siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Buna, scumpule ! Cu ce sa te servesc, din meniul afisat ? Daca vrei, iti pot face un cocktail din mai multe servicii pe care le ofer. Masaj profesional Girlfriend experience Fantezii totale Oral deep Role play, age play, doghi play Foot fetish, lingerie fetish, etc Masturbare Stimulare cu jucarii erotice Feminizare 69 si orice alte pozitii Facessiting activ Spanking Blindfolds activ Uro activ Dominare / umilire fizica / verbala activa Bondage activ Fisting activ Epilare / ceruire activa Dirty talking Hair pulling activ Breast / niplle torture activ Dresaj activ Convorbiri fierbinti la telefon Show erotic Penetrare cu strapon Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ... Serviciile pot fi combinate dupa dorinta. 0737662980 450-500 ro /ora Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus. Va astept cu drag ! Poze noi. Imagini atasate 3
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Ai chef de fantezii ude si racoritoare, sub dus ? Suna-ma ! 0737662980 100 euro / ora P. S. Pozele atasate nu imi apartin, sunt postate doar cu titlu exemplificativ si ca sa iti intareasca motivatia. 3
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Premianta in ceea ce iti place, sunt iubita pasionala, careia ii place sa faca dragoste, nu doar sex si sa ti se daruiasca total. Te surpind cu originalitatea mea nu numai in reclamele postate ci si in pat. Te invit la mine, sa te bucuri de o priveliste greu de uitat, cu mine si cu jucariile mele printre asternuturi ! 0737662980 100 euro / ora 3 16
pavevlovici Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Postat Iulie 20, 2017 Recenzie recentă. SIANA, MA CAC PE MINE DE RAS Salve futonation, Am fost si eu la aceasta individă CONSUELA, ACTUALA SIANA, pentru ca eram cu coaiele pline si fusesem intrigat de poze, poezii si de recenzia insului de mai sus. Ce sa va zic, pe mine experienta asta m-a pus serios pe ganduri sa ma las de curvasaraie. Sunat, programat imediat, ca e genul primul venit bla bla. Cand ajung in fata blocului o vad pe babornița cu o plasa de rafie stătea miloaga la usa, nu nimerea sa deschida. M am retras puțin să o las sa intre sa nu fac vreo gafa si dupa intru și eu. Intru in scara ce sa vezi, babeta înfuleca parizer cu pâine în casa scării, pe trepte. S a scuzat că e ruptă de foame, că peștele ii da procent. M-a întrebat dacă vreau și eu. Am refuzat-o Urc cu ea, mi-am facut filme, deja aveam dubii legat de erecție, mă gândeam că putea să fie vreo mătușa de la tara. Arată că o taranca expirată, fleoșcăită, sa nu zic uratica la fata dar inspira asa un fel de prostie. Bine proportinata pentru 45-50 ani. Dacă are doar 36 cum zice, e epavă. Intram amandoi in apartament ea se duce sa lase cumparaturile pe care le avea in mana, a mai luat 2-3 felii de parizer in bot, chiar îi era foame. Dau banii, 50 fin, oricum deja imi cam parea rau, se intoarce si creeaza un ambient eroric: stinge lumina si da pe taraf tv aproape la maxim. Deja radeam. Se dezbraca, ma dezbrac si incepe un oral mecanic si disperat de zici ca dadea cu tarnacopul. Prost rau, ras. Ii zic hai sa ne futem ca nu se mai poate. Mirosea a parizer că dracu. FK... În niciun caz, puțea că la fabrica de parizer. Ba pasa așa spartă nu mă gândeam să văd, nu e de mirare că pune x uri pe ea in poze, dar nu stiu ce era inauntru ca mi s-a facut rau. Candeala daia naspa. Cred ca facuse dus doar dimineata sau cu o seara inainte. Aa si imi zice "hai misionar ca sunt obosita" sigur fata mea si ea se uita pe taraf. Vroiam sa imi dau drumul cu orice sacrificiu asa ca o intorc in capra sa pot baga doar capul pulii ca metoda de siguranta impotriva mirosurilor neplacute, cah! Reusesc intr-un final pe ritmuri de manele și miros de parizer. Consuela era absorbita efectiv de taraf tv. Mi-am dat seama ca femeile astea habar n-au pe ce lume traiesc dar au impresii de mari combinatoare si ca eu sunt si mai prost contribuind la hranirea acestor iluzii. Plm m-am luat aiurea Locatie: cocina: 5 Oral: 2Normal:1Igiena: 0Gfe: -1Halat: 50 : : : : CASCATI OCHII SA NU CASCATI BUZUNARELE DEAMPULEA
pavevlovici Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Postat Iulie 20, 2017 Unde credeti ca a invatat Siana umilinta? Uro, scato, supt pula din cur, dominare si umilinta crunta? In Buzau? In Poplaca, jud. Sibiu? La Debrecen? Ei bine NU! IN JAPONIA! Acolo sunt cei mai perversi oameni din lume. Acolo fac aia sex cu pisat, cu voma, cu cacat, adica exact specialitatile Sianei, fosta Consuela. Dupa ce a prestat o perioada in Ucraina la strada, nu a mai suportat bataile si umilintele si a plecat in Japonia cu un turc sau ceva de genul. Japonezii au fost cei care au frant orice urma de umanitate din ea si i-au impus cele mai mari perversiuni ale universului... In acest articol vast, printre alte lucruri apare si prostituata CONSUELA (actuala SIANA) care povesteste din pataniile vietii ei: http://www.opiniastudenteasca.ro/reportaj/povesti-fara-timbru/traficul-de-dragoste-vie-se-face-la-sosea.html Cititi si va minunati! Acest articol chiar trebuie citit de orice curvar. Interesant cum baba își neagă trecutul La 45 de ani a trecut prin multe babornița
pavevlovici Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Postat Iulie 20, 2017 Unde credeti ca a invatat Siana umilinta? Uro, scato, supt pula din cur, dominare si umilinta crunta? In Buzau? In Poplaca, jud. Sibiu? La Debrecen? Ei bine NU! IN JAPONIA! Acolo sunt cei mai perversi oameni din lume. Acolo fac aia sex cu pisat, cu voma, cu cacat, adica exact specialitatile Sianei, fosta Consuela. Dupa ce a prestat o perioada in Ucraina la strada, nu a mai suportat bataile si umilintele si a plecat in Japonia cu un turc sau ceva de genul. Japonezii au fost cei care au frant orice urma de umanitate din ea si i-au impus cele mai mari perversiuni ale universului... In acest articol vast, printre alte lucruri apare si prostituata CONSUELA (actuala SIANA) care povesteste din pataniile vietii ei: http://www.opiniastudenteasca.ro/reportaj/povesti-fara-timbru/traficul-de-dragoste-vie-se-face-la-sosea.html Cititi si va minunati! Acest articol chiar trebuie citit de orice curvar. Interesant cum baba își neagă trecutul La 45 de ani a trecut prin multe babornița
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Vino cu flori si cu prajituri, la stapana ta, Siana, sclav lingau, dependent de laba ! Asteapta in patru labe, la usa, sa ti-o deschid ! Azi imi chem prietenele si ne vom juca de-a petrecerea regala, unde noi vom fi reginele si printesele iar tu vei fi servitorul nostru, mascariciul nostru si pudelul nostru. 0737662980 Imagini atasate 1 16
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Ce faci, pres de sclav, ce esti, nici nu mi-ai supt bine tocul, ca ti-ai si dat drumul pe ciorapii mei ? Linge tot ce ai varsat, de pe ciorapi, curata-mi-i bine, cu limba si apoi du-te si spala-mi ciorapii ! Daca nu ii speli cu grija, te bat cu ei, uzi, peste fata ! 0737662980 100 euro / ora Imagini atasate 1 16
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Dominatoare innascuta, rafinata, categorica, pretentioasa, selectiva, te primesc in haremul meu de sclavi, unde te poti bucura de multe jucarii erotice, lenjerie sexy, fantezii si jocuri de dominare, daca esti un sclav educat, manierat, discret, ascultator, potent financiar . 0737662980 450-500 ron / ora Imagini atasate 1 16
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Vino sa imi pun fundul pe fata ta, sclavule, si sa te sufoc cu el ! Vino sa imi bei pisul si sa imi multumesti dupa fiecare inghititura, pentru el ! Vino sa ti-o dau la popou, cu straponul, pana te saturi ! Vino sa iti fac fisting si, cand iti casc gaura, sa iti scuip in ea, iar tu sa tipi de placere ! 0737662980 450-500 ron / ora Imagini atasate 2 16
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Hai, sa ne iubim ca-n filme ! Nu lasa, draga, pe maine, ce poti face azi, cu mine ! Da, la mine, cat te tine, cat am chef aprig de tine ! 0737662980 450 ron / oraImagini atasate 8 16
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Programatoare de barbati, ma ocup cu mare grija de tine, cand esti obosit, stresat, plictisit, trist. Sunt femeia care iti reseteaza visele, dorintele, optiunile, ambitiile. Stiu sa actionez profund asupra sistemului tau nervos central. Iti schimb programele care te saboteaza cu unele care te fac optimist. Iti implementez programul fericirii si al starii de bine. Lasa-te pe mana mea ! 0737662980 100 euro / ora 9 16
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Cauti o iubita pasionala sau o mamica vitrega tandra ? Ma prinde bine oricare dintre aceste roluri. Te astept in bratele mele, sa iti ofer ce ai nevoie ! 0737662980 100 euro / ora 9 16
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Ai nevoie de o frectie la servodirectie ? Necesiti prim ajutor, ca esti incins la motor ? Eu sunt doctorita ta, cand vrei, ma poti apela ! 0737662980 450 ron / ora 9 16
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Laba faci? Cui ?
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 20, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 20, 2017 Mie. Laba faci? Scoate banul, hai, scoate banul, ca sa-ti fac laba tot anul ! Ai obosit sa ti-o faci singur ? 12 16
pvg Reputație: 642 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Iulie 20, 2017 Siana, nu ai raspuns de ce faci pipi in padure langa centura printre urzici!
seagolt Reputație: -4 Postat Iulie 20, 2017 Postat Iulie 20, 2017 Ipocrita asta bătrână inca mai minte pe aici? Mi-a zis un amic de ea, e RABLAGITĂ rău, arată că dracu Se pare că a îmbătrânit foarte repede la fața și la corp, probabil din cauza că mănâncă numai prostii: salam, parizer, untura pe pâine Acum 10 ani inca mai mergea, acum la 45 de ani nu mai e buna de nimic 1
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2017 Buna dimineata ! Te astept la o cafea, sa iti indulcesc ziua cu ea ! 0737662980 100 euro / ora
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2017 Cele mai sexy si mai frumoase dimineti, le poti avea cu mine. Iti va creste randamentul, daca iti iei tratamentul de care ai nevoie, la prima ora. 0737662980 450 ron / ora https://www.youtube.com/watch?v=dgNWVw4-OiY
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2017 Vrei sa ramai cu o amintire frumoasa, de neuitat, in vara asta ? Iti doresti un show in bikini, cu mai multe sirene ? Imi pot chema inca o prietena sau doua, pentru tine ! Da distractia la maxim, cu noi ! 0737662980 https://www.youtube.com/watch?v=rqcbOrYsegM
pvg Reputație: 642 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Bruges Oras:Bruges Postat Iulie 21, 2017 Siana, in Craiova cand ajungi? 1
siana Reputație: -1368 Postat Iulie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 21, 2017 Profesoara de pian, te astept la mine, sa iti acordez clapele ! 0737662980 100 euro / ora https://www.youtube.com/watch?v=PPwOXNgbf7k
Postări Recomandate