adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 18, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Februarie 18, 2017 La 42-43 de ani mai cere și bani? 2 1
mirel002 Reputație: 9 Postat Februarie 18, 2017 Oras:bacau Oras:bacau Postat Februarie 18, 2017 Plin de boscheti care-si rup curu pe la gara de nord,dupa care baga doua pungi cu prelandez si injura pe un cacat de forum......democratia pulii mele....aaaa si sunteti rupti de laba.....lasati mai pisatilor fetele astea sa-si faca treaba......cu un pentium 3 si 11 lei pe luna la rds sunteti si voi importanti...pisa-v-as in gaoz 3
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 19, 2017 Plin de boscheti care-si rup curu pe la gara de nord,dupa care baga doua pungi cu prelandez si injura pe un cacat de forum......democratia pulii mele....aaaa si sunteti rupti de laba.....lasati mai pisatilor fetele astea sa-si faca treaba......cu un pentium 3 si 11 lei pe luna la rds sunteti si voi importanti...pisa-v-as in gaozMirela,e grea viata la Bacau?Te-ai trezit in miezul nopții sa-ti verși frustrarea aici? 2
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Februarie 19, 2017 Mirela,e grea viata la Bacau?Te-ai trezit in miezul nopții sa-ti verși frustrarea aici?Mirela vrea sa și facă treaba mare ))
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 19, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Februarie 19, 2017 E baba si nu mai are dinți in gura,cu ce vrei s-o rupă?Mai are 2 dinți pe stânga, dar nu se suprapun 2 1
pvg Reputație: 642 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Februarie 20, 2017 mirel este un boschetar obosit care vrea sa ne suga pula dar ii este rusine sa spuna.De aia jigneste, sa il invitam noi, CAT MAI MULTI , sa ne suga pula si sa ne linga pe coaie si in cur. Doar ca daca aude mamaie ca ne linge in cur face spume ca asta e specialitatea ei si ii ia mirel painea de la gura. 2
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 20, 2017 Ce lucru bun poti face pentru tine astazi ? Sa mergi sa te relaxezi si destresezi la un masaj. Ce lucru bun ti se poate intampla astazi ? Maseuza sa fiu EU, un inger cu atingeri miraculoase si cu o prezenta placuta, binefacatoare. 0737662980 100 euro / ora Imagini atasate 2
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 20, 2017 Februarie este luna dragostei ... Dragostea te cheama la ea. Da curs invitatiei ei ! Traieste momente pasionale alaturi de mine ! Eu sunt provocarea acestui sezon. 0737662980 450-500 ron / ora Poza noua, facuta acum o saptamana. Imagini atasate 2
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 20, 2017 Siano, ti-am gasit pereche. pipilica ti se potriveste perfect Te pomenesti ca vrei sa ne fii nas de nunta. 4
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 20, 2017 Plin de boscheti care-si rup curu pe la gara de nord,dupa care baga doua pungi cu prelandez si injura pe un cacat de forum......democratia pulii mele....aaaa si sunteti rupti de laba.....lasati mai pisatilor fetele astea sa-si faca treaba......cu un pentium 3 si 11 lei pe luna la rds sunteti si voi importanti...pisa-v-as in gaoz :clapp :clapp :clapp 5
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2017 Ofer imbratisari pasionale si mangaieri fara numar celor care au nevoie de ele. 0737662980 450 ron / ora poza noua Imagini atasate 3
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2017 Te astept sa te relaxezi si sa cunosti placerea totala, la un masaj cu finalizare ! 0737662980 100 euro / ora poza noua 3
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 21, 2017 Mamaie sa nu-ti cada peruca. 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 21, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 21, 2017 Mamaie sa nu-ti cada peruca.E prinsa bine in cuie! 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 22, 2017 Sunt o baba cam greţoasăofilită şi jegoasă,ce ofer divertizmentdacă vreţi şi sculament. Mi se spune CONSUELAtoată viaţă am supt pula,dar acum când sunt bătrânăsunt dilie şi nebună! :clapp :clapp :clapp 7
pvg Reputație: 642 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Februarie 22, 2017 Bine ca in sfarsit a recunoscut parinte... :laugh2 Se pare ca exorcizarea a inceput sa dea roade. Deci CU TOATA VITEZA INAINTE! Desi dupa o viata intreaga de injosire si umilinte nu vred ca isi mai revine 100%. 2
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 22, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Februarie 22, 2017 Plin de boscheti care-si rup curu pe la gara de nord,dupa care baga doua pungi cu prelandez si injura pe un cacat de forum......democratia pulii mele....aaaa si sunteti rupti de laba.....lasati mai pisatilor fetele astea sa-si faca treaba......cu un pentium 3 si 11 lei pe luna la rds sunteti si voi importanti...pisa-v-as in gaoz Ne confunzi cu tac-tu care nu a aavut bani de un durex, a luat Love+ si ai rezultat tu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 22, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Februarie 22, 2017 M-am căcat pe mine si a venit mama sa ma trezeasca! 0737662980 10 lei / ora poza veche
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 22, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Februarie 22, 2017 Ofer labă si mananc cacat. 0737662980 14 ron / ora poza nouaImagini atasate
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 22, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Postat Februarie 22, 2017 Sunt o baba cam greţoasăofilită şi jegoasă,ce ofer divertizmentdacă vreţi şi sculament. Mi se spune CONSUELAtoată viaţă am supt pula,dar acum când sunt bătrânăsunt dilie şi nebună!
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2017 Esti un maidanez turbat, coltos, cu spume la bot. 5 1
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2017 Multumesc tuturor celor care si cu buna credinta dar si cu rea credinta si cu intentie dar si fara intentie imi fac reclama pozitiva sau negativa ! In fond, tot reclama se numeste si in tot raul este si un bine si in tot binele se gaseste si un rau, binele si raul se ingemaneaza. Fiecare va discerne si va alege aspectele negative sau pe cele pozitive din toata povestea. Desi as fi dorit ca reclama sa mi-o fac doar eu, cat mai discret, unii protesteaza indarjiti, cerand tarife mai mici si o mai mare disponibilitate din partea mea. Observ din numarul de vizualizari ca topicul meu este de mare interes public ... ceea ce este si bine pe de o parte si rau pe de alta. Nu vreau sa aduc atingere in vreun fel personalitatii nimanui cand spun ca nu pot fi femeia unuia singur dar nici a tuturor. Nu pot fi pe gustul tuturor, ar fi o utopie ca cineva sa pretinda ca satisface toate gusturile. Nici Hristos nu a fost pe placul tuturor. Nu ma aflu aici sa imi justific modul meu de existenta, ca sa dau explicatii in fata unui complet de judecata alcatuit din neaveniti, din niste habarnisti, dupa blocuri, caci justitia nu se face la colt de strada, cu parul in mana. Am dreptul si libertatea de a-mi trai viata cum doresc, cum imi place, cum consideer ca este mai bine pentru mine. Am dreptul sa selectez persoanele cu care vreau sa vorbesc sau sa ma intalnesc. Nu agasez pe nimeni, nu fur, nu escrochez, nu incalc drepturile si libertatea altor persoane, nu fac probleme celor din jur, nu santajez pe nimeni, nu critic modul de existenta al altora, nu oblig pe nimeni sa se intalneasca cu mine. Daca aveti intrebari sau doriti sa dezbateti o idee pe acest topic, nu ma opun si va raspund in masura in care am timp si in care intrebarile sunt de bun simt si va exprimati civilizat. 6 1
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2017 Terapeuta senzuala si priceputa Siana, va recomanda un masaj profesional relaxant si vitalizant, la cabinetul ei individual ! Cele mai bune ore la care trupul resimte din plin beneficiile masajului, sunt 17-19, cand rinichii functioneaza la cota maxima si toxinele, alaturi de stres, sunt eliminate usor din organism. Intre aceste ore este bine sa beti si diverse ceaiuri, mai ales depurative, care sa va sustina organismul. Va astept cu un ceai cald, cu muzica ambientala, cu uleiuri si creme, cu cearsafuri si prosoape curate si cu un zambet larg, toate pregatite sa vina in intampinarea nevoilor voastre ! 0737662980 450 ron / ora Imagini atasateAceasta postare a fost editata de siana: Astazi, 18:070 3 1
siana Reputație: -1368 Postat Februarie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2017 Rog administratia forumului sa tina seama de raportarile pe care le-am trimis si sa nu penalizeze doar pe cine imi ia apararea ! 3 1
Postări Recomandate