liviu58 Reputație: -7337 Postat August 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 19, 2016 Daca si la 58 de ani(care chiar tu ai spus ca ii ai) mai futi tu o femeie de o urci pe pereti,eu zic ca ar trebuii sa iti deschizi topic si sa te plateasca femeile pe tine! Vezi ca este ora 13:15 minute,deci ar fii cazul sa te trezestj! Daca si la 58 de ani(care chiar tu ai spus ca ii ai) mai futi tu o femeie de o urci pe pereti,eu zic ca ar trebuii sa iti deschizi topic si sa te plateasca femeile pe tine! Vezi ca este ora 13:15 minute,deci ar fii cazul sa te trezestj! Corino noi glumim vrei sa o luam de la inceput cu cearta nu te,-ai saturat de cearta? Nu sti sa glumesti? 2 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 19, 2016 sa nu zici ca a fost femeia lu Pian ? Ca de acolo toate au evadat cu boli nervoase Nu spune ca o stie toata Rahova 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Corino noi glumim vrei sa o luam de la inceput cu cearta nu te,-ai saturat de cearta? Nu sti sa glumesti?Eu inteleg o gluma REUSITA ,dar la tine nu prea e cazul! De cateva zile zici ca esti bagat in priza ,faci zeci de postari fara nici-o noima .... Daca tu te distrezi,atunci continua ! 2 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 19, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 19, 2016 Cad presta sub numele Consuela tot așa spumega,apoi s-a rebranduit că se făcuse de tot căcatul si o huiduiau toți.În anii 90' presta sub numele de Panseluta. 2 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 19, 2016 Corino noi glumim vrei sa o luam de la inceput cu cearta nu te,-ai saturat de cearta? Nu sti sa glumesti?bai vezi ca acilisa nu e de gluma , treaba ta , da .....daca nu esti hotarat pe treaba , du-te la Janet ca e incepatoare . 25 16 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 19, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 19, 2016 sa nu zici ca a fost femeia lu Pian ? Ca de acolo toate au evadat cu boli nervoase Eu stiu a cui a fost femeia,dar s-o spună singură. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 19, 2016 Cad presta sub numele Consuela tot așa spumega,apoi s-a rebranduit că se făcuse de tot căcatul si o huiduiau toți.În anii 90' presta sub numele de Panseluta.Era Panseluta de pe Plevnei ca o tinea mai la bulevard 25 16 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 19, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 19, 2016 Văd că tace mâlc mamaie.Îți spun eu,a fost femeia lui Liderica. 2 2 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 19, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 19, 2016 Era Panseluta de pe Plevnei ca o tinea mai la bulevard Siana este una dintre primele prostituate apărute după revoluție. 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 19, 2016 Văd că tace mâlc mamaie.Îți spun eu,a fost femeia lui Liderica.Haoleuuu .....cred ca era dameza lu Vandana Mi-am inchipuit eu ca de acolo i se trag problemele antisociale 24 17 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 19, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 19, 2016 Haoleuuu .....cred ca era dameza lu Vandana Mi-am inchipuit eu ca de acolo i se trag problemele antisocialeNici una n-a scăpat fără sechele din cuibul lui Liderica. 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 19, 2016 Nici una n-a scăpat fără sechele din cuibul lui Liderica.macar bine ca a stat in cuibul corect , nu al Belgienilor , unde au linsat-o pe una a scapat saracuta si uite cum zbiara 25 17 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 19, 2016 Eu inteleg o gluma REUSITA ,dar la tine nu prea e cazul! De cateva zile zici ca esti bagat in priza ,faci zeci de postari fara nici-o noima .... Daca tu te distrezi,atunci continua !Daca nu intelegi ceva abordeaza-ma din nou si-ti explicmacar bine ca a stat in cuibul corect , nu al Belgienilor , unde au linsat-o pe una a scapat saracuta si uite cum zbiara 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 19, 2016 Eu inteleg o gluma REUSITA ,dar la tine nu prea e cazul! De cateva zile zici ca esti bagat in priza ,faci zeci de postari fara nici-o noima ....Daca tu te distrezi,atunci continua !Corina e vorba de caterinca curata cu ceva iz de adevar Am lasat armele deoparte si ne luptam cu Siana ca avem mult de lucru la capitolul maniere Intelegi matale ? Ca Escotili astea nu mai stiu pe ce sa ceara 100 de Euroi , se cam supraevalueaza asa ...unele , fara sa se uite clar in oglinda.In cazul de fata si 10 lei e scump domne 24 17 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat August 19, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 19, 2016 unde e siana azi ? 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 19, 2016 unde e siana azi ?S-a facut mica de la ultima evaluare psihologicaCaut-o de dimineata ca atunci este in verva? Sau seara cand trece efectul.Daca apuca sa-si ia tratamentul , apai nu mai faci treaba cu ea 24 17 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 19, 2016 unde e siana azi ?Azi? Cred ca este scheletul din dulap,ii este frica de mine cica nu primeste pensionari 2 3 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 19, 2016 S-a facut mica de la ultima evaluare psihologicaCaut-o de dimineata ca atunci este in verva? Sau seara cand trece efectul.Daca apuca sa-si ia tratamentul , apai nu mai faci treaba cu ea Crezi ca m-a uitat cat am svut treaba si nu am intrat aici? 3 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat August 19, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat August 19, 2016 Am lasat armele deoparte si ne luptam cu Siana ca avem mult de lucru la capitolul maniere Si chiar cu clonatul asta te-ai asociat si tu?Aveam o impresie mai buna despre tine... 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 19, 2016 s-a dus la Antipa sa se documenteze de unde face rost de unii vii 23 17 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 19, 2016 Ai spus ( vii) nu o poti duce la cules de struguri ca daca intra in vie o confunda lumea cu aracul ce sustine via 3 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 19, 2016 Cred ca de aia nu o vedea pisicut ,o fi zis ca-i arac 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 19, 2016 Si chiar cu clonatul asta te-ai asociat si tu?Aveam o impresie mai buna despre tine...cica s-a cumintit si nu-si mai face cloneiar eu l-am iertat , ca nu sunt genul ranchiunos si razbunator . A avut cateva rataciri , ca-i facusera arzoaicele de urat , dar cica si-a revenit . Sau ma indoiesc , Liviule !?o poti avea in continuare 25 17 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 19, 2016 cica s-a cumintit si nu-si mai face cloneiar eu l-am iertat , ca nu sunt genul ranchiunos si razbunator . A avut cateva rataciri , ca-i facusera arzoaicele de urat , dar cica si-a revenit . Sau ma indoiesc , Liviule !?o poti avea in continuare Ai vazut si tu si ceilalti 2 3 Link spre comentariu
paul2014 Reputație: 559 Postat August 19, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat August 19, 2016 Poate asteaptă sa strângă liviu donațiile sa ii facem o vizită Link spre comentariu
Postări Recomandate