siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Da , ma , tu esti varianta moderna a MITEI biciclista care a cazut si si-a rupt.... Daca ai fi stiut cine a fost Mita biciclista ai fi stiut ca acum mi-ai facut un compliment. Prostoiule ! Esti un mare nimic cu obsesii multiple, care vrea sa para si el ceva. Tot incerci din rasputeri sa te disculpi in fata Anonei si iti scuzi comportamentul mitocanesc in fata ei. Degeaba dai gunoiului cu parfum tot gunoi ramane. Degeaba faci pe domnul fata de unii, daca iti dai arama pe fata cu altii. Rama fara coloana vertebrala ! Pe ce forumuri mai spuneai ca esti inscris, pe forumul vacarilor, porcarilor si gainarilor ? 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 8, 2016 dar pe amada nu o iert de parca eu o iert pe Siana 24 17
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Cred că delirezi. De ce să apelez la alte persoane ca să-mi facă intrarea... nu prea înțeleg.Ai senzația că se intră greu la tine? Dacă ar fi să mă pun la mintea ta, ți-aș dovedi oricând contrariul.Dacă mă tentai, fii sigură că ne-am fi cunoscut până acum, dar nu prea e cazul.Înțelege ce vrei tu de aici, eu, din decență, mă voi abține să detaliez. Ce caca storcit in drum esti si tu ... Nu ai sange in tine sa recunosti. Tot stati sa ma mirositi la noada si eu va dau cu coada peste ochi. Simplul fapt ca va curg balele si alte secretii pe topicul meu este dovada vie ca sunteti obsedati de mine. La mine nu este grajd, ca sa intre toti boii. Du-te la stana la Pipilica ! Iti pune vorba buna acolo Milky, ca el este grajdarul sef. 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 8, 2016 Daca ai fi stiut cine a fost Mita biciclista ai fi stiut ca acum mi-ai facut un compliment. Prostoiule ! Esti un mare nimic cu obsesii multiple, care vrea sa para si el ceva. Tot incerci din rasputeri sa te disculpi in fata Anonei si iti scuzi comportamentul mitocanesc in fata ei. Degeaba dai gunoiului cu parfum tot gunoi ramane. Degeaba faci pe domnul fata de unii, daca iti dai arama pe fata cu altii. Rama fara coloana vertebrala ! Pe ce forumuri mai spuneai ca esti inscris, pe forumul vacarilor, porcarilor si gainarilor ?da , ba , eu am citit doar ALMANAHE si din cand in cand pe tine , de unde sa invat prea multscroafa , de scroafa .....guit , guit !!! 27 19
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 8, 2016 Siana,ai luat medicamentele? 5 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 8, 2016 Duci oile si vacutele la pasunat ? Milky am inteles ca este grajdarul sef. In ce hoteluri stai draga, cand pazesti turmele de oi, in de-alea facute din folie si baloti de paie ? La mine nu este grajd, ca sa intre toti boii. Du-te la stana la Pipilica ! Iti pune vorba buna acolo Milky, ca el este grajdarul sef.Te cam repeti .....si purceaua face tot asa : GUIT , GUIT ....de parca nu ai stiiIndreapta placa ca s-a strambat .Sau de la batranete ti se trag vorbele repetitive? 27 19
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Companie placuta, discreta, selecta ... exclusiv pentru domni educati, discreti, potenti financiar. 0737662980 450 ron / ora masaj, fantezii totale, fetish-uri, jocuri erotice, dominare, feminizare 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 8, 2016 Da de ce ti-ai carpit PASARICA ? S-a rupt ? Sau e tot in scop de Intimitate ? Las-o sloboda ca nu o recunoste nimeni 28 19
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Cand te ard dorinte fierbinti, te astept la mine sa te racoresti ! Patul meu este insula placerii, refugiul tau din rutina. Sunt iubibila, joviala, jucausa, iti alung plictiseala, tristetea, monotonia. 0737662980 100 euro / ora 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Siana, cu tot respectul dar nu.... :no2 Ultima poza parca e dintr-un film horror, parca zici ca ai adormit in solar si cand te-ai trezit erai toata o rana E prea de tot ! Am vazut asemenea poze in cartile de Criminalistica, la cadavrele oparite/arse... :no2 Nu zic sa nu te joci cu pozele cum vrei tu, dar incearca si evita o serie de filtre extreme, o fotografie cat de cat normala (fara sa fie sub-expusa sau supra-expusa), in luma naturala ar trebui sa se invarta pe la 6500 Kelvin cu variatii plus sau minus in limita normalului. Insa asta este prea brutal prelucrata ! Ai si poze mai frumoase, de ce nu le lasi asa cum sunt ele, naturale ? Cred ca ar atrage mai mult, decat sa te mascaresti asa, iti faci tu tie un deserviciu in primul rand...Altele nu ma bag, nu ma intereseaza, dar la ce ai facut cu ultima poza... HORROR ! 2
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Iubitule, in seara asta, hai sa ne dezbracam de pudoare si de prejudecati si sa facem toate nebuniile care ne trec prin cap ! 0737662980 450 ron / ora 2 2
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Siana, cu tot respectul dar nu.... :no2 Ultima poza parca e dintr-un film horror, parca zici ca ai adormit in solar si cand te-ai trezit erai toata o rana E prea de tot ! Am vazut asemenea poze in cartile de Criminalistica, la cadavrele oparite/arse... :no2 Nu zic sa nu te joci cu pozele cum vrei tu, dar incearca si evita o serie de filtre extreme, o fotografie cat de cat normala (fara sa fie sub-expusa sau supra-expusa), in luma naturala ar trebui sa se invarta pe la 6500 Kelvin cu variatii plus sau minus in limita normalului. Insa asta este prea brutal prelucrata ! Ai si poze mai frumoase, de ce nu le lasi asa cum sunt ele, naturale ? Cred ca ar atrage mai mult, decat sa te mascaresti asa, iti faci tu tie un deserviciu in primul rand...Altele nu ma bag, nu ma intereseaza, dar la ce ai facut cu ultima poza... HORROR ! Draga, unele poze au iesit aproape negre si am incercat sa le dau luminozitate iar altele au iesit prea albe. Asta este, nu prestez ca fotomodel. Pozele sunt orientative, ca sa va faceti o idee. Cine nu se limiteaza la a fute poze si prefera o femeie in care si oase, daca si-o poate permite si se incadreaza in criteriile mele de selectie, ma poate vedea si avea in realitate. 2 2
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Stewardesa sexi, caut aviator pentru un zbor pasional in doi, de la pamant la cer si inapoi. 0737662980 100 euro / ora 2 2
miskin sugus mucus Reputație: 3 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 100 euro pentru Uratenia Pamantului? No way!
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Draga, unele poze au iesit aproape negre si am incercat sa le dau luminozitate iar altele au iesit prea albe. Asta este, nu prestez ca fotomodel. Pozele sunt orientative, ca sa va faceti o idee. Cine nu se limiteaza la a fute poze si prefera o femeie in care si oase, daca si-o poate permite si se incadreaza in criteriile mele de selectie, ma poate vedea si avea in realitate.cati pleaca cand te vad in realitate? 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 cati pleaca cand te vad in realitate? Esti nesimtit fara temeiSunt naspa doar pentru ratei.N-am nici in minus, nici in plusNimic si pe multi i-am sedus.Nu stau sa va conving pe voi,Cireada de frustrati si boi.Se pare ca ceri palme dureDe la femei misto, mature.Tu vrei sa te domin nitelDar n-ai un sfant in portofelSi nu stii altfel cum sa faci,Decat cu replici sa m-ataciCa sa-mi captezi atentia,Sa strigi apoi : - Ce palma grea !Eu sunt sensibil, nu mai da !Vai, ce dominatoare rea ! 2 2
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 La multi ani fericiti tuturor Mariilor si Marinilor ! 2 2
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Esti nesimtit fara temeiSunt naspa doar pentru ratei.N-am nici in minus, nici in plusNimic si pe multi i-am sedus.Nu stau sa va conving pe voi,Cireada de frustrati si boi.Se pare ca ceri palme dureDe la femei misto, mature.Tu vrei sa te domin nitelDar n-ai un sfant in portofelSi nu stii altfel cum sa faci,Decat cu replici sa m-ataciCa sa-mi captezi atentia,Sa strigi apoi : - Ce palma grea !Eu sunt sensibil, nu mai da !Vai, ce dominatoare rea ! cu ce sa-ti captez atentia?cu pula 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 cu ce sa-ti captez atentia?cu pula Recunosti si tu ca nu ai cu ce ? 2 2
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Recunosti si tu ca nu ai cu ce ?dar cine zici ca recunoste ce anume? 1 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 dar cine zici ca recunoste ce anume? Baga-te la somn ca ai obosit si pierzi firul conversatiei, dormi pana mai cresti si te faci mare si sa te trezesti vorbind cand te mai maturizezi ! Noapte buna ! 2 2
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 8, 2016 Postat Septembrie 8, 2016 Baga-te la somn ca ai obosit si pierzi firul conversatiei, dormi pana mai cresti si te faci mare si sa te trezesti vorbind cand te mai maturizezi ! Noapte buna ! ti s-a scurtcircuitat creierul 2
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Eu, incepand din asta seara,aplic pentru un job de secretara.Caut angajator serios,sa mi-o vare bine-n dos,sa ma certe bine-n pat, cand cafeaua am varsat,poate, intentionat,pe pantalonii lui noisi sa-l impac mai apoicu buzele mele moi.De cafeaua l-a cam fript, gura mea l-a racoritcu doua cuburi de gheata, ca eu sunt fata isteata. 0737662980 100 euro / ora 2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 9, 2016 cati pleaca cand te vad in realitate? ai pus intrebarea gresita .Corect era asa : Cati vin avand in vedere evidentele ? Pozele sunt destul de vechi .Gandeste-te ca la fata arata cam asa si cu niste cearcane destul de pronuntate.Ea vrea sa compenseze cu partidele de dominare sau squir dar si aici gama de clienti este destul de redusa 28 19
Postări Recomandate