Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 23, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Martie 23, 2015 hai sictir doamna penala, nu-mi fa tu mie moralaincerci sa te faci remarcata, hai sictir doamna spurcataesti buna de cules la vie, numai de-al tau cap sa fied`alde tine pamantu pute, muite pe cateva sutein sfarsit te-ai remarcat, facandu-te de cacatsi la anu care vine, asta pula bag in tine 1 Link spre comentariu
carbob Reputație: 371 Postat Martie 24, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Partajează Postat Martie 24, 2015 Mai intai intra pe la Mixi unde trebuie sa puna gurita orice client inainte de a avea eu onoarea de a face cunostinta cu al sau brebenel....asta in cazul in care exista, pe forum toata lumea are coaie, mai problematic este in pat cand constati ca ti se scoala in sens invers si nu stii cum s-o mai dai cotita =))Incep sa-ti inteleg frustrarile... 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2015 Felicitari, acum poti sa ne lasi?!? Faci trei pasi pe covoras, stingi lumina si ne lasi 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Hopa!Se lasa cu sarutari de manute...este doamna(domnisoara cu siguranta nu mai este dupa anii de parnaie) de ii saruti manuta?Vezi sa nu fie murdara manuta...de caca sau de ceva alb...sau nu te-ar deranja?Va dati in spectacol,mai poponauti exhibitionisti?Vreti sa faceti si un 69 in vazul lumii?Esti un visator,nu-i asa?Visezi sa ii saruti toate cele,mult de tot,iar si iar...Ii cam faci avansuri.Acum,na,daca si el si-a vanturat-o si a mai si zis ca si-o trage singur pe drum...viseaza sa fie violat dar nu vrea nimeni sa-l ia cu japca la drumul mare...Of...ce rau este singur pe drum...Cum a inceput si Jilavistu' poezia..............un mare HAI SICTIR si din partea mea Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2015 hai sictir doamna penala, nu-mi fa tu mie moralaincerci sa te faci remarcata, hai sictir doamna spurcataesti buna de cules la vie, numai de-al tau cap sa fied`alde tine pamantu pute, muite pe cateva sutein sfarsit te-ai remarcat, facandu-te de cacatsi la anu care vine, asta pula bag in tine Jilavistule jilavnu te mai da pe-aici bravcaci in boxa de-acuzaterai un moale cacat,mergeai umil si spasitregretand ce-ai savarsitcand erai dus ca o vitain catuse si smerita,privirea-n pamant ti-era,ca-n public te condamnafapta-ti antisocialacand erai mai fara scoalaiar acum esti tare-n gurafaci mare act de bravuradin faptul c-ai studiatsi ca te-ai perfectionatin infractiuni si-n relein penitenciar,Fanele.Nu te da pe-aici vreun fantecare-si cauta amantedupa ce si-a introdusbile-n scula si s-a unsin anii de puscariecu magica alifiea parnacilor chimistilaboranti recidivistisi le stie-acum pe toate,le serveste ca la carte.Rimele-ti put a rahat,esti un baiat destupatdoar in fundu-ti condamnatsau n-am eu simt dezvoltatpentru-a putea savuraurata estetic-a ta.Vrei sa fii aplaudatpentru ca-n pat te-ai cacat;vrei sa-ti faci singur dreptatefiindca nu e just mai frateca-s femei ce au de toate:au si pizda,au si mintesi ti-o iau tie-nainte,pai tu cu ce mai ramai?ca tine multe momai...om venit din lumea-a treian-ai cric sa sustii femeia;la nevoie te cam lasasi devine rusinoasascula ta stramba,uratasi de soarta cam batutasi nu stii cum s-o convingiinauntru s-o impingi.Puscaria-i mod de viatanu vrei sa ai vreo restantala materia penalpreferi examen oral,nu esti mare bagacios,de-asta esti asa nervos,te bagi doar mai mult in vorbadar cand s-o pui de o ciorbanu prea poti s-o dai in fiertfiindca esti putin defect. 5 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2015 Cum a inceput si Jilavistu' poezia..............un mare HAI SICTIR si din partea mea Infractorilor eroi,chiar v-a mai crescut un coide cand fluierati femeica niste tristi derbedei?Cand va creste va si doarede strigati atat de tare?Sictirul tau de magareste antisocial,doar Jilavei esti pe placnu aveti,fratilor,leac!Avansuri voi v-ati facutde-a ramas publicul mutiar acum,ca doi iubiti,atatati,foarte fierbinti,unul altuia pe placvreti sa faceti,cand pe-un cracvi s-a trezit interesulca sa prestati cu inversul.Pupati-va reciprocin dos,haideti,mai cu foc! 5 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Martie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2015 Tu, sugatoare banalaCare te crezi intelectuala Voi,opinca,prostii,gloata,va imaginati ca intelectualii nu se fut?Credeti ca procreeaza prin puterea mintii,ca nu au necesitati fiziologice ci numai intelectuale,ca nu mananca,nu fac pipi,nu fac kaka,nici macar un part nu trag si nu au alte preocupari decat a studia in biblioteca?Va imaginati poate ca nu au nici organe genitale,de fapt.Ai vazut vreun intelectual viu fara trup,doar cu cap? De ce nu ne arati si tu ca esti intelectual,rafinat,cu bune maniere,educat,cine nu te lasa? 3 3 Link spre comentariu
luiaio Reputație: 0 Postat Martie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2015 felicitari !!!!! bravo ....!!!!! mi-ai placut la fazele astea ....!!!!! 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114278 Postat Martie 31, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 31, 2015 Unde e siana 2 Link spre comentariu
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Martie 31, 2015 cumpara castroane Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 31, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Martie 31, 2015 cumpara castroaneNu mah parnaie, te-a facut de cacat dar trebuie sa stii ca meditatiile costa. Da-te dracu de puscarias! Link spre comentariu
Jilava College Reputație: 448 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Martie 31, 2015 Nu mah parnaie, te-a facut de cacat dar trebuie sa stii ca meditatiile costa. Da-te dracu de puscarias!tu poti sta linistit ca nu te intrece nimeni la castroane detinute, manca-r-ai din Amelia )) 2 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Aprilie 1, 2015 tu poti sta linistit ca nu te intrece nimeni la castroane detinute, manca-r-ai din Amelia ))Esti offtopic, te-a facut siana de boala copiilor terminatule! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Unde e siana Am fost ocupata cu studierea unor dosare penale ale unor recidivisti printre care si JilavaCollege.I s-a mai facut o plangere penala de hartuire,viol si talharie. 5 3 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Am fost ocupata cu studierea unor dosare penale ale unor recidivisti printre care si JilavaCollege.Te-ai angajat la DNA? 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Am fost ocupata cu studierea unor dosare penale ale unor recidivisti printre care si JilavaCollege.Recidivist cu cazierul curat nu iegzista Jilava, e drăcos, bengos, in niciun caz...'pă dos' 1 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 1, 2015 I s-a mai facut o plangere penala de hartuire,viol si talharie.Deja o dai in SF-uri Editează sau macar atașează smiley-ul de rigoare Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Siana mi se pare mai buna la poezie(fabulaza mult, ce-i drept),daca ar fi sa fac o comparatie,decat andreea...la rezumate nu, nu cred! ... plus ca are rima deep, trebuie sa recunosti asta, Jilava! Alexandru si 69, acelasi biet umil. 2 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Recidivist cu cazierul curat nu iegzista Jilava, e drăcos, bengos, in niciun caz...'pă dos' Am sa va spun copii povesteaunui puscarias,da,a unui puscarias...Putem face-o telenovelacu ce-are la activ Benglela. Siluitorul Benglelablegoman in maniveladar bengos in carierasi fara vreo frontierain recidive,in rele,pe care-l trage ata la belele,avand pofta de o beremerse intr-un magazin,ciordi si-o sticla cu vinmai ciordi si catevapliculete de cafeasi cand ajunse la casa,vazu o fata frumoasa.Antitalent la vrajelisi cam gol in portofel,simtind fluturi in stomacsi o pata pusa-n capranjind ca un lup flamanddar cu falusul plapand,cu pupilele maritela nurii fetei indragite,atras de parfumul ei,de perechea de cerceide aur,ce ii purtade trupul ce-l detinea,socotind deja in mintec-ar ajunge presedintela el,pe strada cu sandilaicu banii de pe cercei,jilavistul recidivistul,Cacacia blegomanistul,plati berea dar muistulramase dator doi banizicand c-a vazut guzganipe rafturi,printre borcanesi ca i-a trecut de foamesi c-atat s-a speriatca pe jos lui i-a scapattot maruntul ce-l aveadar revine c-o safteacand o mai gasi vreodatain tura,lucrand,pe fata.Voia s-o traga de limbasa afle pe-unde se plimbasa ii afle tot programuljigodia,galiganul,promitand ca ii va dadatoria ce-o avea.Si pleca nerusinatul,far-a plati tot halatul,pleca si cu ce ciordise,doar el stie cum pitisevinul si ce mai furasedupa care se intoarsecand fata iesea din turace-ar mai fi bagat-o-n sura!O urmari,o abordaspunand ca datoria-i da,dupa care continuas-o curteze,Blego Man,cu un limbaj mai obscen.Azi asa,maine asape fata o hartuiasi-n urma ei se masturbapana intr-o buna zicand o rapi si-o talhari.Necantarind mult la gramaj,a bagat-o-n portbagajla fel ca pe un bagajsi a dus-o-ntr-o padureprintre zmeurici si mureunde-i smulse-ntai cerceiiasa,cum fac derbedii,ii confisca telefonulsi-i acoperi claxonulcu scula lui nespalata,avand pofta de-o muiata;o tara de par,grapis,o tranti intr-un tufisii lua si geaca de pielesi chiloti-i lua mai verefiindca-i place sa-i miroasacand e vreuna basinoasa;idei perverse i se scoalanumai scula-i sta sa moara.Cand de gat tare-o strangeasi-n fund un deget ii baga,printre tufele de muril musca un urs de cur;pe el de fric-a facutn-a terminat ce-a-nceput;i-a mancat ursul falangasi de-atunci o tine langaca-i miroase a rahat,e obsedat de cacatfiindca a ramas socat. Eu in cusca l-as bagasi in castron eu i-as dadoar apa o-ntreaga lunapana mi-ar spune:STAPANA,din voie nu mi-ar iesi,cu biciul l-as cuminti. 6 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Deja o dai in SF-uri Editează sau macar atașează smiley-ul de rigoare Vreau sa arat,mai cap patrat,ca fiecare poate scrie si fabula despre oricine orice. 3 3 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Da-ma dracu ma,are talent,recunoaste-ti 1 1 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Siana mi se pare mai buna la poezie(fabulaza mult, ce-i drept),daca ar fi sa fac o comparatie,decat andreea...la rezumate nu, nu cred! ... plus ca are rima deep, trebuie sa recunosti asta, Jilava! :)Alexandru si 69, acelasi biet umil. Mai umil ca tine drogatule? Mai ai limba sa ii lingi pe toti in cur amarasteanule? Link spre comentariu
Jilava College Reputație: 448 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Am fost ocupata cu studierea unor dosare penale ale unor recidivisti printre care si JilavaCollege.I s-a mai facut o plangere penala de hartuire,viol si talharie.daca mor sa-mi porti caciula... le: sa spuna fratili meu Trolllllleu continuarea ) Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Siana mi se pare mai buna la poezie(fabulaza mult, ce-i drept),daca ar fi sa fac o comparatie,decat andreea...la rezumate nu, nu cred! ... plus ca are rima deep, trebuie sa recunosti asta, Jilava! Alexandru si 69, acelasi biet umil. Nu scriu proza realistadar si-n pat eu sunt artista,oricum vreti minciuni frumoasede pe buzele-mi carnoase.Nu am spus ca sunt Rebreanusi ca mi-am umplut tavanulsi peretii toti din casacu talentu-mi ce da clasa,cu zeci,mii de diplomeprimite la USR. Fac din unii jucarii,bat la fund cu ironii;eu ironizez prostia,ce-si arata fudulia,defecte de caracter,comportamentul bananiersi pe cel duplicitar,pe tantarul-armasarce zbiara ca un magarmai ceva ca-n Parlament,cusurgiu la toate-atent,fluturand cate-un discursagramat si de prost gust,pe hotul ce striga:HOTII !care nu-si spala chilotiisi pe lupul moralistcare e un onanist,caruia ii sticlesc ochiipe sub fuste,pe sub rochii. 7 3 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Aprilie 1, 2015 daca mor sa-mi porti caciula... le: sa spuna fratili meu Trolllllleu continuarea )Da-te-n pula mea de ciupalac cu toate mizeriile tale. Cacatule, fata asta iti da lectii la orice, inclusiv la "materia" in care tu si gasca ta de cacaciosi va dati smardoi. Ea te-a luat la misto singura, cu stil. Tu o faci in stilul tau badaranesc si numai cu ajutorul drogatilor cu care te-ai inhaitat. Esti un nimeni bai parnaiasule, indiferent cu cine încerci sa o dai in bărci, tot iti scapa sapunul din mana si ti-o trage cineva la rozeta. Bulangiule! 2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate