siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Profesoara exigenta, astept elevi submisi la ora de dominare. Nu intarzia si nu chiuli de la ora, ca te pedepsesc ! 0737662980 450-500 ron / ora Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 @SianaAi 35 de ani? Inseamna ca o sa-mi arati buletinul daca vin la tine. Corect? 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2016 @SianaAi 35 de ani? Inseamna ca o sa-mi arati buletinul daca vin la tine. Corect? O sa te trimit sa imi duci gunoiul si, daca reusesti sa strangi 50 ron, iti dau voie sa iti faci laba dupa tomberon. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Dedicatie speciala pentru toti admiratorii mei, pasionati de fantezii si fetish-uri : Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 pari inteligenta, am pretentii de la tine. Asa discuti cu clientii? 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 29, 2016 pari inteligenta, am pretentii de la tine. Asa discuti cu clientii? Cu clientii mei, discut, desigur, in alti termeni, fiindca si ei se comporta civilizat si imi vorbesc frumos. Daca ma deranjeaza totusi, la un moment dat, cu ceva, gasesc o modalitate de a le-o spune sau ii dau afara cu totul din existenta mea. Dar pana ca cineva sa imi devina client, sunt niste pasi de parcurs. Evident, nu au cum sa imi fie clienti toate miile de barbati care acceseaza acest forum sau care isi exprima pe aici diverse opinii. Daca tu ai o sensibilatet anume, tine cont ca si eu am sau si altii au si nu ii mai sacai si necaji, daca nu vrei sa vezi reversul medaliei ( daca chiar simti nevoia sa fii medaliat pe aici nu stiu de cine si chiar simti ca esti medaliat pentru aiurelile tale ) ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Sarbatorile de iarna nu sunt depline fara dulciuri, asa ca eu voi fi cea mai dulce bomboana de brad pentru voi si la propriu si la figurat. Te astept, draga colindatorule, cu sfarcurile decorate cu fulgi de cocos, cu savarina insiropata cu zeama de portocale si ornata cu frisca, cu multa sampanie dulce, din pasarika mea, cu ciocolata intre fesele-mi desfacute special pentru tine, cu multe jucarii si cu vin fiert pe care ti-l voi dea sa-l bei din gurita mea ! Eu, veselia, fanteziile si jucariile erotice, facem echipa cea mai buna. Daca vrei sa ni te alaturi, te asteptam ! 0737662980 450-500 ron / ora Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Cu clientii mei, discut, desigur, in alti termeni, fiindca si ei se comporta civilizat si imi vorbesc frumos. Daca ma deranjeaza totusi, la un moment dat, cu ceva, gasesc o modalitate de a le-o spune sau ii dau afara cu totul din existenta mea. Dar pana ca cineva sa imi devina client, sunt niste pasi de parcurs. Evident, nu au cum sa imi fie clienti toate miile de barbati care acceseaza acest forum sau care isi exprima pe aici diverse opinii. Daca tu ai o sensibilatet anume, tine cont ca si eu am sau si altii au si nu ii mai sacai si necaji, daca nu vrei sa vezi reversul medaliei ( daca chiar simti nevoia sa fii medaliat pe aici nu stiu de cine si chiar simti ca esti medaliat pentru aiurelile tale ) ! Pasii sunt urmatorii: te sun, te fut, te platesc 1 1 Link spre comentariu
kinley Reputație: 254 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2016 O sa te trimit sa imi duci gunoiul si, daca reusesti sa strangi 50 ron, iti dau voie sa iti faci laba dupa tomberon.De pus in rama! Multe + uri, bravo! 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Pasii sunt urmatorii: te sun, te fut, te platesc Incearca, dar mi-e c-ai sa te impiedici. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Incearca, dar mi-e c-ai sa te impiedici. ti-a expirat cartela? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Te astept la un masaj, sa te descarci de stresul, tensiunile acumulate pe parcursul acestui an, ca sa poti incepe satisfacut si optimist un nou an ! Poti opta pentru mai multe fantezii din lista mea de servicii, le poti combina dupa dorinta. 0737662980 450-500 ron / ora Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2016 ti-a expirat cartela? Nu ti-a zis nimeni ca nu ai telent pentru a fi comediant ? Cauta-ti altceva de lucru ! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Nu ti-a zis nimeni ca nu ai telent pentru a fi comediant ? Cauta-ti altceva de lucru ! daca o sugi bine te crezi desteapta? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2016 daca o sugi bine te crezi desteapta? Ma cred desteapta fiindca o sug pe BANI. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Ma cred desteapta fiindca o sug pe BANI. Aici te-a luat gurita pe dinainte. 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Dupa cum se vede-n zare,noul an linistit paresi aduce in spinarezile care mai de care.Sa-nchinam in cinstea luisi-apoi in cinstea oricui ! Va urez, intai de toate,s-aveti zile luminate,ferestrele sufletului spalate,de moloz si de pacate !Toti, cu inimi mai curate,bucurosi de-un nou oaspete,care-acum la usa bate,sa-l primiti cu bucuriesi ca el, pe inc-o mie ! Vesnic tanara va fieinima si sa va batamereu, doar pe calea dreapta !Hai noroc si viata lunga,cat credeti c-o sa v-ajunga !La multi ani ! 2 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Multumesc tuturor celor care mi-ati trimis mesaje cu urari de sarbatori si de anul nou ! S-aveti parte, in noul an, de tot ce va doriti ! 3 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Sub un cer inalt, de steleSi cu bani si fara bani,Intr-un miez frumos de noapteLumea-si spune:La multi ani ! Omenirea-i animata,de acelasi sentiment :bucuria care-ndata,pe buze de toti purtata,din inima-n inima-i data,unindu-ne pe moment. Bucuria de-a fi doi,de-a fi zeci, sute si miine transforma in faclii.Fara altii, ce-am fi noi?N-am fi mai saraci si goi ?Cui ne-am mai impartasi bucuria de-a trai ? Pana si ingerii, frati,de emotie, atinsi,devin mai imbujorati.Poftiti de va bucurati !Demonii, sunt toti invinsi. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Daca ti-ai inceput noul an cu mare pofta de iubit si de petrecut, petrecerea poate continua cu mine. Eu vin in calea poftelor tale si nu ma las pana nu pleci de la mine multumit. Te astept sa ciocnim un pahar de bucurie, in cinstea noului an ! 0737662980 100 euro /ora Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Hopa sus, baieti, scularea !Sa-nceapa inviorarea !Siana e antrenoarea.Cand duc fluierul la guraii scot pe toti din patura.Toata lumea adunarea sa-mi iasa numaratoarea !Baietii, incolonarea !Joc de glezna martafoiicare ies din rand, ca boii !Eu nu fac antrenamentcu-orice bou si delicvent,nu antrenez pe baietiiviolenti cand au erectii.Hai sa-ncepem cu-ncalzirea,racordati la amintireaultimului antrenamentsau privind foarte atentpozele mele mai noi,ce le-am facut pentru voi !De-aveti muschiul ne-ncalzit,nu v-apucati de iubit !Cand simtiti ca v-ati incins,sunteti pregatiti de-mpins,telefonu-n mana a luasi apoi a ma suna. 0737662980 100 euro / ora poza noua Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Profesoara sunt in pat, vino la fund sa te bat,sa-ti predau anatomiepractic, nu doar teorie !Pune mainile la spate,ca sa-ti predau ca la carte !Sunt sexi, specializatain a amorului arta.La mine inveti cu drag,de cand calci peste- al meu prag.Schimb programele mintale,fac din tine baiat mare. Ia spune, elev Futelcea,olimpic din clasa a X-a,de ce vorbesti peste minenu iti e putin rusine ?La ora-mi ai mancarici ?Cred ca ai facut limbrici,Te frichini si nu ai stare.Banca nu-i destul de marepentru ce ai in dotarecand de mine-ai pofta, tare?Te mananca rau sub limba,cred c-ar cam vrea sa ma linga,te mananca si in fund,cred ca vrei sa te asudcu straponu-n fata clasei.Haide, jos chilotii lasa-i,sa-ti carpesc la fund trei palme !Eu nu vreau la ora-mi, poame.Scoala-te in trei picioare,sa-mi raspunzi la intrebare si nu vorbi ne-ntrebat,ca am sa te leg de pat !In genunchi si cere-ti scuze si nu mai tot da din buze !Vorbaria-i de prisos,linge-ma si da-mi-o-n dos ! Naturala si zglobie, profa de anatomie,stie multa meserie.Tie-ti place cum preda, cum te-asculta, cum iti daincredere-n tine sifundul ei lung l-ai privi,o intreaga saptamanacu stiloul plin in mana. Repede prinzi drag de ea, ca stie cum sa te ia.Chiar de esti putin timid,te dezinhiba, zambind.Iar de esti obraznic tare,te-nvata vorbe murdare.Ora ei este-o placereti-ai dori o revederecat mai grabnic iar cu ea.Ah, ora de ar duracam o luna si ceva ! 0737662980 100 ron / ora Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Ce mai face petarda ?A bubuit de anul nou? Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Ce mai face petarda ?A bubuit de anul nou?Petardele expirate nu mai bubuie,fac doar "fis" :) 8 9 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Profesoara sunt in pat, Si in pampers eu ma cac.sa-ti predau anatomieca arat ca o mumie!Sunt sexi, specializatasi dilie si sonataLa mine inveti cu drag,sa vezi ce basini eu trag. 0737662980 100 ron / oraSuperba poezia! 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate