Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Up, siana, esti bine, se invarte roata?

Ia uite cine imi poarta de grija! Da,mersi sunt bine.Intotdeauna roate se invarte si este bine sa ii anticipezi sensul sau si mai bine,sa ii influentezi sensul.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ia uite cine imi poarta de grija! Da,mersi sunt bine.Intotdeauna roate se invarte si este bine sa ii anticipezi sensul sau si mai bine,sa ii influentezi sensul.

Bravo. Ai vorbit exact ca viitoarea mea soacra.Tot asa zice si ea, sa anticipez mersul :)))

Postat

Bravo. Ai vorbit exact ca viitoarea mea soacra.Tot asa zice si ea, sa anticipez mersul :)))

Asa o fi,dar cu fiica-mea nu ai nici o  sansa.Poate are si soacra-ta dreptate:casa ai,nevasta ai,minte iti mai trebuie ca sa stii sa le pastrezi.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Stiu si putina bataie...

Postat

Stiu si putina bataie...

Sa dai sau sa primesti? Vezi ca dupa casatorie situatia se schimba si nevasta-ta ar putea sa te puna la respect cu polonicul si sa iti reduca portia de pizdica.Oi fi tu armasar,dar daca femeia iti pune capastrul si saua,te calareste cum vrea ea si poate face din tine doar o rapciuga folositoare pe langa casa omului care sa alerge ca sa le fie bine si caldut ei si copiilor.Oricum,eu iti urez bafta ! Nu toti  care se inhama in jugul casatoriei stiu sa gestioneze problemele care apar pe parcurs,nu este usor sa faci un compromis care sa dureze o viata.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Sa dai sau sa primesti? Vezi ca dupa casatorie situatia se schimba si nevasta-ta ar putea sa te puna la respect cu polonicul si sa iti reduca portia de pizdica.Oi fi tu armasar,dar daca femeia iti pune capastrul si saua,te calareste cum vrea ea si poate face din tine doar o rapciuga folositoare pe langa casa omului care sa alerge ca sa le fie bine si caldut ei si copiilor.Oricum,eu iti urez bafta ! Nu toti  care se inhama in jugul casatoriei stiu sa gestioneze problemele care apar pe parcurs,nu este usor sa faci un compromis care sa dureze o viata.

Buna Siana !

Ce mai zici ?

Esti bine ?

peseu : descrierea ta este pentru fraEEri , sa ma scuzi :(

Postat

siana nu baga in seama totii haterii

invidia e mare

Da,asa este.Inseamna ca am pentru ce sa fiu invidiata.Am cu ce sa ma laud.Sau,la unii, foamea este mare...

:X      :couple

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Da.

Postat

Da.

Iti place dragostea cu nabadai,nebunaticule ! Casa de piatra si pula de otel !

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Acum, inspirat de o postare a unui coleg pe alt topic si avand in vedere ca la siana pe topic nu prea sunt recenzii as vrea sa fac o prezizare: Cientii sianei sunt ca DNA-ul, stii ca te asculta,te urmareste, dar nu-i vede nimeni.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Iti place dragostea cu nabadai,nebunaticule ! Casa de piatra si pula de otel !

Asa sa ti ajute Aghiutza? Amin!

Vizitator
Postat

Lucrezi azi?

cu sarlatanu vorbesti , nu ? :)

Postat

Asa sa ti ajute Aghiutza? Amin!

Cica te ajuta si Aghiuta...sa cazi in prapastie si te ajuta doar interesat,atunci cand il invoci.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Acum, inspirat de o postare a unui coleg pe alt topic si avand in vedere ca la siana pe topic nu prea sunt recenzii as vrea sa fac o prezizare: Cientii sianei sunt ca DNA-ul, stii ca te asculta,te urmareste, dar nu-i vede nimeni.

Pai asta este si ideea. Tinem la discretie de ambele parti.Nu stiu ce ti se pare ciudat in lucrul asta.Poate nu esti tu obisnuit cu starea asta de lucruri,dar dupa ce te vei insura,o sa vezi cat vei pretui discretia. Vei vedea ca nu-ti va pica bine sa te sune una intr-un moment nepotrivit si nu te vei mai lauda in gura mare la prieteni cu noile tale cuceriri.Eu nu vreau sa se strige pe strada dupa mine si nici clientul nu vrea sa-l trag de maneca pe strada.Unii dintre clienti se feresc si sa apara pe facebook,cu atat mai mult sa aiba cont sau comentarii pe nimfomane.Unii nu vorbesc doar de dragul de a vorbi,pe fieunde.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

cu sarlatanu vorbesti , nu ? :)

Ha ha ha ! Cine spune ca romanii nu sunt harnici si nu muncesc pe branci? Cam asta este pozitia in care munceste un roman:pe branci,in semn de umilinta,fie ca este in tara la el,fie ca merge in strainatate.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ha ha ha ! Cine spune ca romanii nu sunt harnici si nu muncesc pe branci? Cam asta este pozitia in care munceste un roman:pe branci,in semn de umilinta,fie ca este in tara la el,fie ca merge in strainatate.

Da :)

Postat

Da :)

Si,mai mult de atat,eu consider ca si un medic sau o asistenta medicala sau un profesor,ori un demnitar se prostitueaza intr-un anumit fel atunci cand accepta sau pretinde spaga,desi infractiunea este incadrata la luare de mita.

• Like 1
  • Minus 2

Vizitator
Postat

Si,mai mult de atat,eu consider ca si un medic sau o asistenta medicala sau un profesor,ori un demnitar se prostitueaza intr-un anumit fel atunci cand accepta sau pretinde spaga,desi infractiunea este incadrata la luare de mita.

Niste nenorociti :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...