kristi2222 Reputație: 453 Postat August 8, 2014 Postat August 8, 2014 revenim la recenzii :wavecare???
doamnax Reputație: 802 Postat August 8, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 8, 2014 Siana, ti-am tot citit comment-urile si intr-adevar pari a fi o fata inteligenta... Stii foarte bine sa manuiesti cuvintele.Ai o replica/raspuns la orice.Intrebare: De ce ti-ai ales meseria asta cand tu dovedesti ca poti mai mult?intervin si eu,cu toate ca nu sunt nici avocatul ei,nici ingerul ei.sa stii,ca de multe ori,femeile prea destepte isi aleg aceasta meserie.nu este o regula,dar in acest domeniu vei gasi toate categoriile de femei.
sorina4u Reputație: 79 Postat August 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 Evident...la fel cum si noi intalnim fel de fel de barbati sau fel de fel de specimene reale sau virtuale...In orice domeniu in care se lucreaza "cu publicul" ai ocazia sa intalnesti fel de fel de oameni. 1
tendoi Reputație: -550 Postat August 8, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat August 8, 2014 Intrebare: De ce ti-ai ales meseria asta cand tu dovedesti ca poti mai mult?A futut o cineva pe Siana si am pierdut eu evenimentul? )))Ps- nu m ar mira sa aiba pula mai mare ca a mea ) 2
marian175 Reputație: 912 Postat August 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2014 Plm , doar 29 de pagini ? :wallbash 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 8, 2014 Siano,ai avut orgasm azi? 2
Lomeo. Reputație: 133 Postat August 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2014 Ce liniste totala pe topicul astaSiana, unde esti?
doamnax Reputație: 802 Postat August 9, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 9, 2014 Pai n-as merge atat de departe sa spunem ca si "voi" aveti drepturi. Nu vorbesc despre femei ci despre curve. Si cand te-avanti cu pula in gatul unei curve si dai adanc in ea nu se numeste inselat, ci descarcare.oamenii ca tine,ar trebui tarati in pula goala pe strazile capitalei. 5 3
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 9, 2014 oamenii ca tine,ar trebui tarati in pula goala pe strazile capitalei.Pana una-alta "fetele" ca tine sunt pozitionate strategic pe strazile capitalei. Ai semnal la coltul tau? 1
doamnax Reputație: 802 Postat August 9, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 9, 2014 Pana una-alta "fetele" ca tine sunt pozitionate strategic pe strazile capitalei. Ai semnal la coltul tau?si te as insemna cu fierul rosu pe frunte si pe pula,ca sa stie femeile astea care nu au drept de vot,se fereasca de tine,sau ca cei ca tine.eu sunt din provincie si pot candida,ca sa stii si tu,mai,... 4 3
doamnax Reputație: 802 Postat August 9, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 9, 2014 cred ca ai trait numai intre curve si pesti,de nu mai stii sa faci diferente intr o lume civilizata.cred ca locuiesti intr o zona defavorizata
doamnax Reputație: 802 Postat August 9, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 9, 2014 mi e lehamite de cei ca voi.
trifazic Reputație: 704 Postat August 9, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat August 9, 2014 Studiu de caz: În România, femeile când devin hoașce (bohoarce, piftii, fiecare zonă folclorică cu specificu ei ), adică li se anchilozează articulația coxo-femurală (nu mai pot să facă umeri-craci, deși mă-ndoiesc să fi făcut vreodată, deaia s-au înmulțit enorm tâmpiții, pardon `bacalaureații`), se pocăiesc de păcate (cred și io, că nu mai au cum să păcătuiască ). Și uite așa, s-au umplut parcurile cu arca lu Noie multiplicată până au rămas copiii fără spații de joacă. Coțohârlele pieptoase intră și ies din Arca lu Noe cu pipota râzând! (bine că s-au fătat, plozii lor au telefoane Apple făcute de chinezi care nu mai au bani să le dea de mâncare la proprii copii.... Dar cre(s)tinii din EU au Apple "Al cincilea a vărsat potirul (bomba termonucleară) lui peste scaunul de domnie al fiarei (UE). Şi împărăţia fiarei a fost acoperită de întuneric. Oamenii îşi muşcau limbile de durere."
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 9, 2014 si te as insemna cu fierul rosu pe frunte si pe pula,ca sa stie femeile astea care nu au drept de vot,se fereasca de tine,sau ca cei ca tine.eu sunt din provincie si pot candida,ca sa stii si tu,mai,...In provincie va inseamna cu T? Te las pe tine sa ghicesti de la ce vine. Ar explica multe... 1
doamnax Reputație: 802 Postat August 9, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 9, 2014 In provincie va inseamna cu T? Te las pe tine sa ghicesti de la ce vine. Ar explica multe...esti un copil sub 18 ani.cred ca voi sesiza conducerea sa te baneze.
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 9, 2014 S-a terminat perioada de sifonarii...pana una-alta matale esti pasibila de "interviu" pt limbaj si indemnare la violenta. ps: esti o draguta...am zis mereu ca in fiecare din noi exista un copil. 18 ani, mersi. As vrea sa pot spune la fel dar folosind aceeasi formula, as zice 52 declarati in cazul tau. Mai putine vizualizari de "frumoasa venetiana" si mai mult CIM ti-ar deschide oportunitati noi. Spor la bani. 1
doamnax Reputație: 802 Postat August 9, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 9, 2014 S-a terminat perioada de sifonarii...pana una-alta matale esti pasibila de "interviu" pt limbaj si indemnare la violenta. ps: esti o draguta...am zis mereu ca in fiecare din noi exista un copil. 18 ani, mersi. As vrea sa pot spune la fel dar folosind aceeasi formula, as zice 52 declarati in cazul tau. Mai putine vizualizari de "frumoasa venetiana" si mai mult CIM ti-ar deschide oportunitati noi. Spor la bani.multumim frumos domnule pentru amenintari subtile.semnat toate curvele,a nu se confunda cu femei.astept o traducere la cuvantul CIM 4 3
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 9, 2014 hai ca m-ai plictisit...sianooo vino fai' tu ca asta nu face fata, spate si nici nu inghite. 1
doamnax Reputație: 802 Postat August 9, 2014 Oras:braila Oras:braila Postat August 9, 2014 si totusi nu inteleg un fenomen.ce aveti voi cu curvele?eu cred ca este o psihoza in masa
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 9, 2014 Eu cred ca tie ti-e foame...ascunde-te in munca ta si vei reusi. Sper sa fie epilat... Bafta 1
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2014 Am fost sa fac niste plangeri penale unor lighioane care si-au cautat-o cu lumanarea,sa le mai ingros putin dosarul penal unor infractori care ar merita exilati pe Insulele Galapagos. 2 2
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 9, 2014 Rapirea din Seray Bine ai revenit!
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2014 si totusi nu inteleg un fenomen.ce aveti voi cu curvele?eu cred ca este o psihoza in masaEu cred ca de vina sunt ploile astea masive din Romania.A plouat prea mult si cu prea multi prosti si labagii ratati.Ne inunda pe situl asta prostia.Este o adevarata labageala,intrecere de laba aici.Astia sunt niste ratoni care de necaz ca nu sunt bagati in seama rod marginile fustelor unor femei la care aspira dar pe care nu isi pot permite sa le aiba.Sunt niste marginalizati bolnavi de oftica fiindca nu pot sa futa si ei ce fut altii.Sunt niste rahati scursi de caldura si intinsi pe aici.Sunt niste ratei din tata in fiu care se partaie pe aici ca tractorul semanand rahaturi. 2 2
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat August 9, 2014 Neata buna si tie!
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2014 Multumesc,hai grabeste-te si intinde-mi covorul rosu,sclavule pervers si labagiu! Ziceti bogda proste ca m-am intors la voi si ca nu v-am parasit,maidanezi ai nimanui,fara stapan,ca va arunc cate o bucata de va satur cate o saptamana intreaga,ca va domin si umilesc verbal gratis online! 4 3
Postări Recomandate