miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 Poeziile lui Adrian Paunescu, plus amintirile din vremuri apuse, de dinainte de revolutie, plus tonul tau exagerat de autoritar, de pe vremea dictatoriala, iti dau in vileag varsta ... deci, cine este babornita nebuna dintre noi doua ? Tu si cu Pisulica ar trebui sa va deschideti topic cu numele : Intalnirea fostilor membri de partid comunist.la mine il tradeaza nick-ul , da esti prea fraiera sa intelegi In schimb tu minti frumos defiland cu aceleasi poze de acum 10 ani uite iti propun o chestie : ia o poza de-a ta doar cu fata , carcaleste-te pe maimuta cu ce culoare vrei (ca si asa e urata) ca sa nu te recunoasca nimeni (pe motiv de tntimitate) si lasa in schimb doar ochii sa vada toti adevarul cu cearcanele si ridurile din jurul ochilor. Apoi vezi rezultatul daca faci de 34 de ani sau de 40+ Hai incearca , dar pe poza ta reala nu pe a altora cum faci de obicei 26 18 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 20, 2016 Este mai simplu sa-si faca un selfie doar la fata si sa posteze Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 De pe la pagina 210 incoace, am citit asa, prin sondaj, in medie o postare din 10, asadar nu stiu daca a mai observat cineva ceea ce-i evident: pe langa teritoriul Lanei si playground-ul Rozei, realmente pluteste in aer aparitia "poligonului de lupta / teste nucleare al Sianei"...Nu te stradui prea mult si foarte bine ca ai citit pe sarite , ai economisit din timp , macarEvidentele personajului nu ai cum sa le ascunzi sub pres .Ea doar incearca 25 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 Este mai simplu sa-si faca un selfie doar la fata si sa postezeselfie cu maimuta blurata , mai putin ochii si nephotoshopata ca restul pozelor pe care le afiseaza aici (vechi si photoshopate si acelea) ptr. a masca si pielea zbarcita , astfel incat sa para de domnisoara. stai cuminte ca la urmatoarea postare a ei am sa-ti arat diferentele sa vada ca nu suntem toti prosti sau cel putin eu 24 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 Te astept sa te relaxezi la un masaj executat fara graba, cu arta si pasiune ! Masajul poate fi preludiul incitant sau deznodamantul fericit al unei frumoase aventuri. Bucura-te de clipe unice de rasfat ! Lasa-te pe mana mea ! Sunt o maseuza apetisanta si priceputa, care stie sa te faca sa te simti bine. 0737662980 100 euro / oraiar ai postat poze din iarna lu 2008 ? Trezeste-te femeie ca nu a venit Craciunul , inca e vara 24 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 Tin sa va anunt dragi futaci, ca psihopatul de Vali sau unul care pretinde ca este Vali, a tabarat iar cu telefoanele si cu mesajele pe mine, in dimineata asta. Prima oara m-a intrebat daca am o trusa de barbierit, ca a lui s-a stricat. Da mesaje fara sens, ca un om nebun. In fine, mie mi se pare ca este un misto rasuflat. Sunt niste pestici sau niste simpli mistocari pe care ii deranjeaza prezenta mea sau care vor sa se amuze, ca alta distractie nu isi permit, fiind cocalari si profita de ocazia ca intre mine si unii de pe aici s-a iscat un conflict.iar debitezi sa nu zic cuvantul celalalt Pare chiar interesant ce ne-ai relatat, este ? 24 18 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 20, 2016 Eu astept selfie,sunt destui care merg la femei mature asa ca nu ar fi nicio problema sa- si faca pentru multi nu varsta conteaza ci cum arati 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 Uite, de exemplu, Gigel, se evidentiaza fara nici un efort, prin inteligenta sa, prin replicile pe care le posteaza, net superioare multora. Tu te remarci doar prin non calitati : singur spui ca esti un pisat si postezi numai replici tembele, retarde.De acelea cu limbile pe ciclu vorbesti? Foarte inteligente , chiar cu har , as putea zice. :laugh2 De azi m-am angajat pe VIDANJA . Mi se mai spune si Vidajorul satului , pardon forumuluiMai jos gasiti si anuntul pe care eu l-am gasit postat pe diferiti stalpi si garduri azi-dimineata din partea unor cetateni multumiti pe deplin datorita serviciilor oferite . Probabil au vrut sa aduca un plus muncii si efortului meu de zi cu zi. Va multumesc anticipat. Tot cu VIDANJA GIGELE ? 24 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 Daca ai avea succes si ti-ar merge bine in viata, ai vedea totul in roz, ai iubi pe toata lumea, ai fi pacifist(a), dar se vede ca este nefericit(a) si nemultumit(a) de propria ta existenta. La botul tau este adunata o intreaga satra nepricopsita si batuta de Dumnezeu. Iti pute gura de cate mizerii si spurcaciuni scoti pe ea. Tu, cum te mai suporti ? Porti masca de gaze ?Siano iar ai incurcat raspunsurile :laugh2 Nu era o evidenta . parca Tulai doamne cata penibilitate adunata in cateva fraza 25 18 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 20, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 20, 2016 Mamaie văd că în fiecare postare te lauzi singura cu frumusețea ta,dar nici-o recenzie în care să fi lăudată de un bărbat. 1 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 20, 2016 Mamaie văd că în fiecare postare te lauzi singura cu frumusețea ta,dar nici-o recenzie în care să fi lăudată de un bărbat. O fi frumusete sufleteasca ? 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 Cat are Siana acum , 40 sau mai mult ? 11 1 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 20, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 20, 2016 Cat are Siana acum , 40 sau mai mult ?42 de primăveri 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 Cat are Siana acum , 40 sau mai mult ?ia du-te si vezi da vezi mai intai daca treci de proba cu Telefonul , inseamna ca te accepta 23 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 42 de primăveriierni , ca posteaza doar poze cu Pomul de craciun din 2008 24 18 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Partajează Postat August 20, 2016 ia du-te si vezi da vezi mai intai daca treci de proba cu Telefonul , inseamna ca te accepta inca ma respect 11 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 Mamaie văd că în fiecare postare te lauzi singura cu frumusețea ta,dar nici-o recenzie în care să fi lăudată de un bărbat.Cum nu?O lauda Gigel pe nevazute si e suficient. Zic si eu . 23 18 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 20, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 20, 2016 Cum nu?O lauda Gigel pe nevazute si e suficient. Zic si eu .Ți se pare că Gigel este bărbat? 1 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 20, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 20, 2016 ierni , ca posteaza doar poze cu Pomul de craciun din 2008 Nu întâmplător siana pune poze cu pomul de crăciun,Siana arată ca un pom de crăciun. 2 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 20, 2016 Cum nu?O lauda Gigel pe nevazute si e suficient. Zic si eu .Eu gigel ii spun puli ,concret "l-a supt pe Gigel" sau ,i-a pus caciulita lui gigel dtc. 3 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 20, 2016 Etc. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 20, 2016 Ți se pare că Gigel este bărbat?da ...cand nu vorbeste 23 18 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat August 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat August 20, 2016 Gigel este barbatul Sianei? Nu stiu intreb si eu 3 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 39 Postat August 20, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 20, 2016 Buna dimineata, dragilor ! Deschideti-va usile inimii ! Stiu ca raiul este ascuns acolo, in pieptul vostru, ca o pasare pitita in cuib. Lasa-ti-o sa zboare, sa ciripeasca bucuroasa, sa isi intinda aripile peste toata existenta voastra si a celorlalti, sa va transforme dorintele si visele frumoase, in realitate !ai 42 de ani si te dai cu 10 ani mai tanara, pretul e umflat cu 300% 1 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 20, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 20, 2016 Am citit câteva pagini de la începutul topicului. Bunicuța e dusă rău cu pluta,tot Topicul e plin de spumele babetei,se ceartă cu juma de forum,cred că e cea mai dilie prostituata. 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate