xo xo Reputație: 123 Postat August 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 9, 2014 1 Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 Mi-e teama ca un covor rosu intins matale il vei agata pe perete langa soba de teracota si rogojini. Vali ce face? L-ai turnat? Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Ce aveti nene cu Siana? Eu am vizitat-o acum vreo 7-8 ani si mi-a dat niste limbi meseriase in cur plus puli in cur eu ei, sloboz pe fata.Singura chestie deranjanta a fost ca a mintit ca nu poate sa faca normal ca e pe stop.I-am zis ca vreau din bani inapoi daca nu poate si s-a executat imediat. Problema e ca ea avea peste 30 de ani acum 8 ani, acum clar are peste 40. 1 Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 Ce aveti nene cu Siana? Eu am vizitat-o acum vreo 7-8 ani si mi-a dat niste limbi meseriase in cur plus puli in cur eu ei, sloboz pe fata.Singura chestie deranjanta a fost ca a mintit ca nu poate sa faca normal ca e pe stop.I-am zis ca vreau din bani inapoi daca nu poate si s-a executat imediat. Problema e ca ea avea peste 30 de ani acum 8 ani, acum clar are peste 40.Sunt sigur ca ea va aprecia interventia ta in special partea cu limbile in cur meseriase...aparent are si ea scopul ei. Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Nu cred sa nege ca face asta, chiar este specialitatea casei, zic eu. Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 9, 2014 fa Siano, am si eu o intrebare.. eu unde pula mea ma tund ?ca astia de la frizeria de langa mine au intrat in concediu 1 1 Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 Vali ar trebui sa stie...o barba nu se tine asa bine fara ajutor profesionist. 3 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Ce aveti nene cu Siana? Eu am vizitat-o acum vreo 7-8 ani si mi-a dat niste limbi meseriase in cur plus puli in cur eu ei, sloboz pe fata.Singura chestie deranjanta a fost ca a mintit ca nu poate sa faca normal ca e pe stop.I-am zis ca vreau din bani inapoi daca nu poate si s-a executat imediat. Problema e ca ea avea peste 30 de ani acum 8 ani, acum clar are peste 40.Cred ca erai nenascut acum 7-8 ani,treanta vorbitoare si ii dadea tactu limbi in cur ma-tii de te gadila si pe tine pe buci.Cred ca sunteti un grup de pusti dintr-un cartier rau famat care nu aveti alta preocupare decat a va strangeti in jurul unui calculator gasit de unul dintre voi la tomberon si a va face laba in cor.Mult spor la laba!Sunteti niste parliti care nu au iesit vreodata din cartierul lor,habar nu aveti cum arata Centru Bucurestiului,d-apoi fundul meu. 2 2 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 9, 2014 Am fost sa fac niste plangeri penale unor lighioane care si-au cautat-o cu lumanarea,sa le mai ingros putin dosarul penal unor infractori care ar merita exilati pe Insulele Galapagos. 1 Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 Vezi George? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 9, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 9, 2014 Nu cred sa nege ca face asta, chiar este specialitatea casei, zic eu. Confirm ca ii place sa dea limbi in cur.Vorbesc de consuela,. nu sunt inca convins ca siana=consuela.( pana nu confirma ea eu nu crfed ca sunt una si aceeasi persoana) Ultima ( sau penultima-nu mai tin exact minte) data cand am fost la ea ( OMV-coposu) am intrat impreuna la dus.Am inceput sa ne spalam unul pe altul pana cand am simtit jumatate de deget intrat in cur ) Zic...uuupsssss, ce faci?Pai..pai...zice ea...vreau sa iti dau limbi in cur si sa fii foarte curat. Bineinteles ca am zis pas pentru ca daca mai insista putin pe acolo...) Nu radeti ma ))Bagabontilor:))) 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Siano,ai avut orgasm azi?Da,am avut un orgasm intelectual,poetic si ia uite ce a iesit... Oda labarilor romani Juni labari ai tarii mele,insemnati ca boii-n frunteDragii mei strajeri de dosuri,sclavilor pe post de carpeAzi va cant in versuri ample laborioasa vitejie,Labageala fara seaman,cand eu v-am fost o urgieCa la vechiul vostru nume de Labusi sa dau renumeDus pe Dunarea in Marea si din Marea dus in lume! Baga laba!Tot inainte!Hai si la laba zoresteViitorul Romaniei sta in laba ce slobozesteLabagii!de voi sunt mandra cand va vad mandria mareCare creste cu potenta unui neam cu pula mareMi-am vazut visul cu ochii,spor la laba tie,amiceAstazi lumea va cunoaste:Roman zice,Laba zice. 3 4 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Confirm ca ii place sa dea limbi in cur.Vorbesc de consuela,. nu sunt inca convins ca siana=consuela.( pana nu confirma ea eu nu crfed ca sunt una si aceeasi persoana) Ultima ( sau penultima-nu mai tin exact minte) data cand am fost la ea ( OMV-coposu) am intrat impreuna la dus.Am inceput sa ne spalam unul pe altul pana cand am simtit jumatate de deget intrat in cur ) Zic...uuupsssss, ce faci?Pai..pai...zice ea...vreau sa iti dau limbi in cur si sa fii foarte curat. Bineinteles ca am zis pas pentru ca daca mai insista putin pe acolo... ) Nu radeti ma ))Bagabontilor:)))Asa si care este treaba?Te-a lasat cu gaozul in vant sau o fost meseriasa?Ai reclamatii de facut sau nu? 2 3 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 9, 2014 Da,am avut un orgasm intelectual,poetic si ia uite ce a iesit... Oda labarilor romani Juni labari ai tarii mele,insemnati ca boii-n frunteDragii mei strajeri de dosuri,sclavilor pe post de carpeAzi va cant in versuri ample laborioasa vitejie,Labageala fara seaman,cand eu v-am fost o urgieCa la vechiul vostru nume de Labusi sa dau renumeDus pe Dunarea in Marea si din Marea dus in lume! Baga laba!Tot inainte!Hai si la laba zoresteViitorul Romaniei sta in laba ce slobozesteLabagii!de voi sunt mandra cand va vad mandria mareCare creste cu potenta unui neam cu pula mareMi-am vazut visul cu ochii,spor la laba tie,amiceAstazi lumea va cunoaste:Roman zice,Laba zice.Azi esti neinspirata,pune sursa,babaciuneo 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 9, 2014 Asa si care este treaba?Te-a lasat cu gaozul in vant sau o fost meseriasa?Ai reclamatii de facut sau nu?Ai fost,acum ti-a trecut 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 fa Siano, am si eu o intrebare.. eu unde pula mea ma tund ?ca astia de la frizeria de langa mine au intrat in concediuLa puscarie o sa te tunzi in curand,cu ciobul de sticla.Ai putina rabdare... 3 4 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat August 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat August 9, 2014 de cativa ani incoa.. tot am rabdare! 1 Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 Cum mai frate asta? Baietii te lauda ca stii sa lingi in cur si tu te ofuschezi? Vali e paros in cur? 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 cred ca ai trait numai intre curve si pesti,de nu mai stii sa faci diferente intr o lume civilizata.cred ca locuiesti intr o zona defavorizataCu siguranta astia sunt oropsitii soartei. Boschetarii astia vor muri saraci de ai dracului ce sunt. Crapa de ciuda si injura pe altii care sunt capabili,care au masini luxoase,femei bune si meseriase,vile etc. Astia nici nu viseaza cum este sa traiesti intr-o lume buna,intr-o lume civilizata. Sunt lipsiti de orizonturi. Numai pula este de ei dar nici aia nu le este utila si buna de ceva.Numai cu pula-n gura si in mana stau toata ziua.Nu au alte teme de discutie decat pula si pizda.Se afla sub pragul animalitatii.Sunt niste ghertologi cu foamea-n glanda,niste deseuri umane,deseuri sociale. 2 3 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 9, 2014 Vali e paros in cur?Are parul cret si sarmos,d-aia are nebuna boala pe el,ei ii plac doar aia cu parul lins Link spre comentariu
Shaworma Reputație: 463 Postat August 9, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat August 9, 2014 Poate de-aia ii zice Barbosu'? Intreb nu dau cu parul ( a se citi bata/batz) Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Mi-e teama ca un covor rosu intins matale il vei agata pe perete langa soba de teracota si rogojini. Vali ce face? L-ai turnat?De ce crezi ca eu fac ce face ma-ta?Nu am crescut eu in cartier cu tine ca sa fac asa.Ala din poza din avatarul tau esti tu,presupun.Asa facea ma-ta,te spala in chiuveta?Ce mai facea ma-ta,te punea sa te caci in oala in care facea ciorba si va dadea afara pe usa pe tine si pe tactu cand isi lua clienti? 2 3 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 9, 2014 La puscarie o sa te tunzi in curand,cu ciobul de sticla.Ai putina rabdare...Ai fost la Targsor,de unde stii??? ....degetoaico Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Are parul cret si sarmos,d-aia are nebuna boala pe el,ei ii plac doar aia cu parul lins Faceti cuib si cor de cuci aici... 2 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate