siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 A citit-o,dar a ramas fara replica.Isi stoarce creierii imbibati in sperma sa dea o replica obosita Obosita rau a fost ma-ta cand te-a fatat dupa gratii. Te-ai nascut in puscarie, puscaria este casa ta, scoala ta, viitorul tau, viata ta. Singura replica pe care o meriti este DETENTIA. 3 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 25, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 25, 2016 Obosita rau a fost ma-ta cand te-a fatat dupa gratii. Te-ai nascut in puscarie, puscaria este casa ta, scoala ta, viitorul tau, viata ta. Singura replica pe care o meriti este DETENTIA.Ti-a dat pipilica de te-a racorit.De ce bagi mamele in discutie mahalagioaico?Poate mama lui e moarta,ce vina are femeia?Dai dovada de nesimtire si de lipsa celor 7 ani de acasa!Ce ai cu el sau cu noi e alta problema,dar daca bagii parintii in discutie nu esti decat o cretina lipsita de bun simt! 3
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 25, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 25, 2016 Numai ca tu nu esti femeie,esti o boarfa dezumanizata,un WC-u public unde vine lumea,baga o fisa,apoi isi face nevoile si pleaca. 1 1
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 iese de la imbalsamare in curand si citeste mumia Nu aveti pic de originalitate, papagali croncanitori, sunteti niste fraieri, facuti mici in spatele tastelor, care mai au un pic si imi copiaza replicile cu punct si virgula. Cati frati sunteti, 15 ? Zilnic vi se mai naste cate un fratior. Va impuiati ca paduchii. Hai, ca mai aveti putin si o puneti de un razboi civil, nu alta, ciorobetilor. Va toleram prezenta dar nu si injuriile si toate nenorocirile pe care le faceti. 3 3
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Numai ca tu nu esti femeie,esti o boarfa dezumanizata,un WC-u public unde vine lumea,baga o fisa,apoi isi face nevoile si pleaca. Sunt sigura ca in acest moment te privesti in oglinda si faci un monolog interior. Doar asa te si cheama ... Pipilica. 3 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 25, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 25, 2016 Nu aveti pic de originalitate, papagali croncanitori, sunteti niste fraieri, facuti mici in spatele tastelor, care mai au un pic si imi copiaza replicile cu punct si virgula. Cati frati sunteti, 15 ? Zilnic vi se mai naste cate un fratior. Va impuiati ca paduchii.Fraier e lache ala care-i zici barbat sau sot si care accepta ca femeia lui sa vina seara acasa,rupta de atata pula si cu cu gura mirosind a sloboz! 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 25, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 25, 2016 Sunt sigura ca in acest moment te privesti in oglinda si faci un monolog interior. Doar asa te si cheama ... Pipilica.
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Ti-a dat pipilica de te-a racorit.De ce bagi mamele in discutie mahalagioaico?Poate mama lui e moarta,ce vina are femeia?Dai dovada de nesimtire si de lipsa celor 7 ani de acasa!Ce ai cu el sau cu noi e alta problema,dar daca bagii parintii in discutie nu esti decat o cretina lipsita de bun simt! Parintii vostri sunt vinovati ca v-au facut si pentru educatia voastra proasta. Chiar aveti cu adevarat o asa parere buna despre voi ? Inseamna ca sunteti cretini de-a binelea. 3 3
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 25, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 25, 2016 Ti-a dat pipilica de te-a racorit.De ce bagi mamele in discutie mahalagioaico?Poate mama lui e moarta,ce vina are femeia?Dai dovada de nesimtire si de lipsa celor 7 ani de acasa!Ce ai cu el sau cu noi e alta problema,dar daca bagii parintii in discutie nu esti decat o cretina lipsita de bun simt!Ma lasa rece injuraturile de parinti venite de la niste dejectii umane.E jmechera daca are curajul sa ma injure fata in fata.Adica o sa fie jmechera Post Mortem 1 1
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Fraier e lache ala care-i zici barbat sau sot si care accepta ca femeia lui sa vina seara acasa,rupta de atata pula si cu cu gura mirosind a sloboz! Este in carje, saracul Pipilica, a ramas socat si mutilat dupa cel de-al doilea razboi mondial, de te arunci sa ii iei apararea in fata mea ? Ciuperci parazite, voi nu stiti sa traiti. 3 3
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 25, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 25, 2016 Screenshot_2016-08-25-14-15-35-1.png Fraier e lache ala care-i zici barbat sau sot si care accepta ca femeia lui sa vina seara acasa,rupta de atata pula si cu cu gura mirosind a sloboz!Tu chiar ai crezut ca are barbat??Astfel de boarfe au copii facuti din flori,dracu stie cu cine.Acum pestii sunt numiti soti sau iubiti.Cine se insoara cu mortaciune dezumanizata pe care s-a pisat tot Bucurestiul. 1 1
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Ma lasa rece injuraturile de parinti venite de la niste dejectii umane.E jmechera daca are curajul sa ma injure fata in fata.Adica o sa fie jmechera Post Mortem Tu esti conectat la acest forum ca la un aparat care te tine in viata, iar eu sunt oxigenul tau de la o vreme. Cainele care latra, nu musca. Treci in cusca ! 3 3
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 25, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 25, 2016 Fraier e lache ala care-i zici barbat sau sot si care accepta ca femeia lui sa vina seara acasa,rupta de atata pula si cu cu gura mirosind a sloboz!Am o intrebare de minima logica:Toata lumea a sesizat ca e dusa cu pluta,oare simtomele carei boli este???????????????????? 1 1
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Tu chiar ai crezut ca are barbat??Astfel de boarfe au copii facuti din flori,dracu stie cu cine.Acum pestii sunt numiti soti sau iubiti.Cine se insoara cu mortaciune dezumanizata pe care s-a pisat tot Bucurestiul. Parca ziceai ca nu vine nimeni la mine, mai mos Ramoleanu. Nu te mai enerva, ca iti clantane placa in gura si ti se strica si apoi nu ai bani sa iti mai pui alta ! 3 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 25, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 25, 2016 Am o intrebare de minima logica:Toata lumea a sesizat ca e dusa cu pluta,oare simtomele carei boli este????????????????????Nu stiu frate!Eu am crezut ca e numai nebuna dar e si nesimtita!
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 25, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 25, 2016 Parintii vostri sunt vinovati ca v-au facut si pentru educatia voastra proasta. Chiar aveti cu adevarat o asa parere buna despre voi ? Inseamna ca sunteti cretini de-a binelea.Nu draga..parintii tai cu siguranta au o parere buna despre tine!
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 25, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 25, 2016 Nu stiu frate!Eu am crezut ca e numai nebuna dar e si nesimtita!Ce boala creaza dementa in stadiul 3??? 1
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Am o intrebare de minima logica:Toata lumea a sesizat ca e dusa cu pluta,oare simtomele carei boli este???????????????????? Lumea ta este pe masura mintii tale inguste si nu poti evada din ea. Traiesti intr-o lume paralela cu a mea si cu a altora. Asa ca, sezi cuminte in cusca mintii tale, nu mai deranja pe altii cu latraturile tale isterice ! 3 3
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Nu stiu frate!Eu am crezut ca e numai nebuna dar e si nesimtita! De ce va bagati nasul intre bucile mele, cu forta ? Vedeti- va de izmenele voastre rupte ! Este super saturata lumea de figuranti de doi bani, ca voi. Vreti sa va dati mari acrobati, dar va scrantiti glezna dupa doi pasi. 3 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 25, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 25, 2016 Ce boala creaza dementa in stadiul 3???Cand ajungi la o varsta si realizezi ca nu ai nici un viitor,ca depinzi de pulile altora sa traiesti,sa mananci...inebunesti!Asta s-a intamplat cu ea!
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Ce boala creaza dementa in stadiul 3??? Crezi ca ti-ai ratat cariera de comediant, de te faci de ras pe aici ? 2 3
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Cand ajungi la o varsta si realizezi ca nu ai nici un viitor,ca depinzi de pulile altora sa traiesti,sa mananci...inebunesti!Asta s-a intamplat cu ea! Vorbea un purice lesinat de foame, care nu are nici pula, nici bani si numai cariile si matreata sunt de el. Ne impulim asa la infinit ... ca va place si asa simtiti si voi ca traiti... cu prosti ca voi nu o scoate nimeni la capat. 2 3
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 25, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 25, 2016 Vorbea un purice lesinat de foame, care nu are nici pula, nici bani si numai cariile si matreata sunt de el.Baga o poezie,sa demonstrezi ca esti lucida si sterge-ti spumele de la gura!Daca ai noroc,prinzi si tu o pula azi ca sa duci ceva de mancare acasa,ca te asteapta lache! 1
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Baga o poezie,sa demonstrezi ca esti lucida si sterge-ti spumele de la gura!Daca ai noroc,prinzi si tu o pula azi ca sa duci ceva de mancare acasa,ca te asteapta lache! Hai, nu mai da cu capul ca berbecul ! Plateste-ma, daca vrei sa iti compun poezii, ca nimic nu este gratis pe lume! Mai lasati dracului cersetoria, neam de cersetori ! Si fiti dracului consecventi in ceea ce spuneti, aurolaci dusi cu pluta, copiii strazii, parazitilor ! 3 3
siana Reputație: -1368 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Eu sunt oxigenul vostru ... 4 3
Postări Recomandate