Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

Plin de boscheti care-si rup curu pe la gara de nord,dupa care baga doua pungi cu prelandez si injura pe un cacat de forum......democratia pulii mele....aaaa si sunteti rupti de laba.....lasati mai pisatilor fetele astea sa-si faca treaba......cu un pentium 3 si 11 lei pe luna la rds sunteti si voi importanti...pisa-v-as in gaoz

• Like 3
  • Oras:Falastoaca
Postat

Plin de boscheti care-si rup curu pe la gara de nord,dupa care baga doua pungi cu prelandez si injura pe un cacat de forum......democratia pulii mele....aaaa si sunteti rupti de laba.....lasati mai pisatilor fetele astea sa-si faca treaba......cu un pentium 3 si 11 lei pe luna la rds sunteti si voi importanti...pisa-v-as in gaoz

Mirela,e grea viata la Bacau?Te-ai trezit in miezul nopții sa-ti verși frustrarea aici?

• Like 2
  • Telefon: adriancorhy
  • Oras:Brasov
Postat

Mirela,e grea viata la Bacau?Te-ai trezit in miezul nopții sa-ti verși frustrarea aici?

Mirela vrea sa și facă treaba mare :)))

Postat

E baba si nu mai are dinți in gura,cu ce vrei s-o rupă?

Mai are 2 dinți pe stânga, dar nu se suprapun

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bruges
Postat

mirel este un boschetar obosit care vrea sa ne suga pula :felatie  dar ii este rusine sa spuna.

De aia jigneste, sa il invitam noi, CAT MAI MULTI :bkke , sa ne suga pula si sa ne linga pe coaie si in cur. Doar ca daca aude mamaie ca ne linge in cur face spume ca asta e specialitatea ei si ii ia mirel painea de la gura. :laugh2

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Ce lucru bun poti face pentru tine astazi ? Sa mergi sa te relaxezi si destresezi la un masaj. Ce lucru bun ti se poate intampla astazi ? Maseuza sa fiu EU, un inger cu atingeri miraculoase si cu o prezenta placuta, binefacatoare.

0737662980      :masaje    100 euro / ora

Imagini atasate
  • post-84499-0-29051300-1487594387.jpg
  • Like 2
Postat

Februarie este luna dragostei ... Dragostea te cheama la ea. Da curs invitatiei ei ! Traieste momente pasionale alaturi de mine ! Eu sunt provocarea acestui sezon.

0737662980        :kiss3        450-500 ron / ora

Poza noua, facuta acum o saptamana.

:atm    :69    :X    :gifs_ojos

Imagini atasate
  • post-84499-0-99630700-1487593346.jpg
  • Like 2
Postat

Siano, ti-am gasit pereche. pipilica ti se potriveste perfect

Te pomenesti ca vrei sa ne fii nas de nunta.

• Like 4
Postat

:clapp :clapp :clapp

• Like 5
Postat

Ofer imbratisari pasionale si mangaieri fara numar celor care au nevoie de ele.

0737662980    :hug1

:masaje        450 ron / ora

poza noua

Imagini atasate
  • post-84499-0-62366900-1487672480.jpg
  • Like 3
Postat

Te astept sa te relaxezi si sa cunosti placerea totala, la un masaj cu finalizare !

0737662980

:masaje

100 euro / ora

poza noua

post-84499-0-89845000-1487684408_thumb.jpg

• Like 3
Postat
Sunt o baba cam greţoasă
ofilită şi jegoasă,
ce ofer divertizment
dacă vreţi şi sculament.

Mi se spune CONSUELA
toată viaţă am supt pula,
dar acum când sunt bătrână
sunt dilie şi nebună!

:clapp  :clapp  :clapp

• Like 7
Postat

Bine ca in sfarsit a recunoscut parinte... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Se pare ca exorcizarea a inceput sa dea roade. Deci CU TOATA VITEZA INAINTE! Desi dupa o viata intreaga de injosire si umilinte nu vred ca isi mai revine 100%. :no2 :pope

• Like 2
Postat

Ne confunzi cu tac-tu care nu a aavut bani de un durex, a luat Love+ si ai rezultat tu

Postat

M-am căcat pe mine si a venit mama sa ma trezeasca!

0737662980

:masaje

10 lei / ora

poza veche

Postat

Ofer labă si mananc cacat.

0737662980    :hug1

:masaje        14 ron / ora

poza noua

Imagini atasate
  • post-84499-0-62366900-1487672480.jpg

Postat

Sunt o baba cam greţoasă
ofilită şi jegoasă,
ce ofer divertizment
dacă vreţi şi sculament.

Mi se spune CONSUELA
toată viaţă am supt pula,
dar acum când sunt bătrână
sunt dilie şi nebună!

Postat

Esti un maidanez turbat, coltos, cu spume la bot.

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Multumesc tuturor celor care si cu buna credinta dar si cu rea credinta si cu intentie dar si fara intentie imi fac reclama pozitiva sau negativa ! In fond, tot reclama se numeste si in tot raul este si un bine si in tot binele se gaseste si un rau, binele si raul se ingemaneaza. Fiecare va discerne si va alege aspectele negative sau pe cele pozitive din toata povestea. Desi as fi dorit ca reclama sa mi-o fac doar eu, cat mai discret, unii protesteaza indarjiti, cerand tarife mai mici si o mai mare disponibilitate din partea mea. Observ din numarul de vizualizari ca topicul meu este de mare interes public ... ceea ce este si bine pe de o parte si rau pe de alta.

Nu vreau sa aduc atingere in vreun fel personalitatii nimanui cand spun ca nu pot fi femeia unuia singur dar nici a tuturor.  Nu pot fi pe gustul tuturor, ar fi o utopie ca cineva sa pretinda ca  satisface toate gusturile. Nici Hristos nu a fost pe placul tuturor. Nu ma aflu aici sa imi justific modul meu de existenta, ca sa dau explicatii in fata unui complet de judecata alcatuit  din neaveniti, din niste habarnisti, dupa blocuri, caci justitia nu se face la colt de strada, cu parul in mana. Am dreptul si libertatea de a-mi trai viata cum doresc, cum imi place, cum consideer ca este mai bine pentru mine. Am dreptul sa selectez persoanele cu care vreau sa vorbesc sau sa ma intalnesc.

Nu agasez pe nimeni, nu fur, nu escrochez, nu incalc drepturile si libertatea altor persoane, nu fac probleme celor din jur, nu santajez pe nimeni, nu critic modul de existenta al altora, nu oblig pe nimeni sa se intalneasca cu mine. Daca aveti intrebari sau doriti sa dezbateti o idee pe acest topic, nu ma opun si va raspund in masura in care am timp si in care intrebarile sunt de bun simt si va exprimati civilizat.

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Terapeuta senzuala si priceputa Siana, va recomanda un masaj profesional relaxant si vitalizant, la cabinetul ei individual ! Cele mai bune ore la care trupul resimte din plin beneficiile masajului, sunt 17-19, cand rinichii functioneaza la cota maxima si toxinele, alaturi de stres, sunt eliminate usor din organism. Intre aceste ore este bine sa beti si diverse ceaiuri, mai ales depurative, care sa va sustina organismul. Va astept cu un ceai cald, cu muzica ambientala, cu uleiuri si creme, cu cearsafuri si prosoape curate si cu un zambet larg, toate pregatite sa vina in intampinarea nevoilor voastre !

:date       0737662980     :masaje   450 ron / ora   :couple

Imagini atasate
  • post-84499-0-80160900-1487858709.jpg
  • post-84499-0-43318600-1487858735.jpg

Aceasta postare a fost editata de siana: Astazi, 18:07

• 0

pre_1449090162__728x90nimfosiana.gif

• Like 3
  • Minus 1

Postat

Rog administratia forumului sa tina seama de raportarile pe care le-am trimis si sa nu penalizeze doar pe cine imi ia apararea !

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...