siana Reputație: -1368 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Ai sechele profunde , mamaita cu pielea zbarcita , de 42 de aniHai sari de fund in sus ca de 34 de ani nu te mai faci nici .....decat dupa moarte Pe tine te deoache si dracul de urata ce esti si fuge cand te vede. De la varsta de 42 de ani ai tu riduri si esti zbarcita ca o pruna uscata ? Crezi ca voi ajunge o distrusa ca tine ? S-au inventat cremele si alte solutii de reintinerire. 2 3
siana Reputație: -1368 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 sa-i tragi o poza reala si s-o postezi aici , bineanteles daca te primeste ca ea e ofensata si circumspecta de la telefon . Treci mai intai testul TELEFONUL si mai vorbim Nu va luati avant, ca voua va dau cu flit din prima secunda, gioarselor ! Iepurasilor smardoi,nu fac unul nici din doi,daca m-as pune cu voi.De va prind, eu va jupoi,va castrez pe amandoisi din pielea voastr-apoiam sa fac saci de gunoi. 2 3
siana Reputație: -1368 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Ai fantezii deosebite pentru care iti lipseste partenera potrivita ? Suna-ma ! Sunt amanta sarmanta si open minded pe care orice barbat si-ar dori-o. 2 3
siana Reputație: -1368 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Inger blond si senzualdaruiesc amor carnal,eu sunt prezenta mereucand ma chemi, in visul tausi iti sar in ajutorcand ma vrei in dormitor,cu atingeri delicate,eu te fac sa uiti de toate, pe aripi de fanteziiiti ridic moralul site ajut sa atingi stele,te duc dincolo de ele. 0737662980 100 euro / ora 2 3
lotiune Reputație: -4 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Femeiushca prea dilieNu stii nici sa faci o iieTe vazui aseara afaraVorbeai singura intr-o doaraTe certai si injuraiChiar cu cine apucaiTe dadeai de opshpe aniSi ai prins razboiu-n BalcaniVorbeai singura naroadaCa o alta apucataFiinda esti o giurumeaHai mai date-n pula mea ! 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 Femeiushca prea dilieNu stii nici sa faci o mwieTe vazui aseara afaraIn papuci si-n pielea goalaTe certai si injuraiCu pula de samuraiTe dadeai de opshpe aniDar esti printre veteraniVorbeai singura naroadaPizda'o folosesti ca spadaFiinda esti o mare glastraHai mai date-n pula noastra! 1 1
siana Reputație: -1368 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Femeiushca prea dilieNu stii nici sa faci o mwieTe vazui aseara afaraIn papuci si-n pielea goalaTe certai si injuraiCu pula de samuraiTe dadeai de opshpe aniDar esti printre veteraniVorbeai singura naroadaPizda'o folosesti ca spadaFiinda esti o mare glastraHai mai date-n pula noastra! Cu alte cuvinte, sarlatanule, vrei sa imi spui urmatoarele : Ca tovaras si coleg,la izmene ma dezlegsi iti las, aici, pe foaie,un paduche de la coaie,in semn ca sunt solidarcu amicul meu labar. Ca tovarasi si amicine scarpinam la piticisi lasam, pe foaie, aicidoi paduchi de pe caricica n-avem bani de gagici.Daca-n pula nu te luam,in pula macar te dam. Asteptam cu limba scoasa,un raspuns. Hai, fii miloasa,baga-ne putin in seamaca am facut pe puli ranade cand ni le tot frecamvisand cum la buci ti-o dam ! 5 3
siana Reputație: -1368 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Esti nashpa! Ai tu ochii pusi in cur, in pozitie oblica si vezi imaginie distorsionate. Trebuie sa mergi in maini, ca sa vezi mai bine. P. S. Cine vrea sa ajunga la mine trebuie sa fie capabil sa mearga in pula. Dar la tine ... de unde pula ? 2 3
plosk Reputație: 258 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Cine oare suna la fata asta, dupa atatea sute de pagini de latrat, NU poti sa citesti asa ceva - DAMA DE LUX???????????
siana Reputație: -1368 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Dragi tovarasi sarlatani,grav nu e ca n-aveti banici n-aveti cei sapte anide acasa si nici scoalaprea multa. Treaba-i nasoalaca nu sunteti pregatitisa aveti ce va doritiin viata dar jinduitila ce-au altii. Le-ati furanorocul, de s-ar puteadar nu ati face efortulde-a va constri norocul.Limba va e asa murdara !Precum orice pierde-varainsultati, invidiati,balacariti, denigratipe cei care fac cevasi care-si traiesc viata. 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Cine oare suna la fata asta, dupa atatea sute de pagini de latrat, NU poti sa citesti asa ceva - DAMA DE LUX??????????? Nu iti bate tu capul cu asta si nu iti face griji in privinta mea ! Pastreaza-ti in continuare capul pe post de bibelou ! Mi-e sa nu ti se sparga, daca faci efort mare in a gandi. 2 3
money_talks Reputație: -236 Postat August 23, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 23, 2016 Dragi tovarasi sarlatani,grav nu e ca n-aveti banici n-aveti cei sapte anide acasa si nici scoalaprea multa. Treaba-i nasoalaca nu sunteti pregatitisa aveti ce va doritiin viata dar jinduitila ce-au altii. Le-ati furanorocul, de s-ar puteadar nu ati face efortulde-a va constri norocul.Limba va e asa murdara !Precum orice pierde-varainsultati, invidiati,balacariti, denigratipe cei care fac cevasi care-si traiesc viata.Mamaie,nu prea are rima poezia ta ......nu ar fi bine sa reformulezi uMpic? 6 6
siana Reputație: -1368 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Mamaie,nu prea are rima poezia ta ......nu ar fi bine sa reformulezi uMpic? Eu zic ca nu stii ce este aia rima. Du-te si repeta clasa a V-a ! 2 3
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 23, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 23, 2016 Mamaie,nu prea are rima poezia ta ......nu ar fi bine sa reformulezi uMpic? Se pricepe bunicuța,toata viața a stat cu râma în gură 2 1
brett Reputație: 1750 Postat August 23, 2016 Postat August 23, 2016 diana, cand doresti sa-ti verific varsta reala? 1
plosk Reputație: 258 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Nu iti bate tu capul cu asta si nu iti face griji in privinta mea ! Pastreaza-ti in continuare capul pe post de bibelou ! Mi-e sa nu ti se sparga, daca faci efort mare in a gandi. DA, esti o super LADY ...........
siana Reputație: -1368 Postat August 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2016 Hai, viseaza-ma frumos,la modul periculos,cum imi dai chilotii jos,cum te joci cu ce-am in eiiar eu zangan din cerceicand mi-aluneca limbuta,mai ceva ca saniutape lunga ta acadeasi cum ma tot frec de ea !Strange tare, perna-n brate,fa-ti o mie de speranteca maine voi fi a tasi nu vei iubi perna !Noapte buna, dragul meu si sa ma visezi mereu ! 0737662980 450 ron / ora 1 3
siana Reputație: -1368 Postat August 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2016 Buna dimineata ! Cine se scoala de dimineata, are timp sa zambeasca mai mult. Este gata cafelutacare-ti intareste puta.Hai, la mine, la cafea,c-am pus dragoste in ea,este afrodisiaca si stiu ce mult o sa-ti placa ! 2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat August 24, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 24, 2016 Voi aveti tot pozele alea de acum 3 ani, ciorotine nasoale, pe care vi le posta Vali barbosu alaturi de tariful de 30 si respectiv 50 ron ? Postati si voi unele recente, sa vedem daca vi s-au inmultit salbele de paduchi in par !Nu mamaie noi ne-am luat photoshop cs6 ,d'ala cu licenta . Ne-a costat 500 de Euroi ca sa ne imbunatatim moacili - le mutam la corpuri de d'alea de 20 de ani , pana si la fund ne epilam cu acesta , nu mai mergem la saloane , ceea ce tu nu-ti permiti din Paint gratuit. A meritat investitia Siano , crede-ma. Ia sa vad BOGATANO tu iti permiti un abonament de 300 de Euroi sa scapi de noi Hateri si sa-ti faci un toping curat ? Te face pe tine 300 , cand din 3 bataieli din fund gata ti-ai platit abonamentul ? Pana atunci te bataie aia cu coarne , gratis 25 18
miky77 Reputație: -1394 Postat August 24, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 24, 2016 Mamaie,nu prea are rima poezia ta ......nu ar fi bine sa reformulezi uMpic? Ii bagam RAMELE acusa la loc Dragi tovarasi Siamezi,grav nu e sa n-aveti banici s-aveti cei sapte anide acasa si din scoalaTreaba asta e nasoalaca nu sunteti pregatitisa veniti sa ma mooitiin loc sa ma jinduitilar ce-au altii invidiatiFara sa ma vizitati.Frumusete, d-as avea nu as mai face efortulde a-mi constri norocul.Limba-mi este iar murdara !Precum orice calimarainsult iar s-invidiez,batjocor si denigrezpe cei care fac cevasi care-si traiesc viata. 25 18
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 24, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 24, 2016 Ce face bunicuta noastra,si-a luat medicamentele? 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 24, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 24, 2016 De unde bani ? E plecata pa o suta si iar se intoarce acasa cu medicamente de 10 lei 25 18
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 24, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 24, 2016 Eu zic ca nu stii ce este aia rima. Du-te si repeta clasa a V-a !Nu mai fuma tot felul de prostii!Uite,ti-au facut creierii praf! 1
Postări Recomandate