Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Asa mi-ar fi placut sa se desfasoare "ostilitatile" pe acest topic...in special ca ati fi avut cu cine, dar voi (unii doar) nu si nu :"Batman" sa o luam la brebenel sa o enervam...

marturisesc ca nu te inteleg(am doAR DOUA CLASE SI UN TRIMESTRU)

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

doamnax = Vali Bărbosu'...:)))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia
Postat

Asa mi-ar fi placut sa se desfasoare "ostilitatile" pe acest topic...in special ca ati fi avut cu cine, dar voi (unii doar) nu si nu :"Batman" sa o luam la brebenel sa o enervam...

marturisesc ca nu te inteleg(am doAR DOUA CLASE SI UN TRIMESTRU)

Minti.

Hai ca iti explic eu, llexus...

Sorina se referea sa vorbim si noi ca Siana; o sa citez doar de pe ultimele 2-3 pagini, nu mai mult de atat. 

Sau mai exact s-o dam in versuri ca in postul #1074 si cum o mai facea si Siana.

Sorina, am vazut ca o apreciezi pe Siana si ai spus-o deschis in cateva randuri. As vrea sa te intreb, iti putem adresa tie poezia ? folosind, evident, vocabularul distinsei. Inteleg ca nu ti se par deplasate remarcile referitoare la familie de exemplu.

*  Siana are o suparare la adresa barbatilor care critica prestatia curvelor la modul general sau pur si simplu le trateaza urat  - nu asupra noastra, a celor care am scris pe topic. Dar ne-a inclus si pe noi desi nu noi o injuram sau avem vocabularul invocat de ea - ci aia din viata ei doar ;) sau ce o fi mai citit si ea pe diverse topice unde se mai plange cate unul de vreo curva tepara.

asadar...

Siana, on 14 Aug 2014 - 11:21, said:

Si sunteti inca niste virgini bubosi pe fata,cu eruptii urate pe fata,sunteti la inceputul carierei voastre de labagii 

Siana, on 14 Aug 2014 - 12:20, said:

ai inceput sa transpiri marlanii si expresii cocalaresti si sa duhnesti a peste. .

Siana, on 14 Aug 2014 - 14:19, said:

Mai tu ala cu mortaciunea in pantaloni,nu ai bani nici sa ii faci cosciug pulii si slujba de ingropaciune sau o sfestanie macar.

Siana, on 14 Aug 2014 - 15:28, said:

Sunteti niste aberatii umane,ca sa nu zic posirci pisate de cate un tata troscalau si vagabond pe marginea drumului cand picase mort de beat in vreun sant.

• Like 2
Postat

Hai ca iti explic eu, llexus...

Sorina se referea sa vorbim si noi ca Siana; o sa citez doar de pe ultimele 2-3 pagini, nu mai mult de atat. 

Sau mai exact s-o dam in versuri ca in postul #1074 si cum o mai facea si Siana.

Sorina, am vazut ca o apreciezi pe Siana si ai spus-o deschis in cateva randuri. As vrea sa te intreb, iti putem adresa tie poezia ? folosind, evident, vocabularul distinsei. Inteleg ca nu ti se par deplasate remarcile referitoare la familie de exemplu.

*  Siana are o suparare la adresa barbatilor care critica prestatia curvelor la modul general sau pur si simplu le trateaza urat  - nu asupra noastra, a celor care am scris pe topic. Dar ne-a inclus si pe noi desi nu noi o injuram sau avem vocabularul invocat de ea - ci aia din viata ei doar ;) sau ce o fi mai citit si ea pe diverse topice unde se mai plange cate unul de vreo curva tepara.

asadar...

Siana, on 14 Aug 2014 - 11:21, said:

Si sunteti inca niste virgini bubosi pe fata,cu eruptii urate pe fata,sunteti la inceputul carierei voastre de labagii 

Siana, on 14 Aug 2014 - 12:20, said:

ai inceput sa transpiri marlanii si expresii cocalaresti si sa duhnesti a peste. .

Siana, on 14 Aug 2014 - 14:19, said:

Mai tu ala cu mortaciunea in pantaloni,nu ai bani nici sa ii faci cosciug pulii si slujba de ingropaciune sau o sfestanie macar.

Siana, on 14 Aug 2014 - 15:28, said:

Sunteti niste aberatii umane,ca sa nu zic posirci pisate de cate un tata troscalau si vagabond pe marginea drumului cand picase mort de beat in vreun sant.

bosss,multam pt raspuns,dar sincer,mi se cam rupe,d-na doctor daca vrea sa ma consulte(sunt studiu decaz)trebuie sa ma plateasca

Postat

Eu ma referam la poezia lui Andreea_good. :)

Apoi, da, eu o apreciez pe Siana, nu am nicio problema in a afirma asta. Nu o cunosc desi mi-ar face o deosebita placere sa beau o cafea in compania ei :).

Am urmarit de la inceput topicul doamnei. Nu a atacat pana cand nu a fost atacata. Coroborat cu amenintarile primite prin diferite surse (telefon sau sms) si postarile destul de violente ale unor useri, este si normal sa duca la asemenea reactii. Unele deplasate, este adevarat. Nici eu nu sunt de acord cu injuriile adresate parintilor.  :no2

Siana nu este familiarizata cu forumul...cum a venit a fost luata la injuraturi...nu toata lumea reactioneaza la fel in situatii de acest gen. Unele se sperie, altele injura, altele (eu) se imbata...pana mea...fiecare in stilul ei.

Ideea este ca se vede de la 3 poste ca Siana este o fata citita, culta....despre servicii eu am auzit numai de bine.

De ce nu recunoasteti ca si voua va place sa o provocati?!?! Vi se pare amuzant pana in clipa in care injuriile va sunt adresate personal, nu?!?!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Apoi, da, eu o apreciez pe Siana, nu am nicio problema in a afirma asta. Nu o cunosc desi mi-ar face o deosebita placere sa beau o cafea in compania ei :).

Am urmarit de la inceput topicul doamnei. Nu a atacat pana cand nu a fost atacata. Coroborat cu amenintarile primite prin diferite surse (telefon sau sms) si postarile destul de violente ale unor useri, este si normal sa duca la asemenea reactii. Unele deplasate, este adevarat. Nici eu nu sunt de acord cu injuriile adresate parintilor.  :no2

Siana nu este familiarizata cu forumul...cum a venit a fost luata la injuraturi...nu toata lumea reactioneaza la fel in situatii de acest gen. Unele se sperie, altele injura, altele (eu) se imbata...pana mea...fiecare in stilul ei.

Ideea este ca se vede de la 3 poste ca Siana este o fata citita, culta....despre servicii eu am auzit numai de bine.

De ce nu recunoasteti ca si voua va place sa o provocati?!?! Vi se pare amuzant pana in clipa in care injuriile va sunt adresate personal, nu?!?!

Siana nu a fost luata la injuraturi,noi am fost cei injurati indiferent de postare

mah eu recunosc ca e citita,da pana la momentul x

dupa asta devine nesimtita

daca imi place sa o provoc?

oooo,daaaaa,decat cu ingineru sau marinaru,mai bine cu Siana

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu nu cred că te îmbeți dacă te 'hârâie' câțiva utilizatori pe aici :D Până acum aveai ciroză.

• Like 1
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

recunosc cu mana pe pula: EU SUNT VALI BARBOSU' !!

• Minus 1
Postat

Pai vezi?!?!  :laugh2 Eu ce spun aici?!?! Iti place s-o provoci si apoi te superi ca te ia la brebenel?!?! Cum vine asta?!?!  :no2

Eu nu cred că te îmbeți dacă te 'hârâie' câțiva utilizatori pe aici :D Până acum aveai ciroză.

Eheee....nu mai fac asa....dar la inceput habar nu ai tu cat de speriata eram...cum m-a amenintat Bambu ca da cu mine de pereti, cum am facut contract cu BGS. A doua zi, jur =))

• Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

As fi crezut ca datul de pereti ar fi incitat nimfomana din tine...bietul bambu oferea si el BFE si tu ai contactat BGS-ul...

Femei neintelese...

Postat

Daaa....eram si eu naiva pe vremea aia... :laugh2  ulterior m-am razgandit si l-am invitat pe Bambu la "o cafea" dar m-a refuzat elegant. :)

• Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

...cum m-a amenintat Bambu ca da cu mine de pereti, cum am facut contract cu BGS. A doua zi, jur =))

Se pare ca Bambu..avea contract cu BGS dinaintea ta, lucra in vanzari, la comision. ;)

Cred ca si Vali asta are firma si XOXO incearca sa castige un ban cinstit. Oare cum se cheama firma?

• Like 1
Postat

batsifut

• Minus 1
Postat

Siana nu a fost luata la injuraturi,noi am fost cei injurati indiferent de postare

mah eu recunosc ca e citita,da pana la momentul x

dupa asta devine nesimtita

:iagree

Postat

unde e siana sa ma vada sa-i dau pula sa mi-o roada?

• Like 1
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...