Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Poate prind un caras cu barbă pentru Siana.

Asta e poza sau pictura rupestra?
  • Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Pula peste,asa că halim niște fasole la grătar.

Esti ca in bancul ala in care unul spune : - Nevasta-mea ma tine numai pe gratare ... la usa de la intrare.

Precizez insa ca deosebirea ar fi ca tu nu ai nevasta, ca cine ar lua de barbat un nebun ca tine.

Este la moda ca pestele sa aiba si el alt peste ? Proabil da, exista si la voi o ierarhie.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Poate prind un caras cu barbă pentru Siana.

Ce senin este cerul !

Pe cine ai lasat in locul tau sa le pazeasca pe fete, pardon, pe oite sau, in fine, tot aia este, pe Milky ?

Te-am vazut zilele astea pe cheiul Dambovitei, cu barba facuta undita si pescuind ratuste ca sa le pui pe gratar.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

De unde sa stie mamaica,ca ea n-a produs 1 leu cu mintea,toti banii ia produs cu gaoaza.

De unde stii tu? Ma cunosti ? Nu cred ca ni s-au intersectat drumurile, ne despart multe constelatii.

Dar faptul ca ai adus masini furate din strainatate, tu il interpretezi ca fiind munca intelectuala ?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Am prins 4 sticle de Jidvei,bag pula in peste,o las pe maine dimineata daca nu ma dovedeste Jidvei-ul :beer

Te lauzi ca esti drojdier ...

• Like 3
  • Minus 2
Postat

de data asta esti chiar obnraznica 

ti-am zis sa nu-mi mai amintesti numele 

tu nu si nu in continuare 

Iar zice picon ca te terorizez degeaba :)

Parca faceai scandal ca nu iti raspund la mesajele si telefoanele obsesive in care ma ameninti ca esti islamist, ma ameninti cu briciul, cu lama de ras si cu alte porcarii ...

IN SFARSIT AM AFLAT TOTI CINE ERA VALI BARBOSU, desi pentru unii pare incredibil.

Vocea este aceeasi.Textele tale recente din mesajele telefonice sunt similare celor vechi, de la inscrierea mea pe forum. Esti si acum in tandem cu celalalt personaj negativ de pe telefonul caruia imi dadeai atunci telefoane. Apropo, prietenul tau mai canta la chitara ? Prietenul tau cel mai bun s-a dovedit a fi acum Pipilica. Este acelasi de atunci sau nu esti fidel prietenilor ?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Batranica asta, siana, mai lucreaza, taica??????????????

Prestez numai pentru batranei ca mine.

Dar de ce intrebi, tinerelule ? Nu te-a mai batut nimeni de mult cu cravasa peste coaie, ca pula de unde ?

P. S.  Avand in vedere ca si tu esti mai mare de varsta decat mine, daca despre mine zici ca sunt batranica, inseamna ca pe tine varsta ta te apasa rau pe suflet si pe oase. Eu ma simt bine in pielea mea si cu varsta pe care o am. De-abia de la 30 de ani o femeie este o floare inflorita bine, cu potential de a atrage bondarei pofticiosi. Tu, se vede ca ai o problema majora legata de varsta, te incomodeaza varsta pe care o ai. Ce iti spui seara la culcare si dimineata la trezire, ca ai 20 de ani ? Te imbarbatezi mintindu-te ca esti la prima tinerete, musculos, vanjos, bine facut, cu scula mare, tare si potenta si cu intelect desavarsit ? Multumeste-te si impaca-te cu ce esti si nu iti mai rasfrange nemultumirile pe care le ai vizavi de tine, asupra celor din jur !

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Acestea sunt nivelul, satisfactiile, realizarile majore si posibilitatile cu care se lauda in gura mare unii : sa se balacesca o data pe an, vara, in extrasezon intr-o cada cu bulbuluci, sa bea pana plesnesc, sa mearga la peste in calitate de pescari amatori si sa nu prinda nimic, sa prajeasca fasole pe gratar, sa se ocupe cu nimic, doar cu aduceri aminte, printre care bisnita de masini second hand, sa se laude cu acte de violenta fizica si psihica.

post-84499-0-25391100-1473908651_thumb.png

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Forumul este plin de obsedati sexual si de proxeneti tupeisti.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Astazi eu sunt matinala

fiindca am proba orala

la un examen de stat

in genunchi, sezut, culcat.

Daca vrei sa ma sustii

si cu mine a chelui

din depozitele tale

la orele matinale,

scoate banii de pa card,

ca te-astept cu patul cald !

0737662980

100 euro / ora

post-84499-0-00703000-1473909267_thumb.jpg

post-84499-0-89383100-1473909329_thumb.jpg

post-84499-0-01609900-1473909645_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Forumul este plin de obsedati sexual si de proxeneti tupeisti.

..................

Total de acord cu tine, dar sa nu uitam si majoritatea ex.corturilor semianalafabete scapate de la coada vacii mirosind a ceapa/usturoi, cu floci la cur, leustean intre dinti, calcaie negre, tarana sub unghii si jeg intre degete, retardate ce se lasa pestite de muistii aia pe care tot ii pomenesti .  :hihat

• Minus 3
Postat

O dimineata minunata tuturor !

Te astept la o cafea,

mi-am topit inima-n ea,

ti-o servesc cu mare drag

cum pasesti peste al meu prag !

0737662980

:hug1

100 euro / ora

post-84499-0-41062700-1473910684_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Postat

..................

Total de acord cu tine, dar sa nu uitam si majoritatea ex.corturilor semianalafabete scapate de la coada vacii mirosind a ceapa/usturoi, cu floci la cur, leustean intre dinti, calcaie negre, tarana sub unghii si jeg intre degete, retardate ce se lasa pestite de muistii aia pe care tot ii pomenesti .  :hihat

Treaba lor, este alegerea lor, atat pot ele. Eu am facut o scurta pomenire a lor, numindu-le oitele lui Pipilica. I-am spus insa lui Pipilica sa faca ordine intre oitele lui si sa le puna la respect daca vrea, dar sa nu incerce sa isi extinda toiagul asupra mea. Nu eu trag de pesti, ca nu am nici un folos si nici o bucurie de pe urma lor, ei trimit atacuri sub toate formele impotriva mea, de dinainte de a ma inscrie pe forum.

Eu doar ma adaptez conditiilor existente si, pe principiul ca in tot raul este si un bine, ma focusez sa ma aleg cu acel bine din rau, asa cum poti face din defecte calitati de pe urma carora sa poti avea de castigat.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Pasiuni dezlantuite, fantezii si fetish-uri intr-o gama diversificata, cele mai intense trairi, te asteapta in compania mea. Incearca-le si tu !  :telephone  :tittyfuck    :doggystyle

0737662980

:stiletto                  :masaje            :69

450ron -500 ron /ora

:ellao 

post-84499-0-99162700-1473911428_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Hai ca esti fata isteata, traiesti si te invarti printre ei, degeaba te chinui sa le-o tragi la oo, loveste-i unde-i doare mai tare, si nu ma refer la oo, ca n-au oo panaramele, ca d-aia umbla in haita cel putin cate 3-4 panarame aparate de cate vreun steroid lobotomizat, arde-i la portofel/femei/bani, si-ai sa vezi ca or sa te lase in pace si or se potoleasca hienele.  :hihat

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:unde vreau eu
  • Oras:unde vreau eu
Postat

tanti  tanti  ce  cauti  tu  sal  superi  pe parintele  , poate   vrei  sa  vina  sa  te  spovedeasca  putin

• Like 3
  • Minus 1

Postat

Amanta rafinata, iubibila, pasionala, dezinvolta, open minded, stiu sa iti rasplatesc din plin, in pat, generozitatea fata de mine.

0737662980

:onbed

100 euro / ora

Ofer si pretind discretie, o buna igiena, bune maniere.

post-84499-0-60409000-1473911894_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...