Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Si apropo eu nu sunt genul care sa-mi cer iertare ptr. ceea ce nu am facut si am un principiu in viata "iert , dar nu uit"

Asta este problema ta. Asta tine de evolutia spirituala si de taria fiecarui suflet. Toti suntem suflete, dar aflate pe trepte spirituale diferite. Pe un suflet nu il poate infrange decat propria-i slabiciune. La partea cu iertarea, toti oamenii cred ca mai au de lucru, pana il vor prinde din urma pe Hristos. La partea cu uitarea, daca iti incarci memoria afectiva cu balast, balastul te va acoperi, inghiti la un moment dat, te va face prizonierul ei. Deci ... mai ai de lucru cu tine insuti la capitolul UITARE, cel putin. Numai excesul de mandrie ne spune ca noi nu mai avem lectii de invatat si trepte de urcat si ca ne aflam pe o treapta superioara tuturor. Nu mai judeca pe altii, ca nu poti sa stii tu ce au in suflet si in minte ! Ocupa-te de tine ! Mai slefuieste treapta pe care te afli, chiar daca este cea mai de sus treapta ! Vezi, ca poate nu iti tii totusi bine echilibrul pe ea !

post-84499-0-99207000-1472631421_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Daca va dori destinul,

te astept azi, sa-mi faci plinul !

07376629890

100 euro / ora

post-84499-0-01128400-1472632464_thumb.jpg

post-84499-0-33590000-1472633252_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Am inteles SIANO ideea , nu concepi , nu vrei  sau nu intelegi . Nici nu cred ca un om il mai poti schimba dupa 18 ani daca evolutia lui a fost pe un trend descendent .

Eu mi-am justificat actiunile , fara a apela la superioritate fata de tine., tu inca o bajbai , fara sa incerci macar sa te justifici la niste intrebari destul de simple

Meseria mea zilnica ma face sa ma adaptez  acestor genuri de oameni  zilnic si .....inca mai invat . doar nu dau cu piciorul ca tine zilnic. Si crede-ma ca am contacte cu diverse caractere si tipologii de oameni mai scoliti sau nu , mai educati sau nu  si niciodata nu incerc sa-i pun in umbra pe seama superioritatii mele , doar incerc sa ma adaptez fiecarui caracter in parte .

E  greu sa intelegi Siano . In meseria ta nu-ti trebuie prea multa scoala si educatie . Chiar si sex-atul din  neandertal nu presupunea decat o simpla cuplare animalica dintre doi parteneri de sexe opus si doar ptr. impuierea rasei sau mici placeri de moment . Animalele (avand creierul destul de subdezvoltat)  inca o mai practica , iar tu de asemeni , dar pentru bani , pentru asa zisa bunastare zilnica .

Deci esti net inferioara chiar si neandertalilor  (care desi aveau creierul ca si al nostru , nu il foloseau precum omul modern din ziua de azi) ptr. care sex-ul era practicat pe baza unor principii mult mai sanatoase dupa care se ghidau in viata . :)

Chiar iti recomand   HUMAN EVOLUTION

• Like 25
  • Minus 18
Postat

...una captivanta, pare-se, din moment ce-ti ocupa cateva ore pe zi, in fiecare zi, de cateva luni de zile... :)

Pai nu. Intalnesti caractere si caractere pe acilisa :laugh2 

Ce sa-i faci cu astia care au timp prea mult la dispozitie  . Am ajuns si eu la un nivel la care imi permit , dar hai sa nu exageram , totusi. Toti intrati zilnic , macar ptr. a observa ce s-a mai intamplat intre timp. :)

• Like 25
  • Minus 18
  • Oras:...
Postat

Gata ma,terminati!Am citit ultima pagina..prea dur,folositi cuvinte grele,care dor pe oricine!Pt ce atata durere?pt ce atata razboi?

Postat

Nu imi cer scuze, imi cer iertare daca am ranit pe cineva. Eu nu sunt atat de bolnava incat sa nutresc atata ura, cat sa nu mai am nici eu loc in univers de ea. Dar unii dintre voi o cereti dinadins si sitematic, va place sa vi se dea cu placinta fierbinte peste ochi. Nu ai auzit de legea bumerangului ? Am vazut ca pentru unii jocul asta deocheat, de-a friptelea, este divertisment si le place la nebunie.

Sa vedem daca voi aveti maretia si sufletul din care sa va cereti iertare de la mine, sau macar politetea necesara scuzelor !

M-ai impresionat cu aceste cuvinte!Nu stiu restul,dar eu...off..nu-mi gasesc cuvintele!Eu am terminat cu nebunia pe topicul tau si-ti promit ca,daca-mi faci un sex oral neprotejat cu fin,vb eu cu derbedeii astia sa nu mai scrie nimic pe topicul tau!
Postat

Da , incep deja sa-mi curga lacrimile precum la un film tragic  :)

• Like 25
  • Minus 18
Postat

vb eu cu derbedeii astia sa nu mai scrie nimic pe topicul tau!

stai linistit ca eu am vorbit inaintea ta .

am fost mai iute de picior

au zis ca nu mai fac pana.......data viitoare

• Like 25
  • Minus 18
Postat

stai linistit ca eu am vorbit inaintea ta .

am fost mai iute de picior

au zis ca nu mai fac pana.......data viitoare

De la mine ai dezlegare!
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Da , incep deja sa-mi curga lacrimile precum la un film tragic  :)

Tu crezi ca ei ii place ce face?Fara misto acum!Suna tel,nu stie cine e,sa se poarte cum vrea tipul,sa-i suga pulabine si sa se futa cat poate de bine,ca sa mai vina omul..E usor sa te trezesti dimineata si sa depinzi de pula cuiva pt a avea bani,mancare?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ce-mi da cu minus gigel prosticel la toate postarile de pe topicul Sianei!Gigele,ce-ai ma?Ti-a placut pisatul stapanei sau i-ai supt tamponul cand era pe ciclu si acum nu mai suporti sa vezi cum iti batjocorim stapana?

Citeste aici ce o intreaba pe Bettyblu si te convingi singur ca e constipat saracul si vei intelege de ce umbla cu limba elicopter pe la toate  :laugh2

http://nimfomane.com/forum/topic/67369-clipe-de-neuitat/

• Like 26
  • Minus 19
Postat

Am inteles SIANO ideea , nu concepi , nu vrei  sau nu intelegi . Nici nu cred ca un om il mai poti schimba dupa 18 ani daca evolutia lui a fost pe un trend descendent .

Eu mi-am justificat actiunile , fara a apela la superioritate fata de tine., tu inca o bajbai , fara sa incerci macar sa te justifici la niste intrebari destul de simple

Meseria mea zilnica ma face sa ma adaptez  acestor genuri de oameni  zilnic si .....inca mai invat . doar nu dau cu piciorul ca tine zilnic. Si crede-ma ca am contacte cu diverse caractere si tipologii de oameni mai scoliti sau nu , mai educati sau nu  si niciodata nu incerc sa-i pun in umbra pe seama superioritatii mele , doar incerc sa ma adaptez fiecarui caracter in parte .

E  greu sa intelegi Siano . In meseria ta nu-ti trebuie prea multa scoala si educatie . Chiar si sex-atul din  neandertal nu presupunea decat o simpla cuplare animalica dintre doi parteneri de sexe opus si doar ptr. impuierea rasei sau mici placeri de moment . Animalele (avand creierul destul de subdezvoltat)  inca o mai practica , iar tu de asemeni , dar pentru bani , pentru asa zisa bunastare zilnica .

Deci esti net inferioara chiar si neandertalilor  (care desi aveau creierul ca si al nostru , nu il foloseau precum omul modern din ziua de azi) ptr. care sex-ul era practicat pe baza unor principii mult mai sanatoase dupa care se ghidau in viata . :)

Fii succint si recunoaste fatis ca N-AI PULA ! Natura a fost zgarcita cu tine si cand ti-a daruit materie cenusie. Noroc ca te scoti dand din gura ... sau asa iti imaginezi tu.

post-84499-0-07376800-1472644298_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Fii succint si recunoaste fatis ca N-AI PULA ! Natura a fost zgarcita cu tine si cand ti-a daruit materie cenusie. Noroc ca te scoti dand din gura ... sau asa iti imaginezi tu.

Cum sa am cand mi-ai mancat-o tu pe toata  . Iar ai uitat ? :laugh2

• Like 25
  • Minus 19
Postat

Tu crezi ca ei ii place ce face?Fara misto acum!Suna tel,nu stie cine e,sa se poarte cum vrea tipul,sa-i suga pulabine si sa se futa cat poate de bine,ca sa mai vina omul..E usor sa te trezesti dimineata si sa depinzi de pula cuiva pt a avea bani,mancare?

Nimic nu este usor in viata. Pentru unii, aflati pe patul de spital, nu este usor nici sa respire sau sa inghita apa. Toti oamenii depind unii de altii. Si bogatii lumii depind de saraci, de forta de munca, pe spinarea lor traiesc bine, ca daca ar fi sa ii hraneasca propriile brate, poate ar muri de foame. Majoritatea oamenilor se trezesc de dimineata ca sa plece la servici, unde sunt fututi in ficati din toate partile, de toti si asta pentru a-si asigura traiul zilnic. Si voi, tiganii fara ocupatie, traiti pe spatele romanilor care se trezesc de dimineata si platesc taxe si impozite de-i ustura la inima. Putini oameni se pot lauda ca meseria lor este si pasiunea lor.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

...una captivanta, pare-se, din moment ce-ti ocupa cateva ore pe zi, in fiecare zi, de cateva luni de zile... :)

Ma suna zilnic si imi da mesaje islamiste gen : Islamul pentru Siana ! Vrea sa ma provoace. Clar, pentru el  este raiul pe pamant si ocupatia de baza forumul asta si ii place sa provoace pe altii si sa faca tot felul de bufonerii. Cine stie cate clone are pe aici.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Aici ai fost prea dur!

Postat

Nimic nu este usor in viata. . Si voi, tiganii fara ocupatie, traiti pe spatele romanilor care se trezesc de dimineata si platesc taxe si impozite de-i ustura la inima. Putini oameni se pot lauda ca meseria lor este si pasiunea lor.

Da nebuno , vezi ca te reclam la ANAF ca nu mi-ai dat bon fiscal la ultima mooe si la ANPC ca nu mi-ai facut-o conform standardelor europene.Sa vina sa te ancheteze si sa-ti inchida taraba .  De unde taxe si impozite sa dai tu la stat , amarato ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

PS: Bai ghost te-a facut asta iar tigan . Ti-am spus eu ca la ea naravul din fire n-are lecuire . Nu ma credeai :laugh2

post-194745-0-41420900-1472645634_thumb.png

• Like 25
  • Minus 18
Postat

Pai nu. Intalnesti caractere si caractere pe acilisa :laugh2

Ce sa-i faci cu astia care au timp prea mult la dispozitie  . Am ajuns si eu la un nivel la care imi permit , dar hai sa nu exageram , totusi. Toti intrati zilnic , macar ptr. a observa ce s-a mai intamplat intre timp. :)

Iti imaginezi in capusorul ala dezechilibrat si inapoiat al tau, ca toata lumea intra pe acest forum sa te admire pe tine cat de smecher esti de dupa gluga de coceni.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Da nebuno , vezi ca te reclam la ANAF ca nu mi-ai dat bon fiscal la ultima mooe si la ANPC ca nu mi-ai facut-o conform standardelor europene.Sa vina sa te ancheteze si sa-ti inchida taraba .  De unde taxe si impozite sa dai tu la stat , amarato ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

PS: Bai ghost te-a facut asta iar tigan . Ti-am spus eu ca la ea naravul din fire n-are lecuire . Nu ma credeai :laugh2

attachicon.gifUntitled2.png

Nu-i raspund la nebuna!Ea saraca ss ataca din cauza adevarurilor spuse de noi!Cate puli de tigani o fi supt ea pana s-a lansat pe piata...De fapt ea suge orice pt 100€ si i se pare normal.Poate asta e gandirea cand nu poti mai mult,nu stiu ce sa zic!
  • Like 2

Postat

Aici ai fost prea dur!

Ha ha ha ! Ce parere buna aveti despre voi ! Va credeti duri. Ha ha ha ! Ce cacanari ! Cred ca va pupati singuri si in pula. Nu vedeti ca nu da nimeni doi bani pe figuratia nereusita pe care o faceti aici si nu va baga nimeni in seama, ca sa nu se umple de paduchi ca voi, ca voi va inmultiti rapid ?

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...