siana Reputație: -1368 Postat August 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2016 Si apropo eu nu sunt genul care sa-mi cer iertare ptr. ceea ce nu am facut si am un principiu in viata "iert , dar nu uit" Asta este problema ta. Asta tine de evolutia spirituala si de taria fiecarui suflet. Toti suntem suflete, dar aflate pe trepte spirituale diferite. Pe un suflet nu il poate infrange decat propria-i slabiciune. La partea cu iertarea, toti oamenii cred ca mai au de lucru, pana il vor prinde din urma pe Hristos. La partea cu uitarea, daca iti incarci memoria afectiva cu balast, balastul te va acoperi, inghiti la un moment dat, te va face prizonierul ei. Deci ... mai ai de lucru cu tine insuti la capitolul UITARE, cel putin. Numai excesul de mandrie ne spune ca noi nu mai avem lectii de invatat si trepte de urcat si ca ne aflam pe o treapta superioara tuturor. Nu mai judeca pe altii, ca nu poti sa stii tu ce au in suflet si in minte ! Ocupa-te de tine ! Mai slefuieste treapta pe care te afli, chiar daca este cea mai de sus treapta ! Vezi, ca poate nu iti tii totusi bine echilibrul pe ea ! 2 2
siana Reputație: -1368 Postat August 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2016 Daca va dori destinul, te astept azi, sa-mi faci plinul ! 07376629890 100 euro / ora 1 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 31, 2016 Am inteles SIANO ideea , nu concepi , nu vrei sau nu intelegi . Nici nu cred ca un om il mai poti schimba dupa 18 ani daca evolutia lui a fost pe un trend descendent .Eu mi-am justificat actiunile , fara a apela la superioritate fata de tine., tu inca o bajbai , fara sa incerci macar sa te justifici la niste intrebari destul de simple Meseria mea zilnica ma face sa ma adaptez acestor genuri de oameni zilnic si .....inca mai invat . doar nu dau cu piciorul ca tine zilnic. Si crede-ma ca am contacte cu diverse caractere si tipologii de oameni mai scoliti sau nu , mai educati sau nu si niciodata nu incerc sa-i pun in umbra pe seama superioritatii mele , doar incerc sa ma adaptez fiecarui caracter in parte . E greu sa intelegi Siano . In meseria ta nu-ti trebuie prea multa scoala si educatie . Chiar si sex-atul din neandertal nu presupunea decat o simpla cuplare animalica dintre doi parteneri de sexe opus si doar ptr. impuierea rasei sau mici placeri de moment . Animalele (avand creierul destul de subdezvoltat) inca o mai practica , iar tu de asemeni , dar pentru bani , pentru asa zisa bunastare zilnica . Deci esti net inferioara chiar si neandertalilor (care desi aveau creierul ca si al nostru , nu il foloseau precum omul modern din ziua de azi) ptr. care sex-ul era practicat pe baza unor principii mult mai sanatoase dupa care se ghidau in viata . Chiar iti recomand HUMAN EVOLUTION 25 18
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 31, 2016 ...una captivanta, pare-se, din moment ce-ti ocupa cateva ore pe zi, in fiecare zi, de cateva luni de zile... Pai nu. Intalnesti caractere si caractere pe acilisa Ce sa-i faci cu astia care au timp prea mult la dispozitie . Am ajuns si eu la un nivel la care imi permit , dar hai sa nu exageram , totusi. Toti intrati zilnic , macar ptr. a observa ce s-a mai intamplat intre timp. 25 18
sacosa miskin Reputație: 12 Postat August 31, 2016 Postat August 31, 2016 Pretul de 100 de euro face parte din tratamentul sado-maso
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 31, 2016 Daca va dori destinul, te astept azi, sa-mi faci plinul ! https://www.youtube.com/watch?v=BjhGZVQty5U 27 18
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 Gata ma,terminati!Am citit ultima pagina..prea dur,folositi cuvinte grele,care dor pe oricine!Pt ce atata durere?pt ce atata razboi?
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 Nu imi cer scuze, imi cer iertare daca am ranit pe cineva. Eu nu sunt atat de bolnava incat sa nutresc atata ura, cat sa nu mai am nici eu loc in univers de ea. Dar unii dintre voi o cereti dinadins si sitematic, va place sa vi se dea cu placinta fierbinte peste ochi. Nu ai auzit de legea bumerangului ? Am vazut ca pentru unii jocul asta deocheat, de-a friptelea, este divertisment si le place la nebunie. Sa vedem daca voi aveti maretia si sufletul din care sa va cereti iertare de la mine, sau macar politetea necesara scuzelor !M-ai impresionat cu aceste cuvinte!Nu stiu restul,dar eu...off..nu-mi gasesc cuvintele!Eu am terminat cu nebunia pe topicul tau si-ti promit ca,daca-mi faci un sex oral neprotejat cu fin,vb eu cu derbedeii astia sa nu mai scrie nimic pe topicul tau!
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 31, 2016 Da , incep deja sa-mi curga lacrimile precum la un film tragic 25 18
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 31, 2016 vb eu cu derbedeii astia sa nu mai scrie nimic pe topicul tau!stai linistit ca eu am vorbit inaintea ta .am fost mai iute de piciorau zis ca nu mai fac pana.......data viitoare 25 18
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 stai linistit ca eu am vorbit inaintea ta .am fost mai iute de piciorau zis ca nu mai fac pana.......data viitoareDe la mine ai dezlegare! 1 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 Da , incep deja sa-mi curga lacrimile precum la un film tragic Tu crezi ca ei ii place ce face?Fara misto acum!Suna tel,nu stie cine e,sa se poarte cum vrea tipul,sa-i suga pulabine si sa se futa cat poate de bine,ca sa mai vina omul..E usor sa te trezesti dimineata si sa depinzi de pula cuiva pt a avea bani,mancare? 1 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 Ii inteleg si isteria de care da dovada...e greu,e greu bro!
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 31, 2016 Ce-mi da cu minus gigel prosticel la toate postarile de pe topicul Sianei!Gigele,ce-ai ma?Ti-a placut pisatul stapanei sau i-ai supt tamponul cand era pe ciclu si acum nu mai suporti sa vezi cum iti batjocorim stapana?Citeste aici ce o intreaba pe Bettyblu si te convingi singur ca e constipat saracul si vei intelege de ce umbla cu limba elicopter pe la toate http://nimfomane.com/forum/topic/67369-clipe-de-neuitat/ 26 19
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 Citeste aici ce o intreaba pe Bettyblu si te convingi singur ca e constipat saracul si vei intelege de ce umbla cu limba elicopter pe la toate http://nimfomane.com/forum/topic/67369-clipe-de-neuitat/Ce vrei frate..ce-si face el cu mana lui,nu-i face nimeni! 1 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 Gigele,daca citesti aici,anilingus poti sa-mi faci si mie!Astept PM! 2 1
siana Reputație: -1368 Postat August 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2016 Am inteles SIANO ideea , nu concepi , nu vrei sau nu intelegi . Nici nu cred ca un om il mai poti schimba dupa 18 ani daca evolutia lui a fost pe un trend descendent .Eu mi-am justificat actiunile , fara a apela la superioritate fata de tine., tu inca o bajbai , fara sa incerci macar sa te justifici la niste intrebari destul de simple Meseria mea zilnica ma face sa ma adaptez acestor genuri de oameni zilnic si .....inca mai invat . doar nu dau cu piciorul ca tine zilnic. Si crede-ma ca am contacte cu diverse caractere si tipologii de oameni mai scoliti sau nu , mai educati sau nu si niciodata nu incerc sa-i pun in umbra pe seama superioritatii mele , doar incerc sa ma adaptez fiecarui caracter in parte . E greu sa intelegi Siano . In meseria ta nu-ti trebuie prea multa scoala si educatie . Chiar si sex-atul din neandertal nu presupunea decat o simpla cuplare animalica dintre doi parteneri de sexe opus si doar ptr. impuierea rasei sau mici placeri de moment . Animalele (avand creierul destul de subdezvoltat) inca o mai practica , iar tu de asemeni , dar pentru bani , pentru asa zisa bunastare zilnica . Deci esti net inferioara chiar si neandertalilor (care desi aveau creierul ca si al nostru , nu il foloseau precum omul modern din ziua de azi) ptr. care sex-ul era practicat pe baza unor principii mult mai sanatoase dupa care se ghidau in viata . Chiar iti recomand HUMAN EVOLUTION Fii succint si recunoaste fatis ca N-AI PULA ! Natura a fost zgarcita cu tine si cand ti-a daruit materie cenusie. Noroc ca te scoti dand din gura ... sau asa iti imaginezi tu. 2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 31, 2016 Fii succint si recunoaste fatis ca N-AI PULA ! Natura a fost zgarcita cu tine si cand ti-a daruit materie cenusie. Noroc ca te scoti dand din gura ... sau asa iti imaginezi tu.Cum sa am cand mi-ai mancat-o tu pe toata . Iar ai uitat ? 25 19
siana Reputație: -1368 Postat August 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2016 Tu crezi ca ei ii place ce face?Fara misto acum!Suna tel,nu stie cine e,sa se poarte cum vrea tipul,sa-i suga pulabine si sa se futa cat poate de bine,ca sa mai vina omul..E usor sa te trezesti dimineata si sa depinzi de pula cuiva pt a avea bani,mancare? Nimic nu este usor in viata. Pentru unii, aflati pe patul de spital, nu este usor nici sa respire sau sa inghita apa. Toti oamenii depind unii de altii. Si bogatii lumii depind de saraci, de forta de munca, pe spinarea lor traiesc bine, ca daca ar fi sa ii hraneasca propriile brate, poate ar muri de foame. Majoritatea oamenilor se trezesc de dimineata ca sa plece la servici, unde sunt fututi in ficati din toate partile, de toti si asta pentru a-si asigura traiul zilnic. Si voi, tiganii fara ocupatie, traiti pe spatele romanilor care se trezesc de dimineata si platesc taxe si impozite de-i ustura la inima. Putini oameni se pot lauda ca meseria lor este si pasiunea lor. 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2016 ...una captivanta, pare-se, din moment ce-ti ocupa cateva ore pe zi, in fiecare zi, de cateva luni de zile... Ma suna zilnic si imi da mesaje islamiste gen : Islamul pentru Siana ! Vrea sa ma provoace. Clar, pentru el este raiul pe pamant si ocupatia de baza forumul asta si ii place sa provoace pe altii si sa faca tot felul de bufonerii. Cine stie cate clone are pe aici. 1 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 Am inteles SIANO ideea , nu concepi , nu vrei sau nu intelegi . Nici nu cred ca un om il mai poti schimba dupa 18 ani daca evolutia lui a fost pe un trend descendent .Eu mi-am justificat actiunile , fara a apela la superioritate fata de tine., tu inca o bajbai , fara sa incerci macar sa te justifici la niste intrebari destul de simple Meseria mea zilnica ma face sa ma adaptez acestor genuri de oameni zilnic si .....inca mai invat . doar nu dau cu piciorul ca tine zilnic. Si crede-ma ca am contacte cu diverse caractere si tipologii de oameni mai scoliti sau nu , mai educati sau nu si niciodata nu incerc sa-i pun in umbra pe seama superioritatii mele , doar incerc sa ma adaptez fiecarui caracter in parte . E greu sa intelegi Siano . In meseria ta nu-ti trebuie prea multa scoala si educatie . Chiar si sex-atul din neandertal nu presupunea decat o simpla cuplare animalica dintre doi parteneri de sexe opus si doar ptr. impuierea rasei sau mici placeri de moment . Animalele (avand creierul destul de subdezvoltat) inca o mai practica , iar tu de asemeni , dar pentru bani , pentru asa zisa bunastare zilnica . Deci esti net inferioara chiar si neandertalilor (care desi aveau creierul ca si al nostru , nu il foloseau precum omul modern din ziua de azi) ptr. care sex-ul era practicat pe baza unor principii mult mai sanatoase dupa care se ghidau in viata . Chiar iti recomand HUMAN EVOLUTIONAici ai fost prea dur!
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 31, 2016 Nimic nu este usor in viata. . Si voi, tiganii fara ocupatie, traiti pe spatele romanilor care se trezesc de dimineata si platesc taxe si impozite de-i ustura la inima. Putini oameni se pot lauda ca meseria lor este si pasiunea lor. Da nebuno , vezi ca te reclam la ANAF ca nu mi-ai dat bon fiscal la ultima mooe si la ANPC ca nu mi-ai facut-o conform standardelor europene.Sa vina sa te ancheteze si sa-ti inchida taraba . De unde taxe si impozite sa dai tu la stat , amarato ? :laugh2 PS: Bai ghost te-a facut asta iar tigan . Ti-am spus eu ca la ea naravul din fire n-are lecuire . Nu ma credeai 25 18
siana Reputație: -1368 Postat August 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2016 Pai nu. Intalnesti caractere si caractere pe acilisa Ce sa-i faci cu astia care au timp prea mult la dispozitie . Am ajuns si eu la un nivel la care imi permit , dar hai sa nu exageram , totusi. Toti intrati zilnic , macar ptr. a observa ce s-a mai intamplat intre timp. Iti imaginezi in capusorul ala dezechilibrat si inapoiat al tau, ca toata lumea intra pe acest forum sa te admire pe tine cat de smecher esti de dupa gluga de coceni. 2 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 Da nebuno , vezi ca te reclam la ANAF ca nu mi-ai dat bon fiscal la ultima mooe si la ANPC ca nu mi-ai facut-o conform standardelor europene.Sa vina sa te ancheteze si sa-ti inchida taraba . De unde taxe si impozite sa dai tu la stat , amarato ? :laugh2 PS: Bai ghost te-a facut asta iar tigan . Ti-am spus eu ca la ea naravul din fire n-are lecuire . Nu ma credeai Untitled2.pngNu-i raspund la nebuna!Ea saraca ss ataca din cauza adevarurilor spuse de noi!Cate puli de tigani o fi supt ea pana s-a lansat pe piata...De fapt ea suge orice pt 100€ si i se pare normal.Poate asta e gandirea cand nu poti mai mult,nu stiu ce sa zic! 2
siana Reputație: -1368 Postat August 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2016 Aici ai fost prea dur! Ha ha ha ! Ce parere buna aveti despre voi ! Va credeti duri. Ha ha ha ! Ce cacanari ! Cred ca va pupati singuri si in pula. Nu vedeti ca nu da nimeni doi bani pe figuratia nereusita pe care o faceti aici si nu va baga nimeni in seama, ca sa nu se umple de paduchi ca voi, ca voi va inmultiti rapid ? 2 3
Postări Recomandate