Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras://
  • Oras://

Este bolnav psihic. Nu ai cum sa te intelegi cu el. Traieste in lumea lui. Nu vezi, ce poate sa ii fete mintea aia bolnava ? Un om cu mintile pe acasa nu procedeaza ca el, nu gandeste ca el, nu se poarta ca el. E retardat si dereglat rau. Este intr-o lupta continua cu ceilalti. Si are atat timp liber la dispozitie ...

Ai putea f simplu sa opresti idioteniile pe care le debiteaza postand poze reale, ca toate fetele apreciate.

Nu te recunoate nimeni daca vede peretii, daca iti postezi poze goala samd, asta e paranoia ce zici tu

Link spre comentariu
  • Oras:Buucresti

Ai putea f simplu sa opresti idioteniile pe care le debiteaza postand poze reale, ca toate fetele apreciate.

Nu te recunoate nimeni daca vede peretii, daca iti postezi poze goala samd, asta e paranoia ce zici tu

Cred ca stiu mai bine decat tine cum sta treaba. Iar cine vrea sa ma vada goala, sa scoata bani din portofel. Nu se poate chiar totul moca si unii nici nu merita. Am postat sute de poze reale, cu mine, ce nu va este de ajuns ? Pozez in costumase sexy, fiindca sunt axata pe jocuri si fantezii erotice. Cine sta doar sa o ia pe la spate, pozeaza in fundul gol, in pozitia capra. Fiecare fata cu oferta ei si cu interesul ei.

Pe un psihopat nu il opreste decat inchisoarea sau scaunul electric. Nu am interesul sa fac pe plac tuturor psihopatilor, sa fiu papusa lor Muppet.

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata

Cred ca stiu mai bine decat tine cum sta treaba. Iar cine vrea sa ma vada goala, sa scoata bani din portofel. Nu se poate chiar totul moca si unii nici nu merita. Am postat sute de poze reale, cu mine, ce nu va este de ajuns ? Pozez in costumase sexy, fiindca sunt axata pe jocuri si fantezii erotice. Cine sta doar sa o ia pe la spate, pozeaza in fundul gol, in pozitia capra. Fiecare fata cu oferta ei si cu interesul ei.

Pe un psihopat nu il opreste decat inchisoarea sau scaunul electric. Nu am interesul sa fac pe plac tuturor psihopatilor, sa fiu papusa lor Muppet.

Vezi ce jocuri joci! Ultima data ai facut pe dilia si ai cam ramas asa.....

Link spre comentariu

Intotdeauna prostii ca tine se trezesc vorbind aiurea. Este jenant cat de prost poti fi. Nu sunt interesata nici sa imi sterg pantofii de mutra ta, asa ca, plimba ursul !

Vezi, ce ti-am zis! Ai ramas dilie. Data viitoare sa te joci de-a prostituata poate te prinde.

Link spre comentariu

M-am nascut cu biciu-n mana,

ca sa-ti fiu, tie, stapana,

autoritara, fina,

ca sa-ti fiu, tie, regina.

Te-ai nascut din umilinta,

ca sa-mi slujesti cu credinta,

cu capul in piept plecat,

la sclavie condamnat.

Dupa multe rugaciuni

si-alte multe plecaciuni,

eu m-am nascut alintata,

doar ca sa fiu rasfatata.

La porunca te-ai nascut,

sa fii legat si batut,

condamnat de ursitoare,

sa imi fii pres la picioare.

M-am nascut cand am vrut eu,

ca sa fac doar ce vreau eu,

sa-ti ordon, sa ma impun

si in lesa sa te pun.

Te-ai nascut la gat cu zgarda,

sa mananci ce-arunc pe strada,

sa fii dependent de mine

si sa ma lingi pe botine.

M-am nascut cu-o diadema

de soare si cu o trena

de stelute norocoase,

ce nu se poate descoase.

Te-ai nascut cu poticneala

intr-o zi de pacaleala,

cu norocul rupt in fund,

ca sa ceri strapon profund.

Nascuta-n luna iubirii,

in zodia fericirii,

eu am fost predestinata,

sa fiu de tine-adorata.

Te-ai nascut slab si fricos,

ca sa ma mirosi in dos,

ca sa fii pisoarul meu

doar atunci cand am chef eu.

M-am nascut ca sa-ti comand,

sa-mi dai banii de pe card,

ca sa fiu o bunaciune

si marea ta pasiune.

Te-ai nascut ingenuncheat

fedeles strans si legat,

cu numele-mi tatuat,

in inima-ti de damnat.

• Minus 1
Link spre comentariu

:kiss3    Eu sunt tasta ta de resetare. Atinge-ma si totul va fi bine ! :hug1

Masaj profesional

Girlfriend experience

Fantezii totale

Oral deep

Dus impreuna

Role play, age play, doghi play

Foot fetish, lingerie fetish, etc

Masturbare

Stimulare cu jucarii erotice

Feminizare

69 si orice alte pozitii

Facessiting activ

Spanking

Blindfolds activ

Uro activ

Dominare / umilire fizica / verbala activa

Bondage activ

Fisting activ

Epilare / ceruire activa

Dirty talking

Hair pulling activ

Breast / niplle torture activ

Dresaj activ

Convorbiri fierbinti la telefon

Show erotic

Penetrare cu strapon

Lista ramane deschisa si pentru alte fantezii propuse de voi ...

Serviciile pot fi combinate dupa dorinta.

0737662980

:heart:

450-500 ro /ora

Super oferta ! Gratis : energie pozitiva cat poti duce, pentru orice serviciu ales din lista de mai sus.

:date  :2qm40hg  :X   Va astept, cu drag !   :ellao    :hug1    :hi3

Nu agreez bilele in penis si pe cei mai dotati de 20 cm.

Va rog, sa va programati din vreme, cu cel putin cu o ora inainte !

• Minus 1
Link spre comentariu

Pe micul tau pompier il doare capul ? Ofer scanare umeda, fierbinte si eficienta. Intre picioare am un scaner tomograf, care creaza placere maxima.  Baga pe micul pacient in aparat, sa ti-l scanez ! Baga-i mai intai capul, sa vedem, care este cauza migrenelor lui ! Baga-l apoi pe tot si rasuceste-l pe toate partile, sa ti-l scanez bine !

0737662980

100 euro / ora

post-250470-0-30190600-1519804279_thumb.jpg

• Minus 1
Link spre comentariu

Sclavule, nu te-au vrut femeile sa le fii sclav si acum il slujesti pe Pipilica ? Stai sa ii lingi curul imens, plin de  hemoroizi ? Bai, tampitule, replicile mele sunt doar reactii la postarile lui agasante de pe topicele mele . Ce faci tu aici, incerci sa transformi un psihopat in victima ? Am gasit un anunt de-al tau pe internet, saracule si refuzatule, flituitule si obscurule :

ATITUDINE DE CENTURISTA BOSCHETARA AJUNSA IN PRAGUL FALIMENTULUI !!!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mai sugi pula la aurolaci ? FOAMEA !!!

Esti aurolac, de intrebi ?  Inghiti in sec ? Iti cauti stapana care sa te plateasca cu niste cravase pe spate ? Daca ai avea pula, ai vorbi cu ea, dar la tine nici limba nu stie sa vorbeasca, fraiere.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=171&v=yHIGWSQ_F5I

• Minus 1
Link spre comentariu

Esti aurolac, de intrebi ?  Inghiti in sec ? Iti cauti stapana care sa te plateasca cu niste cravase pe spate ? Daca ai avea pula, ai vorbi cu ea, dar la tine nici limba nu stie sa vorbeasca, fraiere.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=171&v=yHIGWSQ_F5I

Mamaie mars la ghena . Mai lasa boschetareala asta de 2 lei.  Crezi ca nu stim cu totii filmul de scurtmetraj Amatorul ? Mai ai de invatat.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mamaie mars la ghena . Mai lasa boschetareala asta de 2 lei.  Crezi ca nu stim cu totii filmul de scurtmetraj Amatorul ? Mai ai de invatat.

Ghena este mult prea plina cu scursuri fara educatie si fara ocupatie ca tine, ca av pop si altii, nu mai am si eu loc, jilavist tatuat cu pula lui Pipilica pe frunte, ce esti ! Nu vezi, ca te bagi singur in seama, prostul dracului ?

• Minus 1
Link spre comentariu

Crezi ca nu stim cu totii filmul de scurtmetraj Amatorul ? Mai ai de invatat.

Nu stiam ca esti un sclav umil, dar am aflat acum. Numai cei carora le place sa fie umiliti extrem, sunt asa cunoscatori ca tine. Nu mai incerca sa obtii din partea mea umilire publica, moca, du-te la munca, sa faci rost de bani, ca sa platesti o stapana !

• Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...