Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

Postat

Daenerys, nu stiu a clui clona o fi, banuiesc ca a lui Pipilica, fiindca, desi nu l-am bagat pe aici vreodata in seama, imi da cu nemiluita puncte negative, probabil, ca sa ma scoata, fortat, din nou, de pe forum.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cel mai bun medicament pentru inima este dragostea. Doctorita Siana recomanda ca medicamentul sa fie administrat seara, inainte de culcare sau / si dimineata, la trezire. Daca nu are cine sa ti-l administreze, te ajut eu, doctorita inimii tale. Suna-ma !

0737662980  :hug1  100 euro / ora

post-241503-0-61965100-1505544031_thumb.jpg

post-241503-0-73779600-1505544155_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Buna dimineata ! Visele tale m-au furat azi noapte in ele ? In aceasta dimineata, visele tale vor sa se transforme in realitate ? Suna-ma !

0737662980  :kiss3  100 euro / ora

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Buna dimineata ! :inlovee

Lasa-ma sa iti aduc cantecul pasarilor, razele soarelui, parfumul si coloritul minunat al florilor, in suflet ! Lasa-ma sa iti trezesc in suflet toata frumusetea naturii si bucuria lumii ! Lasa-ma sa te fac fericit ! :*

0737662980  :ellao  100 euro / ora

• Like 1
  • Minus 2
Postat

In fiecare dimineata ma reindragostesc de  viata. Joviala, sociabila, comunicativa, imi place sa iti ofer compania mea si sa vad ca, prezenta mea, iti aduce zambetul de satisfactie, de multumire, pe  fata.

:2qm40hg     0737662980  :kiss3  450-500 ron / ora  :movingthem1

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cea mai romantica, aromata, savuroasa si dulce cafeluta de dimineata, tot cu mine o poti avea ... Vino, sa gusti caimacul de pe buzele mele ! Vino sa ne amestecam aromele buzelor  iar ingredientele amorului nostru, sa ramana secret !

0737662980

:hug1

450-500ron / ora

https://www.youtube.com/watch?v=wOE0mOaS_xg

post-241503-0-80600200-1505546930_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Fratilor, numai astazi, pana la ora asta, nefericitul de Daenerys, mi-a dat 110 puncte de reputatie negativa !!! I-a  casunat, din senin, pe mine. Trista si goala trebuie sa ii fie existenta daca nu are altceva de facut mai bun intr-o zi asa frumoasa !

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cu ce te-au suparat sau jignit reclamele mele, Daenerys, de imi tot dai minusuri ca un disperat de viata ? Esti proxenet sau doar psihopat ? Sau si una si alta ?

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Mamaie, cand te retragi?

Ca strici piata! 

In curand, a obosit si el pentru ziua de azi

http://cdn.earthporm.com/wp-content/uploads/2015/10/funny-game-of-thrones-memes-18__605.jpg

Fratilor, numai astazi, pana la ora asta, nefericitul de Daenerys, mi-a dat 110 puncte de reputatie negativa !!! I-a  casunat, din senin, pe mine. Trista si goala trebuie sa ii fie existenta daca nu are altceva de facut mai bun intr-o zi asa frumoasa !

Ah designur, nu ai primit instintarea. Poftim:

post-243757-0-98841100-1505467911.jpg

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Inca 180 de puncte de reputatie negativa, din partea obsedatului, in 10 minute !!! Ce scrantit ! Te-ai nascut pe  dos ?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

http://cdn.earthporm.com/wp-content/uploads/2015/10/funny-game-of-thrones-memes-18__605.jpg

Este incredibi   cat de retardati puteti fi !

• Minus 2
Postat

De ce ii preocupa pe unii asa de mult gaoazele milfelor de pe forum si stau sa ni-l pandeasca non stop, stau cu nasul varat in ele tot timpul, daca spun ca ele nu fac cinste acestui forum ? Eu zic ca aia nu au limba demna de gaoazele noastre.

• Minus 2
Postat

De ce tot cautati razboi cu noi ? Eu inca nu am 40 de ani, am un trup foarte frumos, un ten frumos, curat, sunt o femeie fina si apetisanta. Oricum, femeile frumoase si sexoase raman toata viata asa. Nebuni ca voi ar pune toate femeile de 40 de  ani in sus, la zid, sa le impuste, probabil, sau le-ar baga la munca silnica, iar pe cele foarte tinere le-ar silui, le-ar viola, dupa cum observ,

• Minus 2
Postat

Va instiintez eu, mai gandacilor hartuitori, care imi dati puncte negative, ca sunteti rateul naturii pe lumea asta, ca aveti deviatii cromozomiale, sunteti bolnavi  irecuperabili la tertecuta.

• Minus 2
Postat

De ce ii preocupa pe unii asa de mult gaoazele milfelor de pe forum si stau sa ni-l pandeasca non stop, stau cu nasul varat in ele tot timpul, daca spun ca ele nu fac cinste acestui forum ? Eu zic ca aia nu au limba demna de gaoazele noastre.

MILF... Tu MILF :)))

Tu ești o rapandulă bălegoasă fă

Esti o babă expirata care trebuie aruncata la WC

Postat

MILF... Tu MILF :)))

Tu ești o rapandulă bălegoasă fă

Esti o babă expirata care trebuie aruncata la WC

Boala gea, psihopatia, viciu periculos, proxenetismul ...

• Minus 2
Postat

Boala gea, psihopatia, viciu periculos, proxenetismul ...

Se pare ca de spume la gura ai inceput sa mananci litere.

Postarea asta ti-a fost fatală BABO, mânca-ne-ai pula :)))

• Minus 1

Postat

Discipolul raporteaza:

Siana e in tomberon la gara de nord si suge pula aurolacilor pe 5 lei.

E cautata de Politie si Parchet conform informatiilor postate pe acest topic acum vreo 2 luni

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...