marcel 101 Reputație: 78 Postat Noiembrie 23, 2019 Postat Noiembrie 23, 2019 Pozele nu prea corespund realității,atitudine hai sa zic ,lipicioasa 'pana dai banii.Sant 3 fete ,locație alea carpați.Fum de țigară de abia respiri.Oral slab,restul cam asa :Sant aici am o gaură dai bătaie, trezeste ma candesti gata.Nu merita. 5
marcel 101 Reputație: 78 Postat Noiembrie 24, 2019 Autor Postat Noiembrie 24, 2019 Am scris in graba din mers dar dacă ai putina minte poti sa dai seama de continut.
bitchy Reputație: 1585 Postat Noiembrie 24, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 24, 2019 Bunanu ne dai mai multe detalii pentru a trece topicul la testate, te rog?Multumesc,Bitchy
Membru Premium masterblaster Reputație: 943 Postat Noiembrie 25, 2019 Membru Premium Postat Noiembrie 25, 2019 Tarife, poze?
marcel 101 Reputație: 78 Postat Noiembrie 25, 2019 Autor Postat Noiembrie 25, 2019 Mai multe detalii,sincer nu stiu ce sa zic.In titlu e ,,fără fite fara grabă ,,cu nr asta de tel dar cred ca mai are ca suna intruna doua tel,deci nu are bunul simti sa puna pe silentios cât esti acolo.Lucrează cu prez,totul mecanic.Ca aspect este putin corpolenta,sani lasati,foloseste gel dar e total neimplicat in actiune. Tarife cunoscute de noi 150/250. 3
bitchy Reputație: 1585 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 28, 2019 Mai multe detalii,sincer nu stiu ce sa zic.In titlu e ,,fără fite fara grabă ,,cu nr asta de tel dar cred ca mai are ca suna intruna doua tel,deci nu are bunul simti sa puna pe silentios cât esti acolo.Lucrează cu prez,totul mecanic.Ca aspect este putin corpolenta,sani lasati,foloseste gel dar e total neimplicat in actiune.Tarife cunoscute de noi 150/250. Hey Marcel,Multumesc pentru extra info.Zi frumoasa!Bitchy 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum