Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

Postat

Nu fac sex gratis nici in numele prieteniei. Daca ar fi fac sex cu cineva din pura placere, eu as fi cea care ar alege partenerul si as face-o fiindca asa vreau eu.

Nici pe mine nu ma ia nimeni de suflet, sa imi ofere casa si masa si mai stiu eu ce facilitati gratis. Lupt ca sa le am, strang din dinti si imi propun sa rezist. Va rog, nu mai asteptati cu mana intinsa si pula sculata, pomeni din partea mea !

Dupa ce pierd bani la jocuri de noroc, dupa ce sparg bani prin restaurante si cluburi, pe bautura si lautari sau mai stiu eu cum dracu fac praf unii banii, vin ca milogii pe langa curul meu, sa ii infiez eu. Mie ziua nu imi ajunge sa ma tin si de un job, sa cresc si copii, sa imi fac rost si de un ban in plus. Va rog, nu fiti un stres in plus pentru mine, dragilor profitori !

Sotul tau ce zice? :laugh2

Postat

imi vine o anumita categorie de barbati, care nu au probleme financiare, spalati, rafinati, selectivi, educati, care isi aleg cu grija partenerele si pentru care suma pe care o cer este un mizilic.

Vad ca, de la o vreme, nu sunt scutita in nici o zi de tot felul de profitori care se lamenteaza sau stiu eu ce dracu atitudini mai adopta, ca sa ciupeasca si ei ceva gratis din partea mea.

........

vin ca milogii pe langa curul meu, sa ii infiez eu.

Curva batrana,petarda mincinoasa o suge in batista .Iata cum se contrazice petarda jegoasa.

• Like 10
  • Minus 9
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu stiu daca e o lauda.Eu nu sunt nici sclav,nici negustor.Nu am sef si cel mai important lucru e ca fac ce-mi place.Intelegi?Nu intelegi,normal!

Vai ce mare destept esti ca ai si tu un procent castigat din inchirierea unor locatii unor albinute lucratoare ! Tot pe langa curul unor producatoare atarni. Bine ca exista femeile, ca sa ai ce hali si tu !

Clientii nu intra aici ca sa vada ca te dai tu mare barosan. Nu intereseaza pe nimeni de tine si de soarta ta. Mori de ciuda in singuratatea ta chinuitoare ! Nu imi mai cersi atentia ! Slabeste-ne, ca ne dezgusti si plictisesti !

Esti un mare prost. Nu ma impresionezi cu nimic. Crede-ma, are cine sa ma impresioneze. Tu esti doar un maimutoi. Eu am cunoscut barbati cu adevarat bazati.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

In alta ordine de idei,cine face ce faci tu,nu e in stare sa faca altceva!Exista multe modalitati sa faci bani dar trebuie sa te duca capul!Cand te duce doar la supt..e trist!

Destept este omul care gaseste solutia legala sau la limita legalitatii de a face usor si rapid banii.

Nu stiu de ce te apuca tristetea pe tine cand imi vezi topicul, dar eu sunt fericita asa.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Momente de inspiratie ...  exercitii de imaginatie ... momente de creatie ... clipe de plutire ... cu Siana.

0737662980  :hug1 450-500 ron /ora

post-84499-0-79330300-1478866425_thumb.jpg

post-84499-0-94692400-1478866458_thumb.jpg

post-84499-0-93119400-1478866494_thumb.jpg

post-84499-0-11534100-1478866557_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Destept este omul care gaseste solutia legala sau la limita legalitatii de a face usor si rapid banii.

Nu stiu de ce te apuca tristetea pe tine cand imi vezi topicul, dar eu sunt fericita asa.

Iar ai spume maronii la gura de la anilingus.

• Like 4
  • Oras:...
Postat

Vai ce mare destept esti ca ai si tu un procent castigat din inchirierea unor locatii unor albinute lucratoare ! Tot pe langa curul unor producatoare atarni. Bine ca exista femeile, ca sa ai ce hali si tu !

Clientii nu intra aici ca sa vada ca te dai tu mare barosan. Nu intereseaza pe nimeni de tine si de soarta ta. Mori de ciuda in singuratatea ta chinuitoare ! Nu imi mai cersi atentia ! Slabeste-ne, ca ne dezgusti si plictisesti !

Esti un mare prost. Nu ma impresionezi cu nimic. Crede-ma, are cine sa ma impresioneze. Tu esti doar un maimutoi. Eu am cunoscut barbati cu adevarat bazati.

Esti falsa si iti plangi de mila.Mi-e mila si mie de tine.O viata distrusa,un corp vandut,un suflet chinuit!
  • Like 3
Postat

Stiu ca esti fericita!Ai o viata perfecta,un barbat intelegator,o casnicie model,un job de invidiat!Ai dreptate si tu...
  • Like 3
Postat

Stiu ca esti fericita!Ai o viata perfecta,un barbat intelegator,o casnicie model,un job de invidiat!Ai dreptate si tu...

Pe asta sigur o s-o vedem la TV dând lecții de viață și moralitate.

• Like 7
  • Oras:Bruges
  • Oras:Bruges
Postat

Inteteste parinte terapia si exorcizarea ca e prea intunecata si nu se vede nicio schimbare in bine!

Atata indaratnicie si rezistenta la tratament NU AM MAI VAZUT! A pus necuratul stapanire de tot pe sufletul ei! E ca o oglinda care respinge TOT!

• Like 4
Postat

Inteteste parinte terapia si exorcizarea ca e prea intunecata si nu se vede nicio schimbare in bine!

Atata indaratnicie si rezistenta la tratament NU AM MAI VAZUT! A pus necuratul stapanire de tot pe sufletul ei! E ca o oglinda care respinge TOT!

E imuna la umilința bre,este hoașcă bătrână tăbăcită după 25 de ani de umilințe crunte.Gandeeste-te ca in fiecare zi se pisa lumea pe ea la propriu,o pun sa le facă anilingus si sa le sugă degetele de la picioare.

• Like 3
Postat

Tu ai cunoscut doar bolnavi psihic scăpați de la Bălăceanca

• Like 1
Postat
Cumplit te roade foamea şi te scurmă

În măruntaie îţi fermentează un kil de spermă.

Azi încă mai speri să sugi ceva de foame

Dar ai să lingi din cur doar nişte scame.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

As fi vrut să vin la tine, dar esti rea de gură. Doamne ferește să gresesc cu ceva că plec fără ouțe.

Postat

Sexoasa si dupa menopauza- asa arata si petarda  =)) 

Cine  este doamna ? Mama ta ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

O mana de pesti cu producatoarele lor de 5 lei, se tot dau de ceasul mortii pe topicele mele ...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Sexoasa si dupa menopauza- asa arata si petarda =))

Cum se numeşte actrița din poză ? :hmmm :D

• Like 1
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Cum se numeşte actrița din poză ? :hmmm :D

Ce mai conteaza, oricum e urata cu spume  :laugh2

Postat

Mita biciclista.

Habar nu ai cine a fost Mita biciclista. Informeaza-te si gandeste mai inainte de a deschide gura ! Oamenii destepti gandesc mai mult decat vorbesc si, mai inainte de toate, se informeaza.

• Like 3
  • Minus 2

Postat

Habar nu ai cine a fost Mita biciclista. Informeaza-te si gandeste mai inainte de a deschide gura ! Oamenii destepti gandesc mai mult decat vorbesc si, mai inainte de toate, se informeaza.

Mamaie,esti atât de retardată incat nu ai înțeles că mă refeream la faptul că practici prostituția de pe vremea lui Mița biciclista

• Like 6
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...