Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Mamaie,cei care nu fut babaciuni sunt **spam editat**i?

Este ca înnebunești de invidie pe puștoaicele de 18-20 ani?

Nu nene, nu iti mai imagina tu ca ce este in mintea ta bolnava este si in mintea altora. Am si eu fata si in plus mi-am trait din plin si frumos varsta de 18-20 de ani, nu am regrete.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Mamaie încă ai coșmaruri de pe vremea când erai sclava lui Liderica??

Nu stiu despre cine vorbesti, eu nu cunosc indivizi cu astfel de nume, eu am de-a face cu oameni decenti, intregi la minte, civilizati, educati, instruiti.

Dar tu ce faceai in Germania, cantai la muzicuta, furai, cerseai si iti faceai laba prin tufisuri ? Si cam prin ce an te lauzi ca ai fost prima data in Germania ? Acum presupun ca ai mai evoluat, de te dai mare barosan, faci trafic de carne vie in Germania impreuna cu Milky, zis Vali Barbosu.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Nu stiu despre cine vorbesti, eu nu cunosc indivizi cu astfel de nume, eu am de-a face cu oameni decenti, intregi la minte, civilizati, educati, instruiti.

Dar tu ce faceai in Germania, cantai la muzicuta, furai, cerseai si iti faceai laba prin tufisuri ? Si cam prin ce an te lauzi ca ai fost prima data in Germania ? Acum presupun ca ai mai evoluat, de te dai mare barosan, faci trafic de carne vie in Germania impreuna cu Milky, zis Vali Barbosu.

Aduceam masini si le vindeam la fraieri la pret dublu.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Mamaie,când mergeam eu la curve în Germania tu sugeai pula pe Ștefan Furtună.În Germania curvele nu ridică privirea în fața clienților,nu vorbesc neîntrebate și sunt mereu cu zâmbetul pe buze.Dacă au mai mult de 2 reclamații de la clienți sunt trimise pe centură în șuturi. 

Mamai nu te mai uita la filme SF,tu n-ai fost nici la Bulgari,de 25 de ani sugi pula de dimineața până noaptea târziu.....ZILNIC.

[/quote

Plus ca la mănâncă de vii Albanezii

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Pipilica si Milky = **spam editat**I

faci trafic de carne vie in Germania impreuna cu Milky, zis Vali Barbosu.

de data asta esti chiar obnraznica 

ti-am zis sa nu-mi mai amintesti numele 

tu nu si nu in continuare 

Iar zice picon ca te terorizez degeaba :)

• Like 29
  • Minus 18
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...