Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Da , ma , tu esti varianta moderna a  MITEI biciclista care a cazut si si-a rupt....

Daca ai fi stiut cine a fost Mita biciclista ai fi stiut ca acum mi-ai facut un compliment. Prostoiule !

Esti un mare nimic cu obsesii multiple, care vrea sa para si el ceva. Tot incerci din rasputeri sa te disculpi in fata Anonei si iti scuzi comportamentul mitocanesc in fata ei. Degeaba dai gunoiului cu parfum tot gunoi ramane. Degeaba faci pe domnul fata de unii, daca iti dai arama pe fata cu altii. Rama fara coloana vertebrala !

Pe ce forumuri mai spuneai ca esti inscris, pe forumul vacarilor, porcarilor si gainarilor ?

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

dar pe amada nu o iert =))

de parca eu o iert pe Siana =))

• Like 24
  • Minus 17
Postat

Cred că delirezi. De ce să apelez la alte persoane ca să-mi facă intrarea... nu prea înțeleg.

Ai senzația că se intră greu la tine? Dacă ar fi să mă pun la mintea ta, ți-aș dovedi oricând contrariul.

Dacă mă tentai, fii sigură că ne-am fi cunoscut până acum, dar nu prea e cazul.

Înțelege ce vrei tu de aici, eu, din decență, mă voi abține să detaliez.

Ce caca storcit in drum esti si tu ... Nu ai sange in tine sa recunosti. Tot stati sa ma mirositi la noada si eu va dau cu coada peste ochi. Simplul fapt ca va curg balele si alte secretii pe topicul meu este dovada vie ca sunteti obsedati de mine.

La mine nu este grajd, ca sa intre toti boii. Du-te la stana la Pipilica ! Iti pune vorba buna acolo Milky, ca el este grajdarul sef.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Daca ai fi stiut cine a fost Mita biciclista ai fi stiut ca acum mi-ai facut un compliment. Prostoiule !

Esti un mare nimic cu obsesii multiple, care vrea sa para si el ceva. Tot incerci din rasputeri sa te disculpi in fata Anonei si iti scuzi comportamentul mitocanesc in fata ei. Degeaba dai gunoiului cu parfum tot gunoi ramane. Degeaba faci pe domnul fata de unii, daca iti dai arama pe fata cu altii. Rama fara coloana vertebrala !

Pe ce forumuri mai spuneai ca esti inscris, pe forumul vacarilor, porcarilor si gainarilor ?

da , ba , eu am citit doar ALMANAHE si din cand in cand pe tine , de unde sa invat prea mult

scroafa , de scroafa .....guit , guit !!!

post-194745-0-89948100-1473335454_thumb.jpg

• Like 27
  • Minus 19
Postat

Duci oile si vacutele la pasunat ? Milky am inteles ca este grajdarul sef. In ce hoteluri stai draga, cand pazesti turmele de oi, in de-alea facute din folie si baloti de paie ?

La mine nu este grajd, ca sa intre toti boii. Du-te la stana la Pipilica ! Iti pune vorba buna acolo Milky, ca el este grajdarul sef.

Te cam repeti .....si purceaua face tot asa : GUIT , GUIT ....de parca nu ai stii

Indreapta placa ca s-a strambat .

Sau de la batranete ti se trag vorbele repetitive?

• Like 27
  • Minus 19
Postat

Companie placuta, discreta, selecta ... exclusiv pentru domni educati, discreti, potenti financiar.

0737662980  :kiss3 450 ron / ora

masaj, fantezii totale, fetish-uri, jocuri erotice, dominare, feminizare

post-84499-0-83848700-1473336158_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Da de ce ti-ai carpit PASARICA ? S-a rupt ?

Sau e tot in scop de Intimitate ? Las-o sloboda ca nu o recunoste nimeni :slap2

• Like 28
  • Minus 19
Postat

Cand te ard dorinte fierbinti, te astept la mine sa te racoresti !  Patul meu este insula placerii, refugiul tau din rutina. Sunt iubibila, joviala, jucausa, iti alung plictiseala, tristetea, monotonia.

0737662980                         :stiletto    

:atm              100 euro / ora     :69

post-84499-0-77870700-1473345793_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Siana, cu tot respectul dar nu.... :no2 :no2 :no2 Ultima poza parca e dintr-un film horror, parca zici ca ai adormit in solar si cand te-ai trezit erai toata o rana :( E prea de tot ! Am vazut asemenea poze in cartile de Criminalistica, la cadavrele oparite/arse... :no2 :no2 :no2

Nu zic sa nu te joci cu pozele cum vrei tu, dar incearca si evita o serie de filtre extreme, o fotografie cat de cat normala (fara sa fie sub-expusa sau supra-expusa), in luma naturala ar trebui sa se invarta pe la 6500 Kelvin cu variatii plus sau minus in limita normalului. Insa asta este prea brutal prelucrata ! :(

Ai si poze mai frumoase, de ce nu le lasi asa cum sunt ele, naturale ? Cred ca ar atrage mai mult, decat sa te mascaresti asa, iti faci tu tie un deserviciu in primul rand...

Altele nu ma bag, nu ma intereseaza, dar la ce ai facut cu ultima poza... HORROR ! :cry2

• Like 2
Postat

Iubitule, in seara asta, hai sa ne dezbracam de pudoare si de prejudecati si sa facem toate nebuniile care ne trec prin cap !    0737662980

450 ron / ora

post-84499-0-69080800-1473346294_thumb.jpg

post-84499-0-30175300-1473346317_thumb.jpg

post-84499-0-02203900-1473346455_thumb.jpg

post-84499-0-00165300-1473346574_thumb.jpg

post-84499-0-58016600-1473346679_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Siana, cu tot respectul dar nu.... :no2 :no2 :no2 Ultima poza parca e dintr-un film horror, parca zici ca ai adormit in solar si cand te-ai trezit erai toata o rana :( E prea de tot ! Am vazut asemenea poze in cartile de Criminalistica, la cadavrele oparite/arse... :no2 :no2 :no2

Nu zic sa nu te joci cu pozele cum vrei tu, dar incearca si evita o serie de filtre extreme, o fotografie cat de cat normala (fara sa fie sub-expusa sau supra-expusa), in luma naturala ar trebui sa se invarta pe la 6500 Kelvin cu variatii plus sau minus in limita normalului. Insa asta este prea brutal prelucrata ! :(

Ai si poze mai frumoase, de ce nu le lasi asa cum sunt ele, naturale ? Cred ca ar atrage mai mult, decat sa te mascaresti asa, iti faci tu tie un deserviciu in primul rand...

Altele nu ma bag, nu ma intereseaza, dar la ce ai facut cu ultima poza... HORROR ! :cry2

Draga, unele poze au iesit aproape negre si am incercat sa le dau luminozitate iar altele au iesit prea albe. Asta este, nu prestez ca fotomodel. Pozele sunt orientative, ca sa va faceti o idee. Cine nu se limiteaza la a fute poze si prefera o femeie in care si oase, daca si-o poate permite si se incadreaza in criteriile mele de selectie, ma poate vedea si avea in realitate.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Stewardesa sexi, caut aviator pentru un zbor pasional in doi, de la pamant la cer si inapoi.

0737662980

100 euro / ora

post-84499-0-23587300-1473347553_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Draga, unele poze au iesit aproape negre si am incercat sa le dau luminozitate iar altele au iesit prea albe. Asta este, nu prestez ca fotomodel. Pozele sunt orientative, ca sa va faceti o idee. Cine nu se limiteaza la a fute poze si prefera o femeie in care si oase, daca si-o poate permite si se incadreaza in criteriile mele de selectie, ma poate vedea si avea in realitate.

cati pleaca cand te vad in realitate? :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Esti nesimtit fara temei

Sunt naspa doar pentru ratei.

N-am nici in minus, nici in plus

Nimic si pe multi i-am sedus.

Nu stau sa va conving pe voi,

Cireada de frustrati si boi.

Se pare ca ceri palme dure

De la femei misto, mature.

Tu vrei sa te domin nitel

Dar n-ai un sfant in portofel

Si nu stii altfel cum sa faci,

Decat cu replici sa m-ataci

Ca sa-mi captezi atentia,

Sa strigi apoi :  - Ce palma grea !

Eu sunt sensibil, nu mai da !

Vai, ce dominatoare rea !

• Like 2
  • Minus 2
Postat

La multi ani fericiti tuturor Mariilor si Marinilor !

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Esti nesimtit fara temei

Sunt naspa doar pentru ratei.

N-am nici in minus, nici in plus

Nimic si pe multi i-am sedus.

Nu stau sa va conving pe voi,

Cireada de frustrati si boi.

Se pare ca ceri palme dure

De la femei misto, mature.

Tu vrei sa te domin nitel

Dar n-ai un sfant in portofel

Si nu stii altfel cum sa faci,

Decat cu replici sa m-ataci

Ca sa-mi captezi atentia,

Sa strigi apoi :  - Ce palma grea !

Eu sunt sensibil, nu mai da !

Vai, ce dominatoare rea !

cu ce sa-ti captez atentia?

cu pula

• Minus 1
Postat

cu ce sa-ti captez atentia?

cu pula

Recunosti si tu ca nu ai cu ce ?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

dar cine zici ca recunoste ce anume?

Baga-te la somn ca ai obosit si pierzi firul conversatiei, dormi pana mai cresti si te faci mare si sa te trezesti vorbind cand te mai maturizezi ! Noapte buna !

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Baga-te la somn ca ai obosit si pierzi firul conversatiei, dormi pana mai cresti si te faci mare si sa te trezesti vorbind cand te mai maturizezi ! Noapte buna !

ti s-a scurtcircuitat creierul :laugh2

• Minus 2
Postat

Eu, incepand din asta seara,

aplic pentru un job de secretara.

Caut angajator serios,

sa mi-o vare bine-n dos,

sa ma certe bine-n pat,

cand cafeaua am varsat,

poate, intentionat,

pe pantalonii lui noi

si sa-l impac mai apoi

cu buzele mele moi.

De cafeaua l-a cam fript,

gura mea l-a racorit

cu doua cuburi de gheata,

ca eu sunt fata isteata.

0737662980

100 euro / ora

post-84499-0-61026600-1473371112_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2

Postat

ai pus intrebarea gresita .

Corect era asa : Cati vin avand in vedere evidentele ? Pozele sunt destul de vechi .

Gandeste-te ca la fata arata cam asa si cu niste cearcane destul de pronuntate.

Ea vrea sa compenseze cu partidele de dominare sau squir dar si aici gama de clienti este destul de redusa

post-194745-0-15854300-1473406759_thumb.png

• Like 28
  • Minus 19
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...