Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Sa-i cant prohodul parinte sau mai astept ? Gata i-am dat drumul la banda.

Taci si asculta SIANO , nu mai blestema .

Azi la romani este o sarbatoare importanta. Se pare ca la tigani, nu. Voi nu va veti integra nici in zece mii de ani de acum inainte. Va bateti joc de credinta poporului roman. Nu mai faceti pe islamistii, ca sunteti niste maidanezi de Ferentari !

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Fă rapandulă rapciugoasa meseria de duhovnic îmi permite să stau cât vreau pe site,chiar mă obligă să întru si să aduc pe calea cea dreaptă dejecții umane ca tine.

Să-ți arăt unde sunt eu acum:

Ha ha ha ! Duhovnic, auzi ! Ptiu, drace, ai imbracat si sutana ?  Tu esti ala din poza ? Daca nu, ce ai cu bietul om de ii postezi poza unde vrea scula ta aia amarata, bleaga si nespalata ?

In fine, fiecare cu fanteziile lui ... dar parca ale tale sunt prea de tot.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Lumea este fantezia unui creator. Lumea este construita din fantezii de tot felul. Fanteziile sunt aripile care ne ajuta sa pasim dincolo de fiinta noastra si de orice limite. Trebuie doar sa ai curajul sa iti recunosti fanteziile. Traieste-ti fanteziile, impreuna cu mine !

0737662980

:69            450 ron / ora

post-84499-0-36937000-1472486682_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Fai Siano,de dimineata pana noaptea tarziu tu esti pe forum.De futut cand mai te futi?sau e doar o fantezie de-a ta?

Tu vorbesti ?? ? Ti-e teama ca te intrec ? Si ce treaba ai tu cu ce fac eu ?

Tu esti ocupat cu pierderea de vreme si tot tu vorbelesti ? Ai si uniforma de nefacut nimic ?

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:...
  • Oras:...

Tu vorbesti ?? ? Ti-e teama ca te intrec ? Si ce treaba ai tu cu ce fac eu ?

Tu esti ocupat cu pierderea de vreme si tot tu vorbelesti ? Ai si uniforma de nefacut nimic ?

Suna telefoanele ca dracii

Si vin milioanele cu sacii

Ca la mintea ce-o am eu

Nu-ti merge

Sa ma dobori este greu

E lege!

Siano,daca-ti dau mintea mea iti explodeaza corpul!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Ha ha ha ! Duhovnic, auzi ! Ptiu, drace, ai imbracat si sutana ?  Tu esti ala din poza ? Daca nu, ce ai cu bietul om de ii postezi poza unde vrea scula ta aia amarata, bleaga si nespalata ?

In fine, fiecare cu fanteziile lui ... dar parca ale tale sunt prea de tot.

Mamaie,am făcut poza cu mesajul respectiv pentru ați dovedii că este reala,o astfel de poză nu poate fi trucată.

La slujba de azi m-am rugat pentru tine și alte prostituate expirate si cu mintea răvășită.

• Like 1
Link spre comentariu

mesajul poate fi prelucrat  cu usurinta pe calculator

tu zici ca esti popa activ ba penibilule?

Satana ți-a luat mințile,prelucreaza o poză asemănătoare cu mesajul respectiv si am să-ți arăt gratis cat de ușor se vede trucajul.Iti dau un indiciu că te văd cam retardat,mareste poza de 20 de ori până se văd clar pixelii,apoi intră sub patrafir,suge pula si cere iertare.

• Like 2
Link spre comentariu

Suna telefoanele ca dracii

Si vin milioanele cu sacii

Ca la mintea ce-o am eu

Nu-ti merge

Sa ma dobori este greu

E lege!

Siano,daca-ti dau mintea mea iti explodeaza corpul!

Daca ai avea ceava minte, ai avea replici originale, nu copiate de la altii si arhicunoscute. Daca ai fi intelept, ai sta sa meditezi mai mult decat sa vorbesti, nu ai sta pe forum sa arunci cu mucii-n fasole si apoi sa ti se para ca esti grozav.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

mesajul poate fi prelucrat  cu usurinta pe calculator

tu zici ca esti popa activ ba penibilule?

Are carnet de nebun, omul. Azi se crede popa, maine Napoleon, poimaine Hitler, raspoimaine Hristos, etc. Jigneste aiurea pe toata lumea. Cred ca s-a lamurit lumea acum cu cine avem de-a face.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Mamaie,am făcut poza cu mesajul respectiv pentru ați dovedii că este reala,o astfel de poză nu poate fi trucată.

La slujba de azi m-am rugat pentru tine și alte prostituate expirate si cu mintea răvășită.

Stiu ca un preot trebuie sa aiba studii superioare. Dar cum ai obtinut tu diploma, cand nu stii sa scrii corect ? La ortodocsi preotii au duhul blandetii, nu ies sa tina slujba cu mitraliera in mana, cum faci tu si sa converteasca cu de-a sila pe pacatosi. Credinta ortodoxa nu este obigatorie, este doar o optiune, nu incalca liber arbitrul nimanui.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Buna dimineata, scumpilor !

Sunt o pisicuta jucausa, dinamica, pasionala. Imi place sa ma rasfat dar si sa rasfat. Fluturasule, vrei sa te joci cu mine ?

Sa aveti o zi splendida !

0737662980

450 ron / ora

post-84499-0-58388800-1472540762_thumb.jpg

post-84499-0-89504300-1472541154_thumb.jpg

post-84499-0-96147400-1472541222_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Propunere indecenta :

Dezbraca-te de inhibitii si prejudecati si da frau liber fanteziei, in patul meu !

0737662980

100 euro / ora       

Conditii lux. Ofer si pretind bune maniere, discretie, o buna ingiena.                  

post-84499-0-89137200-1472541916_thumb.jpg

post-84499-0-08324400-1472542023_thumb.jpg

post-84499-0-70470000-1472542354_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...