Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Buna seara ! Eu sunt dadaca taticilor care nu sunt cuminti. Sunt extrem de sexi si apetisanta, sociabila, comunicativa, o fire vesela, o prezenta placuta. Cand esti singurel acasa, cand nu te ia somnul, cand esti agitat, stresat, plictisit sau cand esti suparat ca altul ti-a furat jucaria, poti apela la mine cu incredere, iar eu voi avea mare grija de tine si voi face in asa fel incat sa te simti mult mai bine.

0737662980   :onbed 450 500 ron / ora

Imagini atasate

• post-84499-0-29997900-1490813127.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu

Caut inginer in constructii civile, sa mi-o dea bine la temelie.

0737662980       :atm

:tittyfuck      100 euro / ora

Imagini atasate
  • post-84499-0-24263400-1490709111.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu

Renunta la editarea pozelor în paint :slap2

Poti lua de pe google play o aplicatie de editare și gata, arată mai bine :)

Si tie ti-ar sta mai bine daca ai cobora dintr-un Mercedes, imbracat intr-un costum Prada, cu pantofi din piele de sarpe si daca ai veni sa bati la usa mea cu un diplomat plin de bani, in loc sa stai sa tai frunze la caini pe forum si sa gasesti nod in papura unuia si altuia.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii

Si tie ti-ar sta mai bine daca ai cobora dintr-un Mercedes, imbracat intr-un costum Prada, cu pantofi din piele de sarpe si daca ai veni sa bati la usa mea cu un diplomat plin de bani, in loc sa stai sa tai frunze la caini pe forum si sa gasesti nod in papura unuia si altuia.

Nu ai inteles nimic :slap2

Las-o balta rămâi la paint și la anunțurile tale penibile

La revedere :bye

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Doar diavolu' se-mbracă de la Prada...cum zice și Colorado, alte vremuri😉

• Like 3
  • Minus 14
Link spre comentariu

Caut instalator, sa imi verifice instalatia sanitara.

0737662980

:69

100 euro / ora

• Like 1
Link spre comentariu

Ai curul cat o balena albastra

Zdreanta, nu ma musca de cur, ce ai, esti turbat ? Na, de-aici, o replica, ti-o arunc de mila si in sila, dar sa o mesteci bine, oricat de foame ti-ar fi dupa atentie, ca sa nu te ineci cu ea ! Am gasit un filmulet cu tine si cu ingrijitoarea ta. Cred ca iti pusese sedative in mancare, de erai calm. Cand scapi din zgarda, faci urat.

https://www.youtube.com/watch?v=epbM8FmK64c

• Like 1
Link spre comentariu

Paint și pantofi din piele de crocodil , ai rămas blocată în altă perioadă

Da, ai dreptate, pe plaiurile mioritice sunt la moda cocalarii aurolaci si needucati, incaltati in pantofi de carton reciclat, care isi posteaza profiluri false pe site-urile de socializare ca sa vaneze femei de pe urma carora sa profite si isi spun Vandame de Romania iar, in mintea lor, sunt cei mai smecheri de pe planeta, desi nu au bani sa isi cumpere un pufulete.

• Like 1
Link spre comentariu

Daca esti racit, vino sa scot raceala din tine, iar daca nu esti racit, ar fi bine sa urmezi tratament preventiv la mine, doctorita Aspirina ! Este mai usor sa previi decat sa tratezi. Eu te mentin intr-o forma buna sau iti redau vigoarea pierduta. Fac bine si la corazon. Nu mai sta sa te holbezi la fundul meu, suna-ma !

0737662980  :hug1  100 euro / ora

Imagini atasate

• post-84499-0-72640700-1490974329.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu

Esti statut ? Esti abatut ? Eu sunt doctorita care te tratreaza cu veverita, cu fundul si cu gurita. Te primesc la mine zambitoare, iti  explic in termeni de specialitate tratamentul la care te voi supune si te  incarc de energie pozitiva. Vino sa iti aplic terapie de soc ! Vei pleca de la mine ca nou.

:date  0737662980  :doggystyle  450-500 ron / ora :felatie

Imagini atasate
  • post-84499-0-13862000-1490864868.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu

Am un sclav personal, limbist si sugator, caruia ii place sa vada cum iti fierbi porumbul in pasarika mea incinsa, in timp ce eu ii dau porunci porcoase, dupa care ti-l scoti din mine si i-l indesi pana in gat. Suna-ma daca ai fantezii asemanatoare si iti doresti un show in trei, cu mine si cu el !

0737662980    :69  100 euro / ora

Link spre comentariu

Subalternule, eu sunt de azi sefa ta, aflata in gradul cel mai inalt al sefiei. Daca vrei sa avansezi in grad si sa devii un sefutut, trebuie sa fii un mare lingau, sa ai limba pe placul meu, sa ma lingi bine in cur si in pasarika si sa stai capra, ca sa te fut in cur. Suna-ma daca aspiri sa ajungi cu limba intre bucile mele si daca te visezi intr-o pozitie importanta, in timp ce eu iti testez capacitatea de a face fata straponului meu !

:69    0737662980       :doggystyle  100 euro / ora  :baby2

Imagini atasate
  • post-84499-0-79447100-1490710639.jpg
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Aoleeuuuuu! A ieșit babeta la produs Sâmbăta de la 6 dimineața.

Mamaieeeee,e weekend,lumea iese la o iarba verde,un grătar, merge la munte.........tu ce dracu' faci,te-a scos foamea la produs?

Astea sunt dovezi clare ca ești o baba leșinată de foame,restul e doar imaginația ta bolnava. :pope 

• Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bruges

BAGA EXORCIZARE PUTERNICA parinte, ca e in ultima faza. :pope

S-a trezit sambata la 6 dimineata de foame iar CE A SCRIS este dovada ca este manata de DEMONI si de ENERGIA JOASA din ea!

Lumeee, voi vedeti ce va propune??? :350x :350x :350x

Va propune sa mergeti la ea, sa ii dati o sutica de europeni dar de fapt sa ii dati la muie UNUI TIP care e dispus sa va bea sperma.... :onloo

Si apoi va mai propune sa stati capra si va futa in cur cu straponul. Si presupun ca individul este inca acolo si isi da la laba pe voi sau ceva... :ill

CE URMEAZA? Sex cu animale la Siana in barlog? :sheep

Citate Siana:

"Am un sclav personal, limbist si sugator, caruia ii place sa vada cum iti fierbi porumbul in pasarika mea incinsa, in timp ce eu ii dau porunci porcoase, dupa care ti-l scoti din mine si i-l indesi pana in gat."

"..................sa ai limba pe placul meu, sa ma lingi bine in cur si in pasarika si sa stai capra, ca sa te fut in cur. Suna-ma daca aspiri sa ajungi cu limba intre bucile mele si daca te visezi intr-o pozitie importanta, in timp ce eu iti testez capacitatea de a face fata straponului meu !"

Link spre comentariu

BAGA EXORCIZARE PUTERNICA parinte, ca e in ultima faza. :pope

S-a trezit sambata la 6 dimineata de foame iar CE A SCRIS este dovada ca este manata de DEMONI si de ENERGIA JOASA din ea!

Lumeee, voi vedeti ce va propune??? :350x :350x :350x

Va propune sa mergeti la ea, sa ii dati o sutica de europeni dar de fapt sa ii dati la muie UNUI TIP care e dispus sa va bea sperma.... :onloo

Si apoi va mai propune sa stati capra si va futa in cur cu straponul. Si presupun ca individul este inca acolo si isi da la laba pe voi sau ceva... :ill

CE URMEAZA? Sex cu animale la Siana in barlog? :sheep

Citate Siana:

"Am un sclav personal, limbist si sugator, caruia ii place sa vada cum iti fierbi porumbul in pasarika mea incinsa, in timp ce eu ii dau porunci porcoase, dupa care ti-l scoti din mine si i-l indesi pana in gat."

"..................sa ai limba pe placul meu, sa ma lingi bine in cur si in pasarika si sa stai capra, ca sa te fut in cur. Suna-ma daca aspiri sa ajungi cu limba intre bucile mele si daca te visezi intr-o pozitie importanta, in timp ce eu iti testez capacitatea de a face fata straponului meu !"

Întrebarea este,cine sunt clienții unei prostituate care se adresează exclusiv sclavilor sexuali,dar ATENTIE! nu orice sclav.ci acelora care accepta umilința extrema,plus strapoane înfipte-n cur. :laugh2

Cine a fost la Bunicuta Siana/Consuela sa ridice mana sus si sa povestească cum a fost.

• Like 3
Link spre comentariu

O sa astepti multi si bine Pipilica recenzii de la clientii ei.

Pe langa faptul ca sunt extrem de putini (da, stiu ea are clientela ei selecta, de aia pune anunturi disperata la 5 dimineata!), toti sunt la coada la proctologie. :laugh2

https://s3.amazonaws.com/lowres.jantoo.com/health-beauty-proctology-fingers-doctors-medical_exams-proctologist-36532895_low.jpg

Link spre comentariu

O sa astepti multi si bine Pipilica recenzii de la clientii ei.

Pe langa faptul ca sunt extrem de putini (da, stiu ea are clientela ei selecta, de aia pune anunturi disperata la 5 dimineata!), toti sunt la coada la proctologie. :laugh2

https://s3.amazonaws.com/lowres.jantoo.com/health-beauty-proctology-fingers-doctors-medical_exams-proctologist-36532895_low.jpg

Azi pentru prima data pot sa spun sincer ca imi este mila de băbuța asta,chiar imi este mila.Cum sa pui ceasul sa sune la 5 dimineața,apoi sa dai anunțuri disperate pe toate site-urile.Cum Dracu' sa aștepte într-o dugheana clienti pentru a da limbi in cur si asta intr-un weekend cu o vreme superba? :pope 

Asta este Siana care in sute de postări se da mare Diva si ne face pe noi săraci? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2  :slap2  :slap2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Azi pentru prima data pot sa spun sincer ca imi este mila de băbuța asta,chiar imi este mila.Cum sa pui ceasul sa sune la 5 dimineața,apoi sa dai anunțuri disperate pe toate site-urile.Cum Dracu' sa aștepte într-o dugheana clienti pentru a da limbi in cur si asta intr-un weekend cu o vreme superba? :pope

Asta este Siana care in sute de postări se da mare Diva si ne face pe noi săraci? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 :slap2 :slap2

Venea din club la ora aiaðŸ˜

• Like 1
  • Minus 14
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...