Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Hai pe chat anonna. ca vad ca te-ai indragostit de mine :laugh2

Doar impresia... nu-ti face planuri, esti singurul care te bâţâi pe aici fara ... scop 

Ce-i ala scop? :laugh2

Stai linistita.  ca imi plac pustoaicele  ;)

• Like 1
Link spre comentariu

Lomeo, esti prea prost si retardat pentru secolul asta. Tot un sarac care isi da cu parerea despre fete din spatele monitorului, functie de cum i-a iesit laba, bine, mediu sau prost, ai ramas. :slap2  La cate debitezi si la caracterul infect pe care-l ai, este un mare semn de intrebare daca propria pula te asculta.  :no2

Spui ca sunt baba?!?! Asa e ca tine, nebunule...Multe pustoaice ar vrea sa arate ca baba de mine...:D

Hai jet ca esti la gunoi unde ti-a fost locul intotdeauna. Aaaa, uitasem. Nu cu tine m-am bagat in seama mai sus, eu nu ma bag in seama cu prostii...doar ii tolerez iar tu ai fost cam mult tolerat: mars la cacat...ia-l si pe pretenashu' sa te stearga la gura cand il termini de infulecat =))

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Lomeo, esti prea prost si retardat pentru secolul asta. Tot un sarac care isi da cu parerea despre fete din spatele monitorului, functie de cum i-a iesit laba, bine, mediu sau prost, ai ramas. :slap2  La cate debitezi si la caracterul infect pe care-l ai, este un mare semn de intrebare daca propria pula te asculta.  :no2

Spui ca sunt baba?!?! Asa e ca tine, nebunule...Multe pustoaice ar vrea sa arate ca baba de mine... :D

Hai jet ca esti la gunoi unde ti-a fost locul intotdeauna. Aaaa, uitasem. Nu cu tine m-am bagat in seama mai sus, eu nu ma bag in seama cu prostii...doar ii tolerez iar tu ai fost cam mult tolerat: mars la cacat...ia-l si pe pretenashu' sa te stearga la gura cand il termini de infulecat =))

Taci fa dracului din gura si du-te si suge pulile la tot bucurestiul!  Acolo tie locul, ca doar asta stii sa faci!

Bagati-as pula in gat de baba distrusa si urata cu spume!

@Pisicuts, Mod 1, un avertisment pt baba asta de Sorina ? nu vedeti cum jigneste? Ma  provoaca sa-mi bag pula direct in gatul ei!    :D  ( si stiti ca pe Lomeo il doare-n pula si de avertisment si de banare si cam de tot  :)   )

Sorina, imi e mila de tine  :(  tot frustrata ai ramas! (din cauza ca esti nasoala rau la fata) ceri 200 de lei si arati de 50 de lei!

Pana si alea de pe centura arata mai bine ca tine!  Da-te-n coaiele mele de  curva frustrata!

• Like 2
Link spre comentariu

Taci fa dracului din gura si du-te si suge pulile la tot bucurestiul!  Acolo tie locul, ca doar asta stii sa faci!

Bagati-as pula in gat de baba distrusa si urata cu spume!

@Pisicuts, Mod 1, un avertisment pt baba asta de Sorina ? nu vedeti cum jigneste? Ma  provoaca sa-mi bag pula direct in gatul ei!    :D  ( si stiti ca pe Lomeo il doare-n pula si de avertisment si de banare si cam de tot  :)   )

Sorina, imi e mila de tine  :(  tot frustrata ai ramas! (din cauza ca esti nasoala rau la fata) ceri 200 de lei si arati de 50 de lei!

Pana si alea de pe centura arata mai bine ca tine!  Da-te-n coaiele mele de  curva frustrata!

ce limbaj academic :laugh2

:pope :pope

• Like 1
Link spre comentariu

Noooh..asa ceva nu se poate

nota 1, stai jos!

Randunico, iar scrii dupa conturile fetelor?  Futute-n gura de pestoaica  cu curvele tale urate cu draci!!!

Mai ales Andreutza21, care e o tiganca  imputita care mai mult de 30 de lei nu merita!

• Like 2
Link spre comentariu

Randunico, iar scrii dupa conturile fetelor?  Futute-n gura de pestoaica  cu curvele tale urate cu draci!!!

Mai ales Andreutza21, care e o tiganca  imputita care mai mult de 30 de lei nu merita!

Pe cuvantul tau?Juri tu ca sunt eu tiganca imputita?

In ce callitate pui tu preturile fetelor si le etichetezi asa cum iti vine la..taste?

Dupa cum iti manifesti ideile este cam prea evident cine este tigan in ecuatia asta.

Domnilor moderatori, cred ca este momentul sa luati masuri. Eu nu mi-am permis sa jignesc acest user care isi expune punctele de vedere intr-un mod atat de nesimtit

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia

Asta e ideea topicului, probabil ca vazandu-l la testate ai fost indusa in eroare ca e de recenzii. Nu e. Cel putin nu pana acum.

Toata lumea isi baga pula aici, dar doar la modul virtual - pe Siana nu se incumeta nimeni s-o futa (stabilind totodata si un trist record, 79 de pagini si nici o recenzie - cica ai ei clienti sunt discreti si nu scriu recenzii ca ai tuturor celorlalte fete).

http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/04/Yeah-Sure-Okay.gif

Asadar daca simti nevoia unui atac direct, a unei flegme bine tintite etc... feel free :D

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...