostelile si siropoşeniile voastre îmi arde mie? Bine, fie, dacă tre' să le suport pentru câţiva banuţi, hai că o fac şi pe asta.- poze noi/discount doar pentru voi = ce prost merge în perioada asta- de saptamâna viitoare ma retrag/lucrez cu circuit închis = iar merge prost. lasă, să vezi ce pun botul fraierii acum ca o să fută o vedetă care nu e accesibilă pentru oricine. Mov- nu mă interesează de culoare = să vezi ce le-o zic io acum la fraieri....doar sunt tatic, sunt platinumm, cand vorbesc io toata lumea tre sa tacă că ştiu io ce spun.- n-am profitat niciodată de culoare = să vezi ce se udă asta direct dacă îi dau un PM sau ii spun la telefon cine sunt. - eu spun lucrurilor pe nume, am coloana vertebrală = pisic, nu ma bana. te rog, te rog, TE ROOOOGGGG!!! Albastru- nu mă interesează de culoare = futu-i în gură pe aia mov....lasă că postez io acum şi le arăt cine e mai deştept şi mai jmecher.- n-am profitat niciodată de culoare = n-oi fi io mov, da până la urmă câţi sunt mov? e bun şi albastru...să vezi ce se udă asta direct dacă îi dau un PM sau ii spun la telefon cine sunt. - eu spun lucrurilor pe nume, am coloana vertebrală = să-mi bag pula, mai am aşa puţin pana la mov. pisic, nu ma bana. te rog, te rog, TE ROOOOGGGG!!! Profil general (indiferent de culoare)- eu nu vreau decat sa ajut comunitatea cu recenzii = am o problemă serioasă cu femeile, sunt foarte nesigur pe mine, da lasa ca supra-compensez aici, imediat, acum. Le povestesc io la fraieri cum se face si cat de viril/sensibil/gentil/mirobolant sunt. - asta este un site al curvarilor, nu al curvelor = am o problemă gravă cu femeile. vad numai roşu în faţa ochilor. ce dracu ma fac? AJUTOOOORRR!!! - să încurajăm şi fetiţele sa interacţioneze cu noi = poate macar asa mai vorbesc si io cu o femeie. - asta e ultima mea postare, cer ştergerea contului = buna ziua, numele meu este ..... şi sunt dependent .... - nu mai recenzez, stau pe aici doar ca imi place compania unor utilizatori = mai bine as scrie recenzii. sa recunosc ca am o problema e primul pas spre vindecare. Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 CORECT NENE MOXULE,CORECT!!! ....si realist pe deasupra....... Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat August 1, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2013 Absolut genial! Mai absolut ca vodka! Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 Absolut genial! Mai absolut ca vodka! Pai sa stii mai nea Chrisule ca este unul dintre genialii acestui forum.................pacat,mare pacat!!! Dar niciodata nu e prea tarziu.....eu tot sper si cred in minunile facute de Pisicuts P.S pisicule,sa mor de vorbesc/scriu la misto: daca-l debanezi pe Moxu,jur pe ce vrei tu si cum vrei tu,ca ma sinucid virtual si nici ca-ti mai calc pragul `casei` vreodata .........fa nene un efort,nu de dragul meu,de dragul comunitatii Link spre comentariu
pisicipecreier Reputație: 37 Postat August 1, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2013 Pe dexonline mai gasesti cate o definitie ampulea data de nustiucare DOOM 2415, dar astea de mai sus sunt absolut bestiale. Link spre comentariu
boieru Reputație: -381 Postat August 1, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat August 1, 2013 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114278 Postat August 1, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=D10gRViRcyo Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=D10gRViRcyoNici nu ma asteptam la alt raspuns Tu sa fii sanatos! Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 1, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 1, 2013 Pentru "rosu" sunt de acord. Probabil 95% din ele gandesc asa. Restul, labareala frustrata. Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 1, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 1, 2013 Cei care sunt de acord inseamna ca se regasesc. Think about it! Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat August 1, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat August 1, 2013 : Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 1, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 1, 2013 Cei care sunt de acord inseamna ca se regasesc. Think about it!Taci ca esti obosit! Link spre comentariu
kerosen Reputație: 169 Postat August 1, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 1, 2013 yeah right Link spre comentariu
gt007 Reputație: 1014 Postat August 2, 2013 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat August 2, 2013 Ce sa zic? Mi se pare un pic ...tras de urechi, adica generalizat. Da, sunt de acord in ...multe cazuri, ai atins multe ...cazuri ...sociale. Insa nu poti generaliza. Mai e unii ...corecti. Din pacate din ce in ce mai putzini! Ca nu le permite mediul! Ne stricam nene, ne stricam!Dar cati suntem, si mai suntem catziva, sa ne tinem spinarea dreapta nene. Se mai poate si asa. Chiar daca simti ca te pishi contra vantului si iti vine ..in fatza!Hai va pup!Tirbuson, Gogu Tirbuson Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 2, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 2, 2013 Taci ca esti obosit! Nu mai plange acum ca asa e. Vezi ca te striga Jery! Bafta... Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 2, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 2, 2013 Nu mai plange acum ca asa e. Vezi ca te striga Jery! Bafta...Nu plang defel nene,chiar daca si barbatii mai plang cateodata Ai si tu dreptatea ta,dar daca analizezi mai bine problema,cei care am fost de acord cu scrisele Moxului,suntem neshte unii care ne cam doare la pula de toate `privilegiile` date de culori,puncte si alte cele....documenteaza-te nene inainte de a te arunca cu capul inainte si de a face anumite afirmatii...parerea mea!!! Pai vezi ca Jeryca e la mare frate....mai repede il auzi tu daca te intalnesti cu el da-i o bere si din partea mea si un imodium,sa-i treaca cacarela Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 2, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 2, 2013 Nu avem cum sa ne intalnim, Jeryca e pe sistem, el o arde prin Mamaia la clubul de manele. Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 2, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 2, 2013 Nu avem cum sa ne intalnim, Jeryca e pe sistem, el o arde prin Mamaia la clubul de manele.esti sigur nene???sau doar arunci vorbe-n vant??? Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 2, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 2, 2013 Nu avem cum sa ne intalnim, Jeryca e pe sistem, el o arde prin Mamaia la clubul de manele.Sa vezi ce-i fac. Mi-a zis ca nu se mai duce la manele pana cand nu se impaca, virgula, pisicul cu mine. esti sigur nene???sau doar arunci vorbe-n vant???Sincer, eu il cred in stare de orice. Chiar si sa asculte manele, numai sa imi faca mie in ciuda. Desi el e un "metalist" din ala rau. Stie ca pisicul e fan manele si ce si-a zis: las' ca i-o trag eu lu' babalacu (adica mie) pentru ca n-a vrut sa-mi dea bani sa merg la mare in Turcia. Mi-a dat numai pentru litoralul romanesc. Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 2, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 2, 2013 Fratilor, eu am zis-o in gluma cu clubul de manele. De unde sa stiu eu ce face Jeryca Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 2, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 2, 2013 Fratilor, eu am zis-o in gluma cu clubul de manele. De unde sa stiu eu ce face Jeryca Si noi ai crezut tu in mintea ta ca am halit-o,ai???? Frate,avem baza in Jeryca si suntem siguranta 100% ca nu ne inseala asteptarile Jeryca,ai grija fratili meu cum treci strada....e lumea cu ochii pe tine pune dreptul prima data pe zebra.......... Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 2, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 2, 2013 Ce sa... asta e... am halit-o. Golani batrani! Link spre comentariu
SOFISTRICATU` Reputație: 14 Postat August 2, 2013 Oras:insulele virgine Oras:insulele virgine Partajează Postat August 2, 2013 Ce sa... asta e... am halit-o. Golani batrani! io te-am prevenit nene Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat August 3, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat August 3, 2013 Ce sa... asta e... am halit-o. Golani batrani! Ce-i drept, eu la postarile mele despre manele, trebuia sa pun niste emoticoane din alea sau cum s-or numi,( ) dar am zis ca nu e nevoie, intelege lumea. Dar de acum inainte, asa voi face.P.S. patrick82, daca il intalnesti cumva pe fredy, sa-i spun sa se imbrace bine sa nu raceasca . Si sa nu se inhaite cu toti golanii din Mamaia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum