Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Poeziile lui Adrian Paunescu, plus amintirile din vremuri apuse, de dinainte de revolutie, plus tonul tau exagerat de autoritar, de pe vremea dictatoriala, iti dau in vileag varsta ... deci, cine este babornita nebuna dintre noi doua ?

Tu si cu Pisulica ar trebui sa va deschideti topic cu numele : Intalnirea fostilor membri de partid comunist.

la mine il tradeaza nick-ul , da esti prea fraiera sa intelegi  :laugh2

In schimb tu minti frumos defiland cu aceleasi poze de acum 10 ani :slap2

uite iti propun o chestie : ia o poza de-a ta doar cu fata , carcaleste-te pe maimuta cu ce culoare vrei (ca si asa e urata) ca sa nu te recunoasca nimeni (pe motiv de tntimitate) si lasa in schimb doar ochii sa vada toti adevarul cu cearcanele si ridurile din jurul ochilor. Apoi vezi rezultatul daca faci de 34 de ani sau de 40+

Hai incearca  , dar pe poza ta reala nu pe a altora cum faci de obicei :rax2

• Like 26
  • Minus 18
Link spre comentariu

De pe la pagina 210 incoace, am citit asa, prin sondaj, in medie o postare din 10, asadar nu stiu daca a mai observat cineva ceea ce-i evident: pe langa teritoriul Lanei si playground-ul Rozei, realmente pluteste in aer aparitia "poligonului de lupta / teste nucleare al Sianei"...

Nu te stradui prea mult si foarte bine ca ai citit pe sarite , ai economisit din timp , macar

Evidentele personajului nu ai cum sa le ascunzi sub pres .Ea doar incearca :)

• Like 25
  • Minus 18
Link spre comentariu

Este mai simplu sa-si faca un selfie doar la fata si sa posteze

selfie cu maimuta blurata , mai putin ochii si nephotoshopata ca restul pozelor pe care le afiseaza aici (vechi si photoshopate si acelea) ptr. a masca si pielea zbarcita , astfel incat sa para de domnisoara.

stai cuminte ca la urmatoarea postare a ei am sa-ti arat diferentele sa vada ca nu suntem toti prosti  sau cel putin eu :refoz

• Like 24
  • Minus 18
Link spre comentariu

Te astept sa te relaxezi la un masaj executat fara graba, cu arta si pasiune ! Masajul poate fi preludiul incitant sau deznodamantul fericit al unei frumoase aventuri. Bucura-te de clipe unice de rasfat ! Lasa-te pe mana mea ! Sunt o maseuza apetisanta si priceputa, care stie sa te faca sa te simti bine.

0737662980

:kiss3     :onbed     :hi3    :masaje   :ellao 

100 euro / ora

iar ai postat poze din iarna lu 2008 ? :laugh2

Trezeste-te femeie ca nu a venit Craciunul , inca e vara  :slap2

• Like 24
  • Minus 18
Link spre comentariu

Tin sa va anunt dragi futaci, ca psihopatul de Vali sau unul care pretinde ca este Vali, a tabarat iar cu telefoanele si cu mesajele pe mine, in dimineata asta. Prima oara m-a intrebat daca am o trusa de barbierit, ca a lui s-a stricat. Da mesaje fara sens, ca un om nebun. In fine, mie mi se pare ca este un misto rasuflat. Sunt niste pestici sau niste simpli mistocari pe care ii deranjeaza prezenta mea sau care vor sa se amuze, ca alta distractie nu isi permit, fiind cocalari si profita de ocazia ca intre mine si unii de pe aici s-a iscat un conflict.

iar debitezi sa nu zic cuvantul celalalt :laugh2

Pare chiar interesant ce ne-ai relatat, este ?

• Like 24
  • Minus 18
Link spre comentariu

Uite, de exemplu, Gigel, se evidentiaza fara nici un efort, prin inteligenta sa, prin replicile pe care le posteaza, net superioare multora. Tu te remarci doar prin non calitati : singur spui ca esti un pisat si postezi numai replici tembele, retarde.

De acelea cu limbile pe ciclu vorbesti? Foarte inteligente , chiar cu har , as putea zice. :laugh2 :laugh2 :laugh2

De azi m-am angajat pe VIDANJA  . Mi se mai spune si Vidajorul satului , pardon forumului

Mai jos gasiti si anuntul pe care eu l-am gasit  postat pe diferiti stalpi si garduri azi-dimineata din partea unor cetateni multumiti pe deplin datorita serviciilor oferite . Probabil au vrut sa aduca un plus muncii si efortului meu de zi cu zi. Va multumesc anticipat.

Tot cu VIDANJA GIGELE ?

post-194745-0-01203700-1471691184_thumb.png

• Like 24
  • Minus 18
Link spre comentariu

Daca ai avea  succes si ti-ar merge bine in viata, ai vedea totul in roz,  ai iubi pe toata lumea, ai fi pacifist(a), dar se vede ca este nefericit(a) si nemultumit(a) de propria ta existenta. La botul tau este adunata o intreaga satra nepricopsita si batuta de Dumnezeu. Iti pute gura de cate mizerii si spurcaciuni scoti pe  ea. Tu, cum te mai suporti ? Porti masca de gaze ?

Siano iar ai incurcat raspunsurile :laugh2 :laugh2 :laugh2 

Nu era o evidenta . parca  :slap2

Tulai doamne cata penibilitate adunata in cateva  fraza 

• Like 25
  • Minus 18
Link spre comentariu

Mamaie văd că în fiecare postare te lauzi singura cu frumusețea ta,dar nici-o recenzie în care să fi lăudată de un bărbat.

Cum nu?

O lauda Gigel pe nevazute si e suficient. Zic si eu .

• Like 23
  • Minus 18
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Buna dimineata, dragilor !

Deschideti-va usile inimii ! Stiu ca raiul este ascuns acolo, in pieptul vostru, ca o pasare pitita in cuib. Lasa-ti-o sa zboare, sa ciripeasca bucuroasa, sa isi intinda aripile peste toata existenta voastra si a celorlalti, sa va transforme dorintele si visele frumoase, in realitate !

ai 42 de ani si te dai cu 10 ani mai tanara, pretul e umflat cu 300%

• Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...