siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 26, 2018 PROPUN UN PACT DE COABITARE CU MAMAIE!Ce zici Părinte Pipilică??? Sa ne dea si noua macar 10% din castigul ei zilnic, ca sunt rupt de foame. Postez recenzii imaginare. Halucinațiile. Boala și vârsta. Foamea. Sunt obsesiv compulsiv. As vrea sa fiu obiectiv, da nu pot, ca nu mai vad de foame drumul. Nu am mancat de o saptamana, de cand nevasta-mea mi-a facut fasole verde prajita pe care am servit-o cu pepenas murat. M-a dat iar afara din casa si nu am cu cine si cu ce sa imi omor timpul. N-ai bani nici sa-mi spui pardon,tremuri proptit in baston.Toata viata ai rabdatsi-ai fost un incornorat.Manat de frustrari adanciacum mucii ti-i aruncipe pereti si scuipi venincaci bojogii nu te tin. P. S. Nimeni nu e obiectiv.Fiecare-i subiectiv.
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 26, 2018 PROPUN UN PACT DE COABITARE CU MAMAIE!Ce zici Părinte Pipilică??? Sa ne dea si noua macar 10% din castigul ei zilnic, ca sunt rupt de foame. Postez recenzii imaginare. Halucinațiile. Boala și vârsta. Foamea. Sunt obsesiv compulsiv. As vrea sa fiu obiectiv, da nu pot, ca nu mai vad de foame drumul. Nu am mancat de o saptamana, de cand nevasta-mea mi-a facut fasole verde prajita pe care am servit-o cu pepenas murat. M-a dat iar afara din casa si nu am cu cine si cu ce sa imi omor timpul. N-ai bani nici sa-mi spui pardon,tremuri proptit in baston.Toata viata ai rabdatsi-ai fost un incornorat.Manat de frustrari adanciacum mucii ti-i aruncipe pereti si scuipi venincaci bojogii nu te tin.
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 26, 2018 Lasa-ma sa te seduc,simturile sa-ti educ,sa ma vezi ca pe-o clepsidraprin care curge lumina,sa te simti ca intr-un vis,cel mai arzator si-aprins,din care eu m-am desprins,cand in brate te-am cuprins !Cele mai fine mangaieri, ti le-ofer, de mi le cerisi atingeri, peste tot,iti vor fi electrosoc;cu cat vor fi mai delicate,cu atat mai stimulante,cu un puternic impact,cand usor, eu, te dezbracsi iti cercetez atenttrupul gol, usor si lentsi iti verific potentace sfideaza aparenta.C-un sarut bine plasat,nu stii cand ajungi in pat,te desprind de timp si spatiu.Alfa si omega, stiu,ti-ai dori atunci, sa fiu.Chiar cand iti zambesc angelic,buzele-mi cer sex frenetic,imi sunt amestec de ludicc-un colt ceresc de rai pudicsi-ti dau sangele in clocot,inima-ti este un clopot,ce cu rasunet se zbate;simturile-s exaltate.Tremuri tot, esti dezarmat,imbatat si-acaparat,de dorinta de a face,cu tine, tot ce imi place,fiindca stii ca intuiesccum vrei sa te zapacesc. :hi3 0737662980 :69 :hug1 :onbed 100 euro / ora :2qm40hg
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 26, 2018 Asistenta ta cea nouate va rupe azi in doua https:// beeg.com/22https://beeg.com/220215502155 https://beeg.com/2202155
bigdickthug Reputație: 119 Postat Octombrie 26, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Octombrie 26, 2018 Hai ca m-am amuzat cu repostarile tale falsificate. 😂😂😂😂😂😂 Te-ai dat în fapt ce mănânci mamaie. FASOLE VERDE PRÄ‚JITÄ‚ CU PEPENE MURAT. Wow. Chiar ai o viata nasoala. Nici nu știam ca se poate manca asa ce a. 😨😨😨
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 27, 2018 Hai ca m-am amuzat cu repostarile tale falsificate. Te-ai dat în fapt ce mănânci mamaie. FASOLE VERDE PRĂJITĂ CU PEPENE MURAT.Wow. Chiar ai o viata nasoala.Nici nu știam ca se poate manca asa ce a. Nici eu, pana nu mi te-ai confesat la telefon. Eu stiam ca se face mancare de fasole verde. Dar un vacar ca tine mananca ce gaseste pe la coada vacii si ce se indura vecinii sa ii dea de pomana cand il bate si il izgoneste nevasta-sa de acasa. Te bati cu vacile pe nutret cand nu mai primesti nimic de pomana. Tu esti obisnuit sa mananci bataie de la nevasta si pomeni de la vecini. Acum faci scandal zilnic pe forum, ca te gandesti ca te-ai nascut cu dreptul de a primi orice de pomana. Daca ai futut gratis oi, catele si vaci, crezi ca poti gasi pe aici o fraiera care sta gratis la lins. Sterge-te la gura, ca ai smantana din pula ! De foame, ai tabarat pe vreun biet om si i-ai supt pula cu forta.
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 27, 2018 Companie de lux si masaj profesional. 0737662980
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 27, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 27, 2018 Mamaie,in cei 27 de ani de prostitutie ai avut macar un wekeend liber?? 1
bigdickthug Reputație: 119 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Octombrie 29, 2018 Eu as intreba daca au trecut 48 de ore fara sa manance bataie si sa suga Nutella din g@0z. Ca de zile libere nici nu se pune problema... :pope NON-STOP munca, injosire, FASOLE VERDE PRAJITA CU PEPENE MURAT si parizer in zilele de sarbatoare si multa bataie la desert. ATAT! Mamaie,in cei 27 de ani de prostitutie ai avut macar un wekeend liber??
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 Clipa merita traita. Suna-ma, daca vrei sa ti-o traiesti cat mai placut ! In compania mea fanteziile tale prind viata. 0737662980 https://jizzbunker.com/1936832/insanely-hot-brunette-domina-finally-gets-her-hands-on-him.html?ref=8c0e4306f90cbc94dcf6c943ef6c4acd
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 Clipa merita traita. Suna-ma, daca vrei sa ti-o traiesti cat mai placut ! In compania mea fanteziile tale prind viata. 0737662980 https://jizzbunker.com/1936832/insanely-hot-brunette-domina-finally-gets-her-hands-on-him.html?ref=8c0e4306f90cbc94dcf6c943ef6c4acd
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 Ca de zile libere nici nu se pune problema... :pope Bai, sifilitic clonat, cu prieteni imaginari, te mai minte nevasta- ta ca se duce la manichiura, cand se duce ca sa o futa vecinul de scara ? Te mai bate ca sa iti ia amarata aia de pensie de handicapat, obsedatule de parizer, foamete crunta, ce esti ? De la ce sa imi iau bai terminatule, liber, de la a-mi trai viata ? Pai, eu sunt o mortaciune neingropata, ca tine, bai zombi ? Tu nu iesi pe strada fiindca esti prea urat si te-ar amenda politia. In plus, puti ca dracu ca ai anus contra naturii si mergi cu plosca plina de cacat intre picioare. Mai du-te dracu de veceu ambulant, cu obsesiile tale necrofile ! 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 Lasa-ma sa te seduc,simturile sa-ti educ,sa ma vezi ca pe-o clepsidraprin care curge lumina,sa te simti ca intr-un vis,cel mai arzator si-aprins,din care eu m-am desprins,cand in brate te-am cuprins !Cele mai fine mangaieri, ti le-ofer, de mi le cerisi atingeri, peste tot,iti vor fi electrosoc;cu cat vor fi mai delicate,cu atat mai stimulante,cu un puternic impact,cand usor, eu, te dezbracsi iti cercetez atenttrupul gol, usor si lentsi iti verific potentace sfideaza aparenta.C-un sarut bine plasat,nu stii cand ajungi in pat,te desprind de timp si spatiu.Alfa si omega, stiu,ti-ai dori atunci, sa fiu.Chiar cand iti zambesc angelic,buzele-mi cer sex frenetic,imi sunt amestec de ludicc-un colt ceresc de rai pudicsi-ti dau sangele in clocot,inima-ti este un clopot,ce cu rasunet se zbate;simturile-s exaltate.Tremuri tot, esti dezarmat,imbatat si-acaparat,de dorinta de a face,cu tine, tot ce imi place,fiindca stii ca intuiesccum vrei sa te zapacesc. :hi3 0737662980 :69 :hug1 :onbed 100 euro / ora :2qm40hg
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 Profesoara placerii, ofer cursuri interactive, diverse, after work, domnilor dornici de schimb de experienta si de continua dezvoltare personala. Detalii la telefon. 0737662980
bigdickthug Reputație: 119 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Octombrie 29, 2018 Mamaie, usor ca iti crapa o vena si noua ne pasa de sanatatea ta. Nu te mai ambala ca NU E BINE LA VARSTA MATA! Personajul pe care il descrii cu pensie si alte alea exista DOAR IN IMAGINATIA TA. Creierul tau halucineaza PREA MULT! :pope Bai, sifilitic clonat, cu prieteni imaginari, te mai minte nevasta- ta ca se duce la manichiura, cand se duce ca sa o futa vecinul de scara ? Te mai bate ca sa iti ia amarata aia de pensie de handicapat, obsedatule de parizer, foamete crunta, ce esti ? De la ce sa imi iau bai terminatule, liber, de la a-mi trai viata ? Pai, eu sunt o mortaciune neingropata, ca tine, bai zombi ? Tu nu iesi pe strada fiindca esti prea urat si te-ar amenda politia. In plus, puti ca dracu ca ai anus contra naturii si mergi cu plosca plina de cacat intre picioare. Mai du-te dracu de veceu ambulant, cu obsesiile tale necrofile ! 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 Gospodina sexy, te astept, sa iti bat ouale ! 10:00
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 Gospodina sexy, te astept, sa iti bat ouale ! 10:00 https://www.hdzog.com/videos/90505/canadian-cybergirl-khloe-terae/?promo=11147
bigdickthug Reputație: 119 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Octombrie 29, 2018 Dedicatie speciala de la Siana pentru fiica ei, pui de curva, viitoare storafa sugatoare de gaoaze pe 30 de RON: Sunt Siana traseista! Sunt batrana si dementa, dar inca sunt buna de mascareala, sa imi dati gaoaza la supt si sa va pisati pe mine in baie sai sa ma futeti in cur si cu pula din cur sa imi dati futai in gat pana vomit.SUNATI-MA CA MOR DE FOAME! Accept orice! EFECTIV ORICE! POT FI WC-UL VOSTRU! AJUTOR! Macar o fasole verde prajita cu pepene murat sa imi permit sa cumpar! Nu am un chior de bani. Am datorii la intretinere! VENITI LA MINE CU ORICE SUMA AVETI IN BUZUNAR! 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 :pope Sunt Florina, transexualul traseist ! Sunt batran si dement, dar inca sunt bunade mascareala, sa imi dati gaoaza la supt si sa va pisati pe mine in baie sai sa ma futeti in cur si cu pula din cur sa imi dati futai in gat pana vomit. SUNATI-MA CA MOR DE FOAME! Accept orice! EFECTIV ORICE! POT FI WC-UL VOSTRU! AJUTOR! Macar o fasole verde prajita cu pepene murat sa imi permit sa cumpar! Nu am un chior de bani. Am datorii la intretinere! VENITI LA MINE CU ORICE SUMA AVETI IN BUZUNAR! Ia de aici un leu si taci !
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 Autodedicatie speciala pentru mine : Eu sunt boul cel mai bouce si-a spart ochiul maro12 ani, la puscariesi arat ca o mumie. Eu sunt cel mai mare bou,sunt febletea vacilor,le sunt sef si-n grajdul lor,eu mi-am facut un birou de cand la ferma de vacim-am angajat ca tragacide limbi, in pizdele lor.Cu una vreau sa ma-nsor. Sunt grajdarul sef, pot spunesi zoofil de renume.Am un tatuaj de visce tine loc de penis si sunt plin de sifilisdar traiesc in paradis,mulgand zi de zi vacutece pentru mine-s zeite, cele mai blanda fiinte,fara mofturi, fara fite.Am botul format pe suptsi chiar daca sunt un rupt de foame, ma scot istet,caci sunt umflat de nutret.Nu mai par un nemancat.Sunt un bou neintarcat ugere am mutilatde-atata supt si-atarnatde ele greutati sipiercing cu bijuterii. Umbli ca laptar prin satcu plosca, plin de cacat,si cu-anusul atarnatdaca-n cur te-a scarpinatunul ce si-a pus pe pula.par de cal. Bine ca-n gurapula nu ti-a incaputca si limba ti-ar fi rupt,scoteai sunete ca naiulsi mancai apoi, cu paiul.
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2018 bigdickthug, on 29 Oct 2018 - 11:29 AM, said: AICI E POVESTEA MEA REALA DE VIATA: pvg, on 23 Apr 2017 - 6:35 PM, said:bigdickthug, on 29 Oct 2018 - 11:29 AM, said:AICI E POVESTEA mea REALA DE VIATA: pvg, on 23 Apr 2017 - 12:14 AM, said:Uite o recenzie din 2009 a Consuelei (cititi comentariile). Era si ea tanara si entuziasta... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Acum e cu 10 ani mai batrana dar imbatranita cu 30 de ani. Baiatul asta, "Animal Trainer", nu poate fi suspectat de minciuna. E vechi in domeniu iar recenzia e veche, nu se poate spune ca are cardasie cu noi si a scris repede ceva sa ne sustina afirmatiile... https://bataiaerupta...08/curva-poeta/ Cateva citate: "Aud cum ma striga… Raduleeee, de ce faci pipi in dus si nu in gura mea?!?!" :pope "O iau in toata felurile, deep throat, spitting, face sitting, anilingus, u name it. Tipa chiar scoate niste vibratoare, se aseaza in fund, umplandu-si gaurile cu 2 vibratoare maricele, imi face un oral de milioane. Cum am vazut prin filme, o tin de nas si o fut frenetic ca un iepure, avand si o mana pe gat sa i-l strang nitel." Ai uitat sa iti postezi numarul de telefon . Ti-l pot posta eu ?
bigdickthug Reputație: 119 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Octombrie 29, 2018 Pai posteaza-l mai repede! Ce plm tot eziti? Nu ai curaj? Esti fricoasa! Pentru asta nu te bate pestele! HAI POSTEAZA-L! bigdickthug, on 29 Oct 2018 - 11:29 AM, said: AICI E POVESTEA MEA REALA DE VIATA: pvg, on 23 Apr 2017 - 6:35 PM, said:bigdickthug, on 29 Oct 2018 - 11:29 AM, said: pvg, on 23 Apr 2017 - 12:14 AM, said: Ai uitat sa iti postezi numarul de telefon . Ti-l pot posta eu ?
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 29, 2018 Baaaqq Cristi baaaa....de ce te piși la duș.... 1
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2018 Baaaqq Cristi baaaa....de ce te piși la duș.... Ca sa inghiti tu, mos Florine. Ai venit si stai cu gura larg deschisa pe topicul meu, doar, doar s-o pisa cineva in ea si-oi gasi o pula de supt, gratis.
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2018 Sunt Cacarau martalogul.Stau pe forum ca microbul.Draceasca mi-e rautatea,invadand intimitateaoricui, daca imi casuna.Eu, in orice vagauna,imi bag nasul meu pervers,si miros cu interessi cu o mare placeresi veceuri, si scrumiere,de prin cosuri de gunoisosul alb, de usturoi,din prezervative rupte,murdare si folosite.M-as arde in bazdagau,dar nu mi-o da nimeni, zau.Semnalizez catre cersi tare in cur mi-o cer.Nici macar un martian,nu ma baga pe carlan.Tare-s nebagat in seama ...Da-mi un sut si mie, doamna ! Eu zic sa iti faci veacul pe forumul pompelor funebre, mosule, ca acolo este locul potrivit pentru tine.
Postări Recomandate