fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Daaa! Si neaparat langa el si numele lui.
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Nu, fara nume. inimioarele alea exact asa simple, banale, uratele. I like.
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Nu, fara nume. inimioarele alea exact asa simple, banale, uratele. I like.Bine, dar cu conditia sa-ti tatuezi cate una pe fiecare san, imediat sub sfarc.
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Nu, locul urmatorului tatuaj e imediat sub axila stanga.
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 De "inghila" dreapta ce zici?
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Nu inteleg. Vorbeste si tu mai din dex. Locul il stiu, dar sa pun ceneala?
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Inghila e un cuvant inventat ca sa sune asemanator cu axila. Vine de la inghinal. "ceneala" nu stiu ce e. Vorbeste si tu mai din dex. Ar fi de preferat sa pui cerneala.
gt007 Reputație: 1014 Postat August 2, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat August 2, 2013 Conform ...credintei mele ortodoxe...slabe la acest moment, raspunsul e nu pentru orice tatuaj, oriunde ar fi. Dar parerea mea in ...context ... nu conteaza!
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Ei, eu sunt pro tatuaje. Mai am si mai vreau. Inimioarele par o idee buna la ora asta.
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Eu zic sa dormi nitel si sa fii atenta la ce mai visezi... La "ora asta" nu ma mir ca inimioarele par o idee buna.
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Se pare ca azi am cea mai grava insomnie de luna asta. Cred ca dorm maine.
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Asta s-o crezi tu! Ceva nu te lasa sa dormi bine. Cel putin o perioada. Si "luna asta" abia a inceput... ieri.
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 am declarat deja, gata, ajunge
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 wrong. nu tu trebuie sa fii cea care declara. sa vezi numai ce piroane o sa-ti bata in "coaiele" alea de dominatrix. o sa-ti ramana un "tatuaj" de toata frumusetea. pe suflet.
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Luna a inceput ea de mai mult timp. Dar hai lasa asta, sa revenim la tatuaj Yummy.
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Ce mai astepti? Ai verde. Ai putea sa-l executi azi. Super eazy. Tzaca-paca, ti l-ai si facut. Si ne pui si poze, sa vedem cum a iesit. Ah! Era sa uit: neaparat inimioarele sa aiba culoarea sangelui de iepure. Coagulat.
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Nu pot azi. La artistul meu tatuator preferat tre sa-ti faci programare cu o luna inainte.
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Ai si tu dreptate. Numai un artist emerit ar putea sa execute ceva asa complex. Nu poti sa te lasi pe mana oricui. Asa ca pune mana pe telefon si urgenteaza programarea acum, cat ai chef.
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Sa fiu sincera, e un tip foarte sexy si treaba asta ma ajuta sa uit de durere.
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Pe asta ma bazam si eu. Ca e ceva ce-ti place la el. Nu te sabota, nu trage de timp. Hai, curaj, ca nu-ti bate cuie-n coaie! Pune mana pe telefon. Poate il scoti la o bere si-l vrajesti pana face o derogare si te vezi tatuata cat ai zice peste.
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Nu e genul cu care as iesi la bere. In plus nu stiu sa 'vrajesc'.
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Nu e genul cu care as iesi la bere. In plus nu stiu sa 'vrajesc'.Nu te eschiva si nu te gandi la "vrajit". N-are importanta in ce context il intalnesti. "La ora asta" te gandesti la el, dar iti lipseste curajul. Nu mai trage de timp. Pune mana pe telefon si scoate cravasa! Pai suntem profesionisti sau ce?!?
sophie Reputație: 97 Postat August 2, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 2, 2013 Incepe programul la 12 pm. Tu nu ma prea placi, asa-i? Cu ce te-am suparat?
fanebabane Reputație: -446 Postat August 2, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2013 Incepe programul la 12 pm. Tu nu ma prea placi, asa-i? Cu ce te-am suparat?Perfect! La 13:13 poti sa suni. N-are legatura cu tine. S-a intamplat sa fii aici la ora asta, cand nu am somn. Victima colaterala.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum