siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 nu o da din dragoste in uraEste un psihopat nenea asta dar fiecare pasare pe limba lui piere,daca este manufacturier cu mana lui o sa si-o faca.El ce a fost,nu protagonistul acestui circ si cel care a inceput balamucul? Altii intr-adevar au fost doar instigatori sau spectatori.Acum vad ca lupta din rasputeri sa isi dreaga imaginea mototolita,nu este capabil nici macar sa isi asume mizeriile pe care le-a tot aruncat.Nici nu a fost consecvent in afirmatii pe tot parcursul spectacolului oferit.Este un las,un dezechilibrat emotional si ce vorbesti tu de dragoste ca el nu stie ce este aia,are un mare handicap afectiv ce i se trage din copilarie si din pubertate,este infirm afectiv. 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 Tu esti cu siguranta Dar ce v-a facut fata aia la toti de o tot aduceti in discutie,v-a sedus,v-a lasat gravizi si v-a abandonat? 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 Nu e tiganie tanti, e circ. Vezi ca ti-au facut baietii o scena mai in centru, ca sa poti delecta pe toata lumeaTe rugam sa poftesti cu incredere http://nimfomane.com/forum/topic/29610-sianasaumoartea-pasiunii/ P.S. In aia care au culoarea roz sa nu dai prea tare, e un sfat prietenesc. De ce,sunt purcelusi de lapte? 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 Nu e tiganie tanti, e circ. Vezi ca ti-au facut baietii o scena mai in centru, ca sa poti delecta pe toata lumeaTe rugam sa poftesti cu incredere http://nimfomane.com/forum/topic/29610-sianasaumoartea-pasiunii/ P.S. In aia care au culoarea roz sa nu dai prea tare, e un sfat prietenesc. Pai daca v-au placut mistourile mele,v-ati delectat cu ele si mai vrei sa va dau si cu altele peste bot,chiar mai cereti sa v-o dau pe carca masochistilor,va mai dau.O sa va bat la rusinica goala de o sa va usture.Stati ca niste closti pe oua toata ziua in fata calculatoarelor si cand outele va dau in clocot cotcodaciti nevoie mare.Degeaba sustineti ca sunteti cocosi,nu va mai crede nimeni.Cred ca aveti burtile pana la genunchi de nu va mai vedeti prichindica.Sincer sa-ti spun mi-ar placea sa fac un show cu voi in piata publica in postura de sclavi masochisti,priponiti in zgarda cu lesa,cu botnite sau cu chilotii mei in gura sau pe cap si in patru labe la picioarele mele iar eu sa fiu dresoarea voastra care sa va dea cate una pe spate cu un bici si sa va indese cate un toc cui in gaoaza. 1 3
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 1, 2014 http://oanapicerea.com/wp-content/uploads/2014/01/hate-hate.gif 2
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 chiar ca nu gasesc rima perfecta,dar te as pupa in pula,cand as fi o rapandulaEu nu am nici un dinte impotriva fetelor de pe strada carora li se spune rapandule.Imi este mila de ele.Gandeste-te ca stau ca niste caini in soare,in frig,in ploaie,in zapada...si altii fac bani pe pielea lor iar ele poate doar un sandwich primesc de mancare pe zi...este inuman.Fetele alea sunt victime ale destinului,ale unor parinti nenorociti sau ale societatii.Sunt si ele fiinte umane totusi.Am vazut candva o scena urata in care niste drogati coborati dintr-o masina bengoasa au batut pe o fata dintr-astea,i-au luat si telefonul si i l-au azvarlit,au tras de ea sa o ia cu de-a sila pana cand cineva care a vazut scena de la distanta a dat telefon la politie.Nici rapandulele nu sunt obligate sa faca ce vor toti boii.Se nasc cu aceleasi drepturi ca noi toti doar ca viata nu le ofera sansele pe care le ofera altora sau poate sansele le sunt furate de catre unii nedrepti si hrapareti.Ma ingrozesc cand le vad cum isi petrec viata pe strazi si ma revolta faptul cand vad ca hoti de vieti profita de ele si le scot la vanzare ca pe niste boarfe,obiecte,sclave.De fapt asta sunt fetele alea,sclave sexuale iar lucrul asta nu este de luat in ras,este o maladie sociala care trebuie tratata,o problema sociala care trebuie rezolvata.Dar de catre cine daca noi stam sa radem ca retardatii de asemenea lucruri ingrozitoare care se petrec sub ochii nostri? 2 3
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 http://oanapicerea.com/wp-content/uploads/2014/01/hate-hate.gifTi-ai facut un selfie?Si tu te urasti pe tine si te certi cu tine insuti cand te privesti in oglinda,nu-i asa?Esti paros,cu unghiile netaiate de anul trecut,cu burtoiul cat butoiul dar pe care ti-o ascunzi dupa o carte de colorat de pe care incerci sa inveti sa citesti pe silabe dar nu iti iese si te crizezi ca acolo nu-s litere.Dar putulica unde este,nu ne-o arati sau nu exista? 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 Nu-l cunosc personal ci doar din descrierile sale pe acest minunat 'blog'. Bine, el se lauda ca e cofetar, scrie sub numele lui, dar sa nu te astepti sa-ti pregateasca un tort. Poate ca mi-ar prepara unul cu o bomba in el.Dar daca este om asezat la casa lui ce cauta printre noi,confutaciosii?Baga cate un ochi pe aici doar ca sa prinda chef de nevasta pe urma,fiindca acasa nu se poate uita la filme xxx? 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 chiar ca nu gasesc rima perfecta,dar te as pupa in pula,cand as fi o rapandulahttps://racoltapetru6.files.wordpress.com/2013/12/84fce-caricaturi2.jpgAceasta poza reflecta foarte bine nivelul la care a ajuns poporul roman la ora actuala,gradul exacerbat de incultura,degradarea sa morala. 1 3
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 1, 2014 Poate ca mi-ar prepara unul cu o bomba in el.Dar daca este om asezat la casa lui ce cauta printre noi,confutaciosii?Deci recunosti ca ai pula,confutaciosule? 1
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 DEDICATIE SPECIALA PENTRU SIANA https://www.youtube.com/watch?v=5gf06X08riMMultumesc pentru dedicatie.Draguta melodie. 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 eu nu ma scuzam in fata Doamne x, ii explicam cum s a ajuns la acest spectacol de circ, in care esti personajul principa,iar noi te privim amuzati, cum ne am uita prin gard,la Zoo, la maimuta turbata la gratii.......si, vezi,ca e a doua oara cand imi jignesti familia,lucru pe care eu nu l am facut....ok. atunci continuam mahalaua......si sincer,iti spun,ai grija din momentul asta cui deschizi usa, pt ca nu sunt multi care mi au jignit familia si au ramas cu dantura intreaga....Tu iti jignesti singur familia si nerespectand pe cei din jurul tau nu te respecti pe tine insuti.Este surprinzator cum un om de varsta ta nu stie lucruri elementare sau nu tine cont de ele,parca ai fi dl Goe.La deschiderea usii te vor astepta surprize,surprize.Esti telegenic sau macar fotogenic?Daca nu,nesansa ta.Dar cum ajungi tu pana la usa ca am un telefon cu senzori de detectare a mitocanilor si a parlitilor si secretara mea nu iti va raspunde la telefon.Si oricum,cersetorilor nu deschid usa ca s-ar putea sa imi fure din casa dupa aceea. 1 3
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 1, 2014 .Dar cum ajungi tu pana la usa ca am un telefon cu senzori de detectare a mitocanilor si a parlitilor si secretara mea nu iti va raspunde la telefon.Ai mancat ceva azi sau ti se dezvolta imaginatia si pe stomacul gol? 1
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 Deci recunosti ca ai pula,confutaciosule? Poate ca am strapon,cine stie...Numai Cel de Sus le stie pe toate...Acum ce faci,vrei sa iti arat si buletinul?Vrei sa ma dau in primire?Poate ca am facut schimbare de sex...mai stii... 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 Ai mancat ceva azi? Nu cat sa imi tarasc burta pe pamant ca tine si nu rahat cu lopata ca voi pe aici. 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2014 Deci recunosti ca ai pula,confutaciosule? In afara de grija de mine pe tine vad ca nu te f-t- nimeni sau tu nu ai ce f-t-,ca nu stiu daca esti o ea sau un el. 1 3
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 1, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 1, 2014 http://draumstafur.files.wordpress.com/2014/01/2ednc-imgur.gif?w=490 2
trifazic Reputație: 704 Postat August 2, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 2, 2014 ...Dar daca este om asezat la casa lui ce cauta printre noi,confutaciosii?...Poate ii plac prajiturile si nu-i da nevasta. Am auzit ca are o slabiciune pentru şarlotă.Tie iti place sa te imbraci in piele? Mai posteaza 4 raspunsuri si vei fi avansata, sa vezi atunci... 1
chris73 Reputație: 3808 Postat August 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2014 Nu-l cunosc personal ci doar din descrierile sale pe acest minunat 'blog'. Bine, el se lauda ca e cofetar, scrie sub numele lui, dar sa nu te astepti sa-ti pregateasca un tort. :lol:
doamnax Reputație: 802 Postat August 2, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 2, 2014 Aceasta poza reflecta foarte bine nivelul la care a ajuns poporul roman la ora actuala,gradul exacerbat de incultura,degradarea sa morala.chiar imi place ca mai sunt si oameni care gandesc,e o raritate,dar nu inteleg de ce va injositi in ultimul hal?eu imi cer scuze,daca te am subapreciat in momentul cand o vei face si tu.imi place bucurestiul,il iubesc cu bune si rele,vin sistematic in capitala.cred ca o voi vizita si pe siana,cu acordul ei si o sa ne facem o poza impreuna sa vedeti ce fete suntem noi,nu ce credeti voi si dupa aceeia va dau voie sa comentati
doamnax Reputație: 802 Postat August 2, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 2, 2014 scuze siana,era pentru domnul barbugiu mesajul 4 3
siana Reputație: -1368 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Ai mancat ceva azi sau ti se dezvolta imaginatia si pe stomacul gol? Invatatura nu se mananca cu lingura,spiritul nu se hraneste cu shaworme,imaginatia nu este stimulata de droguri cum credeti voi,acolo in tigania voastra,ci tine de inteligenta. 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 http://draumstafur.files.wordpress.com/2014/01/2ednc-imgur.gif?w=490Asta picata pe sub birou esti tu?Te-am lovit cu replici de te-am facut sa iti plangi de mila?Eu nu ma impiedic ma de toti rahatii imprastiati din drum. 1 5
siana Reputație: -1368 Postat August 2, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2014 Poate ii plac prajiturile si nu-i da nevasta. Am auzit ca are o slabiciune pentru şarlotă.Tie iti place sa te imbraci in piele? Mai posteaza 4 raspunsuri si vei fi avansata, sa vezi atunci... Nu am o fixatie pentru piele dar nu zic nu daca partenerul are aceasta fantezie. 1 5
sorina4u Reputație: 79 Postat August 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2014 Speri mata dar speri degeabaAsa ca treci de-ti fa l-b-Treci de fa-ti manufacturaNu mai da aici din guraPapagalule guralivGudurache submisiv! Da,sa stii ca eu am acepentru n si n cojoaceeu va cos si va descossi pe fata si pe doseu va-ntep iar voi scancititancilor obrazniciti. Dar ce v-a facut fata aia la toti de o tot aduceti in discutie,v-a sedus,v-a lasat gravizi si v-a abandonat? P.S. In aia care au culoarea roz sa nu dai prea tare, e un sfat prietenesc. De ce,sunt purcelusi de lapte? Ti-ai facut un selfie?Si tu te urasti pe tine si te certi cu tine insuti cand te privesti in oglinda,nu-i asa?Esti paros,cu unghiile netaiate de anul trecut,cu burtoiul cat butoiul dar pe care ti-o ascunzi dupa o carte de colorat de pe care incerci sa inveti sa citesti pe silabe dar nu iti iese si te crizezi ca acolo nu-s litere.Dar putulica unde este,nu ne-o arati sau nu exista? Doamneee, Siana TE IUBESC!!! De ceva timp imi faci diminetile mai frumoase, incep ziua in hohote de ras...toata ziua am in cap replicile tale si rad ca nebuna prin casa singura...am ajuns sa te citez, sper sa nu te superi pe mine . Pur si simplu TE ADOR, esti GENIALA, femeie!!! P.S. Atat de mult cat am ras la topicul acesta, nu am facut-o de cand sunt inscrisa pe forum...nici un topic nu m-a facut sa rad cu lacrimi, la propriu... 2
Postări Recomandate